Masterchef eesti
-
Külaline
Naised on üpris nõrgad võrreldes meestega. Susan nagu oli veidi kobedam, aga täna läks tal ka aia taha. Meestest on tugevaid palju. Mart Haber, Kohver, Taavi Immato on kõik finaali väärt. Veel üllatas Keili. Algul mõtlesin, et ilus blondiin, aga näe täna tegi täitsa maitsva toidu. Need kaks, kes välja langesid, on olnud ka kõige nõrgemate seast, seega õiglus on võitnud. Vaatame edasi.
-
Külaline
Mart indlasti on väga tugev, Kohver võib veel üllatada. Antti ja Immato näivad head kokad. Naistest Keili on üllataja, Susan tundub laia silmaringiga kokkaja. Nõrgimad langesid esimesena, Amani ei tundu ka ülearu tugev.
-
Külaline
Järgmised välja langejad võiks olla Amani või Inger, meestest Anti või see muusik Märt (Mart) habemega.
-
Külaline
Nõustun, et naised on selles saates kuidagi nõrgemad kokkajad. Haberi ja Kohvri vahel võiks minna rebimiseks, nad on oma stiililt nii erinevad kokad, et päris huvitav vaadata. Mõlema puhul on näha, et mehed teavad, mida teevad. Naistest ma ei olegi veel aru saanud, kes on tugevam. Minu meelest ei olegi kedagi, kes lõpuks sõelale võiks jääda. Vb Inger? Keili ja Susan saavad teistelt ikka väga palju nõuandeid ja abi. Amanit pakun ka mina järgmiseks välja langejaks.
Samad muljed, Mart tundub olevat peajagu üle, Kohver on asjalik. Kõige nõrgemad on juba väljas, Inger ja Amani on järgmised. Susanil veab mõnikord, ei saagi aru, kas lihtsalt vedamine või ta ikka oskab rohkem kui eelmainitud. Aga see võib kõik muutuda, midagi läheb nässu ja ongi väljalangemisohus. Antti pole ka kuigi tugev kokk, Märten on vist parem.
-
Külaline
Kes sealt juba välja on langenud, nagu ka eelnevates osades? Mul endal teine teenusepakkuja, ei näe seda.
-
Külaline
Välja langesid Inga Lunge ja eurolaulik Alika.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 16:36 Kes sealt juba välja on langenud, nagu ka eelnevates osades? Mul endal teine teenusepakkuja, ei näe seda.
-
Külaline
Arvan, et Haber võidab. Ta on ilmselt peenem, detailsem ja kunstilisem. Ja sellistel inimestel on ilmselge võidueelis alati.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 11:40 Nõustun, et naised on selles saates kuidagi nõrgemad kokkajad. Haberi ja Kohvri vahel võiks minna rebimiseks, nad on oma stiililt nii erinevad kokad, et päris huvitav vaadata. Mõlema puhul on näha, et mehed teavad, mida teevad. Naistest ma ei olegi veel aru saanud, kes on tugevam. Minu meelest ei olegi kedagi, kes lõpuks sõelale võiks jääda. Vb Inger? Keili ja Susan saavad teistelt ikka väga palju nõuandeid ja abi. Amanit pakun ka mina järgmiseks välja langejaks.
Kohver on lihtsalt jõuline ja enesekindel. Võimalik, et siiani purjetanud juhusliku õnne tuules nii kaugele. Aga ei tea! Äkki eksin! Vaatame! Ja päris põnev!
Mingit tänast artiklit teemal, et miks seal saates halvasti öeldakse, ei mõista. See ongi ju saateformaat - mitte hellitada, vaid öelda ausalt, otse ja julmalt. Ninnu-nännu ei oleks nii põnev vaadata. Ja osalised peaksid olema ju eelnevalt informeeritud, et saade on terav.
Naistest tõesti tugevaim Keili, kuigi Susanil ka üht-teist õnnestunud. Järelejäänud meestest nõrgim nüüd Antti, kuid kaldun ka arvama, et Mart võidab. Mulle kõik osalejad seekord pigem sümpaatsed 
-
Külaline
Ma ei kannaks veel taavit ka maha.
-
Külaline
Taavi, Mart, Kohver on kõige tugevamad. Aga usun, et mängu ilu pärast
jäetakse sisse ka Keili ja üks eelpoolnimetatutest praagitakse välja.
-
Külaline
Viimase saate lõpp natuke kurvastas, minu jaoks oli Märteni kokkamist märksa nauditavam vaadata kui Amanit. Ja eriti kuna Amani roog sai märksa karmima kriitika kui Märteni oma, oleks teistsugust lõpplahendust oodanud. Aga eks tegemist ole vaatemänguga ja loeb ka atraktiivsus...
-
Külaline
Ilmselt saate formaat eeldab et naisi mehi võrdselt. 3 naist jutti ei olnud sobilik ja saadeti mees välja
-
Külaline
Mis te arvate, kes täna välja langeb?
. Ise pakuks Amanit, aga muidugi võib tulla ka üllatusi.
-
Külaline
Pakuks Kammiste, Kiiver, Kiivikas. Üks neist. Tegelt vahet pole, mis järjekorras nad lähevad. Neli paremat võiks olla Taavi Immato, Mart Haber, Kohver, naistest Susan ja või Keili Sykijainen. Kuradi keeruline nimi.
-
Külaline
-
Külaline
Ma ei saa väga aru, kuidas gluteenitalumatus mõjutab kastme valmistamist. Susan mulle muidu väga meeldib, aga see turtsumine, et ta ei saanud maitsta seekord, oli veidi imelik. Haberi ees müts maha, et julges teha juurviljavardaid lastele. Minu kogemus mitme lapse ja nende sõprade sünnipäevadest on, et need jäävad alati söömata, lõigu neid porgandeid ja kapsaid palju tahad
Ikka eelistatakse kräppi ja krõpsud saavad kõige kiiremini otsa.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist