Mees käis 68 aasta vanuses veel prostituute kargamas? Kuidas tal selles vanuses üldse veel tõusis.
Eksiga oli sellepärast hea, et...
-
Külaline
-
Külaline
Kas said vanglast välja?
-
Külaline
See ATH on nagu firmariie mida nüüd igaüks äkki tahab kanda.
-
Külaline
Inimesed on erinevad. Mul tuleb neelamise peale okse, sõna otseses mõttes. Ei tee iial seda.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 19:52Sina ei tule selle peale, aga mina jätsin. Ei suutnud enam neelata.
-
Külaline
Ei, ta oli siis 48, kui seda tegi.
-
Külaline
Aga laske mehel endal alla neelata. Kas ise neelaks alla?
Kui ei neela, siis miks teine peaks neelama.
-
Külaline
Minu arust on ka see neelamine täiesti rõve. Ja kui seda lausa nõudma hakatakse, siis muutub eriti vastumeelseks. Üldse mõjuvad igasugused nõudmsied halvasti, kui surutakse jõuliselt peale midagi, mida teine ei soovi teha.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 07:46Aga laske mehel endal alla neelata. Kas ise neelaks alla?
Kui ei neela, siis miks teine peaks neelama.
-
Külaline
Ei saa aru, kuidas on võimalik seksis midagi nõuda?
Tegelikult on nii, et see, kes siin imemise ja allaneelamise teemasse tõi, lihtsalt trollib. Ta vastab minu eest kellelegi, kes küsis minu kommentaari peale: "No minu arust need kaks asja ongi hea suhte alus. Miks lahku siis läksid üldse?". Tegelikult küsiti seda minult. Aga inimene võttis vastamise enda kätte ja nüüd jaurab imemise ja allaneelamise teemal ja muudkui irvitab nende üle, kes tema nilbuste peale reageerivad.
Tegelikult on nii, et see, kes siin imemise ja allaneelamise teemasse tõi, lihtsalt trollib. Ta vastab minu eest kellelegi, kes küsis minu kommentaari peale: "No minu arust need kaks asja ongi hea suhte alus. Miks lahku siis läksid üldse?". Tegelikult küsiti seda minult. Aga inimene võttis vastamise enda kätte ja nüüd jaurab imemise ja allaneelamise teemal ja muudkui irvitab nende üle, kes tema nilbuste peale reageerivad.
-
Külaline
Ei ole neid pealesurujaid üldse vähe. Peaaegu alati, kui kuulen midagi grupiseksist või swingerlusest, on see meespoole initsiatiiv, mõnikord mees lunib seda aastaid, kuni lõpuks naine siis kodurahu huvides järgi annab. Sama on selle neelamisega ka, osa surub peale anaalseksi ja pärast räägib, et küll ta naisele meeldib, kuigi naine on korduvalt öeldnud, et talle ei paku see mitte midagi. Väga paljud mehed usuvad seda, mida nad uskuda tahavad ja naiste päris soovid neid väga ei huvita.Ei saa aru, kuidas on võimalik seksis midagi nõuda?
-
Külaline
Oletame, et troll võttis sinu eest sõna. Aga vasta siis küsimusele, miks mehest lahku läksid?
-
Külaline
Vastasin ju!Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2024 12:34Oletame, et troll võttis sinu eest sõna. Aga vasta siis küsimusele, miks mehest lahku läksid?
-
Külaline
-
Külaline
Lõpeta nüüd ära, eks!
-
Külaline
Ma saan aru, et meil on oma kindel foorumi-perverdike siin olemas. Teistes teemades tahab ta nii kangesti kirjeldada, kuidas ta kasupojaga müras, kui meest kodus ei olnud. Siis oli teema sellest, kuidas käis massaažis, kus massöör tegi talle igalt poolt mõnu. Siin teemas ei suuda kuidagi pidama saada imemise ja allaneelamise juttudega.
-
Külaline
Järjekordne rahulolematu preilike? Räägi meile miks sa siis nii kuldaväärt mehest lahku äksid ja uue vastu vahetasid? Kas selle pärast, et nn peaga töötav mees on IN ja teenis rohekem. Aga ikka pole rahul. Kuidas seksiga on? Pakun, et kuldsete kätega eks oli ka voodis parem.Preili kirjutas: ↑18 Okt 2024 20:53 Läksime eksiga umbes 3 aastat tagasi lahku, minu algatusel. Kui võrdlen eksi oma praeguse elukaaslasega, siis mu eks oli väga kuldsete kätega mees. Kõike ehitas ja remontis ja ka koristas kodus (kuigi seda viimast oli isegi üle võlli liiga palju). Nende nn meeste tööde peale ei pidanud ma hetkekski mõtlema ja lihtsalt ääremärkusena mainin ka seda, et ta tegi kõiki neid töid äärmiselt korralikult, pedantselt lausa! (praegune elukaaslane on vastupidine - teeb tööd nö peaga ja sellised ehitus-remonditööd on temast väga kaugel).
Ja teine tore asi mida välja tuua - mul oli ja on eksiga väga tore suhelda, just igapäevateemadel. Suhtleme erinevatel põhjustel paar korda kuus (ärge siit nüüd mingit romantikat leidke!!!) ja iga kord saab palju naerda ja temaga on lihtne suhelda. Mu praegune kaaslane tahab rohkem tõsisematel teemadel rääkida ja mõnikord ei viitsi talle oma lugusid üldse rääkida, kui tean, et need on talle "liiga labased".
-
Külaline
Ja nüüd nutad eksi tagaKülaline kirjutas: ↑18 Okt 2024 22:10Oskas ülihästi inimestevahelisi suhteid analüüsida ja iga tunnet igas olukorras lahti seletada. Iga käitumist põhjendada, miks tema või keegi teine just nii mõtles või ütles, mis selle võis põhjustada.Külaline kirjutas: ↑18 Okt 2024 20:08 Eks on eks. Kuid milline hea omadus tal oli, mida võiksid eraldi välja tuua? Midagi, mida praeguses suhtes ei ole.
Üüratu avatus ja soov kõik kohe läbi rääkida, olgu imehea või vastikult paha situatsioon.
Õppisin rahulikult probleeme põhjustanud asjade üle vaidlema ja argumenteerima ilma tülli minemata. Võisime tunde vaielda ilma häält tõstmata ja üksteise peale vihastamata - olidki teoreetilised vastasseisud ja erinevad arvamused.
See oli tema uskumatult tore omadus - kõik põhjused saab rahulikult ära seletatud ja läbi vaieldud.
-
Külaline
Mis, miks , miks???? Mis see sinu asi on? Kaua sa ikka ühte toitu sööd ja ühte meest pruugid? Kuivikud sellised.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 18:05No minu arust need kaks asja ongi hea suhte alus. Miks lahku siis läksid üldse?Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 16:50 1. Parim seks, mida võib üldse välja mõelda. Kellegi teisega ei ole midagi sellist tundnud. Lisaks, kõrge libiidoga. Mitte kunagi ei ole olnud "ei" vastust. Tal läks kõvaks juba ainuüksi minu poole vaatamisest. Mitte kunagi ei ole olnud erektsiooni probleemi. Hilisemas elus olen kogenud, et see viimane on meeste seas päris suur probleem - ka noorte meeste puhul.
2. Kuldsete kätega ja tohutult hea tehnilise taibuga. Me pole mitte kunagi pidanud ühtegi remondimeest-parandajat koju kutsuma.
-
Külaline
Ja peale 38 a abielu hävitasid kõik. Põletasid maha. Hävitasid mitme põlvkonna elud. Lapsed, lapselapsed jne.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 21:26Sellepärast, et see tugev seksuaalsus hävitas meie kooselu. Pärast 38-aastast kooselu sain teada, et ta käis paar korda ka prostituute kargamas.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 18:05No minu arust need kaks asja ongi hea suhte alus. Miks lahku siis läksid üldse?Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2024 16:50 1. Parim seks, mida võib üldse välja mõelda. Kellegi teisega ei ole midagi sellist tundnud. Lisaks, kõrge libiidoga. Mitte kunagi ei ole olnud "ei" vastust. Tal läks kõvaks juba ainuüksi minu poole vaatamisest. Mitte kunagi ei ole olnud erektsiooni probleemi. Hilisemas elus olen kogenud, et see viimane on meeste seas päris suur probleem - ka noorte meeste puhul.
2. Kuldsete kätega ja tohutult hea tehnilise taibuga. Me pole mitte kunagi pidanud ühtegi remondimeest-parandajat koju kutsuma.
No, kes tahaks enam sellise mehega koos olla?
-
Külaline
Kas keegi müras kasupojaga? Ma olen selle vist maha maganud, räägi lähemalt
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kiisu ja 2 külalist