Mida peate raha raiskamiseks?
-
Külaline
hooaja moekaupu, suurt osa kosmeetikast, mõttetuid puhkusereise (nt jebiktus), suurt klaasist tornikestega maja.
-
Külaline
Maksta näiteks 300 € teenuse osutajale ühe tunni eest. Mis sest et tegu on kaugelt Lõuna Ameerikast pärit neidisega.
-
Külaline
Korra ju võiks kui hinnangud head.Külaline kirjutas: ↑28 Okt 2024 15:32 Maksta näiteks 300 € teenuse osutajale ühe tunni eest. Mis sest et tegu on kaugelt Lõuna Ameerikast pärit neidisega.
-
Külaline
Taksosõit.
Hiljuti sõitsin taksoga Tallinna kesklinnas. Sõit kestis täpselt 15 minutit. Maksis 11.30 eurot.
Hiljuti sõitsin taksoga Tallinna kesklinnas. Sõit kestis täpselt 15 minutit. Maksis 11.30 eurot.
-
Külaline
Kõike, mis pole otseselt ellujäämiseks vajalik.
PS kui on, mida raisata, siis pole see just ilmtingimata alati halb, aga siiski raiskamine. Näiteks on raiskamine see, mida ma maksan oma internetipakkujale, et seda postitust siia kirjutada.
PS kui on, mida raisata, siis pole see just ilmtingimata alati halb, aga siiski raiskamine. Näiteks on raiskamine see, mida ma maksan oma internetipakkujale, et seda postitust siia kirjutada.
-
Külaline
Raha on õnneks selline asi, mida saab alati juurde teenida. Ma ei oskagi kohe midagi välja tuua.
-
Külaline
Miks Egiptus just nii mõttetu on? Meri soe, toidud head, pakutakse palju tuure igale poole, kultuur huvitav, surf, snorgeldamine korallide vahel, sukeldumine. Suht odav kah.Külaline kirjutas: ↑28 Okt 2024 14:53 hooaja moekaupu, suurt osa kosmeetikast, mõttetuid puhkusereise (nt jebiktus), suurt klaasist tornikestega maja.
Ma praegu vahetaks siinse novembri iga sooja
ranna vastu, naudiks merd ja päikest täiega.
-
Külaline
Kui sulle meeldib, siis lase aga käia
-
Külaline
Mulle polegi teiste arvamus oluline, küsisin lihtsalt kommenteerija käest, miks talle just Egiptus mõttetu tundub.Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 22:18Kui sulle meeldib, siis lase aga käiaMis see teiste arvamus sulle ikka annab.
-
Külaline
Oleme ausad, Egiptus on mõttetu. Korra elus võiks püramiidid jm ära näha aga see ka kõik. Sukelduda, snorgeldada ja sooja merd saab ka palju puhtamates ja ilusamates kohtades. Toit on ju suvaline hotellitoit, kohalikku menüüd esindavad mõned üksikud road heal juhul.
-
Külaline
Kuhu lähemale, ilusamasse ja "puhtamasse" kohta siis merd nautima sõita soovitad novembrist veebruarini?
Punase mere korallid tunduvad imepuhtad ja kaunid.
-
Külaline
Eks see sõltub ikka valitud hotellist ja kohtadest, kus üldse viibida soovid ja söömas käid. Ega surfarid ja sukeldumishuvilised just tavalistes resortides aega ei veeda. Egiptuses on palju võimalusi, aga peaasi, et suht lähedal ja meri soe alati.
-
Külaline
Paljud teist siin need surfarid on? Enamus käivad pakettreisidel ja nendes on suht sama lobi igas hotellis.Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 23:34Eks see sõltub ikka valitud hotellist ja kohtadest, kus üldse viibida soovid ja söömas käid. Ega surfarid ja sukeldumishuvilised just tavalistes resortides aega ei veeda. Egiptuses on palju võimalusi, aga peaasi, et suht lähedal ja meri soe alati.
Muidu jah vee-elu on ainuke suur pluss egiptusel, lähedus ja lühike lend ka ehk aga see ei kaalu üles miinuseid.
-
Külaline
Räägi kohtadest, kus tüüpilisi lõunamaade "miinuseid" ei ole ja kuhu saab iga kell kiirelt ja odavalt mõnusat ilma ja randa nautima sõita? Mis need miinused täpsemalt on, mida mujal lähedastes soojades maades pole?
-
Külaline
Ma ei tea, kas just odavalt, sest alla 1200 nädal ei maksa võtta, siis on lootust normaalsele hotellile.Külaline kirjutas: ↑02 Nov 2024 00:31Räägi kohtadest, kus tüüpilisi lõunamaade "miinuseid" ei ole ja kuhu saab iga kell kiirelt ja odavalt mõnusat ilma ja randa nautima sõita? Mis need miinused täpsemalt on, mida mujal lähedastes soojades maades pole?
-
Külaline
Ja see on palju? Minu arust on taksosõit peaaegu ilma rahata, võrreldes sellega, mis see mujal maksab.Külaline kirjutas: ↑28 Okt 2024 19:21 Taksosõit.
-
Külaline
-
Külaline
Keegi pole ju öelnud, et saab kuhugi mujale odavamalt või kiiremalt. Need 2 ongi ainukesed Egiptuses käimise plussid- odav ja kiire.Külaline kirjutas: ↑02 Nov 2024 00:31Räägi kohtadest, kus tüüpilisi lõunamaade "miinuseid" ei ole ja kuhu saab iga kell kiirelt ja odavalt mõnusat ilma ja randa nautima sõita? Mis need miinused täpsemalt on, mida mujal lähedastes soojades maades pole?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline