Eks selliseid mehi on ka. Ma usun, et statistika on ikkagi selline 10:1. Ehk kümnel korral ei ole naine huvitatud ja ühel korral siis mees (nagu sina kirjutasid)Anonymous kirjutas: ↑21 Okt 2024 16:55Palun lõpetame naiste teatud kasti panemise. EMA ei taha enam seksida?? Mina tean ka MEHI kes enam ei taha seksida. Mul endal samasugune. Olen proovinud hea ja halvaga (ja peaaegu et ketšupiga) aga mingi hetk viskas üle. Olen omaette nutnud, lootusetusest, kui palju olen tundnud eemaletõugatuna, üksikuna jne. Kuna mehel on lihtsalt “teistsugused vajadused” (ehk, neid pole). Ja siis tuleb keegi oma sildistamisega kuidas naine ei taha.
Kui tihti seksite
-
Külaline
-
Külaline
Mis need sinu mehed siia puutuvad, see mees ei ela koos sinu meestega vaid oma naisega kes temaga seksida ei soovi. See et sul selline mees on ei puutu ka asjasse, sest sinu mees ei ela oletatavasti kokku selle mehega. Nii et ole hea ja ära võta kõike elus isiklikult. See ei oma ka tähtsust mida sa nutad või teed, teema ei ole sinu seksuaalelust. Püüa olla viisakas ja aktsepteerida teiste muresid ka.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 16:55Palun lõpetame naiste teatud kasti panemise. EMA ei taha enam seksida?? Mina tean ka MEHI kes enam ei taha seksida. Mul endal samasugune. Olen proovinud hea ja halvaga (ja peaaegu et ketšupiga) aga mingi hetk viskas üle. Olen omaette nutnud, lootusetusest, kui palju olen tundnud eemaletõugatuna, üksikuna jne. Kuna mehel on lihtsalt “teistsugused vajadused” (ehk, neid pole). Ja siis tuleb keegi oma sildistamisega kuidas naine ei taha.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 13:13Eks elab laste pärast koos, lapsed pole ju süüdi kui ema ei taha isaga enam seksida. Eks see ongi lapsevanemaks olemise valu, tuleb end ohverdada halva elukaaslase suhtes, sest kui lapsi poleks, oleks juba ammu uus võimakam naine leitud.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 01:32
Sa oled 42 ehk siis sul on kõige parem iga seksimiseks ja sina.........? Miks elad sellise naisega? Harjumus, laiskus? Või saad mujalt oma kätte.
-
Külaline
Kas lähme kohtusse? Palju sul raha on?
-
Külaline
Miks sa kohtunikke piinata tahad? Niigi ülekoormatud.
-
Külaline
Tegelt oleks teistele põnev kui asi läheks kohtusse ja saaksime kõik teie nimed teada.
-
Külaline
Kedagi ei huvita.
-
Külaline
Huvitab ikka. Siis võiks teha miski rubriigi kohtuotsused mis siia üles pannakse.
Ei tea mis nendest sai kes kuskil pidid kohtuma kell 7 õhtul päästerõnga juures?
-
Külaline
No ei taha need siin kohtusse minna, sest kuidas tervele ilmale ikka selgitada kuidas täiesti tundmatu inimene internetis on töll ja eemaletõukava välimuse blaaaa blaaa labane sõim. Maksavad raha ära kui on, kui ei ole, paluvad ajatamist. Kohtus pole neil mitte kui midagi võita.
-
Külaline
Väga lihtne: Kui miski kõnnib nagu part, prääksub nagu part ja näeb välja nagu part, siis järelikult ongi tegemist pardiga.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 21:29No ei taha need siin kohtusse minna, sest kuidas tervele ilmale ikka selgitada kuidas täiesti tundmatu inimene internetis on töll ja eemaletõukava välimuse blaaaa blaaa labane sõim. Maksavad raha ära kui on, kui ei ole, paluvad ajatamist. Kohtus pole neil mitte kui midagi võita.
Kaua sa oma joru ajad?
-
Külaline
Sa oled selgeltnägija?Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 21:37 Väga lihtne: Kui miski kõnnib nagu part, prääksub nagu part ja näeb välja nagu part, siis järelikult ongi tegemist pardiga.
Kaua sa oma joru ajad?
-
Külaline
Ma ei lugenud kuskilt välja, et naine ei taha. Äkki seal ka mees ei taha.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 16:55 Palun lõpetame naiste teatud kasti panemise. EMA ei taha enam seksida?? Mina tean ka MEHI kes enam ei taha seksida. Mul endal samasugune. Olen proovinud hea ja halvaga (ja peaaegu et ketšupiga) aga mingi hetk viskas üle. Olen omaette nutnud, lootusetusest, kui palju olen tundnud eemaletõugatuna, üksikuna jne. Kuna mehel on lihtsalt “teistsugused vajadused” (ehk, neid pole). Ja siis tuleb keegi oma sildistamisega kuidas naine ei taha.
Ma ise mingi moment enam ei tahtnud ka oma naisega seksida. Pigem hoidsin kõrvale. Ei hakka täpsustama miks.
-
Külaline
Ei taha seal mees. Kuidas teil siis lahenes olukord?Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 23:28Ma ei lugenud kuskilt välja, et naine ei taha. Äkki seal ka mees ei taha.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 16:55 Palun lõpetame naiste teatud kasti panemise. EMA ei taha enam seksida?? Mina tean ka MEHI kes enam ei taha seksida. Mul endal samasugune. Olen proovinud hea ja halvaga (ja peaaegu et ketšupiga) aga mingi hetk viskas üle. Olen omaette nutnud, lootusetusest, kui palju olen tundnud eemaletõugatuna, üksikuna jne. Kuna mehel on lihtsalt “teistsugused vajadused” (ehk, neid pole). Ja siis tuleb keegi oma sildistamisega kuidas naine ei taha.
Ma ise mingi moment enam ei tahtnud ka oma naisega seksida. Pigem hoidsin kõrvale. Ei hakka täpsustama miks.
-
Külaline
Ei olegi lahenenud.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 00:12Kuidas teil siis lahenes olukord?
-
Külaline
Pakun Amoremi, Tinder jne. Saad oma ihuhädadele kiire lahenduse.
-
Külaline
Sa ära väga oma luulusse sisse ela!Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2024 21:37 No ei taha need siin kohtusse minna, sest kuidas tervele ilmale ikka selgitada kuidas täiesti tundmatu inimene internetis on töll ja eemaletõukava välimuse blaaaa blaaa labane sõim. Maksavad raha ära kui on, kui ei ole, paluvad ajatamist. Kohtus pole neil mitte kui midagi võita.
Pensionilisa sellega sul teenida ei õnnestu, sest kui keegi siin sõimab ja maksma peaks, siis oled sina esimene.
-
Külaline
Kas valetati ilus jutt kokku?Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 16:33 Ei seksigi, ei usalda enam kedagi.
-
Külaline
Üks anonüümne ütles teisele anonüümsele halvasti, mille peale kolmas anonüümne solvus ja ähvardas neljanda anonüümse kohtusse kaevata
-
Külaline
See oligi sarkasm. Kõik teemad oma kohtuga ähvardamisega täis teinud.Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2024 08:32Üks anonüümne ütles teisele anonüümsele halvasti, mille peale kolmas anonüümne solvus ja ähvardas neljanda anonüümse kohtusse kaevataolete ikka klounid küll, minge raisake Sarve aega selle koomuskiga!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist