Kuhu kadus Heinmetsa teema?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 02:06
Raha on kindlasti piisavalt, muidu pole võimalik selliseid menetlusi pidada, tuhat eurot päevas vast ikka. Huvitab, kuidas sa härrat ei näe? Kas sinu mees figureerib su kõrval meedias igapäevaselt? Sinu abikaasa võib aasta pärast osutuda samasuguseks, jääb üle ainult see, kas oled sama ilus? Vaevalt.
Ilu on vaataja silmades 🙂
Õnneks on mul väga korralik haridus, hästitasustatud stabiilse sissetulekuga töö ja skandaalivaba maine. Laste hoolduõigus abikaasaga kahasse ka kenasti olemas. KHst omajagu noorem ka, seega ikka ei kadesta.
Külaline

Pikk lugu küll, aga ikka ma ei saa aru, kas last taheti talt üldse ära võtta. St hooldusõigus isale anda koos lapse üle andmisega isale? Nii et K jääks külastuspäevad. Või pidi laps isa külastama minema?
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 07:13 Pikk lugu küll, aga ikka ma ei saa aru, kas last taheti talt üldse ära võtta. St hooldusõigus isale anda koos lapse üle andmisega isale? Nii et K jääks külastuspäevad. Või pidi laps isa külastama minema?
Ei, see oli esialgne õiguskaitse.
Külaline

Mis selle esialgse õiguskaitse tulemus oleks olnud, kui asjad oleks läinud rahulikult?
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 01:26
Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 01:22 Mille üle KH-d muidu kadestama peaks? Mis tal on, mida teistel pole… lastest ilma jäänud, terve riigi ees ennast suht narriks teinud, tööd tundub et pole, raha tundub et pole, vanus tüürib ka sinna 50 kanti… ?
Ei kadesta, ausalt.
Ta võiks nüüd leida endas mingi väärikuse ja edaspidi avalikkuse ees oma peretüli mitte lahata.
Ilusam, kui enamik. Ilusama kehaga kui enamik. Parem ema kui enamik. Raha piisavalt, keeled suus, sümpaatne härra kõrval. Sellises eas nii kaunis. Sellel inimesel on kõik, kui saab oma lapse tagasi.
Tundub, et härra ise üldse ei tea, et ta nii suureks toeks on. Ega ta eesti keeles ju loe. Ta IGs pole KHst halli haisugi.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 07:56 Mis selle esialgse õiguskaitse tulemus oleks olnud, kui asjad oleks läinud rahulikult?
Kohtunik oleks teinud otsuse hooldusõiguse kohta.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 08:37
Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 07:56 Mis selle esialgse õiguskaitse tulemus oleks olnud, kui asjad oleks läinud rahulikult?
Kohtunik oleks teinud otsuse hooldusõiguse kohta.
Mille ta nüüd ikkagi teeb. Raske arvata, palju KH nende viimaste sündmuste valguses endale plusspunkte kogus.
Külaline

jääb üle ainult see, kas oled sama ilus? Vaevalt.
Selle hirmsa mokkade süstimisega on küll oma välimuse ära rikkunud. Täidis on liikunud huultepiirist välja, väga kole on. Ta peaks selle ära lahustama ja otsast peale hakkama selle süstimisega, mitte kogu aeg juurde kütma. See pardimokk keskealise näos pole ilus, aga no ei jõua see tibidele kohale.
Külaline

Praeguses olukorras peaks postitama pilte hoopis oma elukaaslasest? Küll mõnel on seda huvikest tuhnida, isegi mehe facebookini välja. Kuidagi ikka väga isiklik sul see huvi. Püha viha täis madam.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 09:22 Praeguses olukorras peaks postitama pilte hoopis oma elukaaslasest? Küll mõnel on seda huvikest tuhnida, isegi mehe facebookini välja. Kuidagi ikka väga isiklik sul see huvi. Püha viha täis madam.
Ära topi siis oma eraelu sotsiaalmeediasse ega ajalehte. Ma heameelega ei teaks mitte midagi eksmissist, aga lööd lehe lahti ja ta räägib lõppematult.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 11:15
Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 09:22 Praeguses olukorras peaks postitama pilte hoopis oma elukaaslasest? Küll mõnel on seda huvikest tuhnida, isegi mehe facebookini välja. Kuidagi ikka väga isiklik sul see huvi. Püha viha täis madam.
Ära topi siis oma eraelu sotsiaalmeediasse ega ajalehte. Ma heameelega ei teaks mitte midagi eksmissist, aga lööd lehe lahti ja ta räägib lõppematult.
Sa oled ikka kõvasti kaevetööd teinud, vaadates mida kõike sa siin tead. See ei hüppa ikka küll sul kusagilt Delfist vastu.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 11:46
Sa oled ikka kõvasti kaevetööd teinud, vaadates mida kõike sa siin tead. See ei hüppa ikka küll sul kusagilt Delfist vastu.
Stamplause-sa ikka saad aru, et räägid kümnete eri inimestega? Igal omad teadmised. Aga eks EEs ja õhtulehes on palju avaldatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 02:31
Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 02:24
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Mul sellest Kristiinast üsna ükskõik (I’m here for drama only), aga teie vaidlust lugedes, pigem see noor tädi, kes oma elusaavutused üles luges (yks neist oli noorus kusjuures :) on pigem see naeruväärne osapool
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 12:01
Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 11:46

Stamplause-sa ikka saad aru, et räägid kümnete eri inimestega? Igal omad teadmised. Aga eks EEs ja õhtulehes on palju avaldatud.
No siin üks kaevab ka kohtuotsustes. Naise töö ja suhte asju tuleb ikka küll ekstra googeldamas käima. Ei ole kusagil a la Õhtulehes praegu artiklit, kus keskendutakse vanemate eraelu analüüsimisele. Selle info saab ainult ja ainult ekstra otsima minnes. See eeldab päris tugevat huvi ja mingil põhjusel kättemaksuhimu.
Külaline

suvaline kirjutas: 18 Okt 2024 20:47 Vaadates isa uut postitust FB-s. Mul jäi lihtsalt suu lahti. Kui õel võib üks inimene olla. "Laps on tagasi kodus, oma voodi ja kaisukate juures." Ometi oli lahutus juba 5 aastat tagasi ja jaotati, et laps elab emaga. Nüüd tuleb välja, et lapsel pole olnud 5 aastat oma voodit ja kaisukaid jne. Et inimene lihtsalt sisuliselt ärandaski nüüd viimase emaga elava lapse. Ma saaks aru, kui oleks nõue, et elab Eestis ja saab kohtuda regulaarselt. Aga ta viis ta oma koju ja räägib nii, nagu oleks see alati nii olnud ja jääbki. Et milleks see notariaalne leping siis üldse tehti? Oleks võinudki kohe öelds, et lahutus tuleb ainult siis, kui ema jääbki väraval lehvitamas käima. Kõigi kolme lapsega. Ma ei suuda ära seedida sellise õeluse nägemist.
See on päris jube jah. Nii klassikaline “ma luban sulle, et ma teen su elu põrguks” juhtum, et no rohkem õpikust ei saaks ollagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 12:59
suvaline kirjutas: 18 Okt 2024 20:47 Vaadates isa uut postitust FB-s. Mul jäi lihtsalt suu lahti. Kui õel võib üks inimene olla. "Laps on tagasi kodus, oma voodi ja kaisukate juures." Ometi oli lahutus juba 5 aastat tagasi ja jaotati, et laps elab emaga. Nüüd tuleb välja, et lapsel pole olnud 5 aastat oma voodit ja kaisukaid jne. Et inimene lihtsalt sisuliselt ärandaski nüüd viimase emaga elava lapse. Ma saaks aru, kui oleks nõue, et elab Eestis ja saab kohtuda regulaarselt. Aga ta viis ta oma koju ja räägib nii, nagu oleks see alati nii olnud ja jääbki. Et milleks see notariaalne leping siis üldse tehti? Oleks võinudki kohe öelds, et lahutus tuleb ainult siis, kui ema jääbki väraval lehvitamas käima. Kõigi kolme lapsega. Ma ei suuda ära seedida sellise õeluse nägemist.
See on päris jube jah. Nii klassikaline “ma luban sulle, et ma teen su elu põrguks” juhtum, et no rohkem õpikust ei saaks ollagi.
Lahutus vormistati juba 2019. Kusjuures kohtusse läks üldsegi emane isik, kes nõudis tütre alimentideks 4000 eurot kuus. Ise ei maksa kahe poja eest midagi.
Kohus mõistis välja 1000 kuus ja laps teatud aja iga kuu isa juures.
Selle peale kh vihastas, et rohkem raha saada ei õnnestu ja ütles et tema siis rohkem last isa juurde ka ei saada.
Nii ma olen aru saanud seniavaldatust kui emotsioonid kõrvale jätta.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 13:00
Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 12:54
Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 12:01

No siin üks kaevab ka kohtuotsustes. Naise töö ja suhte asju tuleb ikka küll ekstra googeldamas käima. Ei ole kusagil a la Õhtulehes praegu artiklit, kus keskendutakse vanemate eraelu analüüsimisele. Selle info saab ainult ja ainult ekstra otsima minnes. See eeldab päris tugevat huvi ja mingil põhjusel kättemaksuhimu.
Postitus on kustutatud
Kuna mina olen 90ndate noor, siis olen alati tema vastu huvi tundnud ja jälginud uudiseid tema kohta, aga see on ikka klass omaette minna kuhugi kohtukeisse tuuseldama. Küll peab ikka viha olema! See tüüp siin tuulab mööda infot selleks, et naist laimata. Kogu infot, mida ta ammutab, kasutab ta mõnitamiseks. Küll välimuse, küll töö, küll elukaaslase pihta.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 13:13
Külaline kirjutas: 19 Okt 2024 12:59
Lahutus vormistati juba 2019. Kusjuures kohtusse läks üldsegi emane isik, kes nõudis tütre alimentideks 4000 eurot kuus. Ise ei maksa kahe poja eest midagi.
Kohus mõistis välja 1000 kuus ja laps teatud aja iga kuu isa juures.
Selle peale kh vihastas, et rohkem raha saada ei õnnestu ja ütles et tema siis rohkem last isa juurde ka ei saada.
Nii ma olen aru saanud seniavaldatust kui emotsioonid kõrvale jätta.
Kui sa ise pole isiklikult asjaga seotud, siis on küll huvitab, et sa oma vaba aega kulutad sellele, et mingeid võõraste isikute kohtulahendeid lugeda.
Külaline

Ma elan emale kaasa ja soovin talle parimat, aga ma pole küll seetõttu viitsinud isa kohta mingit infot kokku kaevandada, et siis saaks teritada hambaid tema välimuse, elusündmuste ja tegemiste kohta.
Külaline

Kui sa ise pole isiklikult asjaga seotud, siis on küll huvitab, et sa oma vaba aega kulutad sellele, et mingeid võõraste isikute kohtulahendeid lugeda.
Mina pole viitsinud neid otsida, aga kui kaua sa kujutad siis ette, et mingi info otsimisele aega läheb? Asjaga kursis oleval isikul kaks minutit. Ise jorutad siin foorumis aega maha, võiks ka midagi kasulikumat teha.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist