Eksiga oli sellepärast hea, et...
-
Külaline
Eksiga oli sellepärast hea, et...
Eks on eks. Kuid milline hea omadus tal oli, mida võiksid eraldi välja tuua? Midagi, mida praeguses suhtes ei ole.
Läksime eksiga umbes 3 aastat tagasi lahku, minu algatusel. Kui võrdlen eksi oma praeguse elukaaslasega, siis mu eks oli väga kuldsete kätega mees. Kõike ehitas ja remontis ja ka koristas kodus (kuigi seda viimast oli isegi üle võlli liiga palju). Nende nn meeste tööde peale ei pidanud ma hetkekski mõtlema ja lihtsalt ääremärkusena mainin ka seda, et ta tegi kõiki neid töid äärmiselt korralikult, pedantselt lausa! (praegune elukaaslane on vastupidine - teeb tööd nö peaga ja sellised ehitus-remonditööd on temast väga kaugel).
Ja teine tore asi mida välja tuua - mul oli ja on eksiga väga tore suhelda, just igapäevateemadel. Suhtleme erinevatel põhjustel paar korda kuus (ärge siit nüüd mingit romantikat leidke!!!) ja iga kord saab palju naerda ja temaga on lihtne suhelda. Mu praegune kaaslane tahab rohkem tõsisematel teemadel rääkida ja mõnikord ei viitsi talle oma lugusid üldse rääkida, kui tean, et need on talle "liiga labased".
Ja teine tore asi mida välja tuua - mul oli ja on eksiga väga tore suhelda, just igapäevateemadel. Suhtleme erinevatel põhjustel paar korda kuus (ärge siit nüüd mingit romantikat leidke!!!) ja iga kord saab palju naerda ja temaga on lihtne suhelda. Mu praegune kaaslane tahab rohkem tõsisematel teemadel rääkida ja mõnikord ei viitsi talle oma lugusid üldse rääkida, kui tean, et need on talle "liiga labased".
-
Külaline
hmh, mis sa tast siis maha jätsid? Igal mehel on oma tarakanid.Preili kirjutas: ↑18 Okt 2024 20:53 Läksime eksiga umbes 3 aastat tagasi lahku, minu algatusel. Kui võrdlen eksi oma praeguse elukaaslasega, siis mu eks oli väga kuldsete kätega mees. Kõike ehitas ja remontis ja ka koristas kodus (kuigi seda viimast oli isegi üle võlli liiga palju). Nende nn meeste tööde peale ei pidanud ma hetkekski mõtlema ja lihtsalt ääremärkusena mainin ka seda, et ta tegi kõiki neid töid äärmiselt korralikult, pedantselt lausa! (praegune elukaaslane on vastupidine - teeb tööd nö peaga ja sellised ehitus-remonditööd on temast väga kaugel).
-
Külaline
Mulle meeldisid tema rinnad ja ta oskas hästi n_ssida. Kui me lahku läksime, siis meie voodisuhe ei lõppenud. Ma natukene toetasin eksi ja vastu sain...teadagi mida. Nii kestis see umbes 15 aastat. Ka siis kui mul oli juba uus suhe, aga lihtsalt see n_ss, see oli nii mõnus ja tema rinnad ja ilus sportlik keha. Isegi praegu sellele mõeldes ajab tüki sisse ja aastate eest oli sama lugu. Tänaseks on suhe lõppenud ja viimati kohtusime vast 10 aastat tagasi.Külaline kirjutas: ↑18 Okt 2024 20:08 Eks on eks. Kuid milline hea omadus tal oli, mida võiksid eraldi välja tuua? Midagi, mida praeguses suhtes ei ole.
-
Külaline
Oskas ülihästi inimestevahelisi suhteid analüüsida ja iga tunnet igas olukorras lahti seletada. Iga käitumist põhjendada, miks tema või keegi teine just nii mõtles või ütles, mis selle võis põhjustada.Külaline kirjutas: ↑18 Okt 2024 20:08 Eks on eks. Kuid milline hea omadus tal oli, mida võiksid eraldi välja tuua? Midagi, mida praeguses suhtes ei ole.
