Ma mäletan seda artiklit. Aga ei leia enam. Kas kustutatud? Aga ametlikult ongi meil jah nii, et elatist nö nõuab laps mitte teine varem. Sest kulud on seotud lapsega.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 19:28 Aastatagusest artiklist: “Kohtuhagis – mille esitas juriidiliselt oma isa vastu Josephine – põhjendas väike laps, et emaga elama jäämine on mõjunud tema elustandardile masendavalt.”
Kui emaga elades on elustandard masendav, siis praegune olukord, kus laps saab taas rikkuses elada, on ju parim lahendus?
Kuhu kadus Heinmetsa teema?
-
Külaline
-
Külaline
Miks see korjandus sind torgib? Ikka nii isiklik sul see vimm ja suisa kirglik. Klammerdud kõige külge, kust saaks tükke kiskuda ja mõnitada. Suisa paaniliselt otsid asju, mida torkida. Paneb natuke mõtlema teatud suunas...Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 20:58 No mille üle siin vaielda on? Kui KH nii edukas maakler oleks, siis poleks vast seda korjandust vaja… ? Mina ei saa aru, miks ta sõbrannade käest abi ei küsi, üks neist - proua Tool - on rikkamgi kui Aigro.
-
Külaline
Artikkel on siin teemaski juba lingitudKülaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 21:03Ma mäletan seda artiklit. Aga ei leia enam. Kas kustutatud? Aga ametlikult ongi meil jah nii, et elatist nö nõuab laps mitte teine varem. Sest kulud on seotud lapsega.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 19:28 Aastatagusest artiklist: “Kohtuhagis – mille esitas juriidiliselt oma isa vastu Josephine – põhjendas väike laps, et emaga elama jäämine on mõjunud tema elustandardile masendavalt.”
Kui emaga elades on elustandard masendav, siis praegune olukord, kus laps saab taas rikkuses elada, on ju parim lahendus?
https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1202 ... liga-kokku
-
Külaline
Ta ei saa ju korralikult tööd teha ega müüa, kui siin Eestis lapse pärast võitleb.
-
Külaline
Jaa, sul on õigus. Kõik, kes siin teemas Heinmetsa ei kaitse on Aivar AigrodKülaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 21:05Miks see korjandus sind torgib? Ikka nii isiklik sul see vimm ja suisa kirglik. Klammerdud kõige külge, kust saaks tükke kiskuda ja mõnitada. Suisa paaniliselt otsid asju, mida torkida. Paneb natuke mõtlema teatud suunas...Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 20:58 No mille üle siin vaielda on? Kui KH nii edukas maakler oleks, siis poleks vast seda korjandust vaja… ? Mina ei saa aru, miks ta sõbrannade käest abi ei küsi, üks neist - proua Tool - on rikkamgi kui Aigro.
-
Külaline
Ooo, kui sügavmõtteline, kohe teatud suunas? No mis suunas?Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 21:05Miks see korjandus sind torgib? Ikka nii isiklik sul see vimm ja suisa kirglik. Klammerdud kõige külge, kust saaks tükke kiskuda ja mõnitada. Suisa paaniliselt otsid asju, mida torkida. Paneb natuke mõtlema teatud suunas...Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 20:58 No mille üle siin vaielda on? Kui KH nii edukas maakler oleks, siis poleks vast seda korjandust vaja… ? Mina ei saa aru, miks ta sõbrannade käest abi ei küsi, üks neist - proua Tool - on rikkamgi kui Aigro.
Inimene ei saa korraga olla miljonär, kes müüb vähemalt ühe luksvara kuus, min 80 000 kuus vahentustasu, ja paljas, kui püksinööp oma lastetoetusega. Valigu imidž ja jäägu srlle juurde.
-
Külaline
Tõele au andes alustati korjandust tõesti teiste inimeste poolt. Mõni päev hiljem ta ise kommenteeris, et on tänulik pakuitud abi eest, aga tehakse mingi eraldi konto juriidilist abi vajavate emade jaoks vms ja kannab kõik raha sinna.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 21:01Ta ise pole mingit korjandust teinud, see oli keegi teine.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 20:58 No mille üle siin vaielda on? Kui KH nii edukas maakler oleks, siis poleks vast seda korjandust vaja… ? Mina ei saa aru, miks ta sõbrannade käest abi ei küsi, üks neist - proua Tool - on rikkamgi kui Aigro.
-
Külaline
Milleks võidelda, kui laps kohtuhagis isa vastu ütleb, et elustandard emaga elades on masendav?Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 21:10 Ta ei saa ju korralikult tööd teha ega müüa, kui siin Eestis lapse pärast võitleb.
-
Külaline
Kust te võtate, kust te võtate? Enamus inimesi ei ela kuskil kloaagis kus lae all on imepisike aken.
-
Külaline
Aga mis sinu algse postituse mõte oli? Kange soov ära panna? Vanahärra ja noorhärra vahele jääb veel tükk maad erinevat vanust.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 19:10Sulle tundub, et on noorhärra või mis su postituse mõte on?
https://www.ohtuleht.ee/melu/1090198/uh ... na-oitseda
-
Külaline
Tead, sina ei tule siin teistele ütlema kuidas nad elada võivad, eksju.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 21:15 Inimene ei saa korraga olla miljonär, kes müüb vähemalt ühe luksvara kuus, min 80 000 kuus vahentustasu, ja paljas, kui püksinööp oma lastetoetusega. Valigu imidž ja jäägu srlle juurde.
-
Külaline
Hakkab vägisi kakkuma sinnapoole a`la me usume veerpalut või siis kui kajat ei vali tuleb ekre ja müüb meid venemaale maha 
-
Külaline
Veerpalu võrdub siis hetkel Aigro, eksKülaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 23:00 Hakkab vägisi kakkuma sinnapoole a`la me usume veerpalut või siis kui kajat ei vali tuleb ekre ja müüb meid venemaale maha![]()
Ma mõtlen ka seda.
-
Külaline
Kood: Vali kõik
Minu algne postitus oli vastuseks postitusele, mis praeguseks on kustutatud, kahjuks ei tsiteerinud seda.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 22:44Aga mis sinu algse postituse mõte oli? Kange soov ära panna? Vanahärra ja noorhärra vahele jääb veel tükk maad erinevat vanust.Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 19:10Sulle tundub, et on noorhärra või mis su postituse mõte on?Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 18:56
Kui sa nii täpselt tead, et vanahärra, siis oled kindlasti ja muude defailidega kursis...
https://www.ohtuleht.ee/melu/1090198/uh ... na-oitseda
Aga minu jaoks on see mees tõesti vanahärra, eks see oleneb ka hindaja enda vanusest. Kui oled ise ka 50+, siis ilmselt see mees ei tundu nii vana, aga mina olen märksa noorem.
-
Külaline
Ei. Veerpalu = eksmissist staarmärter
-
Külaline
Kui palju kiuslikkust, kurjust ja kadedust!!!
Kristiina on püss naine, võrratu ema ja kindlasti äge partner oma uuele kaaslasele (kes on minu meelest küll igati vinks-vonks meesterahvas). Mingu tal elus kõik hästi! Halvad ajad mööduvad!
Kristiina on püss naine, võrratu ema ja kindlasti äge partner oma uuele kaaslasele (kes on minu meelest küll igati vinks-vonks meesterahvas). Mingu tal elus kõik hästi! Halvad ajad mööduvad!
-
Külaline
Oled üks nendest hullunud fännidest, kes fb-s tuhandeid komme kirjutavad?Külaline kirjutas: ↑17 Okt 2024 23:25 Kui palju kiuslikkust, kurjust ja kadedust!!!
-
Külaline
Kinni makstud jah kõik.Jaa, sul on õigus. Kõik, kes siin teemas Heinmetsa ei kaitse on Aivar Aigrodvõi tema advokaadid
või see lastekaitsja
![]()
-
Külaline
Aitäh sulle valgustamast mind sinu sisemaailmas toimuvast! Ainult et mul ei ole selle teadmisega mitte midagi pihta hakata.
Kaunist päeva!
-
Külaline
Vabandust, minu eelmine kommentaar oli mõeldud vastuseks sellele lõbusale kommenteerijale.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Semrush [Bot], YaCy [Bot] ja 4 külalist