Tinder
-
Külaline
Tinder
Kui Tinderis libistan inimese paremale, kas ta näeb seda? Kuidas ma talle sõnumit saan saata, kas ainult siis, kui ka tema on mind paremale libistanud? Kui teisel kerimisel ta juhuslikult vasakule olen libistanud, kas see eelnev paremale libistamine ehk meeldivus kaotab kehtivuse, ta ei näe enam, et meeldib? Ei ole tasuline variant.
-
Külaline
teine kasutaja näeb su paremale svaipimist siis kui tal on ostetud premium versioon. Tasuta kasutajad seda ei saa, näevad saadud laikide arvu. Julgelt enamusel meestel on tasuline versioon, tasuta versioonis on laikimisel limiit ja mehed teadupärast ei saa samaväärselt matche nagu naised.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 08:49 Kui Tinderis libistan inimese paremale, kas ta näeb seda? Kuidas ma talle sõnumit saan saata, kas ainult siis, kui ka tema on mind paremale libistanud? Kui teisel kerimisel ta juhuslikult vasakule olen libistanud, kas see eelnev paremale libistamine ehk meeldivus kaotab kehtivuse, ta ei näe enam, et meeldib? Ei ole tasuline variant.
-
Külaline
No üldjuhul suhtlemine toimub ikka siis jah, kui mõlemad osapooled sellest huvitatud on. Üksinda veidi keeruline vestlust arendada.Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 11:40 Sel juhul on suhtlemine võimalik vaid mõlemapoolsel meeldimisel?
-
Külaline
Minu arvates söödetakse tasuta kasutajale laikijaid samuti. Suhtlemiseks on matchi vaja, st mõlemad on paremale lükanud. Edasi on vaja, et teine viitsiks vastata ja suhtlemine sujuks.
Mul endal premiumi polnud, millised on sealsed võimalused võrreldes tasuta asjaga, ei tea.
Ise kustutasin konto, see pole minu jaoks. Need mõned, kelle hoolikalt välja sõelusin, tahtsid seksi, mina tahtsin suhet.
Mul endal premiumi polnud, millised on sealsed võimalused võrreldes tasuta asjaga, ei tea.
Ise kustutasin konto, see pole minu jaoks. Need mõned, kelle hoolikalt välja sõelusin, tahtsid seksi, mina tahtsin suhet.
-
Külaline
Seksita suhet pole ja vastupidi. Kas sa ikka nende mõnega seksisid ka?Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 23:10 Minu arvates söödetakse tasuta kasutajale laikijaid samuti. Suhtlemiseks on matchi vaja, st mõlemad on paremale lükanud. Edasi on vaja, et teine viitsiks vastata ja suhtlemine sujuks.
-
Külaline
Seksita suhteid ja abielusid on küllalt. Alguses on põnev, hiljem tüütu kohustus ja nühkimind. Mees kes igapäevaselt või 3-4 korda nädalas seksi ootaks oleks õudusunenägu, siis oleks enne vallaline. Nagu muud teha poleks.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 12:59Seksita suhet pole ja vastupidi. Kas sa ikka nende mõnega seksisid ka?Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 23:10 Minu arvates söödetakse tasuta kasutajale laikijaid samuti. Suhtlemiseks on matchi vaja, st mõlemad on paremale lükanud. Edasi on vaja, et teine viitsiks vastata ja suhtlemine sujuks.
-
Külaline
Mis vastupidi? Seks ilma suhteta on täiesti tavaline ju tänapäeval. Suhe ilma seksita saab küll varsti otsa, sellega olen nõus. Pensionärid vast saavad ilma ka hakkama, aga täies elujõus inimesed tahavad sugu teha ja lähedust tunda.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 12:59Seksita suhet pole ja vastupidi. Kas sa ikka nende mõnega seksisid ka?Külaline kirjutas: ↑16 Juun 2024 23:10 Minu arvates söödetakse tasuta kasutajale laikijaid samuti. Suhtlemiseks on matchi vaja, st mõlemad on paremale lükanud. Edasi on vaja, et teine viitsiks vastata ja suhtlemine sujuks.
-
Külaline
Seksita suhteid ja abielusid on küllalt. Alguses on põnev, hiljem tüütu kohustus ja nühkimind. Mees kes igapäevaselt või 3-4 korda nädalas seksi ootaks oleks õudusunenägu, siis oleks enne vallaline. Nagu muud teha poleks.
SELLELE TEGELASELE OLI ÜLATOODUD JUTT.
SELLELE TEGELASELE OLI ÜLATOODUD JUTT.
-
Külaline
Miks õnnetuks? Mees on rahul, et tal naine on, ei saa pirtsutama hakata mitu korda nädalas saab. Kondoomid, libestid tekitavad ärritust, hormoone ei taha sisse süüa. Oma tervist mehest ettepoole ei sea.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 13:28Kahju, et sinutaolisi inimesi olemas on kes teevad teisi õnnetuks. Õnneks on sinul see võimulus suhteliselt piiratud, sest sa ei ole kellegile vajalik. Mädane ja kõdune oma õeluses ja seksivabas elus.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 13:02Seksita suhteid ja abielusid on küllalt. Alguses on põnev, hiljem tüütu kohustus ja nühkimind. Mees kes igapäevaselt või 3-4 korda nädalas seksi ootaks oleks õudusunenägu, siis oleks enne vallaline. Nagu muud teha poleks.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 12:59
Seksita suhet pole ja vastupidi. Kas sa ikka nende mõnega seksisid ka?
Seks pole minu jaoks kuigi nauditav, tuim nühkimine. Mehele samuti öeldud, mina seda tegevust eriliselt ei naudi. Kusotsast see mind õelaks teeb? Väga absurdne
Ps soe soovitus, õpi eesti keelt, “kellegile” , irw mis gil gol
-
Külaline
Kui kõik osapooled rahul on, pole kõrvalistel inimestel asja. Miks peaks võõras inimene mures olema palju kellegi mees kodus saab….Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 14:49Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 14:11Miks õnnetuks? Mees on rahul, et tal naine on, ei saa pirtsutama hakata mitu korda nädalas saab. Kondoomid, libestid tekitavad ärritust, hormoone ei taha sisse süüa. Oma tervist mehest ettepoole ei sea.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 13:28
Kahju, et sinutaolisi inimesi olemas on kes teevad teisi õnnetuks. Õnneks on sinul see võimulus suhteliselt piiratud, sest sa ei ole kellegile vajalik. Mädane ja kõdune oma õeluses ja seksivabas elus.
Seks pole minu jaoks kuigi nauditav, tuim nühkimine. Mehele samuti öeldud, mina seda tegevust eriliselt ei naudi. Kusotsast see mind õelaks teeb? Väga absurdne
Ps soe soovitus, õpi eesti keelt, “kellegile” , irw mis gil gol
Pane siis kurikaga, siis on vähemalt pinnuline nühkimine.
-
Külaline
Ma siis see, kelle sõnumist nüüd vaidlus algas. Ma pole öelnud, et ma ei taha seksida. Tahan küll. Aga inimesega, kelle vastu mul on tunded ja temal minu vastu samuti. Tunnete all ei pea ma silmas kiima.
Kui mees pole huvitatud minust endast, vaid ilusa keha tarbimisest, siis nii palju austust mul enda vastu on, et sellisesse vahekorda ei astu.
Palun kõigepealt õpime üksteist tundma, üksteisega arvestama, üksteist hellitama ja rõõmustama, veendume, et teeme teineteise elu paremaks, siis tõega seksiks või iga päev.
Lihtsalt käsi püksi ja maha ja taha - milleks mulle see?
Kui mees pole huvitatud minust endast, vaid ilusa keha tarbimisest, siis nii palju austust mul enda vastu on, et sellisesse vahekorda ei astu.
Palun kõigepealt õpime üksteist tundma, üksteisega arvestama, üksteist hellitama ja rõõmustama, veendume, et teeme teineteise elu paremaks, siis tõega seksiks või iga päev.
Lihtsalt käsi püksi ja maha ja taha - milleks mulle see?
Aitab küll vaidlemisest ja püsigem teemas. Postidel, kus halvustatakse ja sõimatakse teisi ei ole nagunii mingit kaalus, sest ma kustutan need nagunii.
-
Külaline
Miks õnnetuks? Mees on rahul, et tal naine on, ei saa pirtsutama hakata mitu korda nädalas saab. Kondoomid, libestid tekitavad ärritust, hormoone ei taha sisse süüa. Oma tervist mehest ettepoole ei sea.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 17:24
Ps soe soovitus, õpi eesti keelt, “kellegile” ,
thunder
[/quote]
Mees on rahul, et tal naine on
Tõsiselt räägid või? Lase enda vaimupuuet kontrollida.Saad ka ehk frigiidsuse vastu ravi samast kohast. Seks hakkab peast.
[/quote]
Muidugi tõsiselt. Aii kuidas salvas, lähen nutan veits
Lmao, läbikukkunud ülesärgitamisekatsed. Harjuta veel.
Palun püsige teemas ning lõpetage kaklemine. Edaspidi kustutan siin kõik teemavälised postitused.
-
Külaline
Juba kustutatud? Pole ju siin midagi niisugust, inimestel erinevad arvamused. Nende suhtes peab ka tolerantsust olema.
-
Külaline
Perekooli hull pääses lahti ja kukkus laamendama enne. Enam ei ole jah, siin mode toimetab ja plats puhas nüüd
-
Külaline
Huviline laamendab hullult. Reportige kõik tema kommentaarid.Külaline kirjutas: ↑17 Juun 2024 21:20Perekooli hull pääses lahti ja kukkus laamendama enne. Enam ei ole jah, siin mode toimetab ja plats puhas nüüd![]()
-
Külaline
Mina tean isiklikult lausa kolme Tinderi edulugu. Üks mu sõbranna kohtus oma mehega Tinderis, nad on 7 aastat koos olnud, millest 5 juba abielus. Teine sõbranna on oma elukaaslasega ka umbes 5 aastat koos olnud, nii täpselt ei mäleta enam.
Ja ise kohtusin oma elukaaslasega samuti Tinderis. Olin Tinderiga juba alla andnud, sest sealt polnud ikka midagi võtta, üks katastroof teise järel. Ja mis teema nende kalapiltidega on? Igatahes, ühel õhtul võtsin meelelahutuseks Tinderi lahti, sest olgem ausad, nalja sai ka seal
Ja matchisin kena noormehega, kellega klapp oli hea nii internetis kui ka päriselus. Sügisel saab meil koosolemisest kolm aastat, kevadel täitus kaks kooselu aastat.
Päris maha ma Tinderit ei kannaks aga kannatust peaks küll varuma. Pluss on, kui sulle meeldivad kalad. Ma ei saa neist kalapiltidest üle ikka.
PS! Minu elukaaslasel polnud kalapilti.
Ja ise kohtusin oma elukaaslasega samuti Tinderis. Olin Tinderiga juba alla andnud, sest sealt polnud ikka midagi võtta, üks katastroof teise järel. Ja mis teema nende kalapiltidega on? Igatahes, ühel õhtul võtsin meelelahutuseks Tinderi lahti, sest olgem ausad, nalja sai ka seal
Päris maha ma Tinderit ei kannaks aga kannatust peaks küll varuma. Pluss on, kui sulle meeldivad kalad. Ma ei saa neist kalapiltidest üle ikka.
PS! Minu elukaaslasel polnud kalapilti.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist