jah, me jagame. ma pole seda vist küll kasutanud, aga võiksin. ei tea, kas mees kasutab, mul suva.Külaline kirjutas: ↑13 Okt 2024 07:59 Kas oleksite nõus igapäevaselt oma asukohta jagama elukaaslasega?
Mulle tundub see nuhkimisena. Mis ma selle infoga peale hakkan, kus mu abikaasa igal ajahetkel on?
Asukoha jagamine elukaaslasega
-
Külaline
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 11:57Mitte pooltki nii närvi kui sinusugune räuskaja, kes päevi taob mingit mõttetut kriitikat asja kohta, mida ta ei tea ega kasuta ja pole kunagi ehk näinudki, aga hüsteeria piiril vihkab ja jaurab lõputult. Oska lõpetada ja natukenegi normaalseks jääda. Oma elu pole üldse? Kasuta seda energoiat millegi parema jaoks. Teine oli viisakas, selgitas jne, sinu poolt tuleb sappi ja solvanguid- kasva suureks.Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 08:09 Veidi käima:) see on küll iroonia. Sa läksid ju jumala närvi
Targem annab järele (ja see ei ole tsiteeritu), minu poolt teema ammendunud nagunii.
Mina olen üks neist mitmest, kes arvavad, et tegu on nuhkimisega. Sa ise räuskad, kui väidad, et ma ei tea, oõpole näinud ja ei oska kasutada. Sa ei tea ju seda. See, kui ma midagi heaks ei kiida, ei tähenda küll seda, et ma ei teaks, mis see on. Arvan, et kes ei tea, mis see on, ei võta üldse sõnagi. Äpi kasutamise oskustes justkui küsimus ei ole, äpid on tavapärane elu osa. Küsimus on selles, et ei usaldata oma kaaslast, nuhitakse ja siis põhjendatakse jumal teab millega. Ehk siis kokkuvõtteks, teise inimese jälgimine on usaldamatus. Kõik. Ükskõik, mille abil seda siis tehakse.
-
Külaline
Esiteks, nuhkimine on miski, mis toimub teise poole teadmata ja ilma heakskiiduta. Teiseks, millist eesmärki siis selline “nuhkimine” täitma peaks? Et mees äkki on nõnda rumal, et läheb telefoniga armukese juurde? Või mis täpsemalt, ta on ju teadlik, et tema asukoht on nähtav?!Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 13:05Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 11:57Mitte pooltki nii närvi kui sinusugune räuskaja, kes päevi taob mingit mõttetut kriitikat asja kohta, mida ta ei tea ega kasuta ja pole kunagi ehk näinudki, aga hüsteeria piiril vihkab ja jaurab lõputult. Oska lõpetada ja natukenegi normaalseks jääda. Oma elu pole üldse? Kasuta seda energoiat millegi parema jaoks. Teine oli viisakas, selgitas jne, sinu poolt tuleb sappi ja solvanguid- kasva suureks.Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 08:09 Veidi käima:) see on küll iroonia. Sa läksid ju jumala närvi
Targem annab järele (ja see ei ole tsiteeritu), minu poolt teema ammendunud nagunii.
Mina olen üks neist mitmest, kes arvavad, et tegu on nuhkimisega. Sa ise räuskad, kui väidad, et ma ei tea, oõpole näinud ja ei oska kasutada. Sa ei tea ju seda. See, kui ma midagi heaks ei kiida, ei tähenda küll seda, et ma ei teaks, mis see on. Arvan, et kes ei tea, mis see on, ei võta üldse sõnagi. Äpi kasutamise oskustes justkui küsimus ei ole, äpid on tavapärane elu osa. Küsimus on selles, et ei usaldata oma kaaslast, nuhitakse ja siis põhjendatakse jumal teab millega. Ehk siis kokkuvõtteks, teise inimese jälgimine on usaldamatus. Kõik. Ükskõik, mille abil seda siis tehakse.
See näitab sinu enda sisemaailma kohta üsna palju, kui pead sellist tegevust ikka ja ainult nuhkimiseks, muid variante nagu ei saa olla vahet pole mis.
