Eksiga oli sellepärast hea, et...

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 23:13
Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 20:19
Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 20:12

Madal enesehinnang? Meeleheide? Mis see põhjus on, et lepid sellega, et sinu kõrvalt käiakse koguaeg kedagi teist torkamas? Sa võid täiesti kindel olla, et kui mees kord nii käitub, siis teeb ta seda ka edaspidi.
Eks mingil hetkel teevad seda peaaegu kõik. Aja ning välimuse, seeläbi ka võimaluste küsimus.
Nagu päriselt!? :lol: :lol: :lol:

Me vist elame ikka NI ERINEVAS maailmas!
Elamegi, me oleme elukogenud ja sina alles ellu astunud neiuke. Kui sa jõuad samasse ikka kus meie oleme, hakkad isegi mõistma, et elu on väga keeruline ja mitte keegi ei oota sind. Kui oled mida head saanud, siis hoia sellest kinni, isegi kui tuleb mõni mõru pill alla neelata. Kui tahad ainult lahutada, siis oled terve elu üksi, aga miks siis üldse jahuda suhetest???? Ela siis üksi, siis ei saa sind keegi petta ega alt vedada. Aga üksi terve elu elada on nüri, see on puruigav. Aga eks kunagi saad aru kui vanemaks saad.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 23:42
Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 22:49
Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 22:19

No muidugi näen!

Üks ja ainus kord oma elu jooksul!

Ja ühtlasi maailma parim isa oma lastele ja maailma parim mees! :D
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Alles väitsid kuidas sünnitamine teeb naise sandiks ja naine sureb ära.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 23:45
Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 23:42
Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 22:49

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Tõesti? Mul on neli last. Ja mitu lapselast. Mis ajast ma seda juttu veel rääkinud olen, mida sina väidan?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 20:12

Madal enesehinnang? Meeleheide? Mis see põhjus on, et lepid sellega, et sinu kõrvalt käiakse koguaeg kedagi teist torkamas? Sa võid täiesti kindel olla, et kui mees kord nii käitub, siis teeb ta seda ka edaspidi.
Eks mingil hetkel teevad seda peaaegu kõik. Aja ning välimuse, seeläbi ka võimaluste küsimus.

Viiekümnendates inimene võiks olla ikka realist, mitte naiivitar. Ega pea liiva alla pistmine asja olematuks tee.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 23:51
Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 22:58
Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 22:50

Eeeee, siin vist ju ei käi jutt KORRA vasakule panemisest.
Küsimus, mida ka tsiteeriti, käis justnimelt ühekordse kõrvalhüppe kohta, millest aastaid hiljem teada saadi.
Postitus on kustutatud
Miks sa alati kõiki halvustama hakkad?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Okt 2024 00:18

Viiekümnendates inimene võiks olla ikka realist, mitte naiivitar. Ega pea liiva alla pistmine asja olematuks tee.
Mille osas realist peab olema?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Okt 2024 00:24
Külaline kirjutas: 22 Okt 2024 00:01
Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 23:45

Tõesti? Mul on neli last. Ja mitu lapselast. Mis ajast ma seda juttu veel rääkinud olen, mida sina väidan?
Postitus on kustutatud
Mis moodi siis nelja lapse ema peab rääkima? Jah, palun kohe konkreetset kirjeldust, mis on nelja lapse emal kohane rääkida. :D

Kuule ausalt! Anna alla! Ja looda väga, et sind ennast ei anta kuhugile kõrgematele instantsidele üles.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 22:50

Eeeee, siin vist ju ei käi jutt KORRA vasakule panemisest.
Küsimus, mida ka tsiteeriti, käis justnimelt ühekordse kõrvalhüppe kohta, millest aastaid hiljem teada saadi.
Postitus on kustutatud
Vaat, ei ole tömbi lugemisoskusega.
Mina ise küsisin, kas lahutaksid pika abielu, kui saaksid teada, et mees sind üks kord 5 või 15 aastat tagasi pettis.
Ja täpselt seda küsimust ka tsiteeriti ja sellele konkreetsele küsimusele ka vastati.
Ei puutunud siia kellegi teise korduvalt petnud kaasa.
Loe ise korralikumalt.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Okt 2024 01:00

Postitus on kustutatud
Vaat, ei ole tömbi lugemisoskusega.
Mina ise küsisin, kas lahutaksid pika abielu, kui saaksid teada, et mees sind üks kord 5 või 15 aastat tagasi pettis.
Ja täpselt seda küsimust ka tsiteeriti ja sellele konkreetsele küsimusele ka vastati.
Ei puutunud siia kellegi teise korduvalt petnud kaasa.
Loe ise korralikumalt.
Aga, kui petetakse rohkem kui üks kord?

Ja mitme aasta vanused teod aeguvad? Kui petmised toimusid eelmisel nädalal, need lähevad arvesse? Kui petmised toimusid viis aastat tagasi, siis enam mitte? Mitmendast aastast tegu olematuks muutub?
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Okt 2024 11:53 Postitus on kustutatud
Postitusi saavad kustutada vaid moderaatorid. Ja sinu postitusi on nad siin teemas usinalt kustutanud, nagu näha.
Külaline

Anonymous kirjutas: 22 Okt 2024 20:29Postitus on kustutatud
Ära räägi kellestki "kõigist".
Mida rohkem jälkusi kustutab, seda parem. Sa juba ammu seletad, kuidas see foorum välja sureb. Kui sureb, siis just seepärast, et paljud teemad lihtsalt solgitakse igasugu nõmedustega ära. Keegi ei viitsi mõttetut jama lugeda. Kustutagu aga.
Laimajale

Postitus Postitas Laimajale »

Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 09:00
Elamegi, me oleme elukogenud ja sina alles ellu astunud neiuke. Kui sa jõuad samasse ikka kus meie oleme, hakkad isegi mõistma, et elu on väga keeruline ja mitte keegi ei oota sind. Kui oled mida head saanud, siis hoia sellest kinni, isegi kui tuleb mõni mõru pill alla neelata. Kui tahad ainult lahutada, siis oled terve elu üksi, aga miks siis üldse jahuda suhetest???? Ela siis üksi, siis ei saa sind keegi petta ega alt vedada. Aga üksi terve elu elada on nüri, see on puruigav. Aga eks kunagi saad aru kui vanemaks saad.
Postitus on kustutatud
Peaks vist selle laimajaga tegelema hakkama. Ei ole mitte keegi enda kohta vöitnud seda mida sa siin kirjutad. Lisaks oled sa omistanud inimestele solvavaid omadusi. Jälkur jne. Kuna sinu postitusi ei kustutata siis kutsun üle kasutajaid phise rindena looma pretsedenti selle inimese kohta. Ta ju sõimab, laimab küiki ja kõike mis talle ei meeldi.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 10:44
Laimajale kirjutas: 23 Okt 2024 10:31 Peaks vist selle laimajaga tegelema hakkama. Ei ole mitte keegi enda kohta vöitnud seda mida sa siin kirjutad. Lisaks oled sa omistanud inimestele solvavaid omadusi. Jälkur jne. Kuna sinu postitusi ei kustutata siis kutsun üle kasutajaid phise rindena looma pretsedenti selle inimese kohta. Ta ju sõimab, laimab küiki ja kõike mis talle ei meeldi.
Postitus on kustutatud
Peaksid teadma, et teise osalise isiklik solvamine pole reeglitega lubatud.

P.S. Mis ajast see naiste foorum on?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 10:50
Peaksid teadma, et teise osalise isiklik solvamine pole reeglitega lubatud.
Kleebi see oma magamistoa seinale, halvustaja nr 1!
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 21:20
Aga mina pole seda algset postitust teinudki. Ometi väidad nagu mina õppisin mingi uue sõna.
Aga sina tõesta esiteks, et sina oledki Revolver :)
Ja teiseks tõesta, et sina ikka teadsid, mida konstellatsioon tähendab ja seega on alusetu :D
Tainas :lol:
Lenaa
Kontakt:

Postitus Postitas Lenaa »

Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 13:43
Aga mina pole seda algset postitust teinudki. Ometi väidad nagu mina õppisin mingi uue sõna.
Ja teiseks tõesta, et sina ikka teadsid, mida konstellatsioon tähendab ja seega on alusetu :D
Või siis seda, et ei õppinud ja siiani ei tea, mida konstellatsioon tähendab ja seega on alusetu! :lol: :lol: :lol: :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 13:43
Konstellatsioon on üks igavesti vägev imerohi. Annate konstellöörile 300 eur ja ta teeb kõikidest õnnetutest, saamatutest jne uued inimesed. Õnnelikud, säravad ja iseennast väärtustavad. Kõiges on süüdi halbad energiad ja esivanemate taak. Need mustrid tuleb lõhkuda kui te ei taha, et teie lapsed samu mustreid jätkavad. Näiteks olete lahutanud. Peale lahutusi satute ikka ja jälke halbadesse suhetesse. Teil on Tinderi sõltuvus. Joote iga õhtu pudeli veini. Konstellöör teeb selle asja korda. Elate ülejäänud elu ise õnnelikult ja teie lapsed ka. Tühised 300 eur on ju seda väärt. Arvestama peab aga, et sellega peab pidevalt tegelema. Muidu mustrid taastuvad. Seega kord kuus 300 eur pole palju. Lisaks saate sealt palju kaasteelisi kelledega saate oma heas energias kümmelda. See on tasuta.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 23:43 Elamegi, me oleme elukogenud ja sina alles ellu astunud neiuke. Kui sa jõuad samasse ikka kus meie oleme, hakkad isegi mõistma,
Su eeldused on täiesti valed, "selgeltnägija". Ma olen keskealine. Ju on olnud õnne mitte petvate jobude mitteausate meestega oma elu siduda. Ei ole kaugeltki kõik mehed truuduseks võimetud ja juhuse puuduse tõttu truud, ära võta kõike oma mudamätta otsast.
Külaline

Aga mulle ei sobi oma rista kellegi teise sees loksutanud mees, mingu ja jäägugi. Las nutab ja ulub, enne oleks pidanud mõtlema, kui "till pikalt ees" ringi laskma hakkas. Olen ise truu ja eeldan sama mehelt, või ta pole mu mees. Laste elatise saab iga kell sisse nõuda, isegi tõestada pole midagi vaja. See ringilaskmine läheb mehiklesele kallimaks kui prosti tasu, palju kallimaks. Aga mis teha, kui ajud on ainult alumisel peal.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 19:41
Külaline kirjutas: 21 Okt 2024 23:43 Elamegi, me oleme elukogenud ja sina alles ellu astunud neiuke. Kui sa jõuad samasse ikka kus meie oleme, hakkad isegi mõistma,
Su eeldused on täiesti valed, "selgeltnägija". Ma olen keskealine. Ju on olnud õnne mitte petvate jobude mitteausate meestega oma elu siduda. Ei ole kaugeltki kõik mehed truuduseks võimetud ja juhuse puuduse tõttu truud, ära võta kõike oma mudamätta otsast.
Naiivitar.
Mul on kaks sõbrantsi täpselt samasuguse jutuga. Mis sest, et mõlema mehed, ühe puhul lausa kaks tema meest erinevatel ajaperioodidel, on soovinud minuga seksida. Ei hakka mina nende illusiooni rikkuma, nende elu. Ilmselge, et leidub naisi, kes ei ei ütle, loomulikult on pandud kõrvalt nii, et teisel poolel pole ei kahtlust ega aimu. Ausalt öelda, ega ei teagi, et kellelgi oleks mingid ühekordsed petmiesed välja tulnud. Vahele jäädakse armukestega, mitte üksikute tiivaripsutustega.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: käguan ja 3 külalist