Nagu näha, siis ega nad usukski - küll on kuuseis vale, kohviuba vale või mis iganes muu vale, aga kallis kohvimasin PEAB head kohvi tegema.
Kohvimasin?
-
Külaline
Ma pole Jura omanikele julgenud öelda, et mu vana Philips teeb paremat kohvi
Nagu näha, siis ega nad usukski - küll on kuuseis vale, kohviuba vale või mis iganes muu vale, aga kallis kohvimasin PEAB head kohvi tegema.
-
Külaline
Pole veel olnud Jura masinat, millest poleks head kohvi saanud. Endal-tuttavatel-esinduslikes kohtades kallid Jurad-kohv igalpool hea.
-
Külaline
Juradel saab küll kohvi jahvatusastet ja kogust reguleerida.
[/quote]
Jaa aga selline jura mida just viimati kasutasin oli valida normal strong xstrong, normal oli selline vesine lurr lihtsalt. Espresso siis. Xstrong oli ehk veidi parem, aga lurr mis lurr. Nii et teoorias saab reguleerida, aga mitte väga hästi.
[/quote]
Jaa aga selline jura mida just viimati kasutasin oli valida normal strong xstrong, normal oli selline vesine lurr lihtsalt. Espresso siis. Xstrong oli ehk veidi parem, aga lurr mis lurr. Nii et teoorias saab reguleerida, aga mitte väga hästi.
Mul oli odav Boschi masin, mis hakkas väga ruttu põhjast lekkima. Viisin selle maakoju, kus hoidsin seda sügava kandiku peal - nii sai kasutada. Linnakoju ostsin Jura Ena sarja masina. Nii et võrdlusmoment oli pidevalt olemas. No ja vahe oli tohutu - Boschi kasuks. Ükskõik kui palju ma Jurat ka poleks seadistanud, nii head kohvi, nagu Bosch tegi, sealt ei saanud. Otse loomulikult kasutasin maal ja linnas samu ube. Tänaseks on Bosch otsad andnud ja Jura tahaks ka väljavahetamist, aga pole veel otsustanud, mida asemele osta. Võib-olla kallimad Jura masinad teevad paremat kohvi, aga minu oma pole küll suurem asi.
-
Külaline
Jaa aga selline jura mida just viimati kasutasin oli valida normal strong xstrong, normal oli selline vesine lurr lihtsalt. Espresso siis. Xstrong oli ehk veidi parem, aga lurr mis lurr. Nii et teoorias saab reguleerida, aga mitte väga hästi.Külaline kirjutas: ↑12 Juun 2024 10:01 Juradel saab küll kohvi jahvatusastet ja kogust reguleerida.
[/quote]
Pole aimugi, kus sa neid jood ja valid. Vajutan kodus täiesti tavalise espresso, tuleb cm ülikanget kohvi, nii et teise sutsakaga hakkab pea vaikselt ringi käima. Ju on keegi koonerdaja seadeid muutnud. Mul on tehaseseadetega.
-
Külaline
No võibolla oli see siis "ainult" tonnine masin, mida kasutasin ja kui kaks tuhat välja köhid, siis ehk saab ka paremini jahvatatud. Minu 500 eurine Sage aga teeb ikka silmad ette.
-
Külaline
10 aastat oli Bosch, kui see lõpuks otsad andis, ostsime Jura E8. No see läks ruttu rikki. Viisime remonti ja asenduseks ostsime Delonghi Magnifica Evo. Kõigil neil saab jahvatust muuta. Tuli Jura remondist tagasi ja nüüd lihtsalt seisab, sest samade ubadega ja sama jahvatusastmega teeb Delonghi maitsvamat kohvi.
-
Külaline
Pole tonnist jura näinudki. Tavaline maksab 1500 ja sealt ülespoole. Töö juurde meil ostsin 2000 maksva ja esindustes üldse 3000 maksvad. Ilmselt tõesti mingi jama.Külaline kirjutas: ↑13 Juun 2024 22:49 No võibolla oli see siis "ainult" tonnine masin, mida kasutasin ja kui kaks tuhat välja köhid, siis ehk saab ka paremini jahvatatud. Minu 500 eurine Sage aga teeb ikka silmad ette.
-
vanamoeline
linnamajapidamises 2 erinevat filterkannuga masinat, üks maksis ca 30€, teine on ostetud uuskasutuskeskusest veelgi odavamalt (termoskannu pärast), mõlemast tuleb minu meelest normaalne kohv.
suvilas kasutame nõukaaegset nn mulksukannu, see annab minumeelest kõigile kohviku kohvidele silmad ette.
mingit überkallist kohvimasinat pole plaan koju osta.
suvilas kasutame nõukaaegset nn mulksukannu, see annab minumeelest kõigile kohviku kohvidele silmad ette.
-
Külaline
Mingi rott oled? Alla 7 tonni isegi ei vaataks.Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2024 15:08Pole tonnist jura näinudki. Tavaline maksab 1500 ja sealt ülespoole. Töö juurde meil ostsin 2000 maksva ja esindustes üldse 3000 maksvad. Ilmselt tõesti mingi jama.Külaline kirjutas: ↑13 Juun 2024 22:49 No võibolla oli see siis "ainult" tonnine masin, mida kasutasin ja kui kaks tuhat välja köhid, siis ehk saab ka paremini jahvatatud. Minu 500 eurine Sage aga teeb ikka silmad ette.
A ma ka kontoris jura kohvi ei joo, joodamatu. Kasutan lahustuvat jura fännide ärritamiseks. Või musta teed.
Oh, see mulksukann oli parim!vanamoeline kirjutas: ↑14 Juun 2024 16:03 linnamajapidamises 2 erinevat filterkannuga masinat, üks maksis ca 30€, teine on ostetud uuskasutuskeskusest veelgi odavamalt (termoskannu pärast), mõlemast tuleb minu meelest normaalne kohv.
-
Külaline
Oi, kui naljakas. Osta endale huumorisoon.Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2024 22:35Mingi rott oled? Alla 7 tonni isegi ei vaataks.Külaline kirjutas: ↑14 Juun 2024 15:08Pole tonnist jura näinudki. Tavaline maksab 1500 ja sealt ülespoole. Töö juurde meil ostsin 2000 maksva ja esindustes üldse 3000 maksvad. Ilmselt tõesti mingi jama.Külaline kirjutas: ↑13 Juun 2024 22:49 No võibolla oli see siis "ainult" tonnine masin, mida kasutasin ja kui kaks tuhat välja köhid, siis ehk saab ka paremini jahvatatud. Minu 500 eurine Sage aga teeb ikka silmad ette.
A ma ka kontoris jura kohvi ei joo, joodamatu. Kasutan lahustuvat jura fännide ärritamiseks. Või musta teed.
-
Külaline
https://www.euronics.ee/koogitehnika/es ... ressomasinKülaline kirjutas: ↑14 Juun 2024 15:08Pole tonnist jura näinudki. Tavaline maksab 1500 ja sealt ülespoole. Töö juurde meil ostsin 2000 maksva ja esindustes üldse 3000 maksvad. Ilmselt tõesti mingi jama.Külaline kirjutas: ↑13 Juun 2024 22:49 No võibolla oli see siis "ainult" tonnine masin, mida kasutasin ja kui kaks tuhat välja köhid, siis ehk saab ka paremini jahvatatud. Minu 500 eurine Sage aga teeb ikka silmad ette.
-
Külaline
Tavaline presskann, üleprahi. Ei ütleks, et kusagil baaris oleks paremat kohvi saanud kui kodus pesskannuga, pigem on need laked või nõudepesuvesi olnud.
-
Külaline
Mul oli isegi 10 aastat tagasi sellest moodsam Jura.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 11:34https://www.euronics.ee/koogitehnika/es ... ressomasinKülaline kirjutas: ↑14 Juun 2024 15:08Pole tonnist jura näinudki. Tavaline maksab 1500 ja sealt ülespoole. Töö juurde meil ostsin 2000 maksva ja esindustes üldse 3000 maksvad. Ilmselt tõesti mingi jama.Külaline kirjutas: ↑13 Juun 2024 22:49 No võibolla oli see siis "ainult" tonnine masin, mida kasutasin ja kui kaks tuhat välja köhid, siis ehk saab ka paremini jahvatatud. Minu 500 eurine Sage aga teeb ikka silmad ette.
-
Külaline
Asi pole moodsuses. Külaline ütleb, et pole tonnist olemas. On, tõin näiteks. Ja pakkusin enne ise huupi kuna jura hindu tõesti ei tea. Tean, et ropult ülemakstud võrreldes mis kvaliteeti saad. 1000 eest saab kaks Sage espressomasinat, mis teevad ka kohvikute kohvile silmad ette (kui on head oad ja oskaja tegija).Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 16:21Mul oli isegi 10 aastat tagasi sellest moodsam Jura.Külaline kirjutas: ↑15 Juun 2024 11:34https://www.euronics.ee/koogitehnika/es ... ressomasinKülaline kirjutas: ↑14 Juun 2024 15:08
Pole tonnist jura näinudki. Tavaline maksab 1500 ja sealt ülespoole. Töö juurde meil ostsin 2000 maksva ja esindustes üldse 3000 maksvad. Ilmselt tõesti mingi jama.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 3 külalist