-
Külaline
Mina kutsun seda privaatsuse puudumiseks. Mitte ükski asi pole lõpuni ainult sinu. Vaadatakse su asukohta, vaadatakse su telefoni, kasutatkse su riideid või hambaharja või rätikut. Oled duši all ja keegi marsib sisse. Juuakse su kohvitassist, sobratakse rahakotis. Sa pole isikus, vaid jälgitav karjaolend. Ja vot sedasi mina ei ela.Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 16:18Esiteks, nuhkimine on miski, mis toimub teise poole teadmata ja ilma heakskiiduta. Teiseks, millist eesmärki siis selline “nuhkimine” täitma peaks? Et mees äkki on nõnda rumal, et läheb telefoniga armukese juurde? Või mis täpsemalt, ta on ju teadlik, et tema asukoht on nähtav?!Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 13:05Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 11:57
Mitte pooltki nii närvi kui sinusugune räuskaja, kes päevi taob mingit mõttetut kriitikat asja kohta, mida ta ei tea ega kasuta ja pole kunagi ehk näinudki, aga hüsteeria piiril vihkab ja jaurab lõputult. Oska lõpetada ja natukenegi normaalseks jääda. Oma elu pole üldse? Kasuta seda energoiat millegi parema jaoks. Teine oli viisakas, selgitas jne, sinu poolt tuleb sappi ja solvanguid- kasva suureks.
See näitab sinu enda sisemaailma kohta üsna palju, kui pead sellist tegevust ikka ja ainult nuhkimiseks, muid variante nagu ei saa olla vahet pole mis.
-
Külaline
See on ju täiesti okei, kui mõnele see ei sobi. Minul isiklikult on täiesti suva, kui keegi mu asukohta jälgib, mu rätikut kasutab või duššialla sisse jalutab. Samas ma mõistan neid, keda sellised asjad häirivad. Inimesed ja perekonnad on erinevad, ainult “minu tõde” peale ajavad inimesed on lihtsalt madala emotsionaalse intelligentsusega.
-
Külaline
Mul pole mingit hullu privaatsusevajadust. Ja saan täiesti aru, et osad inimesed ongi teistsugused. Ma räägin normaalsetest inimestest, kelle jaoks jälgimine ei ole ok. See targutamine, et kõik on erinevad jne, tuli siis, kui hakkasid igasugused isiksusehäired moodi minema.Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 16:33 See on ju täiesti okei, kui mõnele see ei sobi. Minul isiklikult on täiesti suva, kui keegi mu asukohta jälgib, mu rätikut kasutab või duššialla sisse jalutab. Samas ma mõistan neid, keda sellised asjad häirivad. Inimesed ja perekonnad on erinevad, ainult “minu tõde” peale ajavad inimesed on lihtsalt madala emotsionaalse intelligentsusega.
-
Külaline
Selle äpiga seoses oli kord selline juhus, et sõbral oli minu kanti asja ja tuli mulle ühtlasi sünnipäevaks õnne soovima. Muidu elab teises Eesti otsas. Jäime jutustama ja ta tegi ettepaneku jalutama minna. Sõitsime siis rappa ja tegime seal rajal tiiru. Mingil hetkel helistas tema naine, aga tal oli parasjagu jutt pooleli ja lükkas telefoni lihtsalt hääletu peale ilma sellele vastamata. Pärast oli hull jama, et mida ta metsas tegi ja miks ta telefonile ei vastanud. Ma ei tea, ju siis äpist polnud näha, et tegemist on rabaga, saime natuke naerda. Lisaks olid ta sõbrad läbi helistatud ja kontrollitud, kas mees ikka käis nende juures või ainult väitis, et läbi läheb. Nii palju siis jälgimisest äpi kaudu.
Pärast seda kustutas ta selle ära. Ütles, et varem oli vaja, kui lapsed väiksemad olid, et teaks nende asukohta, aga enam pole sellega midagi teha.
-
Külaline
Muidugi ta kustutas selle ära, sest ta tahab võõraste naistega rabas rahulikult jalutada 
-
Külaline
Mingit erilist “privaatsust” pole inimkonnal aegade algusest sadu tuhandeid aastaid olnud. Inimene pole eraldunult privaatsuses selliseks kujunenud nagu ta praegu on. Kogu perekond, mitu põlve, elas ja magas samas ruumis, söödi sammast kausist, joodi samast topsist. See on normaalne, kõige tervislikum ja ohutum olemise viis olnud enamuse aja inimkonna ajaloost. Selle loogika järgi on hoopis osade inimeste haiglane privaatsusvajadus ja paranoia jälitamise suhtes ning lähedaste kahtlustamine mingi uue aja nähtus ja võimalik, et lausa anomaalia (aga seda tõestab hiljem ajalugu). Haiglane kinnisidee, et keegi kogu aeg tahab jälitada ja jälgida on ka väga tavaline skisofreeniahaigetele inimestele.Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 16:41Mul pole mingit hullu privaatsusevajadust. Ja saan täiesti aru, et osad inimesed ongi teistsugused. Ma räägin normaalsetest inimestest, kelle jaoks jälgimine ei ole ok. See targutamine, et kõik on erinevad jne, tuli siis, kui hakkasid igasugused isiksusehäired moodi minema.Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 16:33 See on ju täiesti okei, kui mõnele see ei sobi. Minul isiklikult on täiesti suva, kui keegi mu asukohta jälgib, mu rätikut kasutab või duššialla sisse jalutab. Samas ma mõistan neid, keda sellised asjad häirivad. Inimesed ja perekonnad on erinevad, ainult “minu tõde” peale ajavad inimesed on lihtsalt madala emotsionaalse intelligentsusega.
-
Külaline
Et inimesed on olnud vaesed ja kaitsetud, ning seetõttu ühes toas elanud pole kuidag seotud nende privaatsusvajadusega. Vastupidi, niipea kui on materiaalsed võimalused, tehakse enda jaoks eraldi toad. Et jah, pigem on küsimius, et miks endale seda karja tekitatakse, hülgamisprobleemid, kartus, et pole vajalik vms?Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 17:42Mingit erilist “privaatsust” pole inimkonnal aegade algusest sadu tuhandeid aastaid olnud. Inimene pole eraldunult privaatsuses selliseks kujunenud nagu ta praegu on. Kogu perekond, mitu põlve, elas ja magas samas ruumis, söödi sammast kausist, joodi samast topsist. See on normaalne, kõige tervislikum ja ohutum olemise viis olnud enamuse aja inimkonna ajaloost. Selle loogika järgi on hoopis osade inimeste haiglane privaatsusvajadus ja paranoia jälitamise suhtes ning lähedaste kahtlustamine mingi uue aja nähtus ja võimalik, et lausa anomaalia (aga seda tõestab hiljem ajalugu). Haiglane kinnisidee, et keegi kogu aeg tahab jälitada ja jälgida on ka väga tavaline skisofreeniahaigetele inimestele.Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 16:41Mul pole mingit hullu privaatsusevajadust. Ja saan täiesti aru, et osad inimesed ongi teistsugused. Ma räägin normaalsetest inimestest, kelle jaoks jälgimine ei ole ok. See targutamine, et kõik on erinevad jne, tuli siis, kui hakkasid igasugused isiksusehäired moodi minema.Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 16:33 See on ju täiesti okei, kui mõnele see ei sobi. Minul isiklikult on täiesti suva, kui keegi mu asukohta jälgib, mu rätikut kasutab või duššialla sisse jalutab. Samas ma mõistan neid, keda sellised asjad häirivad. Inimesed ja perekonnad on erinevad, ainult “minu tõde” peale ajavad inimesed on lihtsalt madala emotsionaalse intelligentsusega.
Ning jah, meie ühiskond ongi jälgimisühiskond, siin pole mingit seost paranoiaga.
-
Külaline
Kas sa ei suuda teemas püsida ilma jaburaid "analooge" toomata? Mis nuhkimine on see, kui kõik teavad, et äpp näitab KÕIGI pereliikmete asukohta- sa ikka ei saa aru, misasi on nuhkimine. Samapalju "nuhkimine" kui FB asukohamääramised, mis ka iseenda lubatud on jnejne.Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 16:25 Mina kutsun seda privaatsuse puudumiseks. Mitte ükski asi pole lõpuni ainult sinu. Vaadatakse su asukohta, vaadatakse su telefoni, kasutatkse su riideid või hambaharja või rätikut. Oled duši all ja keegi marsib sisse. Juuakse su kohvitassist, sobratakse rahakotis. Sa pole isikus, vaid jälgitav karjaolend. Ja vot sedasi mina ei ela.
-
Külaline
Selles mõttes, et too paarikene elas koos lihtsalt laste pärast ja mingit romantilist suhet omavahel enam ammu ei olnud. Samas oli naisel temaga koos olla kasulik, sest mees on rahaliselt hästi kindlustatud ja sealjuures ka helde, naine ei pidanud päevagi tööl käima. Eks ikka on hirm heast elust ilma jääda, temal olnuks lahkuminekust ainult kaotada. Mina mingi konkurent polnud, mul oli/on omal ideaalne partner olemas. Naljakas on aga see, et kellegagi "metsa vahele" minnes ja seda varjata üritades ei leidu ilmselt nii rumalat inimest, kes oma asukoha nähtavaks jätaks ja sedasi haledalt vahele jääks.Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 17:17 Muidugi ta kustutas selle ära, sest ta tahab võõraste naistega rabas rahulikult jalutada![]()
-
Külaline
Igaks juhuks küsin, et kas seda väidab mees? Tihti selliste väidete peale on naine millegipärast varsti kolmanda lapse ootel. Ja muidugi ikka sellest samast oma mehest, kellega juba ammu midagi romantilist ei ole.
-
Külaline
Küll on tore naisterahvas. Suhtes ja lapsed. Aga sellele lisaks on tal ka väga head meessoost sõbrad kellega minnakse rappa jalutama kui oma meest kodus pole. Rabas läks vestlus nii käest ära, et mehikesel polnud, aega oma naise kõnelegi vastata. MnjahhhKülaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 16:46 Selle äpiga seoses oli kord selline juhus, et sõbral oli minu kanti asja ja tuli mulle ühtlasi sünnipäevaks õnne soovima. Muidu elab teises Eesti otsas. Jäime jutustama ja ta tegi ettepaneku jalutama minna. Sõitsime siis rappa ja tegime seal rajal tiiru. Mingil hetkel helistas tema naine, aga tal oli parasjagu jutt pooleli ja lükkas telefoni lihtsalt hääletu peale ilma sellele vastamata. Pärast oli hull jama, et mida ta metsas tegi ja miks ta telefonile ei vastanud. Ma ei tea, ju siis äpist polnud näha, et tegemist on rabaga, saime natuke naerda. Lisaks olid ta sõbrad läbi helistatud ja kontrollitud, kas mees ikka käis nende juures või ainult väitis, et läbi läheb. Nii palju siis jälgimisest äpi kaudu.Pärast seda kustutas ta selle ära. Ütles, et varem oli vaja, kui lapsed väiksemad olid, et teaks nende asukohta, aga enam pole sellega midagi teha.
-
Külaline
Kõik naised nuhivad sedasi oma mehe järgi, turvasiil, sina siis ei nuhigi? Kuidas sina siis elad, ah õige, sa ju kustutad postitusiKülaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 16:25Mina kutsun seda privaatsuse puudumiseks. Mitte ükski asi pole lõpuni ainult sinu. Vaadatakse su asukohta, vaadatakse su telefoni, kasutatkse su riideid või hambaharja või rätikut. Oled duši all ja keegi marsib sisse. Juuakse su kohvitassist, sobratakse rahakotis. Sa pole isikus, vaid jälgitav karjaolend. Ja vot sedasi mina ei ela.Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 16:18Esiteks, nuhkimine on miski, mis toimub teise poole teadmata ja ilma heakskiiduta. Teiseks, millist eesmärki siis selline “nuhkimine” täitma peaks? Et mees äkki on nõnda rumal, et läheb telefoniga armukese juurde? Või mis täpsemalt, ta on ju teadlik, et tema asukoht on nähtav?!Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 13:05
-
Külaline
Arusaadav. Rikas mees. Sellega tasub ikka rabas "jalutamas" käia. Aga kas sul puudusid oma mehega ka romantilised suhted?Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 21:00Selles mõttes, et too paarikene elas koos lihtsalt laste pärast ja mingit romantilist suhet omavahel enam ammu ei olnud. Samas oli naisel temaga koos olla kasulik, sest mees on rahaliselt hästi kindlustatud ja sealjuures ka helde, naine ei pidanud päevagi tööl käima. Eks ikka on hirm heast elust ilma jääda, temal olnuks lahkuminekust ainult kaotada. Mina mingi konkurent polnud, mul oli/on omal ideaalne partner olemas. Naljakas on aga see, et kellegagi "metsa vahele" minnes ja seda varjata üritades ei leidu ilmselt nii rumalat inimest, kes oma asukoha nähtavaks jätaks ja sedasi haledalt vahele jääks.Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 17:17 Muidugi ta kustutas selle ära, sest ta tahab võõraste naistega rabas rahulikult jalutada![]()
![]()
-
Külaline
Mees ei viitsi "rabas" oma naise kõnesid vastu võtta, siis muidugi vaatab naine, millega mees nii ametis on!Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 16:46 Selle äpiga seoses oli kord selline juhus, et sõbral oli minu kanti asja ja tuli mulle ühtlasi sünnipäevaks õnne soovima. Muidu elab teises Eesti otsas. Jäime jutustama ja ta tegi ettepaneku jalutama minna. Sõitsime siis rappa ja tegime seal rajal tiiru. Mingil hetkel helistas tema naine, aga tal oli parasjagu jutt pooleli ja lükkas telefoni lihtsalt hääletu peale ilma sellele vastamata. Pärast oli hull jama, et mida ta metsas tegi ja miks ta telefonile ei vastanud. Ma ei tea, ju siis äpist polnud näha, et tegemist on rabaga, saime natuke naerda. Lisaks olid ta sõbrad läbi helistatud ja kontrollitud, kas mees ikka käis nende juures või ainult väitis, et läbi läheb. Nii palju siis jälgimisest äpi kaudu.Pärast seda kustutas ta selle ära. Ütles, et varem oli vaja, kui lapsed väiksemad olid, et teaks nende asukohta, aga enam pole sellega midagi teha.
-
Külaline
Mees ei ole loll, mehel on naisest täiesti ükskõik. Ja mida naine saavutas? Kõllas inimesi läbi, nagu lollakasKülaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 13:06Mees ei viitsi "rabas" oma naise kõnesid vastu võtta, siis muidugi vaatab naine, millega mees nii ametis on!Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 16:46 Selle äpiga seoses oli kord selline juhus, et sõbral oli minu kanti asja ja tuli mulle ühtlasi sünnipäevaks õnne soovima. Muidu elab teises Eesti otsas. Jäime jutustama ja ta tegi ettepaneku jalutama minna. Sõitsime siis rappa ja tegime seal rajal tiiru. Mingil hetkel helistas tema naine, aga tal oli parasjagu jutt pooleli ja lükkas telefoni lihtsalt hääletu peale ilma sellele vastamata. Pärast oli hull jama, et mida ta metsas tegi ja miks ta telefonile ei vastanud. Ma ei tea, ju siis äpist polnud näha, et tegemist on rabaga, saime natuke naerda. Lisaks olid ta sõbrad läbi helistatud ja kontrollitud, kas mees ikka käis nende juures või ainult väitis, et läbi läheb. Nii palju siis jälgimisest äpi kaudu.Pärast seda kustutas ta selle ära. Ütles, et varem oli vaja, kui lapsed väiksemad olid, et teaks nende asukohta, aga enam pole sellega midagi teha.
![]()
![]()
LOll mees, tekitas ise kahtluse ja pärast on imestunud, mida naine kahtlustab, kui tema "sõbraga" rabas "jalutab", kus ta üldse ei peaks olema. JA seda rääkis ulle mees, et elavad koos nagu õde ja vend jnejne
küll on kergeuslik "sõber". Siiani elab selle "õega" koos, eks?
-
Külaline
Võiks ju sellest lausest midagi järeldada: "Mina mingi konkurent polnud, mul oli/on omal ideaalne partner olemas."Arusaadav. Rikas mees. Sellega tasub ikka rabas "jalutamas" käia. Aga kas sul puudusid oma mehega ka romantilised suhted?
Ta on minuga koos viibides ka kõnedele vastanud, aga talle ei meeldi lihtsalt niisama kontrollimine, eriti kuna nagu öeldud, siis kokku jäädi esialgu ainult laste pärast. Praeguseks on mehel uus elamine ja naisest on eks saanud. Meie vahel ei hakka endiselt midagi olema ega tulema, lihtsalt sõbrad ja puutume vahel tööasjus ka kokku.Mees ei viitsi "rabas" oma naise kõnesid vastu võtta, siis muidugi vaatab naine, millega mees nii ametis on!
Siiani elab selle "õega" koos, eks?
-
Külaline
Ilmselt tehti raba serval auto tagaistmel muudki põnevat
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist