Ja millesse täpsemalt sa nüüd sekkuda tahad? Lähed Kellyt mokumentaali esilinastusele rinnaga kaitsma?
Sildaru case
-
Külaline
-
Külaline
Ära nüüd päris lolle võrdlusi ka too.
Kuidas sa saaksid üldse kellegi võõra inimese tapmist ära hoida? Mismoodi see üldse siia teemasse puutub?
Kuidas sa täpselt ja ennetavalt sekkuksid peretülidesse? Sa ju ei kuule neist, kui keegi neist ei räägi.
Ja kui tagantjärele räägib, mida sa "sekkumise" all mõtled? Kuidas sa sekkud, mida teed?
-
Külaline
Arvad et peaks sekkuma ka abortidesse? Või kuidas need kaks asja sinu peas üheskoos elavad?
-
Külaline
Ei saa üldse välistada, kusjuures, et me näeme pealt kuidas pereliige tapab teise pereliikme ja reeglina ei liiguta sõrmegi. Kõik need ülekaalulised lapsed on enamasti emade aeglase tapatöö ohvrid. Kõigil on sügavalt pohhui.
-
Külaline
Palun hakka sekkuma!
-
Külaline
Millest sa räägid? Kuhu sa sekkuda tahad. Oma pere asjad, mis see teiste asi on. Isa pole mitte midagi Sellist teinud, mis nõuaks teiste sekkumist.
Ilmselt kõigil on olnud erimeelsusi abielus ja ka laste kasvatamisel. Usun, et peaaegu kõik moodustaksid ühisrinde selle vastu, kel tuleks pähe midagi nende tülide kohta arvama hakata
-
Külaline
https://tervispluss.delfi.ee/artikkel/1 ... paris-mina
LÜHIINTERVJUU | Kelly Sildaru: minu arust on väga oluline näidata ka enda päris mina
LÜHIINTERVJUU | Kelly Sildaru: minu arust on väga oluline näidata ka enda päris mina
-
Külaline
(Kultuuri)sündmus, millest sel hooajal kindlasti osa soovid saada?
Number üks sündmus, mida sügisel väga ootan, on kindlasti dokumentaalfilmi „Kelly: kellegi teise unistus“ esilinastust Eestis.
Milline raamat sind viimati öö otsa üleval hoidis?
Pean ausalt tunnistama, et ma pole päris ammu ühtegi raamatut lugenud. Võtan neid küll tihti reisile kaasa, aga lugemiseni kunagi ei jõua.
Mille peale sa viimati südamest naersid?
Tõenäoliselt kellegi nalja või lihtsalt mingi tobeda olukorra peale.
Moelooja, kelle loomingul alati silma peal hoiad?
Üht konkreetset on raske välja tuua, aga enamasti jälgin just erinevaid Eesti moeloojad. Meeldib ka mõne välismaise disaineri looming.
Millal sa tegid viimati midagi esimest korda?
Täna! Viibin praegu Uus-Meremaal treeninglaagris ja kõikidel varasematel kordadel, mil siin olen olnud, alati ühes ja samas suusakeskuses käinud. Täna läksin esimest korda teist mäge avastama. (intervjuu on tehtud septembris, toim.)
Millised on sinu jaoks kõige inspireerivamad Instagrami kontod, veebilehed, blogid?
Kõige inspireerivamad kontod on need, kus inimesed näitavad ka oma elu raskemaid külgi või halvemaid päevi. Meil kõigil tuleb ette keerulisemaid perioode ja neil hetkedel on hea teada, et me pole üksi ning maailm pole kogu aeg nii ilus nagu tihti sotsiaalmeedias näidatakse. Minu arust on väga oluline näidata ka enda PÄRIS mina. See on omaette julgus, mis mõjub väga inspireerivalt.
Millal tundsid viimati loomingulist kadedust?
Viimase kuu jooksul olen seda korduvalt tundnud. Vaatan mäel neid meessuusatajaid, kes on lahendanud oma sõidutrajektoori ja trikid teistest erinevalt ning see näeb nii äge välja. Siis mõtlen küll, et miks mina nii ei oska ja miks mulle sellist loovust pole antud. Aga eks selliseid mõtteid tuleb vahel ka teistes valdkondades ette.
Kõige inspireerivam paik maailmas? Miks just see?
Ütleksin, et Uus-Meremaa. Olen siin juba väga mitmeid aastaid treenimas käinud ja kuna tuleme alati pikemaks ajaks, tundub Uus-Meremaa juba nagu teine kodu, kus kõik kohad ja inimesed tuttavad. Olen küll treeninglaagris, aga saan selle kõrvalt ka kuidagi rahulikult ja murevabalt lihtsalt olla ning natukene nagu puhata ka.
Number üks sündmus, mida sügisel väga ootan, on kindlasti dokumentaalfilmi „Kelly: kellegi teise unistus“ esilinastust Eestis.
Milline raamat sind viimati öö otsa üleval hoidis?
Pean ausalt tunnistama, et ma pole päris ammu ühtegi raamatut lugenud. Võtan neid küll tihti reisile kaasa, aga lugemiseni kunagi ei jõua.
Mille peale sa viimati südamest naersid?
Tõenäoliselt kellegi nalja või lihtsalt mingi tobeda olukorra peale.
Moelooja, kelle loomingul alati silma peal hoiad?
Üht konkreetset on raske välja tuua, aga enamasti jälgin just erinevaid Eesti moeloojad. Meeldib ka mõne välismaise disaineri looming.
Millal sa tegid viimati midagi esimest korda?
Täna! Viibin praegu Uus-Meremaal treeninglaagris ja kõikidel varasematel kordadel, mil siin olen olnud, alati ühes ja samas suusakeskuses käinud. Täna läksin esimest korda teist mäge avastama. (intervjuu on tehtud septembris, toim.)
Millised on sinu jaoks kõige inspireerivamad Instagrami kontod, veebilehed, blogid?
Kõige inspireerivamad kontod on need, kus inimesed näitavad ka oma elu raskemaid külgi või halvemaid päevi. Meil kõigil tuleb ette keerulisemaid perioode ja neil hetkedel on hea teada, et me pole üksi ning maailm pole kogu aeg nii ilus nagu tihti sotsiaalmeedias näidatakse. Minu arust on väga oluline näidata ka enda PÄRIS mina. See on omaette julgus, mis mõjub väga inspireerivalt.
Millal tundsid viimati loomingulist kadedust?
Viimase kuu jooksul olen seda korduvalt tundnud. Vaatan mäel neid meessuusatajaid, kes on lahendanud oma sõidutrajektoori ja trikid teistest erinevalt ning see näeb nii äge välja. Siis mõtlen küll, et miks mina nii ei oska ja miks mulle sellist loovust pole antud. Aga eks selliseid mõtteid tuleb vahel ka teistes valdkondades ette.
Kõige inspireerivam paik maailmas? Miks just see?
Ütleksin, et Uus-Meremaa. Olen siin juba väga mitmeid aastaid treenimas käinud ja kuna tuleme alati pikemaks ajaks, tundub Uus-Meremaa juba nagu teine kodu, kus kõik kohad ja inimesed tuttavad. Olen küll treeninglaagris, aga saan selle kõrvalt ka kuidagi rahulikult ja murevabalt lihtsalt olla ning natukene nagu puhata ka.
-
Külaline
-
Külaline
Ikka mehed on kõiges süüdi, ajab kadedaks ja tigedaksAnonymous kirjutas: ↑22 Okt 2024 07:06Millal tundsid viimati loomingulist kadedust?
-
Külaline
Austus on siis, kui annad rahaahnele isale kogu oma teenitud raha ära. Väga huvitav arusaam.Praegu on Kelly juba täiskasvanu ja tema austuse puudumist isa ja vanavanemate vastu ei saa andeks anda. Hakkas vist ise ka arvama, et on maailmakuulus staar. Vastik ja tänamatu plika.
-
Külaline
Kui sinu peres on vägivalda ja sina pead seda normaalseks, siis ei tee see seda siiski üldiselt normaalseks.Omad koerad purelevad, omad koerad lakuvad. Lähedased inimesed teevad palju asju, mis polegi normaalsed.
-
Külaline
Ma ei räägi siin üldse rahast, seda las klaarib kohus. Miks on vaja aastaid hiljem kõigile kes kuulata viitsib jahvatada hommikust õhtuni milline värdjas oli isa ja vend ja vanavanemad? Sa kutsud vanaisale politsei? Mis sul viga on, tõesti nagu?Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 08:13Austus on siis, kui annad rahaahnele isale kogu oma teenitud raha ära. Väga huvitav arusaam.Praegu on Kelly juba täiskasvanu ja tema austuse puudumist isa ja vanavanemate vastu ei saa andeks anda. Hakkas vist ise ka arvama, et on maailmakuulus staar. Vastik ja tänamatu plika.
See pidev halvustamine takkajärgi räägib ikka pigem sõimaja enda kohta ühte lugu, mis ei ole ilus.
-
Külaline
Normaalsus on tavaliste igavate inimeste jaoks. Normaalsed inimesed ei nihuta piire.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 08:14Kui sinu peres on vägivalda ja sina pead seda normaalseks, siis ei tee see seda siiski üldiselt normaalseks.Omad koerad purelevad, omad koerad lakuvad. Lähedased inimesed teevad palju asju, mis polegi normaalsed.
-
Külaline
Ahah, argumendid lõppesid, algas demagoogia;)))Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 08:44Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 08:41Ma ei räägi siin üldse rahast, seda las klaarib kohus. Miks on vaja aastaid hiljem kõigile kes kuulata viitsib jahvatada hommikust õhtuni milline värdjas oli isa ja vend ja vanavanemad? Sa kutsud vanaisale politsei? Mis sul viga on, tõesti nagu?Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 08:13
Austus on siis, kui annad rahaahnele isale kogu oma teenitud raha ära. Väga huvitav arusaam.
See pidev halvustamine takkajärgi räägib ikka pigem sõimaja enda kohta ühte lugu, mis ei ole ilus.
-
Külaline
Mis see ema siia nüüd puutub? Tema ei ole Kelly raha endale taskusse pistnud ja ei ole kohtu all raha omastamise eest. Kui sa ütled, et ema ajupesu tõttu Kelly üldse märkas, et raha on kadunud, muidu oleks sellega väga rahul olnud, siis ma väidaks vastu, et on ju uus objekt isa käsutuses, kellele ajupesu teha ja peaks kõik korras olema.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 08:50 Postitus on kustutatud
-
Külaline
-
Külaline
Katus sõitis metsa või kuhu?
-
Külaline
Kohtusse kaevas ainult isa ja protsess on pooleli. Ülejäänud mees- ja ka naissugulastega on lihtsalt väga inetult, isekalt ja ülbelt käitunud.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2024 09:06Kes alustas demagoogiaga?
Aga siin rullub tavaline muster-sa oled pikalt ja püsivalt tige noore tüdruku peale, kes on küik oma meessugulased pikalt saatnud, kohtusse kaevanud, võitnud. Ja see sulle hinge ei mahu. Miks? No räägi meile. Emme ei armastanud?
-
Külaline
Loomulikult peab. Antud juhul sai laps kiirelt aru, kui halvasti temaga käitutakse.ja tegutses vastavalt. Kas selle peale ollaksegi tige? Et noor tüdruk julges enda eest seista?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist