Asukoha jagamine elukaaslasega

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 22 Okt 2024 11:51
Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 18:28
Kes on normaalse ellusuhtumisega, ei kirjutagi sellist jama, nagu see rabalugu oli ja kui ka kirjutab, siis ei hakka iga kommentaariga rohkem jama ajama.
Lisaks laseb veel kõik kommentaarid kustutada, kus polnud midagi ebaviisakat, lihtsalt prouale ei meeldi, kui talle tõtt öeldakse.
Kuule tõsiselt, rahune maha juba, see on halenaljakas, mida sa korraldad. Mina pole midagi lasknud kustutada. Tundub, et moderaator on lihtsalt normaalne inimene ja sai aru, et sa hüppasid täiesti tühjast kohast kõrri teisele, samal ajal teda vait käratades ja ise edasi märatsedes. See ei ole mingi arutlus või normaalne vaidlus ega andnud teemasse mitte midagi juurde. Oli vaja lihtsalt ära panna ja isiklikuks minna, mis on lausa koomiline anonüümses foorumis. Tõmble palju tahad, aga mõjutada ja isiklikult rünnata nii, et midagi täkkesse läheks, ei saa sa siin kunagi. Vaata korra peeglisse ja mõtle sellele, miks sa niisugune oled, selle asemel et teisi profileerida ja sellega täiesti mööda panna. Ma võiks ka sinu sõnavõttude põhjal igasuguseid hinnanguid ja silte loopida, aga ma ei tee seda, sest ma saan aru, kui mõttetu ja rumal on jageleda mingi musta kastiga, kes arvab, et on tohutu isiksus ja arvamusliider oma turvalise ekraani taga ilma identiteedita. Ma ei tea, mis probleemid sul päriselus on, et sa nii käitud. Minust ega minu asjadest ei tea sa nagunii, nii et tõest sinu jutus on asi väga kaugel. Katsu oma eluga nüüd edasi liikuda.

Sa vastad praegu kahele erinevale inimesele. Ja võid kindel olla, et selliselt mõtlevaid inimesi on veel.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Okt 2024 13:11
Anonymous kirjutas: 20 Okt 2024 11:03küsimused olid esitatud, siis sooviti head "teineteise nautimist" meile seal metsas. Ilmselgelt ajab selline lapsikus naerma. Meie vahel pole kunagi midagi olnud ega saa ka olema.
Räägi räägi, küll me usume. Või ei saa olema. Ise nahistate kuskil metsa servas ja nii ilmselt juba aastaid. Käisime rabas jalutamas :D
Lihtsalt huvi pärast, oled sa rabas üldse käinud? Mida sinu arust inimesed seal teevad? Avalikul laudteel hakkavad seal 50 cm peal seksima?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Okt 2024 14:14
Anonymous kirjutas: 20 Okt 2024 11:03küsimused olid esitatud, siis sooviti head "teineteise nautimist" meile seal metsas. Ilmselgelt ajab selline lapsikus naerma. Meie vahel pole kunagi midagi olnud ega saa ka olema.
Räägi räägi, küll me usume. Või ei saa olema. Ise nahistate kuskil metsa servas ja nii ilmselt juba aastaid. Käisime rabas jalutamas :D
Lihtsalt huvi pärast, oled sa rabas üldse käinud? Mida sinu arust inimesed seal teevad? Avalikul laudteel hakkavad seal 50 cm peal seksima?
Mida on võõra mehega üldse rabasse otsida?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Okt 2024 14:45

President Karis kutsub Aegviidu loodusmatkale ja sa saada sõimukirja vastu, et mida ta õige mütleb. Naised ei käi võõra mehega rabas.
Külaline

Anonymous kirjutas: 22 Okt 2024 14:14Avalikul laudteel hakkavad seal 50 cm peal seksima?
Milleks autol tagaiste on :D
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Okt 2024 15:56

President Karis kutsub Aegviidu loodusmatkale ja sa saada sõimukirja vastu, et mida ta õige mütleb. Naised ei käi võõra mehega rabas.
Mõtle natuke rahulikult veel, kindlasti suudad mõne veel lolliks võrdluse tuua. Usu endasse!
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Okt 2024 16:47
Külaline kirjutas: 22 Okt 2024 15:56
Mõtle natuke rahulikult veel, kindlasti suudad mõne veel lolliks võrdluse tuua. Usu endasse!
Jep. Ma oöin võõraste meestega täna trennis, poes, tänaval ja bussis. Trepikojas kah. Kohutav. Trevooga.
Külaline

Anonymous kirjutas: 22 Okt 2024 14:45Mida on võõra mehega üldse rabasse otsida?
Väike vaheldus ikka. Mõlema jaoks. Ilus loodus. Kui veel väike särin mehe ja naise vahel, siis....asjad juhtuvad :)
Külaline

Ei olnud võõras ju selles loos.
Mõned suudavad endiselt ka vastassoost inimestega sõbrad olla. Võib olla primitiivsematele ei mahu selline asi lihtsalt pähe, et mees ja naine ei peagi omavahel ainult seksima, vaid suudavad niisama ka suhelda.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Okt 2024 17:49

Mõned suudavad endiselt ka vastassoost inimestega sõbrad olla. Võib olla primitiivsematele ei mahu selline asi lihtsalt pähe, et mees ja naine ei peagi omavahel ainult seksima, vaid suudavad niisama ka suhelda.
Ma ennast justkui primitiivseks ei pea ja vastassoost sõpru on ka. Aga olen abielus ja ei kolista teiste meestega ringi, smuuti ei lähe rabamatkale. Eks põhjuseid ju leiab ikka, aga eriliselt normaalne see asi ei ole. Seda enam, et naine kohe kuulis, kuidas mehe enda naine helistas ja mis ta ütles ja siis veel arutada seda võõra mehega. Võõras mees- see ei tähenda ju seda, et võhivõõras, vaid mitte oma mees. Normaalne inimene saab vahest aru.
Aga nagu kohustusliku kirjanduse teemast näha, siis siin liigub hulk inimesi, kes pole raamatuid lugenud, need ei saagi millestki aru.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Okt 2024 18:20
Külaline kirjutas: 22 Okt 2024 17:49
Ma ennast justkui primitiivseks ei pea ja vastassoost sõpru on ka. Aga olen abielus ja ei kolista teiste meestega ringi, smuuti ei lähe rabamatkale. Eks põhjuseid ju leiab ikka, aga eriliselt normaalne see asi ei ole. Seda enam, et naine kohe kuulis, kuidas mehe enda naine helistas ja mis ta ütles ja siis veel arutada seda võõra mehega. Võõras mees- see ei tähenda ju seda, et võhivõõras, vaid mitte oma mees. Normaalne inimene saab vahest aru.
Aga nagu kohustusliku kirjanduse teemast näha, siis siin liigub hulk inimesi, kes pole raamatuid lugenud, need ei saagi millestki aru.
Nagu ta ütles, tuli sõber teisest Eesti otsast, et sünnipäevaks õnne soovida. Läksid jalutama ja vestlema. Mida paganat siin nii erilist on? Kui mu kooselus sõbral on raske, olen sõitnud autoga tema juurde, ta on istunud mul autos, veinipudel kaasas ja südant puistanud. Normaalne.
Külaline

Anonymous kirjutas: 22 Okt 2024 18:20 Aga olen abielus ja ei kolista teiste meestega ringi, smuuti ei lähe rabamatkale.
Miks smuuti mängu toodi :)
Külaline

Aa, rabad on need kohad, kus on laudteed ja ainult need? Tänapäeva maailm... Kõik, kes ei arva, et raba=laudteee ei ole rabas käinud. :D Tegelikult ei ole sa ise selles päris rabas käinud, ainult matkarajal jalutanud, kui sinu jaoks raba on tingimata laudtee.

Mina olen lapsest saadik metsades ja rabades hulkunud. ammu enne seda, kui meile mingeid laudteid ehitama hakati. Ja olen ka sellistes metsikutes rabades järvedes ujumas käinud... Ma ei tulnud selle pealegi, et rabas käimine tingimata just avalike laudteid tähendab.
Külaline

Anonymous kirjutas: 22 Okt 2024 22:27Mina olen lapsest saadik metsades ja rabades hulkunud. ammu enne seda, kui meile mingeid laudteid ehitama hakati. Ja olen ka sellistes metsikutes rabades järvedes ujumas käinud... Ma ei tulnud selle pealegi, et rabas käimine tingimata just avalike laudteid tähendab.
No siis sa tead ju veel paremini, et rabas saab nii laudteedel jalutada kui ka ringi hulkuda, ujuda ja niisama loodust uurida.
Miks peaks imelik olema seal vana sõbraga käia?
Miks kellegi mõte kohe seksile läks?
Ja sellest pole ka midagi, kui keegi vaid laudteel jalutab. Ega seksigi!
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Okt 2024 22:27

Aa, rabad on need kohad, kus on laudteed ja ainult need? Tänapäeva maailm... Kõik, kes ei arva, et raba=laudteee ei ole rabas käinud. :D Tegelikult ei ole sa ise selles päris rabas käinud, ainult matkarajal jalutanud, kui sinu jaoks raba on tingimata laudtee.

Mina olen lapsest saadik metsades ja rabades hulkunud. ammu enne seda, kui meile mingeid laudteid ehitama hakati. Ja olen ka sellistes metsikutes rabades järvedes ujumas käinud... Ma ei tulnud selle pealegi, et rabas käimine tingimata just avalike laudteid tähendab.
Ja siis sellel maastikul heidab naine end selili, et seal seksida? Või rabatiigis? Ole palun normaalne.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 07:42

Ja siis sellel maastikul heidab naine end selili, et seal seksida? Või rabatiigis? Ole palun normaalne.
Kas seksimiseks peab naine selili heitma? Kas see on ainuke viis kuidas see asi teil toimub? Jälle uus info.
Külaline

Inimene on ometi korduvalt kirjutanud, mis ta selle mehega sinna rabasse otsis: mehel polegi õieti mingit suhet, küll aga käib sellele naisterahvale regulaarselt kurtmas oma naise üle. Naine on jube nõid, kes meest vangis hoiab ja jälitab. Nüüdki helistas, kuigi mees tahtis ometi meeldiva naisterahvaga salaja aega veeta. Küll on jälitamishuviline jube naine. Samas see rabas jalutav naisterahvas on ise ideaalses suhtes ja ideaalne inimene, kes lihtsalt pakub oma mõistvat sõbraõlga sellele vaesele mehele, kellel polegi õieti mingit suhet, samas peab oma rabaskäike võõraste naistega ihu ja hingega naise eest varjama. Poleks seda äppi välja mõeldud, poleks need sajalajased käigud välja tulnudki ja kõik oleks korras.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 07:54
Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 07:42

Kas seksimiseks peab naine selili heitma? Kas see on ainuke viis kuidas see asi teil toimub? Jälle uus info.
No naist nägupidi rabataimestikku suruda on kah suht ebaviisakas.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 08:46
Inimene on ometi korduvalt kirjutanud, mis ta selle mehega sinna rabasse otsis: mehel polegi õieti mingit suhet, küll aga käib sellele naisterahvale regulaarselt kurtmas oma naise üle. Naine on jube nõid, kes meest vangis hoiab ja jälitab. Nüüdki helistas, kuigi mees tahtis ometi meeldiva naisterahvaga salaja aega veeta. Küll on jälitamishuviline jube naine. Samas see rabas jalutav naisterahvas on ise ideaalses suhtes ja ideaalne inimene, kes lihtsalt pakub oma mõistvat sõbraõlga sellele vaesele mehele, kellel polegi õieti mingit suhet, samas peab oma rabaskäike võõraste naistega ihu ja hingega naise eest varjama. Poleks seda äppi välja mõeldud, poleks need sajalajased käigud välja tulnudki ja kõik oleks korras.
Midagi salajast meie kokkusaamises ei olnud ja keegi ei varjanud midagi. Kedagi vangis pole hoitud ja regulaarset kurtmist ka pole kuulnud. See, kui sõber räägib, mis tema elus toimub, ei ole kurtmine, aga sul vist puudub üleüldine arusaam sõbrasuhetest. Kena lookese oled küll oma peas kokku pannud, millel on reaalsusega vähe pistmist, aga pole kuigi kasulik fakte välja mõelda, et end siis nende najal pöördesse ajada.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Okt 2024 19:35
Anonymous kirjutas: 22 Okt 2024 18:20 Aga olen abielus ja ei kolista teiste meestega ringi, smuuti ei lähe rabamatkale.
Miks smuuti mängu toodi :)
Smuuti ei lähe rabamatkale
Ja jogurt ei kola soos
Kohuke kaasikus retkel ei käi
Fred Jüssiga koos
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], kiisu ja 7 külalist