Sildaru case

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 17:18
Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 16:30
Ants kirjutas: 21 Okt 2024 15:50 Huvitav, mis otsusele jõuab õigusemõistja tolle filmi osas: isikukujutise kasutamiseks peab omama isiku luba, aga kui isik on alaealine siis ju lapsevanem, kumb?
Kes alaealine on?
Henry Sildaru sai 18 aastaseks 26. augustil 2024, seega eeldatavasti pärast filmi tegemise alustamist.
No siis on vaja tema luba.
Külaline

Ants kirjutas: 21 Okt 2024 15:50 Huvitav, mis otsusele jõuab õigusemõistja tolle filmi osas: isikukujutise kasutamiseks peab omama isiku luba, aga kui isik on alaealine siis ju lapsevanem, kumb?
Kes alaealine on?
Henry Sildaru sai 18 aastaseks 26. augustil 2024, seega eeldatavasti pärast filmi tegemise alustamist.
Mis Henry, dokfilm tuleb ju Kellyst.
Külaline

Anonymous kirjutas: 21 Okt 2024 18:14Mis Henry, dokfilm tuleb ju Kellyst.
Kasutatud on kaadreid alaealisest Henryst ja ka isa ja venna filmitud materjale.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 18:14

Kes alaealine on?
Mis Henry, dokfilm tuleb ju Kellyst.
Henry tahabki et tema sealt filmist välja lõigataks
Külaline

Kõigile haritlastele siin: inglise keele case ja ladina keele casus on üks ja seesama, hullem veel, ka eestikeelne kaasus on ikka seesama. Loodan, et sain teie haridusele kaasa aidata, tänada pole vaja.

Kelly Sildaru on õnnetu äratinistatud laps olnud, nüüd soovib ta olla äratinistatud täiskasvanu. Ajendiks saab olla vaid puhas sisemine tigedus. Kust see pärit on, pole minu asi.

Soovitan lugeda Henry fb-postitust, kus ta väga loogiliselt kogu seda KAASUST näeb. Üldiselt, kui laps tõuseb sellise lakkamatu vihaga oma isa vastu, kes on tavaline keskmine isa, mitte mingi eriline mõrtsukas ja lontrus, siis on viga juba lapse iseloomus, mida on ilmselt emme väga kõvasti kujundanud. Kelly mingu oma eluga edasi.

Ega nüüd pole enam midagi teha, Kelly, nüüd sa juba oled suusakuulsus ja sul on maja ja raha ja kõike. Seda enam hästi tagasi ei pööra, inimesed mäletavad tahes tahtmata su toredat suusatamist. Jah, me teame, Kelly, et sa absoluutselt ei tahtnud seda! Ei! Sa tahtsid olla suvaline sinise pea ja kõverate küüntega tätoveeritud koolinagamann ja hängida vabal ajal supermarketis. Mitte, kurat, suusatada ja imetletud ja kuulus olla. Ja et sa seda kõike ei tahtnud, sellepärast tegid nüüd filmi ka. Ikka veel rahvas ei usu, ikka mäletab. Sead sellised! Unustage ära! Kelly ei tahtnud seda kõike!
Külaline

Kelly, nüüd sa juba oled suusakuulsus ja sul on maja ja raha ja kõike.
Oleks isa saanud, mis tahab, poleks Kellyl mingit maja ja kogu vara kuuluks isale. Isa elas majas aastaid sees, samal ajal elas Kelly Mustamäe korteris.
Külaline

Anonymous kirjutas: 21 Okt 2024 18:38Postitus on kustutatud
Jah, võiks teha küll selliste naiste ühingu, kes kannatavad ülbete ja vägivaldsete isade ja meeste käes. Tublid naised, et julgesid teema üles tõsta, sest selliseid mehi on veel ja naisi, kes ei julge vastu hakata on ka palju. On aeg kõik vägivallatsejad rahva ette tuua, nii isad, mehed ja ka vägivallatsejad naised (nagu see aasta ema juhtum oli).
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 16:29
Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 15:24 Ja nüüd kutsub plika vanaisale politsei! Mis see talle kurja tegi? Häbematu.
plikal on ju ema ka, ja see juba asja nii ei jäta, maksab kätte oma äiale-ämmale kõige eest,
sh katusealuse eest mida pikalt kasutas.
Emale ei meeldinud see, et tema mees Tõnis uue naise leidis.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 19:00
Anonymous kirjutas: 21 Okt 2024 18:38Postitus on kustutatud
Jah, võiks teha küll selliste naiste ühingu, kes kannatavad ülbete ja vägivaldsete isade ja meeste käes. Tublid naised, et julgesid teema üles tõsta, sest selliseid mehi on veel ja naisi, kes ei julge vastu hakata on ka palju. On aeg kõik vägivallatsejad rahva ette tuua, nii isad, mehed ja ka vägivallatsejad naised (nagu see aasta ema juhtum oli).
Kas sul on andmeid, et Aivar Aigro või Tõnis Sildaru on olnud vägivaldsed?
Nisu Kuuno

Postitus Postitas Nisu Kuuno »

Eks maailmas on ennegi selliseid juhtumeid olnud, kus laps saab mingil põhjusel kuulsaks ja pere saab tema teenitud rahast end elatada. Kaks näidet laulja Britney ning näitleja Macaulay. Kuidas need juhtumid lõppesid, googel aitab.
Nüüd pole muud teha, kui oodata mis kohus otsustab. Enne saate muidugi selles teemas keelt teritada.
Külaline

Minu meelest ühel juhul on naine täiskasvanuna elanud teiste raha eest, teisel juhul on laps teeninud perele elatist ja tahab seda nüüd enda tarbeks kasutada. Lihtsalt mõlemad on naised, ainus võrreldav asi.
Külaline

Nüüd pole muud teha, kui oodata mis kohus otsustab.
Kohus on juba üht-teist otsustanud ka. Maja sai Kelly tagasi, muidu peesitaks seal ikka isa sees.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 19:18 Minu meelest ühel juhul on naine täiskasvanuna elanud teiste raha eest, teisel juhul on laps teeninud perele elatist ja tahab seda nüüd enda tarbeks kasutada. Lihtsalt mõlemad on naised, ainus võrreldav asi.
Ma ka ei näe, mis on nende kahe juhtumi puhul sarnasus.
Külaline

Nisu Kuuno kirjutas: 21 Okt 2024 19:15 Eks maailmas on ennegi selliseid juhtumeid olnud, kus laps saab mingil põhjusel kuulsaks ja pere saab tema teenitud rahast end elatada. Kaks näidet laulja Britney ning näitleja Macaulay. Kuidas need juhtumid lõppesid, googel aitab.
Nüüd pole muud teha, kui oodata mis kohus otsustab. Enne saate muidugi selles teemas keelt teritada.
Ilma isata ei oleks see laps iial kuulsaks saanud. Veel enam, ilma vanaisa ja vanaemata. Kõik need inimesed tegid selleks aastaid ennastsalgavat tööd.
Mina näen siin küll ainult musta tänamatust.
Kristiina Shmigun võiks ka pikalt oma isa meetoditest rääkida ja on vahel maininud ka natuke. Aga ilma kõige selleta ei oleks ta mitte kuskil. See on ka täitsa kindel.
Külaline

Anonymous kirjutas: 21 Okt 2024 19:20Kohus on juba üht-teist otsustanud ka. Maja sai Kelly tagasi, muidu peesitaks seal ikka isa sees.
Ma nii pingsalt ei jälgi neid, aga kuna asi veel kohtus, siis küllap seal ikka mingite asjade üle vaidlevad.
Külaline

Anonymous kirjutas: 21 Okt 2024 19:21Kristiina Shmigun võiks ka pikalt oma isa meetoditest rääkida ja on vahel maininud ka natuke.
Väga hea tähelepanek. Praeguse metoo ajastul võiks Kristina isa vabalt kohtusse anda. Tolik ikka omal ajal oli selline "kõva sõnaga" vene kooli treener. Aga see selleks, jätkame Sildarude teemal.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 19:22
Anonymous kirjutas: 21 Okt 2024 19:20Kohus on juba üht-teist otsustanud ka. Maja sai Kelly tagasi, muidu peesitaks seal ikka isa sees.
Ma nii pingsalt ei jälgi neid, aga kuna asi veel kohtus, siis küllap seal ikka mingite asjade üle vaidlevad.
Nüüd arutatakse muu omastatud raha üle.
Külaline

Kõik need inimesed tegid selleks aastaid ennastsalgavat tööd.
Ema tegi ka, aga ei kire igal pool ja midagi pole ta saanud ka. Kogu raha toppis Tõnis endale taskusse.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 19:29
Kõik need inimesed tegid selleks aastaid ennastsalgavat tööd.
Ema tegi ka, aga ei kire igal pool ja midagi pole ta saanud ka. Kogu raha toppis Tõnis endale taskusse.
Ma ei väidaks selliseid asju päris inimeste kohta, mida ma tõestada ei saa. Sinu isik tehakse kindlaks ja see maksab nii 1000 euro ümber sulle, nagu kohtupraktika näitab;)))

Ma ei tea, kes sai mida. Aga ma näen austuse puudumist. Ja see on väga kurb ja piinlik.
Külaline

Anonymous kirjutas: 21 Okt 2024 19:21lma isata ei oleks see laps iial kuulsaks saanud.
Jah, ja ilma selle andeka tütreta poleks isa ka kuulsaks saanud, eks. Näe, poiss treenib sama isa all, aga pole ju selliseid tulemusi. Ilma tütre andekuseta poleks nagunii midagi välja tulnud. Mõlemate teened siin mängus, ei saa öelda, et üks tegi rohkem kui teine.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist