Kuhu kadus Heinmetsa teema?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 17 Okt 2024 19:25
Muidugi mitte, aga nende kõige odavamate vahendustasu on 80 tuhat. Kuus ühe ikka müüd.
No kui ta nüüd 80 000 oleks kuus teeninud, siis vast ei kurdaks ajakirjanduses, et ainuke sissetulek on lasteraha ja mehe makstav 1000 eurot. Annetage juriidilise abi jaoks raha.
See, mida te lingite, on aastast 2021.
K pole küsinud mingeid annetusi.

Kas valetamine aitab sul paremini vahutada?
Külaline

Jälle mingi uhkustamise jutt. Mis sul viga on? Kui inimesel läheb hästi ning ta seda intervjuus kinnitab, on see uhkustamine? Kui halb su elukene on, et sellist eluvõõrast juttu ajad?
Nagu juba öeldud, võiks välja valida, kas läheb siis ülihästi või on vaene. Meedias on uhkustanud oma luksusliku eluga, aga kohtudokumentides nõuab 4000+ eurot elatist, sest muidu on vaese lapse elustandard null, sest ema on töötu ja elab vaid isa makstavast rahast ja peretoetustest. Kui nende argumentidega elatist küsid, siis on natuke loll tegu meedias uhkeldamas käia, kuidas ollakse luksuskinnisvara maakler ja uueks meheks miljonär. On ju natuke tobe.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Okt 2024 17:27
Jälle mingi uhkustamise jutt. Mis sul viga on? Kui inimesel läheb hästi ning ta seda intervjuus kinnitab, on see uhkustamine? Kui halb su elukene on, et sellist eluvõõrast juttu ajad?
Nagu juba öeldud, võiks välja valida, kas läheb siis ülihästi või on vaene. Meedias on uhkustanud oma luksusliku eluga, aga kohtudokumentides nõuab 4000+ eurot elatist, sest muidu on vaese lapse elustandard null, sest ema on töötu ja elab vaid isa makstavast rahast ja peretoetustest. Kui nende argumentidega elatist küsid, siis on natuke loll tegu meedias uhkeldamas käia, kuidas ollakse luksuskinnisvara maakler ja uueks meheks miljonär. On ju natuke tobe.
Mis aastast sul see kohtudokument on? Selleks, et head palka teenid läheb ikka aega. Egas ta kohe peale lahutust praegusele ametikohale maandunud. Palgatööst elatuv inimene üdiselt ei jõuagi omale advokaate palgata.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Okt 2024 18:49
Mis aastast sul see kohtudokument on? Selleks, et head palka teenid läheb ikka aega. Egas ta kohe peale lahutust praegusele ametikohale maandunud. Palgatööst elatuv inimene üdiselt ei jõuagi omale advokaate palgata.
Tohoh. Mis töökoht tal on üldse siis praegu, et räägid praegusest ametikohast.
Külaline

Anonymous kirjutas: 18 Okt 2024 15:44Postitus on kustutatud
Aitäh! Sulle ka toredat koolivaheaega!
suvaline
Kontakt:

Postitus Postitas suvaline »

Vaadates isa uut postitust FB-s. Mul jäi lihtsalt suu lahti. Kui õel võib üks inimene olla. "Laps on tagasi kodus, oma voodi ja kaisukate juures." Ometi oli lahutus juba 5 aastat tagasi ja jaotati, et laps elab emaga. Nüüd tuleb välja, et lapsel pole olnud 5 aastat oma voodit ja kaisukaid jne. Et inimene lihtsalt sisuliselt ärandaski nüüd viimase emaga elava lapse. Ma saaks aru, kui oleks nõue, et elab Eestis ja saab kohtuda regulaarselt. Aga ta viis ta oma koju ja räägib nii, nagu oleks see alati nii olnud ja jääbki. Et milleks see notariaalne leping siis üldse tehti? Oleks võinudki kohe öelds, et lahutus tuleb ainult siis, kui ema jääbki väraval lehvitamas käima. Kõigi kolme lapsega. Ma ei suuda ära seedida sellise õeluse nägemist.
Külaline

suvaline kirjutas: 18 Okt 2024 20:47 Vaadates isa uut postitust FB-s. Mul jäi lihtsalt suu lahti. Kui õel võib üks inimene olla. "Laps on tagasi kodus, oma voodi ja kaisukate juures." Ometi oli lahutus juba 5 aastat tagasi ja jaotati, et laps elab emaga. Nüüd tuleb välja, et lapsel pole olnud 5 aastat oma voodit ja kaisukaid jne. Et inimene lihtsalt sisuliselt ärandaski nüüd viimase emaga elava lapse. Ma saaks aru, kui oleks nõue, et elab Eestis ja saab kohtuda regulaarselt. Aga ta viis ta oma koju ja räägib nii, nagu oleks see alati nii olnud ja jääbki. Et milleks see notariaalne leping siis üldse tehti? Oleks võinudki kohe öelds, et lahutus tuleb ainult siis, kui ema jääbki väraval lehvitamas käima. Kõigi kolme lapsega. Ma ei suuda ära seedida sellise õeluse nägemist.
Peale lahutust jäi see maja Heinmetsale, kus ta lastega elas, mingi aeg kolis mees ka uuesti sisse ja olid jälle koos, seejärel ostis Aigro Heinmetsalt maja tagasi. Nii et võib öelda küll, et see on lapse kodu.
Külaline

Ma saaks aru, kui oleks nõue, et elab Eestis ja saab kohtuda regulaarselt.
Alguses oligi selline nõue, aga ema rikkus seda nõuet. Küsis isalt nõusolekut reisiks, aga kadus pooleteiseks aastaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Okt 2024 20:56
Ma saaks aru, kui oleks nõue, et elab Eestis ja saab kohtuda regulaarselt.
Alguses oligi selline nõue, aga ema rikkus seda nõuet. Küsis isalt nõusolekut reisiks, aga kadus pooleteiseks aastaks.
Eriti küüniline on see, et Heinmets ise käis vahepeal Eestis, aga tütre jättis Portugali.
Külaline

suvaline kirjutas: 18 Okt 2024 20:47 Vaadates isa uut postitust FB-s. Mul jäi lihtsalt suu lahti. Kui õel võib üks inimene olla. "Laps on tagasi kodus, oma voodi ja kaisukate juures." Ometi oli lahutus juba 5 aastat tagasi ja jaotati, et laps elab emaga. Nüüd tuleb välja, et lapsel pole olnud 5 aastat oma voodit ja kaisukaid jne. Et inimene lihtsalt sisuliselt ärandaski nüüd viimase emaga elava lapse. Ma saaks aru, kui oleks nõue, et elab Eestis ja saab kohtuda regulaarselt. Aga ta viis ta oma koju ja räägib nii, nagu oleks see alati nii olnud ja jääbki. Et milleks see notariaalne leping siis üldse tehti? Oleks võinudki kohe öelds, et lahutus tuleb ainult siis, kui ema jääbki väraval lehvitamas käima. Kõigi kolme lapsega. Ma ei suuda ära seedida sellise õeluse nägemist.
Mine kirjuta seal fb-s, sealt leiad palju mõttekaaslasi, saate koos Aigot kiruda ja Heinmetsa ülistada. Siin on inimesed, kes usuvad fakte ega lähe pimesi massipsühhoosiga kaasa.
Külaline

Anonymous kirjutas: 18 Okt 2024 17:09Ei ole kuskilt välja lugenud, et see mees naise elu finantseeriks, ammugi poleks võõra mehe asifinantseerida teise mehe last.
Aga palun mõned tsitaadid artiklitest
Heinmets rääkis Kroonikale mullu augusti lõpus, et leidis endale Portugalist ka uue armastuse. Portugalist pärit elukaaslase Arturiga kohtus Kristiina üle kolme aasta tagasi. „Artur aitab ja toetab mind kõiges, oleme perekonnana koos,“ sõnas Kristiina. „See on imeline tunne, kui sinu kõrval on tugev, tasakaalukas ja rahulik inimene, kellega saab rääkida kõigest. Jagada oma tundeid ja küsida abi.

Ametilt on tema uus kaaslane reklaamiagentuuri omanik. ''Tunnen ennast esimest korda elus hoituna. Ta toetas mind alguses sõbrana ja võin öelda, et ta mõnes mõttes ehitas mu üles uueks inimeseks.

Mina loen ridade vahelt välja, et härra ikka toetab meie eksmissi. Eks midagi saab ka vastu :D
suvaline
Kontakt:

Postitus Postitas suvaline »

Kuulge, see on konkreetne sõnum. Kui sa minust lahutad, siis jääd kõigest ilma. Värava taha.
Külaline

suvaline kirjutas: 18 Okt 2024 21:44 Kuulge, see on konkreetne sõnum. Kui sa minust lahutad, siis jääd kõigest ilma. Värava taha.
Mis sõnun? Millest sa räägid?
Külaline

suvaline kirjutas: 18 Okt 2024 21:44 Kuulge, see on konkreetne sõnum. Kui sa minust lahutad, siis jääd kõigest ilma. Värava taha.
Mis sõnum, ei saa aru? Poisse ta endale kasvatada ei soovinudki, tütre osas oli kokkulepe, et jääb emaga, aga isa saab temaga regulaarselt kohtuda. Pole ju liigategemine prouale? Proua nõudis 4000+ eurot elatist tütre kasvatamise eest, vististi ei saanud seda raha. Siis küsis isa käest luba lühiajalisele reisile minekuks, aga jäi kadunuks pooleteiseks aastaks. Mees jättis lahutuse järel perekonna maja talle, kuid proua ise müüs eksmehele maha maja, mis oli eksmehe raha eest soetatud. Lisaks müüs maha ka korteri, mis oli samuti eksmehe raha eest ostetud. Milles see suur ebaõiglus proua suhtes seisneb?
Külaline

Anonymous kirjutas: 18 Okt 2024 22:05Postitus on kustutatud
Ei ole. Ma lihtsalt oskan googeldada ja lugeda. KH on ise seda kõike rääkinud. Miks ma peaksin kade olema? Tema praegune olukord on pigem õudust tekitav. Milline närvikulu ja närvirakud ei taastu. Samas stressivaba elu pikendab inimese eluiga, mida ei saa aga öelda teemakangelae kohta. Pole midagi kadetseda lühidalt.
Külaline

Jälle mingi uhkeldamise jutt! Tao endale pähe, et kui keegi elab hästi, siis pole see uhkustamine vaid konkreetse inimese tavaline elu ja fakti konstateering. Maakleriks sai ta eelmisel aastal. Mingist mehest kui miljonärist pole üldse juttu olnud.
See 4000 eurot elatist on enam kui 3 aasta vanune asi, kaua sa viitsid sel teemal jahuda?

Kadedus on ikka ilge asi. Õnneks pole mul sellist pahet eales olnud.
Külaline

Mille üle KH-d muidu kadestama peaks? Mis tal on, mida teistel pole… lastest ilma jäänud, terve riigi ees ennast suht narriks teinud, tööd tundub et pole, raha tundub et pole, vanus tüürib ka sinna 50 kanti… ?
Ei kadesta, ausalt.
Ta võiks nüüd leida endas mingi väärikuse ja edaspidi avalikkuse ees oma peretüli mitte lahata.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 01:22 Mille üle KH-d muidu kadestama peaks? Mis tal on, mida teistel pole… lastest ilma jäänud, terve riigi ees ennast suht narriks teinud, tööd tundub et pole, raha tundub et pole, vanus tüürib ka sinna 50 kanti… ?
Ei kadesta, ausalt.
Ta võiks nüüd leida endas mingi väärikuse ja edaspidi avalikkuse ees oma peretüli mitte lahata.
Ilusam, kui enamik. Ilusama kehaga kui enamik. Parem ema kui enamik. Raha piisavalt, keeled suus, sümpaatne härra kõrval. Sellises eas nii kaunis. Sellel inimesel on kõik, kui saab oma lapse tagasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 01:26
Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 01:22 Mille üle KH-d muidu kadestama peaks? Mis tal on, mida teistel pole… lastest ilma jäänud, terve riigi ees ennast suht narriks teinud, tööd tundub et pole, raha tundub et pole, vanus tüürib ka sinna 50 kanti… ?
Ei kadesta, ausalt.
Ilusam, kui enamik. Ilusama kehaga kui enamik. Parem ema kui enamik. Raha piisavalt, keeled suus, sümpaatne härra kõrval. Sellises eas nii kaunis. Sellel inimesel on kõik, kui saab oma lapse tagasi.
Mis kasu tal sellest ilust, kehast, härrast siis on hetkel? Raha vist siiski eriti pole. Härrat pole ka väga näha ta kõrval enam.
Ei, ma ikkagi ei kadesta. Ei tahaks tema kingades olla. Mul on hea abikaasa, lapsed magavad ülakorrusel õndsat und ja mina olen rahul. 😊
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 01:34
Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 01:26
Ei kadesta, ausalt.
Mis kasu tal sellest ilust, kehast, härrast siis on hetkel? Raha vist siiski eriti pole. Härrat pole ka väga näha ta kõrval enam.
Ei, ma ikkagi ei kadesta. Ei tahaks tema kingades olla. Mul on hea abikaasa, lapsed magavad ülakorrusel õndsat und ja mina olen rahul. 😊
Raha on kindlasti piisavalt, muidu pole võimalik selliseid menetlusi pidada, tuhat eurot päevas vast ikka. Huvitab, kuidas sa härrat ei näe? Kas sinu mees figureerib su kõrval meedias igapäevaselt? Sinu abikaasa võib aasta pärast osutuda samasuguseks, jääb üle ainult see, kas oled sama ilus? Vaevalt.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kiisu ja 2 külalist