Sildaru case

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 22:43
Anonymous kirjutas: 24 Okt 2024 18:08Lisaks veel õpetas lastele kõike, mida ta ise oskas, ehk suusatamist. Paraku selgus, et oma naist tal ei õnnestunud innustada. See jäi koju konutama, suusalaagrid tema igavust piisavalt ei peletanud,
Sel ajal kui mees suusatas käis naine tööl ja teenis perele ülalpidamist.
Aa? Siis ikka naine pidas peret ülal, mitte mees ei teeninud roppu raha Kellyt piinates?
Külaline

Anonymous kirjutas: 24 Okt 2024 22:43Sel ajal kui mees suusatas käis naine tööl ja teenis perele ülalpidamist.
Oh sind naljanina :lol: Või kohe tervele perele ülalpidamist :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 22:54
Anonymous kirjutas: 24 Okt 2024 22:43Sel ajal kui mees suusatas käis naine tööl ja teenis perele ülalpidamist.
Mis sa arvad, et juba 2-aastasel lapsel olid sponsorlepingud? Või et nad olid niigi rikkad ning tööl käima ei pidanud neist kumbki? Mis siis selle tühise miljoni pärast jaurata üldse?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 22:43
Anonymous kirjutas: 24 Okt 2024 18:08Lisaks veel õpetas lastele kõike, mida ta ise oskas, ehk suusatamist. Paraku selgus, et oma naist tal ei õnnestunud innustada. See jäi koju konutama, suusalaagrid tema igavust piisavalt ei peletanud,
Sel ajal kui mees suusatas käis naine tööl ja teenis perele ülalpidamist.
Vot see on alles demagoogia tippklass. Kui valetada siis suurelt ja palju. Juba Goebbels ütles seda. Ja tema õpetust on meil eestis näiteks feminatsid, eks missid, vananaevad staarid jne järgima hakanud. Reformierakonnast ei ole mõtet rääkidagi. Ahjaaa. Üks duola on kahh välja ilmunud. Seesama kes üritas paar aastat tagasi meeletult skandaali üles puhuda. Stiilis. Pool mehe varast siia ja kohe.
Mina jälle lugesin, et kodune proua leidis endale silmarõõmu kes teda siis hingeliselt ja kehaliselt rõõmustas. Kui isa ja lapsed trennis, võistlustel olid ja auhinna, sponsori rahasid teenisid.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 23:18

Postitus on kustutatud
Aitäh ka sulle heade sõnade eest!

Loogiliselt ja mõistlikult mõtlevaid inimesi on nii paganama vähe küll jah. Ometi mitte päris null. Ja veel mulle näib, et siin on neid protsentuaalselt rohkem kui kõngenud perekoolis, kus ma viimasel ajal küll enam üldse ei käinudki. Ega ma ei käi siin ka nii väga, kuid mõned teemad loen läbi ja löön kaasa. Nende järgi siis otsustangi.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 23:25
Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 22:54
Mis sa arvad, et juba 2-aastasel lapsel olid sponsorlepingud? Või et nad olid niigi rikkad ning tööl käima ei pidanud neist kumbki? Mis siis selle tühise miljoni pärast jaurata üldse?
Pereema oli samal ajal 19;)))))
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 23:50
Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 23:34
Külaline kirjutas: 24 Okt 2024 23:29
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Ei sina oska õigel ajal lõpetada. Ei ole naljakas. On piinlik. Väga piinlik sinu tekste lugeda.
Külaline

Ma võin kõigest aru saada, aga sellest, et EMA läheb kohtusse oma teismelise poja vastu?????????????
Mis sul viga on?????
Külaline

Kelly Sildaru on olnud vägivaldne oma noorema venna suhtes. Kas see on tühiasi?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 01:43 Ma võin kõigest aru saada, aga sellest, et EMA läheb kohtusse oma teismelise poja vastu?????????????
Mis sul viga on?????
Pole kuulnudki, et ema kohtusse läks. Mida tema siis nõuab? Mingi sinupoolne väljamõeldis?
Külaline

Täna Kroonikas artikkel. Paar nopet sellest.
Kui ma 2019. aasta sügisel isa juurest Uus-Meremaalt treeninglaagrist põgenesin, saigi Mihklist minu treener. Elukaaslased olime me Mihkliga enne, kui temast minu treener sai.
Ehk siis Kelly oli sel ajal 17 aastane ja juba oldi Mihkliga elukaaslased. Kordub isa-ema muster :D

Haridusest.
Olen terve elu samaaegselt õppinud ja tippsporti teinud. Gümnaasiumi lõppedes otsustasin veel mitte ülikooli minna. Soovin tulevikus anda edasi oma teadmisi ja kogemusi, kuid igapäevase treenerina ma end tulevikus töötamas kindlasti ei näe.
Täna tal seega keskharidus. Võiks kuhugi õppima minna.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 10:01 Täna Kroonikas artikkel. Paar nopet sellest.
Kui ma 2019. aasta sügisel isa juurest Uus-Meremaalt treeninglaagrist põgenesin, saigi Mihklist minu treener. Elukaaslased olime me Mihkliga enne, kui temast minu treener sai.
Ehk siis Kelly oli sel ajal 17 aastane ja juba oldi Mihkliga elukaaslased. Kordub isa-ema muster :D

Haridusest.
Olen terve elu samaaegselt õppinud ja tippsporti teinud. Gümnaasiumi lõppedes otsustasin veel mitte ülikooli minna. Soovin tulevikus anda edasi oma teadmisi ja kogemusi, kuid igapäevase treenerina ma end tulevikus töötamas kindlasti ei näe.
Täna tal seega keskharidus. Võiks kuhugi õppima minna.
Väga paljud tüdrukud, kellel on kodus kehvad suhted, põgenevad väga kiiresti suhtesse.
Külaline

Anonymous kirjutas: 25 Okt 2024 10:03Väga paljud tüdrukud, kellel on kodus kehvad suhted, põgenevad väga kiiresti suhtesse.
Huvitav tähelepanek!
Külaline

Veel üks nope artikist
Kui olen Eestis, toimub igakülgne akude laadimine. Ükskõik mida teen, teeb see kõik mulle palju rõõmu. See ongi see, millest isaga treenides tohutult puudust tundsin. Tippsport ei ole lihtsalt sport, see on tohutu pingutus, pühendumine ja distsipliin, kuid noor inimene peab elama ka noore inimese elu. Elu väljaspool sporti on samuti väga vajalik, et end hästi tunda.

Selles lauses on tegelikult vastuolu. Kui Kelly oleks omal ajal elanud noore inimese elu, kas temast oleks saanud medaleid võitev imelaps?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 10:30 Veel üks nope artikist
Kui olen Eestis, toimub igakülgne akude laadimine. Ükskõik mida teen, teeb see kõik mulle palju rõõmu. See ongi see, millest isaga treenides tohutult puudust tundsin. Tippsport ei ole lihtsalt sport, see on tohutu pingutus, pühendumine ja distsipliin, kuid noor inimene peab elama ka noore inimese elu. Elu väljaspool sporti on samuti väga vajalik, et end hästi tunda.

Selles lauses on tegelikult vastuolu. Kui Kelly oleks omal ajal elanud noore inimese elu, kas temast oleks saanud medaleid võitev imelaps?
Uus elu on olnud suhteliselt ühtlane allakäik ...
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 10:48
Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 10:30 Veel üks nope artikist

Uus elu on olnud suhteliselt ühtlane allakäik ...
Ta on kindlasti muserdatud, et sa niimoodi arvad. Oleks meil kõigil selline allakäik.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 11:58 Postitus on kustutatud
Õpi eesti keel ära. Ja katsu aru saada, et praegu on mees naise tagant raha pihta pannud.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 12:10
Külaline kirjutas: 25 Okt 2024 11:58 Postitus on kustutatud
Õpi eesti keel ära. Ja katsu aru saada, et praegu on mees naise tagant raha pihta pannud.
Oma pimedas viha ei tee sa enam asjadel vahet. Kelkelt siis raha ära varastati. Kodus istuvalt ja aegajalt libastuvalt proualt või imelapselt kes on kõik ise saavutanud ja teeninud?
Külaline

Tibil ongi aeg bravuuritariks-seltskonnatäheks-kaanepildiks ümber lülituda, sest keha geomeetria ja mass ei ole enam sellised, et õhus ventikana tiirelda. Mingit sportlikku saavutust enam tulemas pole.
Läheb siis ja teeb sots. teaduskonnas baka ka endale ja istub Toompeale või meie Olümpiakomitee Presidendi toolile.
Selline minu ennustus.
Külaline

Kas teised kuulsused ei olegi veel eeskuju järginud: küll olen õnnetu, et vanemad mind kuulsaks ja rikkaks saama suunasid...nuuuuks
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Triibu, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 6 külalist