Kui auto tagaistmel "ametis ollakse", siis on kõnele vastata keerulisem. aah aah aah
Asukoha jagamine elukaaslasega
-
Külaline
-
Külaline
Saan aru, et sa elad siin mingeid oma rahuldamata vajadusi välja, aga katsu nüüd olla ja käituda natuke täiskasvanu moodi ka vahelduseks.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 15:28Mees annab selleks ise põhjust ja küllaga, kui niimoodi käitub. Nagunii pettis, kui mitte sinuga, siis kellegi teisega. Ja isegi sel juhul ei olnud ju nuhkimine- mees teadis hästi, et tema asukoht on naisele näha. Või oli salavarana mehe telefoni pandud? Aga selle asemel, et lühidalt seletada, mis ja kus, oli vaja mingi saaga käima lükata ja endale probleeme tekitada. Lapsik.
-
Külaline
Ma saan aru, et sinu jaoks on tegu nõmeda nuhkiva naisega ning see teeb sulle nalja, aga naise jaoks oli olukord selline, et mees pidi sõprade juurde mine, aga on äpi järgi hoopis kuskil metsas ja kõnele ei vasta ka. Mulle tuleks küll igasugu hullud mõtted pähe ja see, et mees mõne teise naisega seal on oleks kõige leebem variant.Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 16:46 Selle äpiga seoses oli kord selline juhus, et sõbral oli minu kanti asja ja tuli mulle ühtlasi sünnipäevaks õnne soovima. Muidu elab teises Eesti otsas. Jäime jutustama ja ta tegi ettepaneku jalutama minna. Sõitsime siis rappa ja tegime seal rajal tiiru. Mingil hetkel helistas tema naine, aga tal oli parasjagu jutt pooleli ja lükkas telefoni lihtsalt hääletu peale ilma sellele vastamata. Pärast oli hull jama, et mida ta metsas tegi ja miks ta telefonile ei vastanud. Ma ei tea, ju siis äpist polnud näha, et tegemist on rabaga, saime natuke naerda. Lisaks olid ta sõbrad läbi helistatud ja kontrollitud, kas mees ikka käis nende juures või ainult väitis, et läbi läheb. Nii palju siis jälgimisest äpi kaudu.Pärast seda kustutas ta selle ära. Ütles, et varem oli vaja, kui lapsed väiksemad olid, et teaks nende asukohta, aga enam pole sellega midagi teha.
-
Külaline
Oli see mees siis sunniviisiliselt sinna äppi pandud?Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 16:25Ma saan aru, et sinu jaoks on tegu nõmeda nuhkiva naisega ning see teeb sulle nalja, aga naise jaoks oli olukord selline, et mees pidi sõprade juurde mine, aga on äpi järgi hoopis kuskil metsas ja kõnele ei vasta ka. Mulle tuleks küll igasugu hullud mõtted pähe ja see, et mees mõne teise naisega seal on oleks kõige leebem variant.Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 16:46 Selle äpiga seoses oli kord selline juhus, et sõbral oli minu kanti asja ja tuli mulle ühtlasi sünnipäevaks õnne soovima. Muidu elab teises Eesti otsas. Jäime jutustama ja ta tegi ettepaneku jalutama minna. Sõitsime siis rappa ja tegime seal rajal tiiru. Mingil hetkel helistas tema naine, aga tal oli parasjagu jutt pooleli ja lükkas telefoni lihtsalt hääletu peale ilma sellele vastamata. Pärast oli hull jama, et mida ta metsas tegi ja miks ta telefonile ei vastanud. Ma ei tea, ju siis äpist polnud näha, et tegemist on rabaga, saime natuke naerda. Lisaks olid ta sõbrad läbi helistatud ja kontrollitud, kas mees ikka käis nende juures või ainult väitis, et läbi läheb. Nii palju siis jälgimisest äpi kaudu.Pärast seda kustutas ta selle ära. Ütles, et varem oli vaja, kui lapsed väiksemad olid, et teaks nende asukohta, aga enam pole sellega midagi teha.
Ju vast ikka ise andis loa, et tema asukoht nähtav on...
-
Külaline
Sinu hullud mõtted ongi vaid sinu hullud mõtted. Aga miks sõpru läbi helistada, kui äpp näitas muud kohta?Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 16:25Ma saan aru, et sinu jaoks on tegu nõmeda nuhkiva naisega ning see teeb sulle nalja, aga naise jaoks oli olukord selline, et mees pidi sõprade juurde mine, aga on äpi järgi hoopis kuskil metsas ja kõnele ei vasta ka. Mulle tuleks küll igasugu hullud mõtted pähe ja see, et mees mõne teise naisega seal on oleks kõige leebem variant.Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 16:46 Selle äpiga seoses oli kord selline juhus, et sõbral oli minu kanti asja ja tuli mulle ühtlasi sünnipäevaks õnne soovima. Muidu elab teises Eesti otsas. Jäime jutustama ja ta tegi ettepaneku jalutama minna. Sõitsime siis rappa ja tegime seal rajal tiiru. Mingil hetkel helistas tema naine, aga tal oli parasjagu jutt pooleli ja lükkas telefoni lihtsalt hääletu peale ilma sellele vastamata. Pärast oli hull jama, et mida ta metsas tegi ja miks ta telefonile ei vastanud. Ma ei tea, ju siis äpist polnud näha, et tegemist on rabaga, saime natuke naerda. Lisaks olid ta sõbrad läbi helistatud ja kontrollitud, kas mees ikka käis nende juures või ainult väitis, et läbi läheb. Nii palju siis jälgimisest äpi kaudu.Pärast seda kustutas ta selle ära. Ütles, et varem oli vaja, kui lapsed väiksemad olid, et teaks nende asukohta, aga enam pole sellega midagi teha.
-
Külaline
Ma siiski kuulsin ka hiljem seda vestlust, ei olnud mingit muret selle pärast, et keegi metsas on, vaid kellega ta seal on. Sõpradele helistas selleks, et selgeks teha, kas mehel oli kohe plaan kellegagi kokku saada ja kasutas sõprade juurde minekut ettekäändena.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 16:25Ma saan aru, et sinu jaoks on tegu nõmeda nuhkiva naisega ning see teeb sulle nalja, aga naise jaoks oli olukord selline, et mees pidi sõprade juurde mine, aga on äpi järgi hoopis kuskil metsas ja kõnele ei vasta ka. Mulle tuleks küll igasugu hullud mõtted pähe ja see, et mees mõne teise naisega seal on oleks kõige leebem variant.Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2024 16:46 Selle äpiga seoses oli kord selline juhus, et sõbral oli minu kanti asja ja tuli mulle ühtlasi sünnipäevaks õnne soovima. Muidu elab teises Eesti otsas. Jäime jutustama ja ta tegi ettepaneku jalutama minna. Sõitsime siis rappa ja tegime seal rajal tiiru. Mingil hetkel helistas tema naine, aga tal oli parasjagu jutt pooleli ja lükkas telefoni lihtsalt hääletu peale ilma sellele vastamata. Pärast oli hull jama, et mida ta metsas tegi ja miks ta telefonile ei vastanud. Ma ei tea, ju siis äpist polnud näha, et tegemist on rabaga, saime natuke naerda. Lisaks olid ta sõbrad läbi helistatud ja kontrollitud, kas mees ikka käis nende juures või ainult väitis, et läbi läheb. Nii palju siis jälgimisest äpi kaudu.Pärast seda kustutas ta selle ära. Ütles, et varem oli vaja, kui lapsed väiksemad olid, et teaks nende asukohta, aga enam pole sellega midagi teha.
-
Külaline
Kui mees pidi sõpradega kohtuma, siis on ju väga loogiline neile sõpradele helistada. Või kellele ta siis helitama oleks pidanud kui mees on metsas ja toru ei tõsta?
-
Külaline
Kas muidu annate teada oma lähedastele, kuhu lähete? Nt sünnipäevale, teise linna. Sel juhul tekib äpi puhul ikka küsimus, et miks pole sünnipäeval, majas. Olete hoopis metsas.
-
Külaline
No näed. Ja juba peaks aru andma, kas olen majas või metsas. Täiskasvanud inimene, läheb sünnipäevale. Võib-olla on sünnipäevalaps mõelnud üllatuseks käia kuskil metsas korra või kuskil mujal või tekib mõte seltskonnal, et läheks veel kuhugi. Absoluutselt igasuguseid olukord on, näiteks mingid lapsepõlvesõbrad, lähevad mingit kohta vaatama, kus lapsena mängisid jne. Ja kohe tekib aruandluskohustus. Väidetavalt mure. Kui päriselt ongi, siis on see koormav ka jälgitavale, kogu aeg mõtle, ega teine ei muretse. Ma ei kujuta seda ette. Hoolin oma lähedastest ja kui lähen ootamatult näiteks sõbrannadega sünnipäeval kuhugi teise kohta, no kasvõi rappa, korraliku tee korral saab ka ilma kummikuteta läbi, siis ma ei arva, et pean igat sammu lähedastele teatama, et äkki nad on mures. Ma olen sünnipäeval ja keskendun sellele.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 05:43 Kas muidu annate teada oma lähedastele, kuhu lähete? Nt sünnipäevale, teise linna. Sel juhul tekib äpi puhul ikka küsimus, et miks pole sünnipäeval, majas. Olete hoopis metsas.
See muretsemise jutt on haiglane, kui palju neid inimesi siis ära kaob ja hätta jääb tänapäeval. Kaovad need, kes on seda plaaninud või siis lihtsalt katus sõidab ära, selle vastu ei aita ükski äpp. Nii et milleks?
-
Külaline
Mitte kellelegi. See on haige, kui niiviisi käitutakse. Nagu korduvalt öeldud, meeletu kobtrollivajadus ja armukadedus.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 22:13Kui mees pidi sõpradega kohtuma, siis on ju väga loogiline neile sõpradele helistada. Või kellele ta siis helitama oleks pidanud kui mees on metsas ja toru ei tõsta?
-
Külaline
No meie meeste seltskonnal tekkis mõte minna stripibaari.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 07:20 Võib-olla on sünnipäevalaps mõelnud üllatuseks käia kuskil metsas korra või kuskil mujal või tekib mõte seltskonnal, et läheks veel huhugi.
-
Külaline
No just, ei pea igast sammust aru andma ometi, kus oled, kellega oled, miks ja mida teed. Vahel tuleb mõte minna ühte kohta, aga siis põikad kuskilt mujalt läbi või tekivad uued plaanid. Elage ja laske teistel elada, mitte ärge ahistage inimesi.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 07:57Mitte kellelegi. See on haige, kui niiviisi käitutakse. Nagu korduvalt öeldud, meeletu kobtrollivajadus ja armukadedus.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 22:13Kui mees pidi sõpradega kohtuma, siis on ju väga loogiline neile sõpradele helistada. Või kellele ta siis helitama oleks pidanud kui mees on metsas ja toru ei tõsta?
-
Külaline
Ja siis?
-
Külaline
Eks see popbleem tekibki siis, kui kasutatkse seda äppi valedel põhjustel ja justnimelt nuhkimiseks ja pidevalt jälgimise all oled.
Näiteks kasvõi olukord, kus ma peaksin kellaajaliselt sobima olema kodumatkal aga äkki teen peatuse veidikeseks ajaks näiteks mingis kohvikus/restoranis/kaubanduskeskuses.
Aga kui näiteks juhtub, et mul koduteel lööb põhja alt ära ja ma pean kuhugi vetsu otsima minema.
Teine kodus siis paanitseb, kus miks ja milleks ekole. Kodus anna aru mis ma tegin ja miks.
Näiteks kasvõi olukord, kus ma peaksin kellaajaliselt sobima olema kodumatkal aga äkki teen peatuse veidikeseks ajaks näiteks mingis kohvikus/restoranis/kaubanduskeskuses.
Aga kui näiteks juhtub, et mul koduteel lööb põhja alt ära ja ma pean kuhugi vetsu otsima minema.
Teine kodus siis paanitseb, kus miks ja milleks ekole. Kodus anna aru mis ma tegin ja miks.
-
Külaline
No just. Ja see vabandus, et muretsesin, äkki on midagi juhtunud.....kui palju neid juhtumisi siis ikka on. Laske ometi inimestel olla. Kui midagi juhtub ja päriselt on abi vaja, siis saab see abi ka kutsutud, ilma selletagi, et keegi närviliselt mu liikumisteekonda jälgiks.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 07:57Mitte kellelegi. See on haige, kui niiviisi käitutakse. Nagu korduvalt öeldud, meeletu kobtrollivajadus ja armukadedus.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 22:13Kui mees pidi sõpradega kohtuma, siis on ju väga loogiline neile sõpradele helistada. Või kellele ta siis helitama oleks pidanud kui mees on metsas ja toru ei tõsta?
-
Külaline
Ja üldse. Tõelised sõbrad ei Anna niikui nii sõpra välja, nii et kasutegur null. Ainult oht naerualuseks saada.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 07:57Mitte kellelegi. See on haige, kui niiviisi käitutakse. Nagu korduvalt öeldud, meeletu kobtrollivajadus ja armukadedus.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 22:13Kui mees pidi sõpradega kohtuma, siis on ju väga loogiline neile sõpradele helistada. Või kellele ta siis helitama oleks pidanud kui mees on metsas ja toru ei tõsta?
-
Külaline
Eks igaüks kirjutab siin vastavalt oma rikutuse astmele ja elukogemusele. Kes tegeleb armukadetsemisega ja oma kaaslase/laste iga sammu kontrollimisega. Kes kasutab seda muudel põhjustel. Kui tõesti petta tahaks ja mingisse ebatavalisse kohta läheks, siis minu jaoks oleks loogiline ka enne oma asukoht välja lükata. Ja kas teil tõesti muud teha pole, et äpi olemasolul seda pidevalt jälgiksite? Muud elu või tööd teil siis pole?
-
Külaline
Äpp annab ju teate, kui keegi asukoha jälgimise välja lülitabKülaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 10:55Eks igaüks kirjutab siin vastavalt oma rikutuse astmele ja elukogemusele. Kes tegeleb armukadetsemisega ja oma kaaslase/laste iga sammu kontrollimisega. Kes kasutab seda muudel põhjustel. Kui tõesti petta tahaks ja mingisse ebatavalisse kohta läheks, siis minu jaoks oleks loogiline ka enne oma asukoht välja lükata. Ja kas teil tõesti muud teha pole, et äpi olemasolul seda pidevalt jälgiksite? Muud elu või tööd teil siis pole?
-
Külaline
Lol. Ma kujutan ette seda aplaavat, kui mees julgeb äpi välja lükata.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 10:55Eks igaüks kirjutab siin vastavalt oma rikutuse astmele ja elukogemusele. Kes tegeleb armukadetsemisega ja oma kaaslase/laste iga sammu kontrollimisega. Kes kasutab seda muudel põhjustel. Kui tõesti petta tahaks ja mingisse ebatavalisse kohta läheks, siis minu jaoks oleks loogiline ka enne oma asukoht välja lükata. Ja kas teil tõesti muud teha pole, et äpi olemasolul seda pidevalt jälgiksite? Muud elu või tööd teil siis pole?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot], KollaneBanaan, Kõuts ja 1 külaline