Kuhu kadus Heinmetsa teema?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 13:15
Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 13:08
Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 13:06
Ainus, mis ta tagas on eluaegne trauma lapsele.
2 pilti isa FB kontol ütleb rohken kui sinu lämin siin. Pildil on õnnelik laps isa süles. Siiralt ja lapselikult naerev laps. Aga sina lämise oma õeluses edasi. Üksindusse oled ennast juba lämisenud.
Tõestab täpselt pointi. Mitte rahu ja stabiilsust (a la privaatsust pärast tormi) ei soovi ta lapsele. Normaalsete vanemate puhul oleks see prioriteet number üks hetkeseisus. Aga kuna tegemist ei ole normaalsete vanematega, siis kasutataksegi last nüüd nagu triumfilippu. Nagu ma ütlesin: laps on sellele mehele vahend naisele ärategemiseks.
Jubedad vanemad.
Oh jumal küll, kui neid pilte poleks, siis see jällegi tõestaks, et hoiab tüdrukut keldris ja peksab pajuvitstega;)))
Isa ei saa võita, tehku mis tahes;)))
Emake Maa

Postitus Postitas Emake Maa »

Anonymous kirjutas: 24 Okt 2024 13:082 pilti isa FB kontol ütleb rohken kui sinu lämin siin. Pildil on õnnelik laps isa süles. Siiralt ja lapselikult naerev laps. Aga sina lämise oma õeluses edasi. Üksindusse oled ennast juba lämisenud.
Aga esimeses EE artiklis ju kirjutas objektiivne ja erapooletu dokumente refereeriv üliprofessionaalne tippajakirjanik, et kohtu hinnangul oskab laps näidelda, sest ta käis näiteringis! Puha näitlemine oli kõik. Kas nüüd järsku enam ei olegi? Kuidas sa tead?

Ka ema on postitanud mitmeid pilte õnnelikust rahulolevast lapsest Portugalis. Küsin veelkord, miks on sinu meelest isa sotsmeediasisu tõesem, kui ema oma? Kas muid põhjuseid või argumente ka on, peale selle, et sa üldiselt naisi ei salli ja tahaks kangesti võõrale inimesele ära panna, sest ta on ... noh... naine?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 14:45
Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 13:08

2 pilti isa FB kontol ütleb rohken kui sinu lämin siin. Pildil on õnnelik laps isa süles. Siiralt ja lapselikult naerev laps. Aga sina lämise oma õeluses edasi. Üksindusse oled ennast juba lämisenud.
Tõestab täpselt pointi. Mitte rahu ja stabiilsust (a la privaatsust pärast tormi) ei soovi ta lapsele. Normaalsete vanemate puhul oleks see prioriteet number üks hetkeseisus. Aga kuna tegemist ei ole normaalsete vanematega, siis kasutataksegi last nüüd nagu triumfilippu. Nagu ma ütlesin: laps on sellele mehele vahend naisele ärategemiseks.
Jubedad vanemad.
Oh jumal küll, kui neid pilte poleks, siis see jällegi tõestaks, et hoiab tüdrukut keldris ja peksab pajuvitstega;)))
Ei saagi. Nii juhtub kui kättemaksuhimu pimestab kõik muud emotsioonid. Ema ka ei võida.. Aga kogu oma ärapanemises panevad nad mõlemad kõige hullemini näkku oma lastele. Kogu see perekond on täiesti doomed.
Külaline

Emake Maa kirjutas: 24 Okt 2024 14:51
Anonymous kirjutas: 24 Okt 2024 13:082 pilti isa FB kontol ütleb rohken kui sinu lämin siin. Pildil on õnnelik laps isa süles. Siiralt ja lapselikult naerev laps. Aga sina lämise oma õeluses edasi. Üksindusse oled ennast juba lämisenud.
Aga esimeses EE artiklis ju kirjutas objektiivne ja erapooletu dokumente refereeriv üliprofessionaalne tippajakirjanik, et kohtu hinnangul oskab laps näidelda, sest ta käis näiteringis! Puha näitlemine oli kõik. Kas nüüd järsku enam ei olegi? Kuidas sa tead?

Ka ema on postitanud mitmeid pilte õnnelikust rahulolevast lapsest Portugalis. Küsin veelkord, miks on sinu meelest isa sotsmeediasisu tõesem, kui ema oma? Kas muid põhjuseid või argumente ka on, peale selle, et sa üldiselt naisi ei salli ja tahaks kangesti võõrale inimesele ära panna, sest ta on ... noh... naine?
Vahet pole. Fakt on aga see, et ema viis lapse Portugali ebaseaduslikult ja käivitas kogu selle "last eluks ajaks traumeeriva" sündmuste jada.

(Ja isegi ju kinnitad, et ajakirjanik on professionaalne, sest refereeris dokumente, mitte ei mõelnud midagi välja.)
Külaline

Emake Maa kirjutas: 24 Okt 2024 14:51

Ohh teid vaeseid naisi. Nii igaksjuks tahetakse teile ära teha meeste puhul. Vin ving,ving. Äkki vaataksite peeglisse ja mõtleksite ennem kui hakkate võitlema, sigatsema jne. Mida külvate seda lõikate. Niisama ei võitle keegi kõikide naistega. Hakatakse oma õiguste eest seisma kui hakatakse juba luuga julmalt üke sõitma. Loomulikult see ei sobi ja siis rskendatakse kõik mis pähe tuleb võitlusesse. Demagoogia ja valelikus on üks väiksemad neist nagy näha. Isegi väike laps pole püha
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 14:54
Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 14:45

Jubedad vanemad.
Ei saagi. Nii juhtub kui kättemaksuhimu pimestab kõik muud emotsioonid. Ema ka ei võida.. Aga kogu oma ärapanemises panevad nad mõlemad kõige hullemini näkku oma lastele. Kogu see perekond on täiesti doomed.
Jube on ainult isa
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 15:11

Jube on ainult isa
No vähemalt ei ole kriminaal;)))
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 15:14

Jube on ainult isa
Iga kell valin toreda kriminaali mittetoreda mittekriminaali asemel.
Külaline

Anonymous kirjutas: 24 Okt 2024 15:17Iga kell valin toreda kriminaali mittetoreda mittekriminaali asemel.
Sinust ja sinu valikutest pole jutt.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 15:17
Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 15:14

Jube on ainult isa
Iga kell valin toreda kriminaali mittetoreda mittekriminaali asemel.
Riigiorganid hindavad siiski rohkem puhast renomeed kui üldist toredust ja pandavust;)))
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

* Ema ei ole hüljanud oma vanemaid lapsi, vaid, vastupidi, on neist rääkinud üksnes igatsuse, soojuse ja respektiga, sh möödunud pooleteist aasta jooksul korduvalt kutsunud neid enda juurde Portugali, millele isa on takistusi teinud.

* Ema ei ole kriminaalselt karistatud isik, nagu siin väita püütakse, vaid isa on tema vastu algatanud järjest ja järjest erinevaid kohtuasju ja see annab naistevihkaja(te)le hea võimaluse pasundada, kuidas ema on nii ebastabiilne isik, lausa uurimise all ja puha, ei selline lapsevanemaks kõlba!

* Mitte ükski vanemaid tundev inimene pole vihjanud, nagu oleks KH halb, hoolimatu, ebasobiv ema. Vastupidi, tema kohta öeldakse, et ta on kannatlik, empaatiline ja laste huvide suhtes tundlik ja hooliv ema. Isa kohta on samas päris aga murettekitavaid vihjeid tehtud. Kindlasti ei saa kõrvalseisjate ütluste põhjal öelda, et ema on ingel ja isa saatan, aga kui tegu oleks tegelikult halva emaga, siis neid, kes nii leiaks, oleks nüüdseks juba mitmeid välja ujunud.
Külaline

iiR kirjutas: 24 Okt 2024 15:53 * Ema ei ole hüljanud oma vanemaid lapsi, vaid, vastupidi, on neist rääkinud üksnes igatsuse, soojuse ja respektiga, sh möödunud pooleteist aasta jooksul korduvalt kutsunud neid enda juurde Portugali, millele isa on takistusi teinud.

* Ema ei ole kriminaalselt karistatud isik, nagu siin väita püütakse, vaid isa on tema vastu algatanud järjest ja järjest erinevaid kohtuasju ja see annab naistevihkaja(te)le hea võimaluse pasundada, kuidas ema on nii ebastabiilne isik, lausa uurimise all ja puha, ei selline lapsevanemaks kõlba!

* Mitte ükski vanemaid tundev inimene pole vihjanud, nagu oleks KH halb, hoolimatu, ebasobiv ema. Vastupidi, tema kohta öeldakse, et ta on kannatlik, empaatiline ja laste huvide suhtes tundlik ja hooliv ema. Isa kohta on samas päris aga murettekitavaid vihjeid tehtud. Kindlasti ei saa kõrvalseisjate ütluste põhjal öelda, et ema on ingel ja isa saatan, aga kui tegu oleks tegelikult halva emaga, siis neid, kes nii leiaks, oleks nüüdseks juba mitmeid välja ujunud.
Vahet pole, kes ninnu ja kes nännu ütles või pluti-pluti tegi ja nunnuma pildi üles riputas. Ema ise ajas olukorra teravaks ja võiks nüüd maha rahuneda, aga ei, ikka peab edasi patrama.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 02:29
Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 02:06
Lepatriinu kirjutas: 24 Okt 2024 01:41See ei tähenda ometi, et seda võiks seejärel teha ka ajakirjanik, avalikustades uusi delikaatseid üksikasju!
Milliseid lapsesse puutuvaid "delikaatsid" üksikasju ajakirjanikud avalikustasid? Kas seda, et ta tegelikult ei lamanudki selles videos kuseloigus, nagu ema ise väitis oma postitust tehes?
Mul on lapsest väga kahju. Kui ta edaspidist elu peaks saatma selline oma ema poolt tehtud postitus.
Ma olen ilmselt keskmisest erinev, aga mina oleksin uhke, kui mu ema julgeks minu pärast võidelda ja äärmisel vajadusel kasvõi vahendeid valimata. Ka praegu vanainimesena ei häbeneks, kui ema oleks kunagi pidanud tegema väga küsitavaid valikuid minu pärast. Minu ema ei julgenud.
Külaline

Ema võiks natuke aega kuskil kliinikus närve ravida ja siis juba mõistliku õigusesindaja abil asja edasi ajada. Olen üsna kindel, et ka kohus ei hakka temalt (ega ka isalt) hooldusõigust ära võtma. Seega ta peab kompromissi nimel tööd tegema. See Facebookis jahumine ja ajakirjanike, kohtunike, lastekaitsjate igapäevane atakeerimine ei vii asja kuidagi edasi.
Külaline

Anonymous kirjutas: 24 Okt 2024 16:09Ma olen ilmselt keskmisest erinev, aga mina oleksin uhke, kui mu ema julgeks minu pärast võidelda ja äärmisel vajadusel kasvõi vahendeid valimata. Ka praegu vanainimesena ei häbeneks, kui ema oleks kunagi pidanud tegema väga küsitavaid valikuid minu pärast. Minu ema ei julgenud.
Ju sa siis ei ole nartsissistiga koos üles kasvanud. Ja ema ei võitle lapse pärast, vaid Portugalis elamise (mingi Arturo?) pärast.
Külaline

iiR kirjutas: 24 Okt 2024 15:53 * Ema ei ole hüljanud oma vanemaid lapsi, vaid, vastupidi, on neist rääkinud üksnes igatsuse, soojuse ja respektiga, sh möödunud pooleteist aasta jooksul korduvalt kutsunud neid enda juurde Portugali, millele isa on takistusi teinud.

*Aga miks siis lapsed olid sunnitud oma huvide kaitseks pöörduma kohtusse, et kätte saada emalt määratud elatusraha? Kas armastav ema laseb asja niikaugele minna?
Soojuse ja respektiga on tema sealt kaugelt maalt ehk rääkinud, kuid tegusid on olnud vähe.
*Ema on hetkel kriminaaluurimise all. Sellist uurimist ei algata eraisik.
*Ema on oluliselt kahjustanud oma lapse huve ja sellel põhjusel on tema vanemlikud õigused ajutiselt peatatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 16:13
Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 16:10 Ema võiks natuke aega kuskil kliinikus närve ravida ja siis juba mõistliku õigusesindaja abil asja edasi ajada. Olen üsna kindel, et ka kohus ei hakka temalt (ega ka isalt) hooldusõigust ära võtma. Seega ta peab kompromissi nimel tööd tegema. See Facebookis jahumine ja ajakirjanike, kohtunike, lastekaitsjate igapäevane atakeerimine ei vii asja kuidagi edasi.
Täiesti mittevajalikke valikuid on see ema teinud ju.
Ilmselt KH ongi selline printsess, kes on eluaeg jalgu trampides ja mossitades oma tahtmist saanud. Või ongi üks väga rumal naine.
Kristiina oli kooliajalgi väga viisakas, sõbralik, naeratav. Pärit väga lihtsast perekonnast, töökas. Peaaegu mitte keegi kes teda ka kooliajast tundis ei saa ühtegi halba sõna öelda. Ka on ta lõpetanud lütseumi - see, et sinna vähemalt sel ajal sisse sai, tähendas mitmevoorulist testimist ja parajat kadalippu. 20 inimest ühele kohale. Nii et ka rumala inimesega pole tegu.
Külaline

Anonymous kirjutas: 24 Okt 2024 16:29Kristiina oli kooliajalgi väga viisakas, sõbralik, naeratav. Pärit väga lihtsast perekonnast, töökas. Peaaegu mitte keegi kes teda ka kooliajast tundis ei saa ühtegi halba sõna öelda. Ka on ta lõpetanud lütseumi - see, et sinna vähemalt sel ajal sisse sai, tähendas mitmevoorulist testimist ja parajat kadalippu. 20 inimest ühele kohale. Nii et ka rumala inimesega pole tegu.
Rumal on ta inimsuhetes.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 16:11
Anonymous kirjutas: 24 Okt 2024 16:09Ma olen ilmselt keskmisest erinev, aga mina oleksin uhke, kui mu ema julgeks minu pärast võidelda ja äärmisel vajadusel kasvõi vahendeid valimata. Ka praegu vanainimesena ei häbeneks, kui ema oleks kunagi pidanud tegema väga küsitavaid valikuid minu pärast. Minu ema ei julgenud.
Ju sa siis ei ole nartsissistiga koos üles kasvanud. Ja ema ei võitle lapse pärast, vaid Portugalis elamise (mingi Arturo?) pärast.
Minu ema ei leidnud julgust vägivaldsest suhtest välja astuda, ammugi mitte minu kaitseks välja astuda. Pigem kujunes aastatega sedapidi välja, et hakkasin teda ja oma õdesid kaitsma ja kogu isa vägivaldsus sai minu peale välja valatud. Aga ma olin laps. Mis siis, et kõige vanem.
Samas, meil polnud kuhugi minna ja ähvardus meid kasvõi maa alt üles otsida ja maha nottida ilmselt oli piisav, et julgus kaoks.
Lepatriinu
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Lepatriinu »

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 16:16

*Aga miks siis lapsed olid sunnitud oma huvide kaitseks pöörduma kohtusse, et kätte saada emalt määratud elatusraha? Kas armastav ema laseb asja niikaugele minna?
Soojuse ja respektiga on tema sealt kaugelt maalt ehk rääkinud, kuid tegusid on olnud vähe.
*Ema on hetkel kriminaaluurimise all. Sellist uurimist ei algata eraisik.
*Ema on oluliselt kahjustanud oma lapse huve ja sellel põhjusel on tema vanemlikud õigused ajutiselt peatatud.
No ei ole miljonäri pojad sunnitud leivaraha pärast kohtusse minema, ole nüüd ikka mõistlik:) Saad ju aru küll, et selle hagi sai poegade nimel esitada ainult isa. Isa ei teinud seda sammu raha pärast, sest tal ei ole raha vaja.

Ja mis spinn see kriminaaluurimise jutt on? Ei ole see ema mingi uurimise all. Hooldusõiguse vaidlus on tsiviilõiguslik vaidlus. Ka siis, kui kohus määruse teeb, et kuhu riiki laps tohib või peab reisima.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist