Jõulud

vana hea klassika
Külaline

Jõulud

Postitus Postitas Külaline »

Kas ootate juba jõule? Olete juba kingitustele mõelnud?
Kuidas kodu kaunistamisega lood on, kas teete seda esimesel advendil?
Külaline

Mine persse. Praegu on oktoober.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 11:04 Kas ootate juba jõule? Olete juba kingitustele mõelnud?
Ei oota, aga kingitustele olen vaikselt mõelnud ja mõned juba ka olemas. Kodu ei kavatse kaunistada enne novembri teist poolt ja advente ma ei tähista, ei ole seda usku, et adventus Domini minu kalendris oleks.
Külaline

Ei. Jõulukaunistused on liiga kallid. Las rikkad sisustavad ja ehivad.
Külaline

Vastik teema. Naudi parem sügisese looduse ilu!
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 11:04 Kas ootate juba jõule? Olete juba kingitustele mõelnud?
Käisin eile Balti jaama turul ja paljudes kohtades olid juba jõulutuled välja pandud. Poed on jõulukraami täis. Sellest pole lihtsalt pääsu.
Külaline

Ma olen juba nii vana, et neid jõule on olnud minu elus igasugusel kujul. Järjekordsed jõulud ei tekita enam mitte mingisugust ootust ega ärevust. Pigem tüütu on.
Külaline

Ei kaunista kodu jõuludeks kuidagi! Aastavahetuse eel koristan ja paigutan mõned sädelevad kaunistused ja vanad nääriehted kas siis kuusele või lihtsalt tuppa . Kingitusi ostan palju juba aastaringselt, paljud asjad aga mis on mulle kingitud eelnevatel jõuludel, seisavad pakendis ja lähevad edasi kinkimiseks- eriti kuuluvad sinna hulka igasugu tilulilukaunistused ja jõuluteemalised asjad. Siiski on suurim kingituste ostmise periood detsembris, sest siis selgub lõplikult, kui palju kingitusi üldse vaja teha on- sageli on mõni uus sõprussuhe või ootamatu küllakutse just aasta viimastel kuudel tulnud, samas võib mõni tutvus olla ka katkenud hoopis..
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 11:55 Ei. Jõulukaunistused on liiga kallid. Las rikkad sisustavad ja ehivad.
See on nüüd küll kõige veidram põhjendus. Kui suvalist põhjendust vaja, siis las ta olla, aga muidu on internet õpetusi täis, kuidas väheste vahenditega paberist, riidest ja looduslikust materjalist jõulukaunistusi teha.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 12:01 Vastik teema. Naudi parem sügisese looduse ilu!
Mis selles porises sügisest ilusat on?
Jõuluehtes linn on igal juhul ilusam.
Külaline

Septembris juba veeretasid keskused oma jõulupahna välja. Septembris. Arulage...
Külaline

Anonymous kirjutas: 27 Okt 2024 12:24Kingitusi ostan palju juba aastaringselt, paljud asjad aga mis on mulle kingitud eelnevatel jõuludel, seisavad pakendis ja lähevad edasi kinkimiseks
Miks te seda ringi ära ei lõpeta? Kellelgi pole ju tegelikult midagi vaja ja neid mõttetuid kinke ei igatse keegi, milleks raisata oma raha ja energiat kogu selle kräpi ostmiseks-sissepakkimiseks-riiulitel hoiustamiseks?
Külaline

Anonymous kirjutas: 27 Okt 2024 12:54
Külaline kirjutas: Vastik teema. Naudi parem sügisese looduse ilu!
Mis selles porises sügisest ilusat on?
Vaata ometi üles, puid, mitte pori. Pori tegelikult ei olegi, asfalt on.
Külaline

Mul lähevad kõik jõulukaunistused välja detsembri algusest ja ära koristan aasta alguses, nii juba aastaid. Advendid jmt. ei mängi minu jaoks rolli. Usklik ei ole ja tähistan jõulu pigem talvepühadena. Kingitused ostan jooksvalt siis, kui teada täpselt mida keegi tahaks saada. Sel aastal passin ühe asja pärast musta reede pakkumist. Teised on juba ammu olemas. Minu jaoks on detsember suhteliselt stressivaba kuu. Naudin.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 12:38
Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 11:55 Ei. Jõulukaunistused on liiga kallid. Las rikkad sisustavad ja ehivad.
See on nüüd küll kõige veidram põhjendus. Kui suvalist põhjendust vaja, siis las ta olla, aga muidu on internet õpetusi täis, kuidas väheste vahenditega paberist, riidest ja looduslikust materjalist jõulukaunistusi teha.
Ma ei taha koledast pahnast omale ehteid teha. Ma tahan ilusaid luksuslikke, erilisi. Arvad tõesti et kodustest peldikupaberirullidest, ajalehtedest, paberist ehted, käbid asendavad seda? Tegelikult on raha küll, aga 6-12 eurot ühe kuuseehte eest? Kui mul oleks vaja 10-20 kuuse ehtimiseks? Nalja teete
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 13:02 Septembris juba veeretasid keskused oma jõulupahna välja. Septembris. Arulage...
Ongi hea, ei voori hordide viisi jõuluehtijaid 1 detsembril poodidesse vaid hajutuvad mitme kuu peale ära.
Külaline

Igal aastal ostate uued kuuseehted või?
Meil on veel nõukaaja eelseidki ehteid kastitäis.
Külaline

Vara veel, praegu vaja hingedeaega, mardi- ja kadripäeva tähistada. Jõuludega alustan detsembris ja siis kaunistan kodu, teen piparkooke ja puuviljadega jõulukeeksi ning hangin lähedastele mõned sümboolsed kingitused, sest kellelgi pole eriti midagi vaja, pigem on probleem asjade kuhja alla mattumises. Ilmselt teen mingid söödavad kingitused, ostan jõululaatadelt midagi. Ilus aeg, mulle meeldib jõlusära, kuld ja kard. Võtan rahulikult, jõulustressi pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Okt 2024 13:08 Ma ei taha koledast pahnast omale ehteid teha. Ma tahan ilusaid luksuslikke, erilisi. Arvad tõesti et kodustest peldikupaberirullidest, ajalehtedest, paberist ehted, käbid asendavad seda? Tegelikult on raha küll, aga 6-12 eurot ühe kuuseehte eest? Kui mul oleks vaja 10-20 kuuse ehtimiseks? Nalja teete
Miks sa terve allee ära kaunistama pead?
Külaline

Peale hingedepäeva. Mulle meeldib kui on tulesid ja valgem. Ledid ei võta ka märkimisväärselt elektrit.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kiisu, Kirile, Kõuts, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 12 külalist