Ilutrendid mida te EI salli
-
Külaline
Ülesüstitud huuled ja suuuured kunstripsmed on tõesti selline asi, mis ka minul silma kriibib. Ei sümpatiseeri ka selline riietumine, kus kõik riided on väga avarad. Ma võin panna lohvaka kampsuni või pusa, aga siis peaksid püksid olema kitsad, ja vastupidi. See on muidugi rohkem noortemood ja mina keskealisena ei peaks sel teemal ilmselt üldse sõna võtma.
-
külaline
su reaalsustaju on hägustunud - kui 50+ punnis-sileda näoga pardimokk on normaalsus, aga lihtsalt hea väljanägemisega keskealine naine on mutt ning mammi...Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2024 11:11Aga vb oled samasugune mutt, seetõttu tundubki, et näevad head välja.Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2024 10:48kKülaline kirjutas: ↑12 Juun 2024 10:39
Kortsude vähendamine teeb näo värskemaks, sellest piisab. Tahad näha harilikku vanainimest, siis vaata peeglisse või mine klassikokkutulekule, seal on ilmselt 90 protsenti naistest mammid.
no ma ei tea, vaatasin just abikaasa (varsti 60-aastane) klassikokkutuleku pilte, ja enamik naisi nägid head välja. Tavaline maakool, elavad nad ka enamasti sealkandis - julgen kahelda, et süstivad-lõikavad. Nägid välja nagu normaalsed 50+ peakski, naerukortse oli palju näha, riided nooruslikud, juuksed kenad.
[/quote]
Jajah, punnis ja pardimokk. Tüüpiline asjast mitte midagi teadva mammi jutt. Kasva suureks.
[/quote]
Ma mõtlen, et kui juba kulutada palju raha näo tuunimise peale, siis olgu tulemus vähemalt midagi sellist nagu Anu Saagim. Või Mallukas. Need kaks on sellised, kelle puhul on teada, et on kohendamisi tehtud (sest on avalikult rääkinud), kindlasti on palju, kes ei räägi. Tuttavaid naisi on ka keskealisi, kelle puhul võib arvata, et vananemismärke on korrigeeritud.
Mõnel aga jah, võiboll see on mingi trend, on silmnähtavalt punnis või/ja pardihuuled. Fännid neil kiidavad, et "kaunis, kaunis". Võtab nõutuks.
-
Külaline
Normaalse inimese võtabki selline väärastunud "ilutrend" nõutuks. Punnsuud kiidavad üksteist, sest keegi teine seda ei tee. Nii nad siis üritavad sellist väärastunud välimust iga hinna eest normaliseerida. Tihtipeale maha tehes neid, kes ennast ei tuuni ega süsti. Hirmutav trend igatahes.külaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 15:32 Mõnel aga jah, võiboll see on mingi trend, on silmnähtavalt punnis või/ja pardihuuled. Fännid neil kiidavad, et "kaunis, kaunis". Võtab nõutuks.
-
Külaline
Kusjuures need fillerid teevad näo palju vanemaks. Seda ei osatagi selgitada. Oled jah sile ja volüüm näos, aga näed 20 a vanem välja. Müstika.
-
Külaline
Milleks mingitest punnsuudest rääkida, see on äärmus. 90% süstivatest naistest on loomulikud ning näevad head välja.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 22:26Normaalse inimese võtabki selline väärastunud "ilutrend" nõutuks. Punnsuud kiidavad üksteist, sest keegi teine seda ei tee. Nii nad siis üritavad sellist väärastunud välimust iga hinna eest normaliseerida. Tihtipeale maha tehes neid, kes ennast ei tuuni ega süsti. Hirmutav trend igatahes.külaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 15:32 Mõnel aga jah, võiboll see on mingi trend, on silmnähtavalt punnis või/ja pardihuuled. Fännid neil kiidavad, et "kaunis, kaunis". Võtab nõutuks.
-
Külaline
Marju näeb sinu arust 67 välja? Anu näeb 82 välja? Kindel, et peas kõik korras?Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 12:15 Kusjuures need fillerid teevad näo palju vanemaks. Seda ei osatagi selgitada. Oled jah sile ja volüüm näos, aga näed 20 a vanem välja. Müstika.
-
Külaline
Punni süstitud 20-aastased näevad küll välja nagu 40-aastased mutid.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 12:36Marju näeb sinu arust 67 välja? Anu näeb 82 välja? Kindel, et peas kõik korras?Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 12:15 Kusjuures need fillerid teevad näo palju vanemaks. Seda ei osatagi selgitada. Oled jah sile ja volüüm näos, aga näed 20 a vanem välja. Müstika.
-
Külaline
Anu on täitsa OK, aga Marju on küll ehe näide kõikide jubedate ilutrendide kompotist. Brr!Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 12:36Marju näeb sinu arust 67 välja? Anu näeb 82 välja? Kindel, et peas kõik korras?Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 12:15 Kusjuures need fillerid teevad näo palju vanemaks. Seda ei osatagi selgitada. Oled jah sile ja volüüm näos, aga näed 20 a vanem välja. Müstika.
-
Külaline
Eks enda maitsest oleneb kõik. Marju tõesti kaldub sinna labasuse poole oma maitseeelistustelt.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 12:42Anu on täitsa OK, aga Marju on küll ehe näide kõikide jubedate ilutrendide kompotist. Brr!Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 12:36Marju näeb sinu arust 67 välja? Anu näeb 82 välja? Kindel, et peas kõik korras?Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 12:15 Kusjuures need fillerid teevad näo palju vanemaks. Seda ei osatagi selgitada. Oled jah sile ja volüüm näos, aga näed 20 a vanem välja. Müstika.
Minule meeldib küll, et kõik ei süsti ja mina kellegi selles osas mingit propagandat ei tee. Mulle väga meeldib, et mind peetakse 10 aastat nooremaks kui mu tegelik vanus on. Ilma protseduurideta saab olla nooruslik nii 40 eluaastani, 50+ on mingid vananemise märgid kindlasti olemas, kui. midagi ei tee. Ja see polegi halb, mulle meeldib, et suurem osa naisi siiski ei tee midagi ja ongi nagu on.
-
Külaline
No samas Marju ka ju enda vanusest vanem välja ei näe. Mitte märkimisväärselt noorem, aga ka mitte vanem, nagu siin väide oli.Anu on täitsa OK, aga Marju on küll ehe näide kõikide jubedate ilutrendide kompotist. Brr!
-
Külaline
Ära loobi suva statistikat ja arvamusi.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 12:35Milleks mingitest punnsuudest rääkida, see on äärmus. 90% süstivatest naistest on loomulikud ning näevad head välja.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 22:26Normaalse inimese võtabki selline väärastunud "ilutrend" nõutuks. Punnsuud kiidavad üksteist, sest keegi teine seda ei tee. Nii nad siis üritavad sellist väärastunud välimust iga hinna eest normaliseerida. Tihtipeale maha tehes neid, kes ennast ei tuuni ega süsti. Hirmutav trend igatahes.külaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 15:32 Mõnel aga jah, võiboll see on mingi trend, on silmnähtavalt punnis või/ja pardihuuled. Fännid neil kiidavad, et "kaunis, kaunis". Võtab nõutuks.
-
Külaline
No võtame sotsiaalmeedias need filtrid esmalt maha ja siis vaatame edasi.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 12:50No samas Marju ka ju enda vanusest vanem välja ei näe. Mitte märkimisväärselt noorem, aga ka mitte vanem, nagu siin väide oli.Anu on täitsa OK, aga Marju on küll ehe näide kõikide jubedate ilutrendide kompotist. Brr!
Või sa arvad, et teda peetakse 25seks?
Kui kõrge see vanus siis peab olema, et kõrvalest iseenesest nii välja venib? 80+? siis vast jah.Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 19:59Mis sellega öelda tahtsid, et iseenesest ei veni? Alguses venitatakse hirmsad augud endale kõrva ja vanusega venivad need selliseks, et ei püsi seal midagi enam sees. Vanemast peast venivad kõrvalestad niisamagi suuremaks, vaata Nicole Kidmani, millised ta kõrvad juba on. Ise käisin tavalist kõrvarõngaauku kokku õmblemas, sest vanusega venisid augud nii suureks, et tulid rõngad koos tagusega läbi. Paljud peavad vanemast peast oma kõrvu korrigeerima, lõigatakse lesti väiksemaks, õmmeldakse augud kinni ja tehakse täitesüste, et kõrvalest oleks volüümikam.Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 11:58Ega need kõrvalestad siis iseenesest ju suuremaks ei veni.Kukesupp kirjutas: ↑10 Juun 2024 10:06
Siia võiks lisada ka hoolitsemata jalakannad. Mis pole küll muidugi ilutrendidega seotud. Nendele mõeldes mulle ei meeldi eriti augustamise teema naistel näo piirkonnas ja kõrvades tunnelid. Nägin hiljuti naisterahvast, kellel oli tehtud põske augustus, ilmselt nooremana ja nüüd, aastaid hiljem, nahk ju lõtvub ja venib ning see auk nägi väga jube välja keset nägu. Samamoodi, need kõrvades tunnelid, ok, algul on äge, kuid hiljem seod need veninud kõrvalestad kukla taha kokku või?
Ma olen 44, mul on venitatud kõrvalestad ja need on täpselt nii suured, kui ma nad ise venitanud olen, no ei veni nad ise kuhugi suuremaks. Ja kui peaksidki venima, siis panen suuremad tunnelid sisse, kah asi.
-
Külaline
Proua A küll ei näe oma east vanem välja, sest ta pole protseduuridega üle pingutanud. Teine näeb küll vanem välja, tõesti.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 12:36Marju näeb sinu arust 67 välja? Anu näeb 82 välja? Kindel, et peas kõik korras?Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 12:15 Kusjuures need fillerid teevad näo palju vanemaks. Seda ei osatagi selgitada. Oled jah sile ja volüüm näos, aga näed 20 a vanem välja. Müstika.
-
Külaline
Kusjuures mina alati imestan, et miks neid filtreid sotsiaalmeedias nii palju kasutatakse? Eriti teevad seda need, need, kes ennast tuuninud on. Need süstid siis ikkagi ei aita, et peab lisaks veel filtrid appi võtma?Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 14:26No võtame sotsiaalmeedias need filtrid esmalt maha ja siis vaatame edasi.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 12:50No samas Marju ka ju enda vanusest vanem välja ei näe. Mitte märkimisväärselt noorem, aga ka mitte vanem, nagu siin väide oli.Anu on täitsa OK, aga Marju on küll ehe näide kõikide jubedate ilutrendide kompotist. Brr!
-
Külaline
Sina ära loobi tüüpilist asjatundmatu juttu, et kõik süstijad süstivad end punni. See on lihtsalt ülirumal jutt. Enamikest sa ei saa iial aru. Ei vaata ka oma töökaaslast, et krt, eile oli ta näos 1ml vähem volüümi.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 14:20Ära loobi suva statistikat ja arvamusi.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 12:35Milleks mingitest punnsuudest rääkida, see on äärmus. 90% süstivatest naistest on loomulikud ning näevad head välja.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 22:26
Normaalse inimese võtabki selline väärastunud "ilutrend" nõutuks. Punnsuud kiidavad üksteist, sest keegi teine seda ei tee. Nii nad siis üritavad sellist väärastunud välimust iga hinna eest normaliseerida. Tihtipeale maha tehes neid, kes ennast ei tuuni ega süsti. Hirmutav trend igatahes.
-
Külaline
Maitselageduse tipp. Ülilabane. Nii vanal inimesel?kurari kirjutas: ↑16 Juun 2024 14:50Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 19:59Mis sellega öelda tahtsid, et iseenesest ei veni? Alguses venitatakse hirmsad augud endale kõrva ja vanusega venivad need selliseks, et ei püsi seal midagi enam sees. Vanemast peast venivad kõrvalestad niisamagi suuremaks, vaata Nicole Kidmani, millised ta kõrvad juba on. Ise käisin tavalist kõrvarõngaauku kokku õmblemas, sest vanusega venisid augud nii suureks, et tulid rõngad koos tagusega läbi. Paljud peavad vanemast peast oma kõrvu korrigeerima, lõigatakse lesti väiksemaks, õmmeldakse augud kinni ja tehakse täitesüste, et kõrvalest oleks volüümikam.
Ma olen 44, mul on venitatud kõrvalestad ja need on täpselt nii suured, kui ma nad ise venitanud olen, no ei veni nad ise kuhugi suuremaks. Ja kui peaksidki venima, siis panen suuremad tunnelid sisse, kah asi.
-
Külaline
No kui su äri põhineb välimusel, siis on veel arusaadav-osta meie kreemi või tule meie juurde süstima, muutud samasuguseks. Tarbijakaitsetädid vast iseg7 ei tea, mis see filter on.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 15:59Kusjuures mina alati imestan, et miks neid filtreid sotsiaalmeedias nii palju kasutatakse? Eriti teevad seda need, need, kes ennast tuuninud on. Need süstid siis ikkagi ei aita, et peab lisaks veel filtrid appi võtma?Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 14:26No võtame sotsiaalmeedias need filtrid esmalt maha ja siis vaatame edasi.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 12:50
No samas Marju ka ju enda vanusest vanem välja ei näe. Mitte märkimisväärselt noorem, aga ka mitte vanem, nagu siin väide oli.
Aga muidu jah, see lõppematu totaalne enesega rahulolematus.
Nii kõrge vanuse üks häid külgi on see, et teiste arvamus enam korda ei läheKülaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 16:26Maitselageduse tipp. Ülilabane. Nii vanal inimesel?kurari kirjutas: ↑16 Juun 2024 14:50Külaline kirjutas: ↑10 Juun 2024 19:59
Mis sellega öelda tahtsid, et iseenesest ei veni? Alguses venitatakse hirmsad augud endale kõrva ja vanusega venivad need selliseks, et ei püsi seal midagi enam sees. Vanemast peast venivad kõrvalestad niisamagi suuremaks, vaata Nicole Kidmani, millised ta kõrvad juba on. Ise käisin tavalist kõrvarõngaauku kokku õmblemas, sest vanusega venisid augud nii suureks, et tulid rõngad koos tagusega läbi. Paljud peavad vanemast peast oma kõrvu korrigeerima, lõigatakse lesti väiksemaks, õmmeldakse augud kinni ja tehakse täitesüste, et kõrvalest oleks volüümikam.
-
Külaline
Seda enam on filtrid kahtlased, kui inimene, kes oma sõnul müüb iluteenust ja seda ka ise kasutab, paneb omale sotsmeedia piltidel alati filtrid peale. See on ju kindel argument selle inimese teenuse mitte kasutamiseks, sest ka ta ise pole selle kvaliteediga rahul.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 16:30 No kui su äri põhineb välimusel, siis on veel arusaadav-osta meie kreemi või tule meie juurde süstima, muutud samasuguseks. Tarbijakaitsetädid vast iseg7 ei tea, mis see filter on.
Aga muidu jah, see lõppematu totaalne enesega rahulolematus.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: annaleen ja 1 külaline