Kuhu kadus Heinmetsa teema?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 18 Okt 2024 07:01
Anonymous kirjutas: 17 Okt 2024 23:42Oled üks nendest hullunud fännidest, kes fb-s tuhandeid komme kirjutavad? 😂
Vabandust, minu eelmine kommentaar oli mõeldud vastuseks sellele lõbusale kommenteerijale.
Mis sa ikka vabandad, oledki a la Marimell (vōi mis ta oligi) :)
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Okt 2024 23:25 Kui palju kiuslikkust, kurjust ja kadedust!!!

Kristiina on püss naine, võrratu ema ja kindlasti äge partner oma uuele kaaslasele (kes on minu meelest küll igati vinks-vonks meesterahvas). Mingu tal elus kõik hästi! Halvad ajad mööduvad!
Absoluutselt. Särav, ilus, lahke! Et ta kogu selle õudsuse
Vastu peaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Okt 2024 13:21
Külaline kirjutas: 17 Okt 2024 12:31
Külaline kirjutas: 17 Okt 2024 12:18

Nõus. 3 lapse elu on rikutud. Ja pole kumbki ingel. 1 pooltest arvas, et teeb rahvateatrit ja märatsedes omataolustega koos saavutab eesmärgi.
Ma nägin unes, et kogu probleem oli rahas. Ma nägin unes, et üks naisterahvas nõudis aigrolt oluliselt suuremat summat kohtus lapse alimentideks ja sellega algatas kogu kakluse. Kõige taga on raha.
Selles unenäos oli arvestus lasteaialapse kuludest, kus riietele kulus 1200 eurot iga kuu, reisideks ja meelelahutuseks niisama palju jne.jne. sellest unenäost on kirjutatud ka veel üks huvipakkuv artikkel Eesti ekspressis, 2022 sügisel.
Aga kohtus läks nii, et ema pettumuseks määrati elatise summaks ainult 1 tuhat;((( kurp.
Unenägu läks edasi nii, et ema otsustas kätte maksta.
Noo mõnel sõbrantsil on õnnestunud suurem noos saada. Mille poolest mina kehvem olen. Tühipaljas maja ja luks koret on köömes kuna salv on tglt vilja täis ja sealt annaks nosida küll. Nii on minu unenäos kui peaksin rikkast mehest lahutama. Pool kuulub ju mulle, sest ilma minuta oleks ta mitte keegi.
Investor tõmbas rahad tagant ära ja käskis hakata kasumit teenima;)))
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Okt 2024 10:07
Külaline kirjutas: 17 Okt 2024 23:25 Kui palju kiuslikkust, kurjust ja kadedust!!!

Kristiina on püss naine, võrratu ema ja kindlasti äge partner oma uuele kaaslasele (kes on minu meelest küll igati vinks-vonks meesterahvas). Mingu tal elus kõik hästi! Halvad ajad mööduvad!
Vastu peaks.
Jah aga ilma rahata kaua ei sära. Ega laul lindu ei toida.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Okt 2024 10:55
Külaline kirjutas: 18 Okt 2024 10:07

Vastu peaks.
Jah aga ilma rahata kaua ei sära. Ega laul lindu ei toida.
Toidab küll, ja kuidas veel!
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Okt 2024 10:53
Külaline kirjutas: 17 Okt 2024 13:21
Külaline kirjutas: 17 Okt 2024 12:31
Ma nägin unes, et kogu probleem oli rahas. Ma nägin unes, et üks naisterahvas nõudis aigrolt oluliselt suuremat summat kohtus lapse alimentideks ja sellega algatas kogu kakluse. Kõige taga on raha.
Selles unenäos oli arvestus lasteaialapse kuludest, kus riietele kulus 1200 eurot iga kuu, reisideks ja meelelahutuseks niisama palju jne.jne. sellest unenäost on kirjutatud ka veel üks huvipakkuv artikkel Eesti ekspressis, 2022 sügisel.
Aga kohtus läks nii, et ema pettumuseks määrati elatise summaks ainult 1 tuhat;((( kurp.
Unenägu läks edasi nii, et ema otsustas kätte maksta.
Noo mõnel sõbrantsil on õnnestunud suurem noos saada. Mille poolest mina kehvem olen. Tühipaljas maja ja luks koret on köömes kuna salv on tglt vilja täis ja sealt annaks nosida küll. Nii on minu unenäos kui peaksin rikkast mehest lahutama. Pool kuulub ju mulle, sest ilma minuta oleks ta mitte keegi.
Investor tõmbas rahad tagant ära ja käskis hakata kasumit teenima;)))

Unenägu valetab, mingit maja JA lukskorterit pole olnud. Oli üks või teine.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

iiR kirjutas: 18 Okt 2024 10:04 Postitus on kustutatud
Artur Ferreira, paistab olevat varases keskeas (mis on keskea mõõdupuu?) edukas ärimees. Osav valik.
Külaline

Õhtulehes olev mees on pigem selline 60 kanti mees. Kas just vanahärra, aga see selleks.
KH jaoks on ta järjekordne sponsor, kes KH elu kinni maksab ja vastu saab...teadagi mida. Nii on looduses alati olnud. Kui neile nii sobib, siis andku minna. Ilmselt kui KH elu seal Portugalis keegi kinni ei maksaks, siis oleks ta Eestis kõpsti tagasi.
Külaline

tsitaat ka
Kristiina Heinmets tunnistab, et on õnnelik. „Elu tuleb ise ilusaks elada. Mul on siht silme ees, kuidas edasi. Ja mul on siin Portugalis suurim toetaja Arturi näol,” õhkab sünnipäevalapsest Miss Estonia, kes jagas oma erilist tähtpäeva ja uue elu algust Õhtulehe lugejatega.
Külaline

Heinmetsa kaitsjad on siin ikka puhta ära keeranud, nüüd ei tohi isegi öelda, et uus mees on vana (mida ta ilmselgelt on)
Varases keskeas?!? :roll:
Kõlab tõesti nagu “usume Andrus Veerpalu” sekt juba.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Okt 2024 12:47 Heinmetsa kaitsjad on siin ikka puhta ära keeranud, nüüd ei tohi isegi öelda, et uus mees on vana (mida ta ilmselgelt on)
Varases keskeas?!? :roll:
Kõlab tõesti nagu “usume Andrus Veerpalu” sekt juba.
No mis vana. Kristiina on 46. Kas see on “noor”? Mees 50? Ilmselt selline tüüp kes läheb varem halliks. Mu enda mees hakkas peale 30ndat halliks minema. Kas 30 on vana? Ja kui noor see mees siis 46-aastasel keskealisel naisel olema peaks et turumutid rahul oleks. Kui oleks 25aastane siis oleks probleem, et küllap naine mehe rahaga endale ostnud. VANA mees antud kontekstis oleks minu mõistes 60+. Ja mis ka sellest? See mees näeb kena välja. Mitte nagu Toomas Hendrik ilves kes sai endale Läti noore naise ja ise nägi juba siis välja nagu täielik NÄSS.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Okt 2024 12:21 Õhtulehes olev mees on pigem selline 60 kanti mees. Kas just vanahärra, aga see selleks.
KH jaoks on ta järjekordne sponsor, kes KH elu kinni maksab ja vastu saab...teadagi mida. Nii on looduses alati olnud. Kui neile nii sobib, siis andku minna. Ilmselt kui KH elu seal Portugalis keegi kinni ei maksaks, siis oleks ta Eestis kõpsti tagasi.
Vastikud on inimesed, kes taandavad suhted rahale. Kui partner juhtub rikas olema, siis ei saa ju armastust olla, ikka raha ja raha. Madala enesehinnanguga inimese jutt.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Okt 2024 13:01
Külaline kirjutas: 18 Okt 2024 12:21 Õhtulehes olev mees on pigem selline 60 kanti mees. Kas just vanahärra, aga see selleks.
Vastikud on inimesed, kes taandavad suhted rahale. Kui partner juhtub rikas olema, siis ei saa ju armastust olla, ikka raha ja raha. Madala enesehinnanguga inimese jutt.
Jah, rikka mehega lihtsalt tuleb armastus peale;)))
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 18 Okt 2024 12:23 tsitaat ka
Kristiina Heinmets tunnistab, et on õnnelik. „Elu tuleb ise ilusaks elada. Mul on siht silme ees, kuidas edasi. Ja mul on siin Portugalis suurim toetaja Arturi näol,” õhkab sünnipäevalapsest Miss Estonia, kes jagas oma erilist tähtpäeva ja uue elu algust Õhtulehe lugejatega.
Aususe ja otsekohesuse eest 10 punkti :D
suvaline
Kontakt:

Postitus Postitas suvaline »

Egalitaar kirjutas: 18 Okt 2024 13:19Aususe ja otsekohesuse eest 10 punkti
Nii kitsas vaade ongi elule? Toetamine tähendab raha maksmist??
Külaline

suvaline kirjutas: 18 Okt 2024 13:34
Anonymous kirjutas: 18 Okt 2024 13:16Jah, rikka mehega lihtsalt tuleb armastus peale;))
Postitus on kustutatud
Tõde on valus kuulata?
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Okt 2024 13:48
Külaline kirjutas: 18 Okt 2024 13:16
Külaline kirjutas: 18 Okt 2024 13:01
Jah, rikka mehega lihtsalt tuleb armastus peale;)))

Postitus on kustutatud
Seda küll. Ja tunnen ainult kass Arturit.
Külaline

Ma ju armastan seda meest, sest tal on niinii palju raha, ja ta pole ihnuskoi, ta ei mõtle vaid endale!
Külaline

Mees 50?
65 sündinud, siis ikka pigem 60. No eks Heinmets ise ka ligi 50, temale kärab küll. Aga tundub, et see mees enam pildil pole, muidu oleks ikka tema ka toetamas suurt võitlust. Proua ikka natuke edevavõitu on, samal ajal kui ajakirjanduses uhkustas, kuidas ta suure ärimehe leidis, kes teda toetab ja tema eest hoolitseb, andis eksi kohtusse ja nõudis 4000 eurot elatisraha, sest tema on nii vaene, et lapse elustandard on jubedamast jubedam. Tundub, et see suur eputamine on minema peletanud nii vana kui uue mehe rahalaevad ja endal see kinnisvarakarjäär ka väga ei edene.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Okt 2024 16:54
Mees 50?
65 sündinud, siis ikka pigem 60. No eks Heinmets ise ka ligi 50, temale kärab küll. Aga tundub, et see mees enam pildil pole, muidu oleks ikka tema ka toetamas suurt võitlust. Proua ikka natuke edevavõitu on, samal ajal kui ajakirjanduses uhkustas, kuidas ta suure ärimehe leidis, kes teda toetab ja tema eest hoolitseb, andis eksi kohtusse ja nõudis 4000 eurot elatisraha, sest tema on nii vaene, et lapse elustandard on jubedamast jubedam. Tundub, et see suur eputamine on minema peletanud nii vana kui uue mehe rahalaevad ja endal see kinnisvarakarjäär ka väga ei edene.
Ei ole kuskilt välja lugenud, et see mees naise elu finantseeriks, ammugi poleks võõra mehe asifinantseerida teise mehe last.
Jälle mingi uhkustamise jutt. Mis sul viga on? Kui inimesel läheb hästi ning ta seda intervjuus kinnitab, on see uhkustamine? Kui halb su elukene on, et sellist eluvõõrast juttu ajad?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 3 külalist