Raha varastati tütrelt. Naine käis tööl ja pole libastunud mitte kuskile. See on sinu väljamõeldis ja laim.Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2024 12:50Oma pimedas viha ei tee sa enam asjadel vahet. Kelkelt siis raha ära varastati. Kodus istuvalt ja aegajalt libastuvalt proualt või imelapselt kes on kõik ise saavutanud ja teeninud?
Sildaru case
-
Külaline
-
Külaline
On ikka küll libastunud. Tema enda sõnade kohaselt toimus see 26-aastaseltKülaline kirjutas: ↑25 Okt 2024 14:49Raha varastati tütrelt. Naine käis tööl ja pole libastunud mitte kuskile. See on sinu väljamõeldis ja laim.Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2024 12:50Oma pimedas viha ei tee sa enam asjadel vahet. Kelkelt siis raha ära varastati. Kodus istuvalt ja aegajalt libastuvalt proualt või imelapselt kes on kõik ise saavutanud ja teeninud?Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2024 12:10
Õpi eesti keel ära. Ja katsu aru saada, et praegu on mees naise tagant raha pihta pannud.
-
Külaline
Loendad juba teiste inimese seksikordi ka? Suudad veel madalamale minna?Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2024 14:54On ikka küll libastunud. Tema enda sõnade kohaselt toimus see 26-aastaseltKülaline kirjutas: ↑25 Okt 2024 14:49Raha varastati tütrelt. Naine käis tööl ja pole libastunud mitte kuskile. See on sinu väljamõeldis ja laim.Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2024 12:50
Oma pimedas viha ei tee sa enam asjadel vahet. Kelkelt siis raha ära varastati. Kodus istuvalt ja aegajalt libastuvalt proualt või imelapselt kes on kõik ise saavutanud ja teeninud?
-
Külaline
Sellest on ta ise rääkinud, mina olen lihtsalt lugeja.Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2024 14:56Loendad juba teiste inimese seksikordi ka? Suudad veel madalamale minna?
Mingi pildi see hilisema põhjustest annab...
-
Külaline
Kedagi ei huvita, et sul "pilt". Igasugune elu puudub, loeb võõraste naiste 20.a taguseid "libastumisi".Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2024 15:24Sellest on ta ise rääkinud, mina olen lihtsalt lugeja.
Mingi pildi see hilisema põhjustest annab...
-
Külaline
Ah ei huvitagi või? Aga mis sa nii iharalt siin loed siis? Pead lausa vajalikuks vastatagi infole, mis "kedagi ei huvita";))))Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2024 15:51Kedagi ei huvita, et sul "pilt". Igasugune elu puudub, loeb võõraste naiste 20.a taguseid "libastumisi".
-
Külaline
Keegi sind ei karda, sa oled lihtsalt eksinud teemaga. Jaurad ja jaurad endast, aga see teema ei eole sinust. Kohutav tüütus oled.
-
Külaline
Üks esimesi suuri intervjuusid alles 12-aastase Kellyga. Suusatamine tundub talle vägagi meeldivat.
Link: https://sport.postimees.ee/3003509/kell ... iavoitjaks
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑25 Okt 2024 19:28 Üks esimesi suuri intervjuusid alles 12-aastase Kellyga. Suusatamine tundub talle vägagi meeldivat.
Üks vastus siis selles loos:
Isa on sinu treener, mänedžer, õpetaja ja arst. Missugune neist rollidest sinu meelest kõige olulisem on?
Sama, mis temal minugagi – et meil koos lõbus oleks. Me teeme kõike puhtast rõõmust
Mina mäletan tema varasemaid intervjuusid, need olid kõik väga positiivsed. Kui ta oleks nii hirmsasti kannatanud, nagu praegu räägib, siis oleks see ammu-ammu välja tulnud, laps võib midagi kokku valetada, aga oma emotsioone ei valeta ja silmad eredaks suht kohe. Miks ta praegu sellist jama ajab???
-
Külaline
Eks teismelisena hakkas muud elu ka tahtma, kuskil käia ja sõpradega hängida, peigmehed jne. Isa ajas see närvi, et pole enam nii motiveeritud nagu varem. Eks siis hakkasidki lahkhelid tekkima. Paljud vanemad lähevad oma teismelistega tülli, sest need pole enam nii sõnakuulelikud, kui varem olid ja tahavad oma sõpradega rohkem olla kui perega.Miks ta praegu sellist jama ajab???
-
Külaline
Saab tähelepanu, spordiga ju enam ei saa.
-
Külaline
Isa leidis normaalse naise. Kellega ka abiellus. Ja sõda algas.
-
Külaline
See on talle kasulik. Ohvrit mängida, märtrit mängida. Film vaja ju vaatajatele maha müüa. Osa tulust läheb talle.
-
Külaline
Lp prouad. Te olete ühe teise hitt teema unarusse jätnud. Kui see välja sureb keda te siis rappite.
-
Külaline
Seda filmi ei minda vist eriti vaatama. Rahva reaktsioon on päris üksmeelselt hukkamõistev, oli juba varem. Imelik, et see film ette võeti, kas arvati, et inimesed muudavad meelt. Nüüd püütakse igatpidi promoda, aga ma arvan, et Kelly enam inimeste mõistmist ei leia. Andestatakse igasuguseid asju, aga oma vanemate ja pere vastu pööramist mitte, seda enam, et tegelikult erilist midagi polnudki ja tundub, et need väidetavad kannatused on talle alles hiljem pähe tulnud.
-
Külaline
Ega see film vaatajarekordeid ei löö. Üks põhjus toodi juba välja, mõnedele on K lihtsalt ebameeldiv. Veel põhjuseid. Ega me ju sealt midagi uut ju teada ei saa, kõik need asjad on siin ja seal juba läbi nämmutatud. Lisaks veel noor filmirežissöör, tema esimene film. Aga las aeg annab arutust.Anonymous kirjutas: ↑25 Okt 2024 20:51Seda filmi ei minda vist eriti vaatama. Rahva reaktsioon on päris üksmeelselt hukkamõistev, oli juba varem. Imelik, et see film ette võeti, kas arvati, et inimesed muudavad meelt. Nüüd püütakse igatpidi promoda, aga ma arvan, et Kelly enam inimeste mõistmist ei leia.
-
Külaline
Ma ei tea, mis õigusega sa rahva nimel esined. Mina igatahes sinna sinu “rahva” alla ei kuulu. Minu jaoks on täiesti mõistetamru see, et vanemad kasutavad omavahelistes tülides lapsi ära ja pere noorema lapse suhted oma emaga on juba aastaid tagasi katkenud. Minu jaoks on elementaarne, et mis iganes lastevanemate vahel on, lapsi sinna ei kaasata ja ei tehta takistusi teise vanemaga suhtlemisel.Anonymous kirjutas: ↑25 Okt 2024 20:51Seda filmi ei minda vist eriti vaatama. Rahva reaktsioon on päris üksmeelselt hukkamõistev, oli juba varem. Imelik, et see film ette võeti, kas arvati, et inimesed muudavad meelt. Nüüd püütakse igatpidi promoda, aga ma arvan, et Kelly enam inimeste mõistmist ei leia. Andestatakse igasuguseid asju, aga oma vanemate ja pere vastu pööramist mitte, seda enam, et tegelikult erilist midagi polnudki ja tundub, et need väidetavad kannatused on talle alles hiljem pähe tulnud.
Ja tippsport ei olnud nende laste teadlik valik. Nad kaasati sinna karusselli niivõrd väiksena, et nad ei osanudki ilmselt teistsugust elu ette kujutada. Minu jaoks on ka see vale.
-
Külaline
-
Külaline
Ei või. Kui Sildarust rääkisin, kustutati ära. Mul olid päris põhjalikud analüüsid, ilma vihata kellegi vastu. Aga siin on paar patoloogilist vihkajat ja näib, et adminnid on nende poolel. Ma päriselt ka lihtsalt analüüsisin, ei põhjanud kedagi põrgusse. Kahju, ma ei saa seda enam tõestada.Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2024 12:08Sildarust võid küll rääkida, jauramise võiksid jätta.Postitus on kustutatud
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], kaegu ja 5 külalist