Eksiga oli sellepärast hea, et...

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 19:07
Anonymous kirjutas: 20 Okt 2024 23:12ga tahaksin ka teada, kas keegi lahutaks oma mitmekümneaastase abielu seetõttu, et sai järsku teada, et mees tegi 5 või 15 aastat tagasi ühe kõrvalhüppe?
Kui peres on kõik pärast seda korras olnud ja ootamatult kuskilt sai naine teada, et kunagi juhtus?
Mina ei lahutaks. Mulle mu mees sobib ka nii, et on korra kuhugi vasakule pand. Kui saaks teada pikaajalisest armukestest, siis mõtleks teisiti.
Madal enesehinnang? Meeleheide? Mis see põhjus on, et lepid sellega, et sinu kõrvalt käiakse koguaeg kedagi teist torkamas? Sa võid täiesti kindel olla, et kui mees kord nii käitub, siis teeb ta seda ka edaspidi.
Külaline

Jutt polnud mitte kogu aeg käib panemas vaid et on korra pannud. Vahet näed?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 20:12
Anonymous kirjutas: 20 Okt 2024 23:12ga tahaksin ka teada, kas keegi lahutaks oma mitmekümneaastase abielu seetõttu, et sai järsku teada, et mees tegi 5 või 15 aastat tagasi ühe kõrvalhüppe?
Kui peres on kõik pärast seda korras olnud ja ootamatult kuskilt sai naine teada, et kunagi juhtus?
Mina ei lahutaks. Mulle mu mees sobib ka nii, et on korra kuhugi vasakule pand. Kui saaks teada pikaajalisest armukestest, siis mõtleks teisiti.
Madal enesehinnang? Meeleheide? Mis see põhjus on, et lepid sellega, et sinu kõrvalt käiakse koguaeg kedagi teist torkamas? Sa võid täiesti kindel olla, et kui mees kord nii käitub, siis teeb ta seda ka edaspidi.
Sa ei saa isegi tema kommentaarist aru? Sul on endal madal enesehinnang sest inimesed ikka andestavad ja elu läheb edasi. Elata nii et iga asi viib lahku, siis peab olema skisofreeniline inimene kelle tuju lendab seinast seina ja tahab ainult põgeneda ja põgeneda.
Samuti võib pikas suhtes naine ise ka selle kõrvalhüppe teha. Kas siis naine peaks ise suhte lõpetama?
Sul see elukogemus ikka olematu.
Külaline

*elada
Külaline

Eks mingil hetkel teevad seda peaaegu kõik. Aja ning välimuse, seeläbi ka võimaluste küsimus.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 19:34
Anonymous kirjutas: 21 Okt 2024 19:07Mina ei lahutaks. Mulle mu mees sobib ka nii, et on korra kuhugi vasakule pand. Kui saaks teada pikaajalisest armukestest, siis mõtleks teisiti.
Sama siin. Seks prostituudiga ei ole ju päris seks. See on nagu kalapüük kalakasvatuses (mitte kuskil järve kaldal). Ma võrdleks sedasi.
Minu silmis on seks prostiga raskendav asjaolu kolmel põhjusel.

Number üks

1. Prostitutsiooni taga peitub inimkaubandus. 99,9% prostituute ei tee oma tööd selle pärast, et neile see meeldib, vaid sellepärast, et nad on selleks sunnitud null-keele- ja tööoskuse pärast. Seega, naised on lihtsalt sunnitud seda tööd tegema, et elus püsida. Kas te nagu päriselt ka olete nõus, et mingi osa inimestest peab sellepärast piinlema ja alandatud olema?

Number kaks:

2. Prostitutsioon on äri. Selle pealt teenivad mingid rõvedad kantpead roppu raha.

3. Mees, kes valib seksi tasulise naisega, selle asemel, et olla TASUTA OMA NAISEGA, on sellega kõik öelnud. Mees, kes maksab raha asja eest, mida saab tegelikult tasuta, on absoluutselt oma otsuse teinud - teda huvita täiesti kindlasti midagi muud kui püsisuhe oma naise, oma laste emaga. Jõudu sellele mehele! Kui otsus on selline, siis keelab? Aga siis palun ära põlvita ja anu oma naist enam tagasi. Valik on tehtud!
Külaline

Anonymous kirjutas: 21 Okt 2024 20:31 Mees, kes valib seksi tasulise naisega, selle asemel, et olla TASUTA OMA NAISEGA, on sellega kõik öelnud. Mees, kes maksab raha asja eest, mida saab tegelikult tasuta, on absoluutselt oma otsuse teinud - teda huvita täiesti kindlasti midagi muud kui püsisuhe oma naise, oma laste emaga. Jõudu sellele mehele! Kui otsus on selline, siis keelab? Aga siis palun ära põlvita ja anu oma naist enam tagasi. Valik on tehtud!
Püsisuhe oma naisega huvitab teda ka, aga võõrast tahaks ka proovida. Ja kui vahele jäävad, siis muidugi põlvitavad ja anuvad oma naiselt andeks andmist. Elu.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 20:31
Anonymous kirjutas: 21 Okt 2024 19:07
Minu silmis on seks prostiga raskendav asjaolu kolmel põhjusel.

Number üks

1. Prostitutsiooni taga peitub inimkaubandus. 99,9% prostituute ei tee oma tööd selle pärast, et neile see meeldib, vaid sellepärast, et nad on selleks sunnitud null-keele- ja tööoskuse pärast. Seega, naised on lihtsalt sunnitud seda tööd tegema, et elus püsida. Kas te nagu päriselt ka olete nõus, et mingi osa inimestest peab sellepärast piinlema ja alandatud olema?

Number kaks:

2. Prostitutsioon on äri. Selle pealt teenivad mingid rõvedad kantpead roppu raha.
1. Kas oleks parem, kui see naine elaks kuuse all ja sööks käbisid?
2. Need ajad on Eestis möödas. See on ikka inimese enda vaba valik ja raha jääb talle, mitte mingitele kantpeadele.
Külaline

Eestis pidid paljud prostid olema üksiküritajad või siis teise naisega üüritakse mingi korter ja pakutakse teenust. Neid nn litsimaju ei tohiks enam olla, sest need on prostitutsiooni vahenduse kohad. Mis tähendab, et töö ei meeldi? Kas ei meeldi seksida või seksi eest raha küsida? Kõik naised seksivad meelehea eest kui mees teeb kingitusi, toob lilli, viib sööma... vbl mõne justin bieberi ees on naine valmis ka tasuta seksima, kuulsuse nimel.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 21:04
Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 19:42
Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 18:47

Postitus on kustutatud
Pole siia teemasse ju suurt midagi postitanud. Sa ajad mind alati segi mingite teiste meestega, kes siin räägivad seksist ja oma eksidest, aga mina ei räägi sellest mitte kunagi. Juba jälle see tutvumisportaali jutt, mul pole kunagi Tinderidki olnud, näed kuidas sa ise laimu toodad. Eemalepeletav lausa, too proua väitis sama, aga siis maksis raha. Tooda minu kohta seda kõike, ma oskan ka ekraanipilte teha ja vabalt võtangi advokaadi.
Tõesta ära et ma olen eemalepeletav ja ripun kusagil tutvumisportaalides. Kui pead 2000 advokaadile maksma, siis sööd pool aastat makarone?
Postitus on kustutatud
No võta see teema viewtopic.php?t=1180

Väidad:
Postitus Postitas Külaline » 21 Okt 2024 13:19

õpetaja kirjutas: ↑20 Okt 2024 22:13
Mina soovitan konstellatsiooni. 300-400 € eest saate ennast korda. Kõik on kinni teie esivanemate mustrites ja see on vaja ära lõhkuda. 350-400 € pole ju palju, et saate endale ja oma lastele õnneliku tuleviku. Maksate ainult üks kord ja terve teie suguselts päästetud.

Päikest ja olge hoitud kaasteelised.
Revolver õppis uue sõna! :twisted: :lol:

Aga mina pole seda algset postitust teinudki. Ometi väidad nagu mina õppisin mingi uue sõna.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 21:20
Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 21:04
Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 19:42
Pole siia teemasse ju suurt midagi postitanud. Sa ajad mind alati segi mingite teiste meestega, kes siin räägivad seksist ja oma eksidest, aga mina ei räägi sellest mitte kunagi. Juba jälle see tutvumisportaali jutt, mul pole kunagi Tinderidki olnud, näed kuidas sa ise laimu toodad. Eemalepeletav lausa, too proua väitis sama, aga siis maksis raha. Tooda minu kohta seda kõike, ma oskan ka ekraanipilte teha ja vabalt võtangi advokaadi.
Tõesta ära et ma olen eemalepeletav ja ripun kusagil tutvumisportaalides. Kui pead 2000 advokaadile maksma, siis sööd pool aastat makarone?
Postitus on kustutatud
No võta see teema viewtopic.php?t=1180

Väidad:
Postitus Postitas Külaline » 21 Okt 2024 13:19

õpetaja kirjutas: ↑20 Okt 2024 22:13
Mina soovitan konstellatsiooni. 300-400 € eest saate ennast korda. Kõik on kinni teie esivanemate mustrites ja see on vaja ära lõhkuda. 350-400 € pole ju palju, et saate endale ja oma lastele õnneliku tuleviku. Maksate ainult üks kord ja terve teie suguselts päästetud.

Päikest ja olge hoitud kaasteelised.
Revolver õppis uue sõna! :twisted: :lol:

Aga mina pole seda algset postitust teinudki. Ometi väidad nagu mina õppisin mingi uue sõna.
Ma keegi teine. Aga kuidas sa väidad, see kellele sa siin midagi väidad on see sama isik kellega sa siin väidad?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 20:16 Jutt polnud mitte kogu aeg käib panemas vaid et on korra pannud. Vahet näed?
No muidugi näen!

Üks ja ainus kord oma elu jooksul!

Ja ühtlasi maailma parim isa oma lastele ja maailma parim mees! :D
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 20:17

Sa ei saa isegi tema kommentaarist aru? Sul on endal madal enesehinnang sest inimesed ikka andestavad ja elu läheb edasi. Elata nii et iga asi viib lahku, siis peab olema skisofreeniline inimene kelle tuju lendab seinast seina ja tahab ainult põgeneda ja põgeneda.
Samuti võib pikas suhtes naine ise ka selle kõrvalhüppe teha. Kas siis naine peaks ise suhte lõpetama?
Sul see elukogemus ikka olematu.
Iga asi ei vii lahku! Lahku viib vaid midagi konkreetset!
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 20:02
Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 20:01
Anonymous kirjutas: 21 Okt 2024 19:34Seks prostituudiga ei ole ju päris seks. See on nagu kalapüük kalakasvatuses (mitte kuskil järve kaldal). Ma võrdleks sedasi.
Ma päris nii ikka ei võrdleks :) Kalapüük kasvanduses on ikka poole leebem, kui prosti põrutada oma naise kõrvalt.
Kui on professionaalne prost, siis kindlasti on ta aktiivsem, kannab seksikaid riideid, tal pole ai ai ai siit ja sealt jne. Teistpidi võivad tal olla haigused, narkomaan, varas kes midagi ära varastab, katkine hing kes peab raha saamiseks seksima.
Aga kindlasti tuhat korda nämmam ja palju parem partner, kui iseenda laste ema. Onju?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 22:42
Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 20:02
Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 20:01

Ma päris nii ikka ei võrdleks :) Kalapüük kasvanduses on ikka poole leebem, kui prosti põrutada oma naise kõrvalt.
Kui on professionaalne prost, siis kindlasti on ta aktiivsem, kannab seksikaid riideid, tal pole ai ai ai siit ja sealt jne. Teistpidi võivad tal olla haigused, narkomaan, varas kes midagi ära varastab, katkine hing kes peab raha saamiseks seksima.
Aga kindlasti tuhat korda nämmam ja palju parem partner, kui iseenda laste ema. Onju?
Jälle selline labane võrdlus.
Külaline

Eeeee, siin vist ju ei käi jutt KORRA vasakule panemisest.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 22:50
Eeeee, siin vist ju ei käi jutt KORRA vasakule panemisest.
Küsimus, mida ka tsiteeriti, käis justnimelt ühekordse kõrvalhüppe kohta, millest aastaid hiljem teada saadi.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 20:19

Eks mingil hetkel teevad seda peaaegu kõik. Aja ning välimuse, seeläbi ka võimaluste küsimus.
Nagu päriselt!? :lol: :lol: :lol:

Me vist elame ikka NI ERINEVAS maailmas!
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 20:36
Anonymous kirjutas: 21 Okt 2024 20:31 Mees, kes valib seksi tasulise naisega, selle asemel, et olla TASUTA OMA NAISEGA, on sellega kõik öelnud. Mees, kes maksab raha asja eest, mida saab tegelikult tasuta, on absoluutselt oma otsuse teinud - teda huvita täiesti kindlasti midagi muud kui püsisuhe oma naise, oma laste emaga. Jõudu sellele mehele! Kui otsus on selline, siis keelab? Aga siis palun ära põlvita ja anu oma naist enam tagasi. Valik on tehtud!
Püsisuhe oma naisega huvitab teda ka, aga võõrast tahaks ka proovida. Ja kui vahele jäävad, siis muidugi põlvitavad ja anuvad oma naiselt andeks andmist. Elu.
Pole vaja anuda! Las liiguvad edasi " palju põnevama juurde"! Aga, ärgu nuuksuga endisele naisele, et tahavad tagasi. Ei saa tagasi! Nuta! Ulu! Trambi jalgu! Viskle põrandal pikali maas! Aga ei enam tagasi! Lähed selle võõra juurde - ja ole "õnnelik", nuttes terve elu taga oma päris naist, lapsi ja lapselapsi, kes kõik sulle selja pöörasid! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 21:19

1. Kas oleks parem, kui see naine elaks kuuse all ja sööks käbisid?
2. Need ajad on Eestis möödas. See on ikka inimese enda vaba valik ja raha jääb talle, mitte mingitele kantpeadele.
Miks naine peaks kuuse all elama ja käbisid sööma? Sa ei ole mitte kunagi kuulnud, et ka naised teevad tööd ja teenivad raha? :lol: :lol: :lol:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist