Palju kulutate hambaravi peale?

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Palju kulutate hambaravi peale?

Postitus Postitas Külaline »

Kui palju kulub teil aastas hambaravi peale? Ja kas käite üldse igal aastal või on jäänud sisse ka pikem vahe? Mis on kõige suurem summa, mida olete pidanud välja käima?
Maasikas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Maasikas »

Mul tekib väga kiiresti hambakivi, sülje koostis on selline ja käin iga 3-4 kuu tagant puhastamas. Muud raha praegu pole aastaid kulunud, aga mõned aastad tagasi pidin panema 3 implantaati, see oli suurem summa. Mingi kuus tuhat või midagi sellist.
Külaline

Vähe. Käin küll iga aasta kontrollis, aga vastumeelselt. Hambakivi pole aastaid olnud, hambaarst ka imestab. Kontroll 30 euri, see siis iga aasta 1 x. Kolme viimase aasta jooksul oli üks väike auk, ca 70 euri. Naine 47 a.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 10:28 Vähe. Käin küll iga aasta kontrollis, aga vastumeelselt. Hambakivi pole aastaid olnud, hambaarst ka imestab. Kontroll 30 euri, see siis iga aasta 1 x. Kolme viimase aasta jooksul oli üks väike auk, ca 70 euri. Naine 47 a.
Ja kõige suurem summa - võib olla 150 euri millalgi. Siis
Oli ilmselt kaks väikest auku.
Külaline

Kõige suurem summa mingi 5600 viis aastat tagasi. Implantaatide eest. Nüüd peaks minema, sest alt tagant läks üks hammas pooleks, aga lihtsalt pole viitsinud minna. Eks varsti ikka lähen, sest terav on ja häirib.
Külaline

See summa võib olla iga aasta erinev. Ma sel aastal lasin implantaadi panna ja paar auku ravida ja hambakivi eemaldada. Kokku läks ca 2500. Mõni aasta jälle saan 100 euroga hakkama.
Külaline

Käin regulaarselt 2x aastas kontrollis, seega enamasti suuri summasid ei lähe, maksimaalselt 100 eur aastas. Hambakivi pole vajadust olnud puhastada, sest seda mul lihtsalt ei teki. Eelmine aasta oli suurem väljaminek kaped (kokku ca 5000eur).
Külaline

4500 eurot, kolm implantaati.
Külaline

Viimane kord, kui ravimise eesmärgil käisin ja midagi ka parandati, oli üle 5 aasta tagasi. Nüüd see kuu käisin airflow'd tegemas ja hambaarst ütles, et mul pole ühtegi auku. Iga aasta teen seda hammaste puhastust, mis maksab 60 €.
Külaline

Anonymous kirjutas: 23 Okt 2024 12:33airflow'd
Air-Flow ehk pärlipesu hammastele
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 13:45 Postitus on kustutatud
Oehh, jälle see tola kohal. Millal sa aru saad, et mitte kedagi peale su enda ei aja need debiilsed naljad naerma.
Külaline

Käisin hiljuti. Parandati 1 auk. Küll aeg läheb kiiresti. tundus endale et alles paar aastat tagasi käisin. Tegelikut olin käinud 10a tagasi.
Külaline

Kord aastas käin hambaarsti juures kontrollis, auke pole juba aastaid olnud ja hambakivi ka õnneks ei teki. Seega ei ole kallis. Mõned aastad tagasi lasin 2 tarkusehammast eemaldada, see oli veidi kulukam ja soodapesu lasen ka kord aastas teha.
Külaline

Vist euro tulekust saati ca 100.-.
2 korda on üks auguke olnud, 2 korda on kivi puhastatud. Pärast elektrilise hambaharja kasutuselevõttu pole 7 aastat kivi tekkinud.
Kuidas nii paljudel implantaate vaja on olnud? Lausa mitmeid? Mis siis oma hammastega juhtus?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 00:19 Vist euro tulekust saati ca 100.-.
2 korda on üks auguke olnud, 2 korda on kivi puhastatud. Pärast elektrilise hambaharja kasutuselevõttu pole 7 aastat kivi tekkinud.
Kuidas nii paljudel implantaate vaja on olnud? Lausa mitmeid? Mis siis oma hammastega juhtus?
No mis nendega ikka juhtus, mis sa ise arvad?!
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 00:19 Vist euro tulekust saati ca 100.-.
Jaa, nad mitte keegi ei pese hambaid ja elektrilist hambaharja pole elus näinud, siis kukuvadki hambad välja. Küll sina oled tubli, et sina pesed hambaid, mitte nagu need teised. Seda ju tahtsid öelda.
Külaline

Ei saa tõesti aru, miks juba keskeas hambad ise suust välja kukuvad. Ja veel mitmekaupa. Siin vist väga vanad inimesed ei kirjuta?
Külaline

Aga kui kirjutavad kas siis on hästi?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 10:53 Ei saa tõesti aru, miks juba keskeas hambad ise suust välja kukuvad. Ja veel mitmekaupa. Siin vist väga vanad inimesed ei kirjuta?
Ma olen 29 ja vajan ka implantaati. Üks hammas teismeeas juureravitud ning läks söömisel lihtsalt pooleks kuni juureni ehk siis implantaadi vajadus ei ole ainult vanemaealistel ja tingitud kehvast hügieenist vms. Jah kaudselt ehk on, sest asi ei oleks pidanud juureravini üldse jõudma aga mu vanemad ei suunanud mind nooruses regulaarselt hambaarstile vaid läksingi alles siis kui valu oli. Täiskasvanuna käin loomulikult regulaarselt kontrollis ja harva mingi probleem aga varasemalt puudulikku hambaravi ei tee see olematuks.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 11:03 Aga kui kirjutavad kas siis on hästi?
See oleks arusaadav, kui 70+ vanuses hambad logisema hakkavad ja mõni välja kukub.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline