Vaprad ja Ilusad

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 17:44
Külaline kirjutas: 12 Okt 2024 16:43
Külaline kirjutas: 28 Sept 2024 23:41 Teab keegi, mis uuemat toimub?
Liam tahab Hope’i tagasi, aga Hope sebib hoopis Carteriga.
Ja Carter sebib Sheilaga, kellel on tupeseen.
Aga kellega sebib tupeseen? Tunnistage üles!
Külaline

Jeesuke Hope on ikka parajaks "elliks" hakanud peale Liamist lahkuminekut.... häbiväärne
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 15:28

Paljudega
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 15:28
Canesteniga.
Külaline

Anonymous kirjutas: 14 Okt 2024 15:28Aga kellega sebib tupeseen? Tunnistage üles!
Eks ikka Ridge Forresteriga. Kõik sebivad Ridgega, ka seeneke :)
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 17:36
Anonymous kirjutas: 14 Okt 2024 15:28Aga kellega sebib tupeseen? Tunnistage üles!
Candida Forrester kõlab uhkelt küll :)
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2024 17:36
Kas Ridge'il mitte Chlamydiaga midagi ei susise?
Külaline

Täna siis hakkas Taylor oma suremise jutuga peale ka meie osades
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Okt 2024 00:12 Täna siis hakkas Taylor oma suremise jutuga peale ka meie osades
Millesse ta siis tegelikult surra plaanib? Ma ei vaata seda komöödiat, sest siinne kokkuvõte on palju põnevam.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Okt 2024 13:21
Külaline kirjutas: 16 Okt 2024 00:12 Täna siis hakkas Taylor oma suremise jutuga peale ka meie osades
Millesse ta siis tegelikult surra plaanib? Ma ei vaata seda komöödiat, sest siinne kokkuvõte on palju põnevam.
Broken heart syndrome ehk siis murtud südame sündroom. Süda hakkab poolduma. Ilma naljata.
Külaline

Li sai esimesena teada, südamepuudulikkus
Käis Euroopas arsti juures kes seda väitis talle
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Okt 2024 23:36 Li sai esimesena teada, südamepuudulikkus
Käis Euroopas arsti juures kes seda väitis talle
Ameerika arstid on siis nii halvad või? Isegi rikkad Forresterid ei leia omale sellest suurest riigist pädevat arsti.
😉
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Okt 2024 10:36
Ameerika arstid on siis nii halvad või? Isegi rikkad Forresterid ei leia omale sellest suurest riigist pädevat arsti.
😉
Taylor viibis pikka aega Euroopas, seal kus sarjast väljasaadetud tegelased alati redutavad.
Külaline

Kas Taylor on see, kes mingi hetk ahjus ära põletati ja siis uuesti ellu ärkas?
Külaline

Ta suri küll, ma ei tea, kas ka põletati… aga muidu lugege Taylori storyline’i
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Taylor_ ... Beautiful)

Parim on see:
In 1993 while trapped in a cabin at Big Bear and suffering from hypothermia, Taylor sleeps with her mentor from medical school James Warwick (Ian Buchanan) to prevent him from dying a virgin.

:lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Okt 2024 15:58 Ta suri küll, ma ei tea, kas ka põletati… aga muidu lugege Taylori storyline’i

Parim on see:
In 1993 while trapped in a cabin at Big Bear and suffering from hypothermia, Taylor sleeps with her mentor from medical school James Warwick (Ian Buchanan) to prevent him from dying a virgin.

Jessas! No ma räägin, et see sari on paras komöödia. 😄
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Okt 2024 22:57
Külaline kirjutas: 17 Okt 2024 15:58 Ta suri küll, ma ei tea, kas ka põletati… aga muidu lugege Taylori storyline’i

Parim on see:

Jessas! No ma räägin, et see sari on paras komöödia. 😄
Kogu selle kammajaa peale paneb imestama, et Taylor vaid viis korda abielus on olnud, millest üks veel annulleeriti.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Okt 2024 16:04 Kogu selle kammajaa peale paneb imestama, et Taylor vaid viis korda abielus on olnud, millest üks veel annulleeriti.
Ja ainult kaks korda surnud. Ja miks Brooke pole ühtegi korda surnud olnud? Arenguruumi veel on.
You know

Postitus Postitas You know »

Külaline kirjutas: 18 Okt 2024 20:15
Külaline kirjutas: 18 Okt 2024 16:04 Kogu selle kammajaa peale paneb imestama, et Taylor vaid viis korda abielus on olnud, millest üks veel annulleeriti.
Ja ainult kaks korda surnud. Ja miks Brooke pole ühtegi korda surnud olnud? Arenguruumi veel on.
Enamus neist seal on vähemalt korra surnud olnud. Ridge, Erik lisaks eelnimetatutele, kindlasti mõned veel. Sheila vist ka, kui õigesti mäletan. Rinnalapsed on neil surnud ja siis mitukümmend aastat hiljem terve ja rikkana välja ilmunud. 😄
Külaline

Hope on lits!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist