Eksiga oli sellepärast hea, et...

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 14:30 Maksis ära kohtuväliselt advokaadi kulud. Vabanduse jutt oli ka kuidas oli stressis ja masenduses blaaablaa
Ja sa olidki sama tüüp või?? Oimaeivõi, see on päeva paim nali. Muidu ei saa muttidest jagu, tuleb "issi" ärvardamisega lagedale tulla. Keegi ei maksa sulle midagi, mida sa luulutad. Päris mark on "mamslitele" alla jääda. :twisted:
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 14:30
Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 12:58 Maksis ära kohtuväliselt advokaadi kulud. Vabanduse jutt oli ka kuidas oli stressis ja masenduses blaaablaa
Unista edasi, tunnista parem, et said 50.- oma online-"advokaadiga" vastu pükse! Ja ära loobi termineid, millest sa midagi ei tea, "kohtuväline" näitab, et mõtlesid kõik välja ju, sa isegi ei saa aru, kui ennast sisse räägid oma rumalusest.
Üle 800 euro maksis too proua, tõsi ma ei saanud teada mis oli tema perekooli kasutajanimi, ainult tema ip ja pärisnimi, seda ma ei hakka siin avaldama. PK pandi kinni ka, st eks ta tegi omad järeldused ja läks eluga edasi. See mida ta minu kohta väitis, ta tõendada ei osanud. Kogu protsessile kulus mingi 7 kuud, 5 kuud kulus selle kohtust isiku väljaselgitamise loa saamiseks ja siis kaks kuud isiku välja selgitamine.

Miks sa nii närvis selle üle oled? Rikastel prouadel pole need mõned tuhanded midagi maksta kui venijoomise juures vein liialt pähe hakkab ja lausjama hakatakse väitma.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 14:50
Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 12:58 Maksis ära kohtuväliselt advokaadi kulud. Vabanduse jutt oli ka kuidas oli stressis ja masenduses blaaablaa
Unista edasi, tunnista parem, et said 50.- oma online-"advokaadiga" vastu pükse! Ja ära loobi termineid, millest sa midagi ei tea, "kohtuväline" näitab, et mõtlesid kõik välja ju, sa isegi ei saa aru, kui ennast sisse räägid oma rumalusest.
Üle 800 euro maksis too proua, tõsi ma ei saanud teada mis oli tema perekooli kasutajanimi, ainult tema ip ja pärisnimi, seda ma ei hakka siin avaldama. PK pandi kinni ka, st eks ta tegi omad järeldused ja läks eluga edasi. See mida ta minu kohta väitis, ta tõendada ei osanud. Kogu protsessile kulus mingi 7 kuud, 5 kuud kulus selle kohtust isiku väljaselgitamise loa saamiseks ja siis kaks kuud isiku välja selgitamine.

Miks sa nii närvis selle üle oled? Rikastel prouadel pole need mõned tuhanded midagi maksta kui venijoomise juures vein liialt pähe hakkab ja lausjama hakatakse väitma.

Millest ja millisest prouast üldse jutt käib? On mul midagi kahe silma vahle jäänud?
Külaline

Ära erutu, ta mõtles selle käigupealt välja :lol: :lol: Muidu oleks sellest AMMMUUU kuulda olnud, et keegi talle "au haavamise" eest maksis.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 15:20 Ära erutu, ta mõtles selle käigupealt välja :lol: :lol: Muidu oleks sellest AMMMUUU kuulda olnud, et keegi talle "au haavamise" eest maksis.
Too proua kindlasti arvas nagu sina praegu...
Kellele ma oleks pidanud sellest teada andma? Sulle? Ta maksis ju ära, asi klaar, milleks edasi jahuda sellest. Mina pole mingisugune kes mingit asjast jahub terve elu.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 15:24
Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 15:20 Ära erutu, ta mõtles selle käigupealt välja :lol: :lol: Muidu oleks sellest AMMMUUU kuulda olnud, et keegi talle "au haavamise" eest maksis.
Too proua kindlasti arvas nagu sina praegu...
Kellele ma oleks pidanud sellest teada andma? Sulle? Ta maksis ju ära, asi klaar, milleks edasi jahuda sellest. Mina pole mingisugune kes mingit asjast jahub terve elu.
Sa oled see Lilleke, kes Perekoolis ähvardas? :lol:
Külaline

Kust sa tead, et ta rikas oli? :D Ainult mingi bluff käib. Ilmselgelt pole mitte midagi sellist olnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 15:30

Kust sa tead, et ta rikas oli? :D Ainult mingi bluff käib. Ilmselgelt pole mitte midagi sellist olnud.
Mitte tema vaid teie kes te end siin rikasteks esitlete ja siis hakkate halvustama, ülbitsema, mingit laus jama tootma ja arvate, et nii jääbki? Ei jää, iga inimene saab eestis oma õiguste eest seista ja teil ei ole oma laimujuttude tõestuseks mingeid tõendeid nagu ka tollel proual ei olnud. Lihtsalt PK oldi kägu ja mitte keegi ei saa teada kes te olete ja ei pane teid oma sõnade eest vastutama. Ka sina irvitad praegu, aga kui nõudekirja saanuna muutub ka tuju eks. Milleks siis esineda oma bravuurikusega. Jäägu sulle su usk, et midagi sellist ei olnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 15:36
Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 15:30

Mitte tema vaid teie kes te end siin rikasteks esitlete ja siis hakkate halvustama, ülbitsema, mingit laus jama tootma ja arvate, et nii jääbki? Ei jää, iga inimene saab eestis oma õiguste eest seista ja teil ei ole oma laimujuttude tõestuseks mingeid tõendeid nagu ka tollel proual ei olnud. Lihtsalt PK oldi kägu ja mitte keegi ei saa teada kes te olete ja ei pane teid oma sõnade eest vastutama. Ka sina irvitad praegu, aga kui nõudekirja saanuna muutub ka tuju eks. Milleks siis esineda oma bravuurikusega. Jäägu sulle su usk, et midagi sellist ei olnud.
Nõudekiri mulle, mille eest? Anonüümsed inimesed anonüümses foorumis, keegi kedagi nimepidi ei tea. Milleks selliseid asju ometi välja mõelda? Uskumatu, mis inimesed. Kuidas sa päriselus üldse hakkama saad?
Külaline

Lilleke on omale huvitaval kombel tagasihoidlikkuse kasvatanud, ei taha pieteeditundest prouat avalikustada :lol: Mitte elus ei usu seda juttu.
Ja kuna ekside teemast on lugulookene ulmevaldkionda eksinud, siis võiks siirduda tagasi TEEMASSE. Milles lillekese eksid head olid, huvitav?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 15:36 Mitte tema vaid teie kes te end siin rikasteks esitlete ja siis hakkate halvustama, ülbitsema, mingit laus jama tootma ja arvate, et nii jääbki? Ei jää, iga inimene saab eestis oma õiguste eest seista ja teil ei ole oma laimujuttude tõestuseks mingeid tõendeid nagu ka tollel proual ei olnud. Lihtsalt PK oldi kägu ja mitte keegi ei saa teada kes te olete ja ei pane teid oma sõnade eest vastutama. Ka sina irvitad praegu, aga kui nõudekirja saanuna muutub ka tuju eks. Milleks siis esineda oma bravuurikusega. Jäägu sulle su usk, et midagi sellist ei olnud.
Niiet see, et meie rikkad oleme, on laim sinu kohta?! Ja mõni advokaat ei naernud ennast laua alla sellise jutu peale!? (kas siin ROFL emotikoni ei olegi!??) :D Ära usu kui ei taha, kuidas see sind isiklikult puutub, meie raha sa nagunii ei näe. Nii närvidele käib mõnele rotile, et naistel on ka raha, isegi maja ja norm mees...
Külaline

Kas kohtuotsused on avalikud. Kui need läbi kammida, siis peaks mõlema nimed seal olema. On mul õigus?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 15:36 Mitte tema vaid teie kes te end siin rikasteks esitlete ja siis hakkate halvustama, ülbitsema, mingit laus jama tootma ja arvate, et nii jääbki? Ei jää, iga inimene saab eestis oma õiguste eest seista ja teil ei ole oma laimujuttude tõestuseks mingeid tõendeid nagu ka tollel proual ei olnud. Lihtsalt PK oldi kägu ja mitte keegi ei saa teada kes te olete ja ei pane teid oma sõnade eest vastutama. Ka sina irvitad praegu, aga kui nõudekirja saanuna muutub ka tuju eks. Milleks siis esineda oma bravuurikusega. Jäägu sulle su usk, et midagi sellist ei olnud.
Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 16:13
Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 15:59 Kas kohtuotsused on avalikud. Kui need läbi kammida, siis peaks mõlema nimed seal olema. On mul õigus?
Postitus on kustutatud
Vaatame, palju sa ise maksma hakkad, kui su sõimlemine kunagi kellelgi üle viskab. Turvasiil võib neid sinu sulest tulnud kustutatud komme vist siin tuhandetes juba üles lugeda.
Külaline

Anonymous kirjutas: 20 Okt 2024 23:12ga tahaksin ka teada, kas keegi lahutaks oma mitmekümneaastase abielu seetõttu, et sai järsku teada, et mees tegi 5 või 15 aastat tagasi ühe kõrvalhüppe?
Kui peres on kõik pärast seda korras olnud ja ootamatult kuskilt sai naine teada, et kunagi juhtus?
Mina ei lahutaks. Mulle mu mees sobib ka nii, et on korra kuhugi vasakule pand. Kui saaks teada pikaajalisest armukestest, siis mõtleks teisiti.
Külaline

Anonymous kirjutas: 21 Okt 2024 19:07Mina ei lahutaks. Mulle mu mees sobib ka nii, et on korra kuhugi vasakule pand. Kui saaks teada pikaajalisest armukestest, siis mõtleks teisiti.
Sama siin. Seks prostituudiga ei ole ju päris seks. See on nagu kalapüük kalakasvatuses (mitte kuskil järve kaldal). Ma võrdleks sedasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 18:47

Postitus on kustutatud
Pole siia teemasse ju suurt midagi postitanud. Sa ajad mind alati segi mingite teiste meestega, kes siin räägivad seksist ja oma eksidest, aga mina ei räägi sellest mitte kunagi. Juba jälle see tutvumisportaali jutt, mul pole kunagi Tinderidki olnud, näed kuidas sa ise laimu toodad. Eemalepeletav lausa, too proua väitis sama, aga siis maksis raha. Tooda minu kohta seda kõike, ma oskan ka ekraanipilte teha ja vabalt võtangi advokaadi.
Tõesta ära et ma olen eemalepeletav ja ripun kusagil tutvumisportaalides. Kui pead 2000 advokaadile maksma, siis sööd pool aastat makarone?
Külaline

Perekoolis oli ka üks tola, kellel oli minust terve arsenal ekraanipilte. Nimeks tal ilus naiselik lillenimi. Selline õrnakene, solvus iga asja peale. Kohe selline soe äratundmine :D Minu top fan siiani.
Külaline

Anonymous kirjutas: 21 Okt 2024 19:34Seks prostituudiga ei ole ju päris seks. See on nagu kalapüük kalakasvatuses (mitte kuskil järve kaldal). Ma võrdleks sedasi.
Ma päris nii ikka ei võrdleks :) Kalapüük kasvanduses on ikka poole leebem, kui prosti põrutada oma naise kõrvalt.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 20:01
Anonymous kirjutas: 21 Okt 2024 19:34Seks prostituudiga ei ole ju päris seks. See on nagu kalapüük kalakasvatuses (mitte kuskil järve kaldal). Ma võrdleks sedasi.
Ma päris nii ikka ei võrdleks :) Kalapüük kasvanduses on ikka poole leebem, kui prosti põrutada oma naise kõrvalt.
Kui on professionaalne prost, siis kindlasti on ta aktiivsem, kannab seksikaid riideid, tal pole ai ai ai siit ja sealt jne. Teistpidi võivad tal olla haigused, narkomaan, varas kes midagi ära varastab, katkine hing kes peab raha saamiseks seksima.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist