Kuhu kadus Heinmetsa teema?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 15:54
Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 15:39
Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 15:01

Sama ka naistega, pole neil kuhugi minna. Keegi neid ei usu ka. Probleemiga tegelemise asemel eitatakse seda.
Et lähed ja ütled kudkil mingile kõrgele ametnikule, et mees on vägivaldne. Jälgi pole, sest ta on kaval. On vaimselt vägivaldne. Pange ta vangi ja andke mehe vara mulle. Oleks ju ideaalmaailm.
Reaalsus on aga selline, et kui ei sobi mine ära. Oma kinnisvarasse, üüri, armukese, vanemate juurde. Kui ei lähe vaata peeglisse. Kuibpole raha, et midagi üürida vaata peeglisse. Miks keegi praks sinu saamatuse pärast sinu probleemidega tegelema. Pealegi ei saa kindel olla, et sa ei valeta ja laima. Lihtne. Millest sa aru ei saa.
Ja mis see alternatiiv siis olema peaks? Et kuk tõendeid pole, siis on kohane viis probleemiga tegelemiseks korraldada hüsteerilisi sotsiaalneediakampaaniaid kahtlusaluste vastu? Umbes sama koomilist juttu ajas Sass Henno- heidab ette, et ajakirjanik ei saa aru lähisuhtevägivalla peidetud iseloomust ja sama sujuvalt arvab, et paarituhande inimese ässitamine sotsiaaltöötaja kallale, kes koos pereliikmetega sai massiivselt sõimu ja ähvardusi, tõenäoliselt ei põhjustanud mingeid vaimseid kannatusi, et ta peab neid tõestama. Milline silmakirjalikkus ja topeltmoraal! Jälk.
See Sass Henno on varem kuulsust kogunud 5miinuse kõige ropumate laulusõnade kirjutajana ja löödi pundist minema, sest tõi lava taha vaevalt 18 aastaseid tüdrukuid. Kah mul naiste õiguste eest võitleja;))))
Külaline

See Huuse, kh parim semu ja kaitsja, on senini tuntust kogunud venkude finantseeritud "partei" KOOS kiitmisega ja selle riigireeturist pealiku puhtaks pesemisega, kes vangi pandi. Mõelge natuke mis saasta te usute!
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 16:18
Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 15:39

Et lähed ja ütled kudkil mingile kõrgele ametnikule, et mees on vägivaldne. Jälgi pole, sest ta on kaval. On vaimselt vägivaldne. Pange ta vangi ja andke mehe vara mulle. Oleks ju ideaalmaailm.
Reaalsus on aga selline, et kui ei sobi mine ära. Oma kinnisvarasse, üüri, armukese, vanemate juurde. Kui ei lähe vaata peeglisse. Kuibpole raha, et midagi üürida vaata peeglisse. Miks keegi praks sinu saamatuse pärast sinu probleemidega tegelema. Pealegi ei saa kindel olla, et sa ei valeta ja laima. Lihtne. Millest sa aru ei saa.
Ja mis see alternatiiv siis olema peaks? Et kuk tõendeid pole, siis on kohane viis probleemiga tegelemiseks korraldada hüsteerilisi sotsiaalneediakampaaniaid kahtlusaluste vastu? Umbes sama koomilist juttu ajas Sass Henno- heidab ette, et ajakirjanik ei saa aru lähisuhtevägivalla peidetud iseloomust ja sama sujuvalt arvab, et paarituhande inimese ässitamine sotsiaaltöötaja kallale, kes koos pereliikmetega sai massiivselt sõimu ja ähvardusi, tõenäoliselt ei põhjustanud mingeid vaimseid kannatusi, et ta peab neid tõestama. Milline silmakirjalikkus ja topeltmoraal! Jälk.
See Sass Henno on varem kuulsust kogunud 5miinuse kõige ropumate laulusõnade kirjutajana ja löödi pundist minema, sest tõi lava taha vaevalt 18 aastaseid tüdrukuid. Kah mul naiste õiguste eest võitleja;))))
Ta ronib alati välja kui kuskil mingi skandaalike on. Nii saab feimi. Räyskab, plärtsub jne. Ima nn rüütli rolliga teeb tegelikult tõsised ja kurvad teemad naeruväärseks. Lisaks kas mitte..... ja nüüd mõelge kas on härral luukered kapis.
Kahjuks KH teema solkisid hullud räuskajad samuti ära
Külaline

Minu jaoks on siin moraal, et vaadake ette, naised, hakkate liigselt suud pruukima ja oma õigusi nõudma, siis sõidetakse teist teerulliga üle. Ehk et siis vägivalla ohver ei tohi teha mitte ühtegi viga, sest kõike kasutatakse edaspidi tema vastu.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 23 Okt 2024 17:28
Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 16:18

Postitus on kustutatud
Olen selles vaidluses kindlasti mitte KH mehe poolt. Ausalt öeldes mitte ka KH poolt, aga pigem KH kui tema mees. Kõige hullemini on käitunud ametnikud.
Ja Henno on varasemalt juba jätnud ka mulle äärmiselt ebameeldiva “virtue signalling” ja tähelepanu kerjava mulje. Seekordne sõnavõtt samasse auku. Parem oleks kui ta ei “kaitseks” neid naisi nii palju. Teeb tõesti pigem halba..
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 18:44 Minu jaoks on siin moraal, et vaadake ette, naised, hakkate liigselt suud pruukima ja oma õigusi nõudma, siis sõidetakse teist teerulliga üle. Ehk et siis vägivalla ohver ei tohi teha mitte ühtegi viga, sest kõike kasutatakse edaspidi tema vastu.
Minu jaoks on hirmutav, et oma tahtmise saamiseks ei lööda mitte millegi ees risti ette. Laps ei huvita. Valetan kui tahan. Räuskan kui tahan. Kaasan niipalju räuskajaid valetama , tühistama kui võumalik. Sassi Hennod ja muud sellised tulevad muidugi ise. Nende tähetund. 10 minutit kuulsust ju. Põhimõtteliselt lärmates mõistetakse õigust. Õnneks on meil õigusriik. Mul on küsimus. Palju ka räuskajad annetasid? Pakun null. Tuleb uus skandaal siis praegune staar unustatakse
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 18:44 Minu jaoks on siin moraal, et vaadake ette, naised, hakkate liigselt suud pruukima ja oma õigusi nõudma, siis sõidetakse teist teerulliga üle. Ehk et siis vägivalla ohver ei tohi teha mitte ühtegi viga, sest kõike kasutatakse edaspidi tema vastu.
Mis vägivallast see jutt kogu aeg käib? Kas kh on teinud kasvõi ühe avalduse vägivalla kohta? Minu teada mitte.
Külaline

Anonymous kirjutas: 23 Okt 2024 19:37Postitus on kustutatud
Kas te, tuvikesed, tuba ei tahaks endale võtta?
Külaline

Sama arvamus siin.
Vägivalduri kõrval elades ei tehta ratsionaalseid otsuseid (helistada politseisse vms), vaid püütakse ellu jääda. Hullem lugu, kui mängus on lapsed, kellega saab ohvrit kergemini manipuleerida ja oma tahtmist läbi suruda.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 20:23
Sama arvamus siin.
Vägivalduri kõrval elades ei tehta ratsionaalseid otsuseid (helistada politseisse vms), vaid püütakse ellu jääda. Hullem lugu, kui mängus on lapsed, kellega saab ohvrit kergemini manipuleerida ja oma tahtmist läbi suruda.
Aastast 2019 juba lahus ju;))
Külaline

Anonymous kirjutas: 23 Okt 2024 20:23Vägivalduri kõrval elades ei tehta ratsionaalseid otsuseid
Aga kust see (vaimse) vägivalla jutt üldse tuleb? On sellel mingi tõsiseltvõetav allikas ka või lihtsalt kellegi "olen kuulnud"-jutt? (Huuse paskvillidele paluks mitte viidata!)
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 21:15
Anonymous kirjutas: 23 Okt 2024 20:23Vägivalduri kõrval elades ei tehta ratsionaalseid otsuseid
Aga kust see (vaimse) vägivalla jutt üldse tuleb? On sellel mingi tõsiseltvõetav allikas ka või lihtsalt kellegi "olen kuulnud"-jutt? (Huuse paskvillidele paluks mitte viidata!)
Ole kena, vaata K. tänane story, räägib vaimsest, füüsilisest ja juriidilisest vägivallast.
Sa lihtsalt plärad siin, ilma pooli jälgimata?
Külaline

Keegi ronis siia teemasse jaurama, et tähelepanu viimaselt EE artiklilt eemale juhtida.
Külaline

Anonymous kirjutas: 23 Okt 2024 21:47Ole kena, vaata K. tänane story, räägib vaimsest, füüsilisest ja juriidilisest vägivallast.
Sa lihtsalt plärad siin, ilma pooli jälgimata?
Tõsiseltvõetavat allikat paluti.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 22:09 Keegi ronis siia teemasse jaurama, et tähelepanu viimaselt EE artiklilt eemale juhtida.
Juba see eelviimane artikkel oli paras soust. Viimase artikli oleks võinud jätta avaldamata, näinuks ka eelviimane ehk tõsiseltvõetavam välja.
Siin pole millestki muust rääkida, kui kinnisideeks saanud tühistamisest.
Külaline

Anonymous kirjutas: 23 Okt 2024 22:14Juba see eelviimane artikkel oli paras soust. Viimase artikli oleks võinud jätta avaldamata, näinuks ka eelviimane ehk tõsiseltvõetavam välja.
Tubli, teed oma tööd püüdlikult.
Külaline

Anonymous kirjutas: 23 Okt 2024 22:14Juba see eelviimane artikkel oli paras soust. Viimase artikli oleks võinud jätta avaldamata, näinuks ka eelviimane ehk tõsiseltvõetavam välja.
Miks need artiklid sulle nii suurt hirmu teevad? Loodad sellele, et paljudel pole Eesti Ekspressi tellimust ja nad jäävad sind uskuma?
Külaline

Isa on vait. Ei taha lapsi sellesse meeletusse jamasse vedada. Säästab lapsi. Aga kuna on vait siis SÜÜDI.
Külaline

Anonymous kirjutas: 23 Okt 2024 22:14Siin pole millestki muust rääkida, kui kinnisideeks saanud tühistamisest.
Jah, sellega KH tõepoolest aktiivselt tegutseb: tühistada lapse isa, tühistada lastekaitsja, tühistada kohtunik, tühistada ajakirjanik.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2024 22:18
Miks need artiklid sulle nii suurt hirmu teevad? Loodad sellele, et paljudel pole Eesti Ekspressi tellimust ja nad jäävad sind uskuma?
Mingit hirmu need ei tekita, ära unista. Või see oligi nende eesmärk? Ega ei imestaks. Vähegi analüüsiv inimene ei lähe nende peale sinu moodi põlema. Mõttetu vaht.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 6 külalist