Nii see on. Kui jälgida teatud turvareegleid (mida ma siin õpetama ei hakka), siis tavaliselt vahele ei jääda. Kõige kindlam on omada suhet, kus asi ei lähe emotsionaalseks. Teiste sõnadega seks raha vastu. Armukese pidamine on ohtlik, ma ei ole seda kunagi teinud ja ei oska soovitada. Võimalik on see, et keegi suudab ka armukest aastaid pidada.Anonymous kirjutas: ↑23 Okt 2024 21:28Ilmselge, et leidub naisi, kes ei ei ütle, loomulikult on pandud kõrvalt nii, et teisel poolel pole ei kahtlust ega aimu. Ausalt öelda, ega ei teagi, et kellelgi oleks mingid ühekordsed petmiesed välja tulnud. Vahele jäädakse armukestega, mitte üksikute tiivaripsutustega.
Eksiga oli sellepärast hea, et...
-
Külaline
-
Külaline
Paar aastat annab pidada, üle selle jäädakse pigem vahele.Külaline kirjutas: ↑23 Okt 2024 21:57Nii see on. Kui jälgida teatud turvareegleid (mida ma siin õpetama ei hakka), siis tavaliselt vahele ei jääda. Kõige kindlam on omada suhet, kus asi ei lähe emotsionaalseks. Teiste sõnadega seks raha vastu. Armukese pidamine on ohtlik, ma ei ole seda kunagi teinud ja ei oska soovitada. Võimalik on see, et keegi suudab ka armukest aastaid pidada.Anonymous kirjutas: ↑23 Okt 2024 21:28Ilmselge, et leidub naisi, kes ei ei ütle, loomulikult on pandud kõrvalt nii, et teisel poolel pole ei kahtlust ega aimu. Ausalt öelda, ega ei teagi, et kellelgi oleks mingid ühekordsed petmiesed välja tulnud. Vahele jäädakse armukestega, mitte üksikute tiivaripsutustega.
-
Külaline
Vahele jäädakse ikka palju varem.Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2024 18:33Paar aastat annab pidada, üle selle jäädakse pigem vahele.Külaline kirjutas: ↑23 Okt 2024 21:57Nii see on. Kui jälgida teatud turvareegleid (mida ma siin õpetama ei hakka), siis tavaliselt vahele ei jääda. Kõige kindlam on omada suhet, kus asi ei lähe emotsionaalseks. Teiste sõnadega seks raha vastu. Armukese pidamine on ohtlik, ma ei ole seda kunagi teinud ja ei oska soovitada. Võimalik on see, et keegi suudab ka armukest aastaid pidada.Anonymous kirjutas: ↑23 Okt 2024 21:28Ilmselge, et leidub naisi, kes ei ei ütle, loomulikult on pandud kõrvalt nii, et teisel poolel pole ei kahtlust ega aimu. Ausalt öelda, ega ei teagi, et kellelgi oleks mingid ühekordsed petmiesed välja tulnud. Vahele jäädakse armukestega, mitte üksikute tiivaripsutustega.
-
Külaline
Kas siin on see kuidagi keelatud õpetada?Külaline kirjutas: ↑23 Okt 2024 21:57
Nii see on. Kui jälgida teatud turvareegleid (mida ma siin õpetama ei hakka), siis tavaliselt vahele ei jääda.
-
Külaline
Ei, aga kes see ikka omi nippe soovib avaldada. Ei tule need suhted välja midagi, kui avalikult koos ei liiguta, telefonis seatakse teatud vestlused privaatseks jne. Veel vähem tulevad välja ühekordsed petmised.
Olen ise teise armunud olnud ja piisavalt ka kõrvalt näinud.
-
Külaline
Mitte ükski sinu "kaval" nipp ei tööta, kui teine naise seda ei sooviks.Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2024 21:09Ei, aga kes see ikka omi nippe soovib avaldada. Ei tule need suhted välja midagi, kui avalikult koos ei liiguta, telefonis seatakse teatud vestlused privaatseks jne. Veel vähem tulevad välja ühekordsed petmised.
-
Külaline
Ma sellest kommentaarist aru ei saa, aga olengi naine, teine naine. Olnud noorena nii armukese rollis (jumal, kui armunud ma olin), kui ise aastaid kõrvalsuhtes olnud (mõlemad olime abielus).Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2024 21:13Mitte ükski sinu "kaval" nipp ei tööta, kui teine naise seda ei sooviks.Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2024 21:09Ei, aga kes see ikka omi nippe soovib avaldada. Ei tule need suhted välja midagi, kui avalikult koos ei liiguta, telefonis seatakse teatud vestlused privaatseks jne. Veel vähem tulevad välja ühekordsed petmised.
Väga tugevaid, ülevaid ja sügavaid tundeid kogenud, haiget saanud, uuesti end püsti ajanud jne. Elu on olnud tundeküllane. Saab küll, kui teatud ettevaatusabinõusid jälgida, nagu üks eelnev siin ütles.
-
Külaline
Oledki nii rumal? Kui su armuke otsustaks su mehele rääkida, ei aita ükski su trikk. Lihtsalt keegi ei viitsi su pärast jamada.Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2024 21:24Ma sellest kommentaarist aru ei saa, aga olengi naine, teine naine. Olnud noorena nii armukese rollis (jumal, kui armunud ma olin), kui ise aastaid kõrvalsuhtes olnud (mõlemad olime abielus).Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2024 21:13Mitte ükski sinu "kaval" nipp ei tööta, kui teine naise seda ei sooviks.Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2024 21:09
Ei, aga kes see ikka omi nippe soovib avaldada. Ei tule need suhted välja midagi, kui avalikult koos ei liiguta, telefonis seatakse teatud vestlused privaatseks jne. Veel vähem tulevad välja ühekordsed petmised.
Väga tugevaid, ülevaid ja sügavaid tundeid kogenud, haiget saanud, uuesti end püsti ajanud jne. Elu on olnud tundeküllane. Saab küll, kui teatud ettevaatusabinõusid jälgida, nagu üks eelnev siin ütles.
-
Külaline
Mehi ongi kergem petta, ega need detaile väga ei jälgi, naised nuhivad palju suurema tõenäosusega kõik välja. Ja tõsi on ka see jah, et paljudel meestel armuke tahabki oma naisele suhet nina peale visata ja ei lähe selle varjamisega kaasa. Mõnel vist tõesti oma mees või naine lihtsalt ei hooli enam või petab ka, siis ei viitsigi mingit tüli üles kiskuda, teeb näo, et midagi ei tea.Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2024 21:24Ma sellest kommentaarist aru ei saa, aga olengi naine, teine naine. Olnud noorena nii armukese rollis (jumal, kui armunud ma olin), kui ise aastaid kõrvalsuhtes olnud (mõlemad olime abielus).Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2024 21:13Mitte ükski sinu "kaval" nipp ei tööta, kui teine naise seda ei sooviks.Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2024 21:09
-
Külaline
Keelatud ei ole, aga miks peaks ma siin naistele õpetama, kuidas mehi vahele võtta
-
Külaline
Väike vihje profilt. Telefoni tõttu jäädakse vahele...pakun 90% juhtudest. Ehk siis mehe telefon on esimene asi, mida nuhist naine vaatama hakkab.
-
Külaline
Loomulikult jääb sel juhul pettev pool oma kaaslasest ilma, olgu mees või naine.
Kus nüüd avastas
-
Külaline
Kui jälgid teatud asju, mida ma siinkohal teile õpetama ei hakka, siis saab edukalt toimetada aastaid. Mul on selles vallas kogemust ca 25 aastat ja erinevaid naisi on selle aja jooksul (suhte kõrval) üle kümne kindlasti. Vajan vaheldust.
-
Külaline
Aga miks sa või üleüldse teise ära armutakse kui ollakse suhtes?Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2024 21:09 Ei, aga kes see ikka omi nippe soovib avaldada. Ei tule need suhted välja midagi, kui avalikult koos ei liiguta, telefonis seatakse teatud vestlused privaatseks jne. Veel vähem tulevad välja ühekordsed petmised.
Kas olemasolev suhe ei ole selline milline peaks olema?
Ma mõtlen, et kui suhe on korras, siis nagu ei ole ruumi teisele.
-
Külaline
Sul on kogemus, et ükski neist naistest ei viitsinud jamada. Sealhulgas su oma naine. No mängid oma arust kavalat mees, tegelt ei taha sind keegi. Nii lihtne see ongi.Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2024 22:02Kui jälgid teatud asju, mida ma siinkohal teile õpetama ei hakka, siis saab edukalt toimetada aastaid. Mul on selles vallas kogemust ca 25 aastat ja erinevaid naisi on selle aja jooksul (suhte kõrval) üle kümne kindlasti. Vajan vaheldust.
-
Külaline
On asju, mis seovad ja mille tõttu on keeruline olemasolevat suhet ära lõpetada.Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2024 22:04Aga miks sa või üleüldse teise ära armutakse kui ollakse suhtes?Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2024 21:09 Ei, aga kes see ikka omi nippe soovib avaldada. Ei tule need suhted välja midagi, kui avalikult koos ei liiguta, telefonis seatakse teatud vestlused privaatseks jne. Veel vähem tulevad välja ühekordsed petmised.
-
Külaline
Ehk armusid, kuna midagi on olemasolevas suhtes korrast ära?Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2024 22:35On asju, mis seovad ja mille tõttu on keeruline olemasolevat suhet ära lõpetada.Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2024 22:04Aga miks sa või üleüldse teise ära armutakse kui ollakse suhtes?Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2024 21:09 Ei, aga kes see ikka omi nippe soovib avaldada. Ei tule need suhted välja midagi, kui avalikult koos ei liiguta, telefonis seatakse teatud vestlused privaatseks jne. Veel vähem tulevad välja ühekordsed petmised.
-
Külaline
Armusin, sest ta hoolis ja hoidis, oma mees seda ei teinud, olingi talle nagu kodumasin. Ilmselt sellepärast ei jäänud vahele ka - teda lihtsalt ei huvitanud.Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2024 22:46Ehk armusid, kuna midagi on olemasolevas suhtes korrast ära?Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2024 22:35On asju, mis seovad ja mille tõttu on keeruline olemasolevat suhet ära lõpetada.Külaline kirjutas: ↑24 Okt 2024 22:04
Aga miks sa või üleüldse teise ära armutakse kui ollakse suhtes?
Me pakkusime üksteisele seda, mida oma nö pärissuhtes ei saanud.
-
Külaline
Võib ka nii öelda. Ühelgi naisel ei olnud minuga plaani püsisuhtesse astuda ja ka minul ei olnud ühegi naisega plaani püsisuhtesse astuda. Just fun!
-
Külaline
Ma nii ei ütleks. Kui sul on raha, siis...tead ju ise preili mis siis on
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 3 külalist