Hpv vaktsiin 12.aastasele

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 13:33 Ema lasi mulle teha 20 aastat tagasi. Ei olnud kõrvalmõjusid ja ei kahetse. Kõik pap testid negatiivsed tagasi tulnud.
Ma ise pole seda saanud ja ka ikkagi kõik pap testid negatiivsed olnud senimaani🤷‍♀️ kuigi mingi hpv nakkus mul on, sest aegajalt tekivad soolatüükad. Huuleherpest ei ole kunagi olnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 20:21
Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 13:33 Ema lasi mulle teha 20 aastat tagasi. Ei olnud kõrvalmõjusid ja ei kahetse. Kõik pap testid negatiivsed tagasi tulnud.
Ma ise pole seda saanud ja ka ikkagi kõik pap testid negatiivsed olnud senimaani🤷‍♀️ kuigi mingi hpv nakkus mul on, sest aegajalt tekivad soolatüükad. Huuleherpest ei ole kunagi olnud.
Mis see huuleherpes HPV vaktsiini puutub?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 22:07
Külaline kirjutas: 09 Okt 2024 20:21
Mis see huuleherpes HPV vaktsiini puutub?
Sest need on kõik inimese papilloomviiruse poolt põhjustatud asjad.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 16:35

Sest need on kõik inimese papilloomviiruse poolt põhjustatud asjad.
Herpes ei kuulu papillomviiruste hulka. Herpes on HSV - herpes simplex virus. Täiesti teine viirus.

https://sh24.org.uk/help-centre/hsv-hpv-the-difference
Külaline

Anonymous kirjutas: 15 Okt 2024 16:35Sest need on kõik inimese papilloomviiruse poolt põhjustatud asjad.
Kust sa oma teadmisi ammutad? Tuulerõuged on siis ka papilloomviiruse põhjustatud?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline