Kuhu kadus Heinmetsa teema?
-
Külaline
Peale lahutust peab ju üks pooltest uue elukoha leidma. Tallinnas on kinnisvara väga kallis. Tal ei pruugi selleks rahalisi vahendeid olla ja ta kolib näiteks oma vanematekoju, sest neil on suur maja. Aga see asub teises asulas. Oletame, et enne elasid nad elamispinnal, mi kuulus ühele juba enne kooselu. Ja ongi kahvel.
-
Külaline
Portugali pealinnas elab, mitte kusagil külakohas. Neil seal, kujutad ette! on ka ühistransport, taksod ja rendiautod. Isegi metroo on!Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 17:37Heinments elab seal Portugalis lennujaamas siis? Et lennukist välja ja hops! oledki elutoas.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 17:18Ei ole ta nii väike midagi ja kui sul pole auto, siis mõnest Eesti piirkonnast teise minek võib vääääga keeruline olla. Eriti kui mõlemad elavad väiksemat sorti alevis, isegi kui vahe pole väga suur, siis ei pruugi olla otseühendust ühistranspordiga. Pead kõige pealt sõitma maakonnakeskusesse ja siis sealt läheb kord päevas sul buss. Tagasi nagu ei saagi sealt samal päeval. Kui teine vanem ei soovi, et nad toas kohtuks, siis kaua sa seal külapeal uitad lapsega. Mõnest kaugemast Eesti piirkonnast on Tallinna tulek ajaliselt pikem kui Tallinnast Portugali lendamine.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 16:32 loomulikult saab kõiki asju kokku leppida.
Aga kui kokku leppida ei suuda, siis on tõesti nii, et vanemad seavad oma elu laste järgi. Eesti on nii väike, et teise otsa sõita pole tegelikult probleem.
-
Külaline
Lissaboni lennujaamast käib ühistransporti linna vahet kõvasti sagedamini kui Kapa-Kohilast Tallinna. Minu kodulinnast saab Tallinna kaks korda päevas ja mõlemad bussid lähevad hommikul. Tallinna suunast kodulinna ma jällegi enne õhtut mitte ühegi bussiga ei saa.
-
Külaline
Inetu lugu. Olen ka ise lapse isast juba 24 aastat lahus, kuid austus pädeb siiani. On elanud üks välismaal või teinud teine midagi, mis sel hetkel teisele osapoolele ei pruugi meeldida-me austame teineteist ning armastame oma last. Tasub olla suurem inimene. Kõrge ning adekvaatne enesehinnang on abiks. Kokkuvõttes on lahe chillida vanemad ning nende kaaslased koos lapse ja tema kaaslasega.
-
Külaline
Meil on rikkaid, kellel on päris palju lapsi erinevate naistega ja kõik naised on lahkunud kooselust koos lapsega. Mees on seda aktsepteerinud, säilitanud lastega head suhted, mammad pole tänu sellele ka suhtlemist takistanud ja kõik on rahul. Kui ikka tahad, siis saab pereelu korraldada nii, et ei ole vaja sinna mingeid juriidilisi tegelinskeid.
-
Külaline
Selles on sul täiesti õigus. Me kodukülast, mis asub Tartust kõigest 15 km kaugusel, kuluks 100 km(!) kaugusele mehe koju sõitmiseks autoga 1 tund ja 10 minutit, ühistranspordiga 5,5 kuni 7,5 tundi - oleneb, mis kell minema hakata. Tagasitulekust ei tasu rääkidagi.Anonymous kirjutas: ↑16 Okt 2024 17:18Ei ole ta nii väike midagi ja kui sul pole auto, siis mõnest Eesti piirkonnast teise minek võib vääääga keeruline olla. Eriti kui mõlemad elavad väiksemat sorti alevis, isegi kui vahe pole väga suur, siis ei pruugi olla otseühendust ühistranspordiga. Pead kõige pealt sõitma maakonnakeskusesse ja siis sealt läheb kord päevas sul buss. Tagasi nagu ei saagi sealt samal päeval. Kui teine vanem ei soovi, et nad toas kohtuks, siis kaua sa seal külapeal uitad lapsega. Mõnest kaugemast Eesti piirkonnast on Tallinna tulek ajaliselt pikem kui Tallinnast Portugali lendamine.
Täiesti palju lahutatud paare elavad tegelikult üksteisele üsna lähedal, aga autota nad külas käia eriti ei saa. Üüratu ettevõtmine ja mitmepäevane üritus. Otsi veel endale mingi öömaja kuskil... Meil pole sellist valla keskuseski vist.
-
Külaline
Seal on tavaliselt nii, et papal uus perekond ja ei tahagi vana last sinna jalgu. Käib vahel lapsel külas ja ongi korras. Kui ta selle kompenseerib rikkaliku majandusliku toestusega, siis ongi kõik rahul või teevad vähemalt sellist nägu.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 21:13 Meil on rikkaid, kellel on päris palju lapsi erinevate naistega ja kõik naised on lahkunud kooselust koos lapsega. Mees on seda aktsepteerinud, säilitanud lastega head suhted, mammad pole tänu sellele ka suhtlemist takistanud ja kõik on rahul. Kui ikka tahad, siis saab pereelu korraldada nii, et ei ole vaja sinna mingeid juriidilisi tegelinskeid.
-
Külaline
Kusjuures vägagi hädas. Tahaks ühest väikelinnast teise alevisse esivanemate kalmistule käia. Autoga max 30 minutit sõitu, aga mitte ühtegi bussi sinna siit ei käi. Peaks sõitma tunnikese suuremasse linna, seal bussijaamas mitu tundi passima, et siis 30 minutit järgmine jupp edasi sõita. Ühest teisest lähedal olevast väikesest alevikust saaks rongi peale, millega mugav sõita, aga sinna alevikku ka ei käi ühtegi bussi. Milline õnn, kui su asulast läheb raudtee läbi, see on palju asjalikum kui bussid.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 21:47Selles on sul täiesti õigus. Me kodukülast, mis asub Tartust kõigest 15 km kaugusel, kuluks 100 km(!) kaugusele mehe koju sõitmiseks autoga 1 tund ja 10 minutit, ühistranspordiga 5,5 kuni 7,5 tundi - oleneb, mis kell minema hakata. Tagasitulekust ei tasu rääkidagi.Anonymous kirjutas: ↑16 Okt 2024 17:18Ei ole ta nii väike midagi ja kui sul pole auto, siis mõnest Eesti piirkonnast teise minek võib vääääga keeruline olla. Eriti kui mõlemad elavad väiksemat sorti alevis, isegi kui vahe pole väga suur, siis ei pruugi olla otseühendust ühistranspordiga. Pead kõige pealt sõitma maakonnakeskusesse ja siis sealt läheb kord päevas sul buss. Tagasi nagu ei saagi sealt samal päeval. Kui teine vanem ei soovi, et nad toas kohtuks, siis kaua sa seal külapeal uitad lapsega. Mõnest kaugemast Eesti piirkonnast on Tallinna tulek ajaliselt pikem kui Tallinnast Portugali lendamine.
Täiesti palju lahutatud paare elavad tegelikult üksteisele üsna lähedal, aga autota nad külas käia eriti ei saa. Üüratu ettevõtmine ja mitmepäevane üritus. Otsi veel endale mingi öömaja kuskil... Meil pole sellist valla keskuseski vist.
-
Külaline
Ei ole alati nii, et ei taha jalgu. Vaid lapsed käivad ise ja omal algatusel päris palju papade juures ja ei kobise mitte üks uus naine midagi, kui see on talle algust peale selgeks tehtud, et tal tuleb kärgperre sulanduda.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 22:11Seal on tavaliselt nii, et papal uus perekond ja ei tahagi vana last sinna jalgu. Käib vahel lapsel külas ja ongi korras. Kui ta selle kompenseerib rikkaliku majandusliku toestusega, siis ongi kõik rahul või teevad vähemalt sellist nägu.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 21:13 Meil on rikkaid, kellel on päris palju lapsi erinevate naistega ja kõik naised on lahkunud kooselust koos lapsega. Mees on seda aktsepteerinud, säilitanud lastega head suhted, mammad pole tänu sellele ka suhtlemist takistanud ja kõik on rahul. Kui ikka tahad, siis saab pereelu korraldada nii, et ei ole vaja sinna mingeid juriidilisi tegelinskeid.
-
Külaline
Mis jube seosetu jutt see veel on? Auto maksab 500 eurot, pole vaja otsida põhjuseid, miks liikuma ei saa, eks.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 21:47Selles on sul täiesti õigus. Me kodukülast, mis asub Tartust kõigest 15 km kaugusel, kuluks 100 km(!) kaugusele mehe koju sõitmiseks autoga 1 tund ja 10 minutit, ühistranspordiga 5,5 kuni 7,5 tundi - oleneb, mis kell minema hakata. Tagasitulekust ei tasu rääkidagi.Anonymous kirjutas: ↑16 Okt 2024 17:18Ei ole ta nii väike midagi ja kui sul pole auto, siis mõnest Eesti piirkonnast teise minek võib vääääga keeruline olla. Eriti kui mõlemad elavad väiksemat sorti alevis, isegi kui vahe pole väga suur, siis ei pruugi olla otseühendust ühistranspordiga. Pead kõige pealt sõitma maakonnakeskusesse ja siis sealt läheb kord päevas sul buss. Tagasi nagu ei saagi sealt samal päeval. Kui teine vanem ei soovi, et nad toas kohtuks, siis kaua sa seal külapeal uitad lapsega. Mõnest kaugemast Eesti piirkonnast on Tallinna tulek ajaliselt pikem kui Tallinnast Portugali lendamine.
-
Külaline
Kes põhjuseid otsis? Tavaline inimeste elu. Paljudel pole autot. Ega ka juhiluba. Tule maa peale.
-
Külaline
Ei tea ühtki sellist, kui me räägime vanusest kuni 50. Tean kolme ilma lubadeta vanuses 60 pluss.
-
Külaline
sellist asja on lihtne teha, kui elasite koos ja lihtsalt avastasite, et olete küll toredad inimesed, aga koos elama hästi ei sobi, mõistlikum on eraldi edasi minna.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 21:01 Inetu lugu. Olen ka ise lapse isast juba 24 aastat lahus, kuid austus pädeb siiani. On elanud üks välismaal või teinud teine midagi, mis sel hetkel teisele osapoolele ei pruugi meeldida-me austame teineteist ning armastame oma last. Tasub olla suurem inimene. Kõrge ning adekvaatne enesehinnang on abiks. Kokkuvõttes on lahe chillida vanemad ning nende kaaslased koos lapse ja tema kaaslasega.
kui aga kokku on sattunud inimesed, kelle lahutuse põhjuseks on ühe osapoole petmised, alkoholi kuritarvitamine, vaimne või füüsiline vägivald jms ning lahku mindi seetõttu, et ühe osapoole elu tehti põrguks, on sellist idülli nagu teil raske saavutada, sest üks osapool soovib jätkata teise kontrollimist ja teine tahab selle kõik unustada.
mul sõbranna läks lahku alkohoolikust ja vaimselt vägivaldsest mehest, kes nüüd leiab, et teismelised lapsed peaksid elama tema juures ja naine talle elatist maksma. lastele mingeid piire ei sea, ööde viisi võivad netis mängida. kooli jõudmine ja õppimine pole isale olulised, lastel on selle lahusoldud aastaga hinded väga halvaks muutunud, kodutööd tegemata, kooli ei jõua jne.
ema oli peale lahkuminekut suuremeelne inimene ja lubas lastel isa juures käia ja isaga suhelda, tulemus on nüüd selline - ema juures on lastel halb, ema piirab netis mängimist ja sunnib õppima ja koolis käima, isa juures on hea vaba olla. ema justkui peab leppima sellega, et lapsed saavad heal juhul põhihariduse kätte, gümnaasiumisse selliste hinnetega ei saa. isa ise teeb ehitusel lihttöid ja ei näe üldse, et elus peaks inimene pingutama. suhte alguses oli täitsa ok inimene, alkohol on viinud ta sellesse seisu nagu praegu
-
Külaline
Seda ma ei usu. Ükski kohus ei saada lapsi ema juurest ära alkohooliku juurde.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 08:44sellist asja on lihtne teha, kui elasite koos ja lihtsalt avastasite, et olete küll toredad inimesed, aga koos elama hästi ei sobi, mõistlikum on eraldi edasi minna.Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2024 21:01 Inetu lugu. Olen ka ise lapse isast juba 24 aastat lahus, kuid austus pädeb siiani. On elanud üks välismaal või teinud teine midagi, mis sel hetkel teisele osapoolele ei pruugi meeldida-me austame teineteist ning armastame oma last. Tasub olla suurem inimene. Kõrge ning adekvaatne enesehinnang on abiks. Kokkuvõttes on lahe chillida vanemad ning nende kaaslased koos lapse ja tema kaaslasega.
kui aga kokku on sattunud inimesed, kelle lahutuse põhjuseks on ühe osapoole petmised, alkoholi kuritarvitamine, vaimne või füüsiline vägivald jms ning lahku mindi seetõttu, et ühe osapoole elu tehti põrguks, on sellist idülli nagu teil raske saavutada, sest üks osapool soovib jätkata teise kontrollimist ja teine tahab selle kõik unustada.
mul sõbranna läks lahku alkohoolikust ja vaimselt vägivaldsest mehest, kes nüüd leiab, et teismelised lapsed peaksid elama tema juures ja naine talle elatist maksma. lastele mingeid piire ei sea, ööde viisi võivad netis mängida. kooli jõudmine ja õppimine pole isale olulised, lastel on selle lahusoldud aastaga hinded väga halvaks muutunud, kodutööd tegemata, kooli ei jõua jne.
ema oli peale lahkuminekut suuremeelne inimene ja lubas lastel isa juures käia ja isaga suhelda, tulemus on nüüd selline - ema juures on lastel halb, ema piirab netis mängimist ja sunnib õppima ja koolis käima, isa juures on hea vaba olla. ema justkui peab leppima sellega, et lapsed saavad heal juhul põhihariduse kätte, gümnaasiumisse selliste hinnetega ei saa. isa ise teeb ehitusel lihttöid ja ei näe üldse, et elus peaks inimene pingutama. suhte alguses oli täitsa ok inimene, alkohol on viinud ta sellesse seisu nagu praegu
Keegi valetab.
-
Külaline
Päris kõhedaks võtavad emade lood, kellelt lastekaitse lapsed on võtnud. Järjest ja järjest tõuseb neid pinnale...
Iialgi ei usu, et tühjast kohast. Ka mu oma kunagine sõbranna jäi lapsest ilma, sest isal oli rohkem raha. Mees väidetavalt peksis ja jõi. Siis ma ei uskunud teda, nüüd on mul piinlik.
Sellepärast siis ollaksegi nõus aastaid kannatama vägivaldset suhet, hirmus, et lapsed ära võetakse. Selgub, et see hirm on täiesti põhjendatud, lastekaitse saadab kohtule mingi pooltoote, mille põhjal kohus otsustab. Pohlakute juhtum samuti heaks näiteks.
Mis toimub ja kuidas see nii viltu on läinud? Käsuahel peaks järjest tagasi astuma.
Viimane aeg, mil selles institutsioonis muudatusi teha, on juba ammu möödas. Praegu peaks kogu selle asutuse laiali saatma, kutse-eetikat ja üldse inimeseõpetust õpetama ja siis pädevatest uuesti kokku panema.
Iialgi ei usu, et tühjast kohast. Ka mu oma kunagine sõbranna jäi lapsest ilma, sest isal oli rohkem raha. Mees väidetavalt peksis ja jõi. Siis ma ei uskunud teda, nüüd on mul piinlik.
Sellepärast siis ollaksegi nõus aastaid kannatama vägivaldset suhet, hirmus, et lapsed ära võetakse. Selgub, et see hirm on täiesti põhjendatud, lastekaitse saadab kohtule mingi pooltoote, mille põhjal kohus otsustab. Pohlakute juhtum samuti heaks näiteks.
Mis toimub ja kuidas see nii viltu on läinud? Käsuahel peaks järjest tagasi astuma.
Viimane aeg, mil selles institutsioonis muudatusi teha, on juba ammu möödas. Praegu peaks kogu selle asutuse laiali saatma, kutse-eetikat ja üldse inimeseõpetust õpetama ja siis pädevatest uuesti kokku panema.
-
Külaline
93% juhtudest antakse lapsed emale. Kas väidad et seda on liiga vähe?Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 09:23 Päris kõhedaks võtavad emade lood, kellelt lastekaitse lapsed on võtnud. Järjest ja järjest tõuseb neid pinnale...
-
Külaline
Kas selleks, et protsendipunkti parandada, tuleb teha kurbmängu ja osade laste ja emade elud ära lõhkuda? Lihtsalt statistika jaoks?Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 09:3393% juhtudest antakse lapsed emale. Kas väidad et seda on liiga vähe?Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 09:23 Päris kõhedaks võtavad emade lood, kellelt lastekaitse lapsed on võtnud. Järjest ja järjest tõuseb neid pinnale...
-
Külaline
Puht statistiliselt pole võimalik, et 93% naisi on inglid ja 93% mehi lurjusedKülaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 09:36Kas selleks, et protsendipunkti parandada, tuleb teha kurbmängu ja osade laste ja emade elud ära lõhkuda? Lihtsalt statistika jaoks?Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 09:3393% juhtudest antakse lapsed emale. Kas väidad et seda on liiga vähe?Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 09:23 Päris kõhedaks võtavad emade lood, kellelt lastekaitse lapsed on võtnud. Järjest ja järjest tõuseb neid pinnale...
-
Külaline
Aga isade elusid lõhkuda on ok?Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 09:36Kas selleks, et protsendipunkti parandada, tuleb teha kurbmängu ja osade laste ja emade elud ära lõhkuda? Lihtsalt statistika jaoks?Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 09:3393% juhtudest antakse lapsed emale. Kas väidad et seda on liiga vähe?Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 09:23 Päris kõhedaks võtavad emade lood, kellelt lastekaitse lapsed on võtnud. Järjest ja järjest tõuseb neid pinnale...
-
Külaline
Isad saavad alkoholi abil oma elude lõhkumisega ise edukalt hakkama.
Viin pole mitte tarkade inimeste jook, viin lihtsalt kontrollib, kas sul mõistust on või mitte.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 4 külalist