Eksiga oli sellepärast hea, et...

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 22:54
Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 22:51
Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 22:47

Postitus on kustutatud
Miks ma 10-aastaselt mehe pidin võtma? Ilmselt on väga keeruline aru saada, et teo tegemise ja loo väljatulemise vahel oli päris mitu head aastat.
Aa! Siis pidi see lahutuse mõte sul küll juba ammu kibelema, kui sa mingi vana teo pärast kohe pikka abielu lõhkuma kukkusid. Ma saaksin veel aru, kui värskelt teo pealt tabatud, siis vihaga teed lollusi, aga aastaid hiljem takkajärele ... Sul vist oli silmarõõm valmis vaadatud, ainult põhjust polnud seni võtta?
Oot! Misasja!? Et kui petmine toimus viis aastat tagasi, siis pole petmist tegelikult nagu olnudki?
Külaline

Anonymous kirjutas: 20 Okt 2024 22:41Postitus on kustutatud
No miks siis? Mina küll ei tea.
Külaline

Anonymous kirjutas: 20 Okt 2024 22:58Oot! Misasja!? Et kui petmine toimus viis aastat tagasi, siis pole petmist tegelikult nagu olnudki?
Ma olen nüüd täiesti uus siin teemas, aga tahaksin ka teada, kas keegi lahutaks oma mitmekümneaastase abielu seetõttu, et sai järsku teada, et mees tegi 5 või 15 aastat tagasi ühe kõrvalhüppe?
Kui peres on kõik pärast seda korras olnud ja ootamatult kuskilt sai naine teada, et kunagi juhtus?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 23:12
Anonymous kirjutas: 20 Okt 2024 22:58Oot! Misasja!? Et kui petmine toimus viis aastat tagasi, siis pole petmist tegelikult nagu olnudki?
Ma olen nüüd täiesti uus siin teemas, aga tahaksin ka teada, kas keegi lahutaks oma mitmekümneaastase abielu seetõttu, et sai järsku teada, et mees tegi 5 või 15 aastat tagasi ühe kõrvalhüppe?
Kui peres on kõik pärast seda korras olnud ja ootamatult kuskilt sai naine teada, et kunagi juhtus?
Inimestel ongi elus erinevad väärtused olulised. Kellele on truudus ülioluline. Kellele hoopis raha. Mina ei näe selles küll mitte midagi imelikku, et truudusetu kaaslasega kooselu lõpetatakse. See on kõige olulisem suhte alustala. Ja, kui enam usaldada ei saa, siis mismoodi sa elad edasi koos sellise inimesega, kelle osas sa ei saa üldse kindel olla?

Ja mingi ajaaken ei mängi siin mingit rolli - toimus see petmine siis eile, viis aastat või kümme aastat tagasi. Tegu on tehtud.
Külaline

Anonymous kirjutas: 20 Okt 2024 23:12Ma olen nüüd täiesti uus siin teemas, aga tahaksin ka teada, kas keegi lahutaks oma mitmekümneaastase abielu seetõttu, et sai järsku teada, et mees tegi 5 või 15 aastat tagasi ühe kõrvalhüppe?
Mina ei lahutaks, aga nagu siit teemast lugeda võib, siis ühe naise mees 48 aastaselt pettis prostituudiga ja kui mees sai 68 või 58, siis tuletati vana asja meelde ja näidati taadile ust. Või viskas taat ise vanamoori välja, oleneb kelle kinnisvaras elati. Nii et igasugu inimesi leidun.
Külaline

Anonymous kirjutas: 20 Okt 2024 23:18Ja mingi ajaaken ei mängi siin mingit rolli - toimus see petmine siis eile, viis aastat või kümme aastat tagasi. Tegu on tehtud.
Mina arvan, et kui näiteks 20 aastat tagasi olnud petmise pärast memm taadi välja viskab, siis on põhjus mujal ja see on ainult ettekääne. Vist oli isegi mingi telesaade sel teemal, Libe või Lust tegi.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 23:12
Esiteks, ei toimunud üks kõrvalehüpe, vaid rohkem. See tähendab, et kaks kõrvalhüpet tunnistati pärast pikaaegset varjamist üles. Kui asi välja tuli, siis valetas nii et silm ka ei pilkunud ja muudkui ajas tagasi. Kuni lõpuks tunnistas üles. Aga ainult kaks tegu.

Tegelikult, minu naiselik vaist ja sisetunne (ja seni ei ole see mind veel kunagi petnud) ütleb üsna selgelt, et neid kõrvalehüppeid oli veel. Üles tunnistati vaid need kaks korda, ja sedagi vaid teatud põhjusel.

Sa ise elaksid sellise mehega koos? Mina mitte! Ma ei ole üldse nõudlik naine, aga inimesega, kes julmalt valetab, teeb minu selja taga tegusid ja on truudusetu, ma koos ei soovi elada.

Nüüd saab Revolver kohe öelda, et head naist ei peteta. Jah, ei peteta! Sellepärast siis ongi nüüd mehel vaba voli võtta omale hea naine.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 23:33
Anonymous kirjutas: 20 Okt 2024 23:18 Mina ei näe selles küll mitte midagi imelikku, et truudusetu kaaslasega kooselu lõpetatakse
Postitus on kustutatud
Prostituut pole inimene ega naine?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 10:16
MuruKann kirjutas: 21 Okt 2024 09:30 Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Kõva juurateadlane. Igal pool paned puusse.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 10:47
Postitus on kustutatud
Kas see erutab sind?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 10:50
Postitus on kustutatud
Nõude esitamiseks pole mingit alust vaja. Nõude saaja kas maksab või tõestab, et nõue alusetu. Oota kirja. Da pole siin anonüümne
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 08:47
Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 23:33
Anonymous kirjutas: 20 Okt 2024 23:18 Mina ei näe selles küll mitte midagi imelikku, et truudusetu kaaslasega kooselu lõpetatakse
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Kuidas saab 1 mees oma kodust välja lennata? Laia maailma õnne lendab ikka naine. Ilma lasteta. Kas sa pole viimase skandaaliga kursis?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 11:09
Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 10:50
Postitus on kustutatud
Nõude esitamiseks pole mingit alust vaja. Nõude saaja kas maksab või tõestab, et nõue alusetu. Oota kirja. Da pole siin anonüümne
Kuhu see muidu tuleb ka?
Külaline

See kloun ka ei õpi. Perekooli Käod pole vist oma nõudekirja kätte saand, mis sa juba laiali saatmas olid :lol: :lol: :lol: :lol: PArem vaata ise, mida suust välja ajad, "mees"!
Varontšik

Postitus Postitas Varontšik »

Pole 45a jooksul veel nii madalale langenud, et peaks kaaslase endale otsima.
Külaline

Varontšik kirjutas: 21 Okt 2024 12:01 Pole 45a jooksul veel nii madalale langenud, et peaks kaaslase endale otsima.
Siis pole see teema sinu jaoks, liigu edasi! Ei pea igas teemas esinema, kui midagi öelda pole.
Külaline

Varontšik kirjutas: 21 Okt 2024 12:01 Pole 45a jooksul veel nii madalale langenud, et peaks kaaslase endale otsima.
Sul polegi kuidagi võimalik enam madalamale langeda, kui põhjas :D
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2024 23:18

Ja mingi ajaaken ei mängi siin mingit rolli - toimus see petmine siis eile, viis aastat või kümme aastat tagasi. Tegu on tehtud.
Isegi maksupettustes on eestis 3 aastat see aeg kui kontrollida saab, kui 3 aasta jooksul maksuamet maksupettust ei avasta, siis pettur ongi pääsenud. Sama on ka tasumata arvetega, kui 3 aasta jooksul pole summat välja nõutud, siis ongi asi aegunud.

Sina räägid nagu 5-10 aastat tagasi pandud kõrvahüpe on põhjuseks normaalne suhe lõpetada, siis pead ju tunnistama, et seda lahkuminekut ju oodatigi nii kaua. Muidu oleks juba varem lahku läinud, aga vaata seda mõjuvat põhjust ei olnud eks. Aga ma saan aru, kõik sellist "lahuta" nõu annavadki ise lahutatud ja üksikud naised, milline naine ikka oma halbu otsuseid tunnistada suudaks. Naine ei oska suhteid parandada ja põgenemine ongi ainus tee...nõrgad isiksused põgenevad.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 11:31 See kloun ka ei õpi. Perekooli Käod pole vist oma nõudekirja kätte saand, mis sa juba laiali saatmas olid :lol: :lol: :lol: :lol: PArem vaata ise, mida suust välja ajad, "mees"!
Maksis ära kohtuväliselt advokaadi kulud. Vabanduse jutt oli ka kuidas oli stressis ja masenduses blaaablaa
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 12:58 Maksis ära kohtuväliselt advokaadi kulud. Vabanduse jutt oli ka kuidas oli stressis ja masenduses blaaablaa
Unista edasi, tunnista parem, et said 50.- oma online-"advokaadiga" vastu pükse! Ja ära loobi termineid, millest sa midagi ei tea, "kohtuväline" näitab, et mõtlesid kõik välja ju, sa isegi ei saa aru, kui ennast sisse räägid oma rumalusest.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Tolmukübe ja 6 külalist