Sildaru case

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 12:46
Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 09:41 Nii juhtub, kui kogu aeg räägitakse kui ainulaadne sa oled, lõpuks hakkad arvama et nii ongi.
Ta ongi ainulaadne, talent, see on ilmselge.
Sellest üksi ei piisa.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 13:18
Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 09:41 Nii juhtub, kui kogu aeg räägitakse kui ainulaadne sa oled, lõpuks hakkad arvama et nii ongi.
Postitus on kustutatud
Kristina Šmigun on tõesti olnud väga sümpaatne ka pärast sportlasekarjääri lõppu. Olen kindel, et tal oleks papa Šmigunist nii mõndagi pajatada. Aga ei.. koos võitlesime, koos puhkame. Respekt!
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 13:12
Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 09:45
Isa tegi ta täiesti paljaks, ei tahtnud raha isegi mitte jagada, muust rääkimata. Sellest see tüli praegu on.
Pole tõsi. Isa ettepanek oli jagada kõik seni teenitu neljaks ja jagada võrdselt pereliikmete vahel.

Kellyle see ei sobinud ja ta saigi kohtus võidu, sest raha oli tõesti formaalselt tema teenitud.
Isal ju mingit ametlikku lepingut ei olnud, tema töö oli kõik vabatahtlik.
Isa ja vend tõsteti päeva pealt ühisest majast välja. Vanaisale, kes tuli garaažist ära tooma sinna jäänud Henry suusavarustust, kutsuti lausa politsei!
Vau. Seda osa ma ei teadnudki. Seda vanaisa ja politsei asja. Päris jube.
Külaline

Isa ja vend tõsteti päeva pealt ühisest majast välja.
Mis mõttes tõsteti päevapealt välja. Isa elas seal aastaid uue naisega, samal ajal kui Kelly oli Mustamäe korteris, kuigi maja oli tema oma. Ja isal paluti korduvalt välja kolida, mida ta ei teinud, vaid pidas maja enda omaks. Kohtuotsus oli ammu olemas, kui isa ikka keeldus lahkumast.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 13:27
Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 13:18

Postitus on kustutatud
Kristina Šmigun on tõesti olnud väga sümpaatne ka pärast sportlasekarjääri lõppu. Olen kindel, et tal oleks papa Šmigunist nii mõndagi pajatada. Aga ei.. koos võitlesime, koos puhkame. Respekt!
Vihjete põhjal on selge, et Shmiguni treeningute soundtrack oleks ikka kohe sadu kordi mahlakam saanud!
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 13:37
Mis mõttes tõsteti päevapealt välja. Isa elas seal aastaid uue naisega, samal ajal kui Kelly oli Mustamäe korteris, kuigi maja oli tema oma. Ja isal paluti korduvalt välja kolida, mida ta ei teinud, vaid pidas maja enda omaks. Kohtuotsus oli ammu olemas, kui isa ikka keeldus lahkumast.
Jah, ok, hurraa ja halleluja! Õiglus võidutses
Äkki aitab sellest jahumisest hommikul ja õhtul? Lähme eluga edasi!
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 13:45
Mis jahud siis?
Külaline

Jah, õiglus võidutses.
Sa ise ka selline, et kolid võõrale pinnale ning keeldud lahkumast?
Külaline

Anonymous kirjutas: 24 Okt 2024 13:27Kristina Šmigun on tõesti olnud väga sümpaatne ka pärast sportlasekarjääri lõppu. Olen kindel, et tal oleks papa Šmigunist nii mõndagi pajatada. Aga ei.. koos võitlesime, koos puhkame. Respekt!
Tema eelis on see, et tal on õnnestunud paari minna nö õige mehega, kes oskab ise raha teha. Mis tema elul ikka viga on, ise hetkel vist Riigikogus. Kõik on paigas.
Külaline

Delfis artikkel, kel lugemisõigus, need saavad lugeda
https://sport.delfi.ee/artikkel/1203310 ... -tema-enda
Pealkiri on intrigeeriv
„Kelly. Kellegi teise unistus“. Film, kus Kelly Sildarust räägivad kõik peale tema enda. Tsitaat artikli lõpust
Kõrvalseisjate hinnang võiks dokumentaalfilmis anda konteksti, raamistiku ja valgusvihu, mille sisse astub peategelane. Reaalsuses saab aga meeletult vähe teada, mida arvab juhtunust Kelly, sest Kellyst räägivad kõik peale tema enda. Kui Kelly arengut jäi varjutama mure, et tema häält ja arvamust on vähe kuulda, siis paradoksaalselt juhtus sama temast rääkivas filmis.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 14:12
Anonymous kirjutas: 24 Okt 2024 13:27Kristina Šmigun on tõesti olnud väga sümpaatne ka pärast sportlasekarjääri lõppu. Olen kindel, et tal oleks papa Šmigunist nii mõndagi pajatada. Aga ei.. koos võitlesime, koos puhkame. Respekt!
Tema eelis on see, et tal on õnnestunud paari minna nö õige mehega, kes oskab ise raha teha. Mis tema elul ikka viga on, ise hetkel vist Riigikogus. Kõik on paigas.
Jah, täpselt. Sai rikka mehe ja elu paigas, polegi endal vaja mingit raha taga ajada. Poliitikas ju pole mingeid saavutusi, on seal lihtsalt ametis, sest ei käi kellelegi närvidele ja tuntud nägu.

Samas Kelly on ka natuke tõesti üle viskama hakanud, kuigi olin selles isa küsimuses täiesti tema poolt. Aga rahaasjad on kohtus, las need lahenevad ära, samas selle tuututamise võiks ära lõpetada. Milleks mingi film jne. Tõesti liikugu edasi. Vägisi jääb mulje, et samasugune rahaahne tüüp nagu isagi. Spordiga enam raha kokku ei aja, nüüd siis on vaja seda selle tuututamisega teha, sest midagi asjalikumat ka asemele ei oska mõelda, aga suure rahaga on juba harjunud.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 14:03

Jah, õiglus võidutses.
Sa ise ka selline, et kolid võõrale pinnale ning keeldud lahkumast?
Ei, selline mina ei ole. Aga tänamatust ma ka ei salli.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 14:12
No ju siis temas on midagi, mis seda rikast meest võlus. Päris juhuslikult siiski ei satuta kellegi kaaslaseks üldiselt.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 14:16 Delfis artikkel, kel lugemisõigus, need saavad lugeda
https://sport.delfi.ee/artikkel/1203310 ... -tema-enda
Pealkiri on intrigeeriv
„Kelly. Kellegi teise unistus“. Film, kus Kelly Sildarust räägivad kõik peale tema enda. Tsitaat artikli lõpust
Kõrvalseisjate hinnang võiks dokumentaalfilmis anda konteksti, raamistiku ja valgusvihu, mille sisse astub peategelane. Reaalsuses saab aga meeletult vähe teada, mida arvab juhtunust Kelly, sest Kellyst räägivad kõik peale tema enda. Kui Kelly arengut jäi varjutama mure, et tema häält ja arvamust on vähe kuulda, siis paradoksaalselt juhtus sama temast rääkivas filmis.
Tänan tsitaati toomast. Ongi täpselt, nagu ma ütlesin: Kellyl endal polegi paraku midagi öelda ja pole kunagi olnudki. Kõike teevad tema eest ja temaga teised. Kui see tähelepanu hajub, siis on Kelly hädas. Ma ennustan, et kuulsusest ja rumalate imetlusest sõltuvusse aetud Kelly hakkab hilisemas elus veel suuremaid ja meeleheitlikumaid etteasteid tegema, ainult et lapsepõlv (isaga) jääb aina kaugemale ajalukku, keegi sellest enam ei hooli ja tema eluloost ka mitte. Oleks tal potentsiaali, ehitaks ta praegu hoopis oma tulevikku, sellisena, nagu TEMA ISE tahab. Aga ta ei oska, suusatab isa etteaetud rajal, kuni see otsa saab. Ja otsa see saab. Siis müüakse ilmselt see maja ja lõpetatakse ikka samas Mustamäe korteris ning üüriraha tuleb ENDAL leida. Maxima kassasse tööle minek on väga raske, sest siis lendavad jalamaid reporterid peale. Kes tegi? Isa? Ei. See on nüüd TEMA ENDA tehtud elu.
Külaline

Anonymous kirjutas: 24 Okt 2024 15:14Postitus on kustutatud
Ma ei ole kursis, kui palju Kellyl seda kooliharidust on? Eks ühel hetkel tuleb hakata tööl käima, et leib lauale saada. Ma ei ole kursis, millega ema Lilian tegeleb? Erilist kõrget kärjääri ta vist teinud pole.

Ma usun, et see film kinos vaatajarekordeid ei püstita.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 15:14 Postitus on kustutatud

Et kui võtad oma sugulase raha ja lased selle eest maja ehitada, siis on see sinu oma? :D
Külaline

Filmis jäi vastamata põhiküsimus. Kas Kelly sai siis kuulsaks vastu enda tahtmist (isa sundis suusatama) või tahtis ta ikka natukene ise ka medaleid võita ja sellega kaasnevat kuulsust?
Külaline

Elas ka ema võõral pinnal, mis sulle arusaamatuks jäi? Ta pole ka omanikuks pretendeerinud. Sa arvad, et kui võtad lapselt raha ära, siis võid teha sellega mida tahes?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 15:34

Elas ka ema võõral pinnal, mis sulle arusaamatuks jäi? Ta pole ka omanikuks pretendeerinud. Sa arvad, et kui võtad lapselt raha ära, siis võid teha sellega mida tahes?
Selgita seda lapselt raha ära võtmist, ole hea.
Kas vanematel on õigus elada oma alaealise lapsega ühel pinnal või ei? Ega sina äkki oma lastega pole koos elanud?
Külaline

Anonymous kirjutas: 24 Okt 2024 15:43Selgita seda lapselt raha ära võtmist, ole hea.
Ma pole see kellelt küsisid, aga vastan ise.
Perekonnas on klassikaline juhtum nagu laulja
Britney Spears puhul oli. Vanemate tegevuse tulemusena saavutab laps mingi kuulsuse ja see hakkab perele raha sisse tooma. Konks on selles, et kes seda raha kasutada võib, kellele see raha kuulub. Kas vanematele või alaealisele lapsele? Selle üle vist kohtus ka vaieldi ja vaieldakse edasi. Ema sellesse peresse suurt raha sisse toonud ei ole.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kiisu, Kirile, Kõuts, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 12 külalist