Üüratu avatus ja soov kõik kohe läbi rääkida, olgu imehea või vastikult paha situatsioon.
Õppisin rahulikult probleeme põhjustanud asjade üle vaidlema ja argumenteerima ilma tülli minemata. Võisime tunde vaielda ilma häält tõstmata ja üksteise peale vihastamata - olidki teoreetilised vastasseisud ja erinevad arvamused.
See oli tema uskumatult tore omadus - kõik põhjused saab rahulikult ära seletatud ja läbi vaieldud.
-
Külaline
Nõme värk see eksiga seksimine. Tegin ise sama vea ja oi, kuidas ma seda kahetsesin. Jättis mu teise naise pärast maha, aga käis veel mitu aastat hiljem minu uksetaga kraapimas ja seksi nurumas. Ma olin loll, andsin järele. Õnneks tuli mul mõistus koju ja lõpetasin selle jama, aga ta ajas mulle ligi veel aastaid pärast meie lahutust.Külaline kirjutas: ↑ Mulle meeldisid tema rinnad ja ta oskas hästi n_ssida. Kui me lahku läksime, siis meie voodisuhe ei lõppenud. Ma natukene toetasin eksi ja vastu sain...teadagi mida. Nii kestis see umbes 15 aastat. /.../
Selline suur armastus siis uue naise vastu...
-
Külaline
Mul oli sama, kuigi mina isegi ei seksinud eksiga pärast lahkuminekut. Siiamaani helistab, et saame kokku, seks sinuga oli nii hea, küll on halb selle uue naisega olla, tule tagasi. Kümme aastat juba nii. Väga haledad on sellised vennikesed.Külaline kirjutas: ↑18 Okt 2024 22:13Nõme värk see eksiga seksimine. Tegin ise sama vea ja oi, kuidas ma seda kahetsesin. Jättis mu teise naise pärast maha, aga käis veel mitu aastat hiljem minu uksetaga kraapimas ja seksi nurumas. Ma olin loll, andsin järele. Õnneks tuli mul mõistus koju ja lõpetasin selle jama, aga ta ajas mulle ligi veel aastaid pärast meie lahutust.Külaline kirjutas: ↑ Mulle meeldisid tema rinnad ja ta oskas hästi n_ssida. Kui me lahku läksime, siis meie voodisuhe ei lõppenud. Ma natukene toetasin eksi ja vastu sain...teadagi mida. Nii kestis see umbes 15 aastat. /.../
Selline suur armastus siis uue naise vastu...
-
Külaline
Oli lahkem. Praegune mees on kõvasti rikkam, aga ei saa aru, miks mul uusi asju on vaja, teda peab pikemalt “töötlema”. Nt olime hiljuti reisil, nägin ühes lennujaamas megailusaid Bvlgari päikeseprille ja ta ei ostnud neid mulle. Ütles et sul on mitu neid mitu paari ja mul polnud aega teda ümber veenda ka. Eks oleks kohe ostnud.
Ja enne kui keegi küsib, mul on omal ka raha, aga pigem kulutan teiste raha.
Hmmm, ma olen vist erand. Ei olnudki oluliselt midagi head. Vähemalt nüüd kohe küll midagi praegu pähe ei torka.
Eks sellepärast ta vast eks ongi.
No okei, üks asi vist on. Ilma temata ei oleks mul mu kallist poega(jagame hoolimata kõigest muust halvast).
Sain piisava trauma, et uut meest ei ole.
Eks sellepärast ta vast eks ongi.
No okei, üks asi vist on. Ilma temata ei oleks mul mu kallist poega(jagame hoolimata kõigest muust halvast).
Sain piisava trauma, et uut meest ei ole.
-
Külaline
KH sina või? Portugali mees ei olegi nii lahkeAnonymous kirjutas: ↑18 Okt 2024 22:25Oli lahkem. Praegune mees on kõvasti rikkam, aga ei saa aru, miks mul uusi asju on vaja, teda peab pikemalt “töötlema”. Nt olime hiljuti reisil, nägin ühes lennujaamas megailusaid Bvlgari päikeseprille ja ta ei ostnud neid mulle. Ütles et sul on mitu neid mitu paari ja mul polnud aega teda ümber veenda ka. Eks oleks kohe ostnud.
-
Külaline
Pole selles nõmedat midagi. Mulle seks temaga meeldis, tema sai samuti minu käest seda mida soovis. Mäletan, et ükskord oli tal mingit uut ja väga moodsat mantlit kohe kohe vaja...
-
Külaline
Minu jaoks on sinu käitumine alandav. Leidsin viimati selle 600 eurot Bvl prilli jaoks enne, kui mees suutis üldse kaasa mõelda. Ja se oli Dubais, mujal on odavamaid B versioone. Mul on hea meel, et keegi ei kobise, kui shoppan tuhandete eest. Minu raha, minu asi.Külaline kirjutas: ↑18 Okt 2024 22:25 Oli lahkem. Praegune mees on kõvasti rikkam, aga ei saa aru, miks mul uusi asju on vaja, teda peab pikemalt “töötlema”. Nt olime hiljuti reisil, nägin ühes lennujaamas megailusaid Bvlgari päikeseprille ja ta ei ostnud neid mulle. Ütles et sul on mitu neid mitu paari ja mul polnud aega teda ümber veenda ka. Eks oleks kohe ostnud.
Ja enne kui keegi küsib, mul on omal ka raha, aga pigem kulutan teiste raha.![]()
-
Külaline
Tõsiselt nagu, kedagi ei huvita sinu arvamus. Teemasse ka midagi öelda oli või?Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 01:23
Minu jaoks on sinu käitumine alandav. Leidsin viimati selle 600 eurot Bvl prilli jaoks enne, kui mees suutis üldse kaasa mõelda. Ja se oli Dubais, mujal on odavamaid B versioone. Mul on hea meel, et keegi ei kobise, kui shoppan tuhandete eest. Minu raha, minu asi.
-
Külaline
Äkki siis lõpetad gümnaasiumi ära, suhtled veidi rikkamatega ning saad paari aasta pärast aru, millest jutt?Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 01:45Tõsiselt nagu, kedagi ei huvita sinu arvamus. Teemasse ka midagi öelda oli või?Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 01:23
Minu jaoks on sinu käitumine alandav. Leidsin viimati selle 600 eurot Bvl prilli jaoks enne, kui mees suutis üldse kaasa mõelda. Ja se oli Dubais, mujal on odavamaid B versioone. Mul on hea meel, et keegi ei kobise, kui shoppan tuhandete eest. Minu raha, minu asi.
-
Külaline
Kellavalvur ka kenasti kohal. Perekoolistki mäletan, kuidas sul ükski kellaaeg kunagi märkamata ei jäänud. Sest kõik lähevad ju peale Aktuaalset Kaamerat magama ja ärkavad kell 6.30. Ja maailmas on ainult üks ajatsoon - see milles sina viibid.
-
Külaline
Õige jah. Perekoolis oli kaks tegelast. Katza ja saskia2. Ma ei mäleta, aga üks neist postitas tavaliselt meie aja järgi öösiti. Oli selline rikas proua, kel oli 16 aastat noorem mees ja mitmed kinnisvarad üüril. Ilmselt on see proua nüüd siia foorumisse jõudnud.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 14:00Kellavalvur ka kenasti kohal. Perekoolistki mäletan, kuidas sul ükski kellaaeg kunagi märkamata ei jäänud. Sest kõik lähevad ju peale Aktuaalset Kaamerat magama ja ärkavad kell 6.30. Ja maailmas on ainult üks ajatsoon - see milles sina viibid.
-
Külaline
Eks oli imemises suht hea, praegune seda ei oska üldse. Aga noh, praegusel on jälle palju paremad tissid.
-
Külaline
Ja sa ei suuda seda 16 aastat nooremat meest ja rikkust kohe kuidagi alla neelata ega ära unustada, Päris tihti mainid neid igas sobivas ja sobimatus teemas.Oli selline rikas proua, kel oli 16 aastat noorem mees ja mitmed kinnisvarad üüril.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kiisu ja 7 külalist