Okei, aga kui keegi vastab sulle: “valetad! Kõnts oled. Ikka endale mõtled ainult. Ainult et ise süüa saaks. Kartulit söövad ainult värdjad.” Kas see ka pole trollimine?Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 13:10 Kõik vastused, mis mulle ei meeldi, need kuulutan trollimiseks, raporteerin ja lasen kustutada. Alles jäävad ainult mulle meeldivad ja minu arvamusele takkakiitvad postitused. Kui mulle maitsevad kotletid kartuli ja kastmega ning keegi ütleb, et talle ei maitse, siis mittemeeldimine on trollimine, läheb kustutamisele.
Mida teha teemasid trollivate kasutajatega?
-
Külaline
Ühtegi minu kommentaari pole kustutatud. Ju viga peab olema kirjutajas. Arvamusi saab avaldada ka ilma sarkasmi või solvanguta. Kui eesmärk on peale oma arvamuse avaldamise ka haiget teha, siis jah, ongi vaja kustutada. Kellele seda toksilist keskkonda vaja on?Külaline kirjutas: ↑27 Sept 2024 14:32 Siinne kustutamine on ikka nii üle mõistuse, et enam ei saa üldse aru, kas oma arvamus võib olla või mitte. Kohutavalt igav ja väljasuremisele määratud.
-
Külaline
Mulle tundub, et siin foorumis peab väga hoolega sõnu valima. Kui ei vali, siis leidub ikka keegi, kes kaebab ja siis sinu postitus kustutatakse. Kuigi seal ei olnud mingeid roppe sõnu, ei olnud kellegi solvamist. Lihtsalt arvad natukene teistmoodi, see ei meeldi mõnele, raporteeritakse ja kustutatakse. Ma ise arvan, et kui see nii jätkub, siis aasta pärast käib siin vähe inimesi.
Buldogipõsk on minu arvates seksikas
Buldogipõsk on minu arvates seksikas
See OT on täiega ära väsitanud. Pere koolis blokeeriti teda mitu x ja ikka sama vana plaat oli peal koguaeg, jube tüüp. Tegi endale uusi kontosid ja muudkui laskis edasi, sama jura päevast päeva. Nüüd siin ka. Moded, palun blokeerige selle tüübi ip ära, saab õhu puhtamaks.
-
Külaline
Murukann-karumu...MuruKann kirjutas: ↑04 Okt 2024 09:23 See OT on täiega ära väsitanud. Pere koolis blokeeriti teda mitu x ja ikka sama vana plaat oli peal koguaeg, jube tüüp. Tegi endale uusi kontosid ja muudkui laskis edasi, sama jura päevast päeva. Nüüd siin ka. Moded, palun blokeerige selle tüübi ip ära, saab õhu puhtamaks.
-
Külaline
Sellega on see paha lugu, et kui üks kommenteerib nii, et eesmärk on haiget teha. JA teine talle samaga vastab. Aga kustutatakse ainult teine kommentaar, siis see tekitab ikka ebaõigluse tunnet küll.Egalitaar kirjutas: ↑28 Sept 2024 22:40Ühtegi minu kommentaari pole kustutatud. Ju viga peab olema kirjutajas. Arvamusi saab avaldada ka ilma sarkasmi või solvanguta. Kui eesmärk on peale oma arvamuse avaldamise ka haiget teha, siis jah, ongi vaja kustutada. Kellele seda toksilist keskkonda vaja on?Külaline kirjutas: ↑27 Sept 2024 14:32 Siinne kustutamine on ikka nii üle mõistuse, et enam ei saa üldse aru, kas oma arvamus võib olla või mitte. Kohutavalt igav ja väljasuremisele määratud.
Ära tabasid, võta kommi nüüdKülaline kirjutas: ↑04 Okt 2024 12:50Murukann-karumu...MuruKann kirjutas: ↑04 Okt 2024 09:23 See OT on täiega ära väsitanud. Pere koolis blokeeriti teda mitu x ja ikka sama vana plaat oli peal koguaeg, jube tüüp. Tegi endale uusi kontosid ja muudkui laskis edasi, sama jura päevast päeva. Nüüd siin ka. Moded, palun blokeerige selle tüübi ip ära, saab õhu puhtamaks.
-
Külaline
-
Külaline
Tünnitäis mutreid
-
Külaline
See Ants tõesti
“Perearst ei arva jälle midagi?
Miks teha selliseid teemasid, kus ilmselgelt põhjust pole ja vaja reklaami vaatajate klikke saada?”
viewtopic.php?t=1230
“Miks teha selliseid teemasid, kus ilmselgelt põhjust pole ja vaja reklaami vaatajate klikke saada?
Homme vist tuleb uus teema: palju teie sardell soola sisaldab?”
viewtopic.php?p=49381#p49381
Miks teha selliseid teemasid, kus ilmselgelt põhjust pole ja vaja reklaami vaatajate klikke saada?”
viewtopic.php?t=1230
“Miks teha selliseid teemasid, kus ilmselgelt põhjust pole ja vaja reklaami vaatajate klikke saada?
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2024 23:25 See Ants tõesti![]()
viewtopic.php?t=1230
Mulle jääb mõistmatuks, miks see tema tagumikku torgib.
Enamusel on adblock peal. Aga mis siis selles halba on, kuo saadaksegi reklaamiklikke? See ju otseselt hoiab foorumit töös ja igakuine annetus tehakse selle arvelt.
Seega mida rohkem reklaamiklikke, seda suurem on ka annetus
Las siis tuleb ka neid sardelli teemasid. Kui ei huvita, avama ju ei pea.
Õige lugupeetud külaline,
"Kui ei huvita, avama ju ei pea." Kui olete näiteks nii õrnahingeline, et konstruktiivset kriitikat ei talu, siis ei avama ei pea ja ka mitte lugema.
"Kui ei huvita, avama ju ei pea." Kui olete näiteks nii õrnahingeline, et konstruktiivset kriitikat ei talu, siis ei avama ei pea ja ka mitte lugema.
Ma see külaline. Kust otsast see konstruktiivne kriitika on?
Õrnahingeline olen ma küll aga see polnud ju kriitika minu pihta
Sellised targutajad aga mulle küll ei meeldi.
-
Külaline
Kas "kaameli kannatus" on nii solvav, et väärib kustutamist?
Ilmselt mõnel kaamelil võtab siiski moka krimpsu.Külaline kirjutas: ↑10 Nov 2024 13:33 Kas "kaameli kannatus" on nii solvav, et väärib kustutamist?
Homme (13.11.2024) alates kell 17:00 saavad siin foorumis postitada ainult registreeritud kasutajad.
Kasutajatel jääb endiselt võimalus postitada anonüümselt. Lisaks on võimalus blokeerida enda jaoks teisi kasutajaid.
Kõike head soovides
Arutle.ee
Kasutajatel jääb endiselt võimalus postitada anonüümselt. Lisaks on võimalus blokeerida enda jaoks teisi kasutajaid.
Kõike head soovides
Arutle.ee
-
Külaline
Kahju, ühe trolli pärast lahkuvad siit paljud. Mina kasutajana kirjutama ei hakka.
-
Külaline
Midagi pole teha. Näed praegu ise, kui pöördes see troll siin on. Ka tema pärast jätavad siia tulemata paljud kasutajad. Keegi ei taha sõimamist lugeda, elu on raske niigi.Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 17:03 Kahju, ühe trolli pärast lahkuvad siit paljud. Mina kasutajana kirjutama ei hakka.
-
Külaline
Sellest on kahju küll ja kindlasti mõned praegused kasutajad kaovad, aga praegusel kujul ei ole foorumil enam tulevikku. Pole lihtsalt võimalik ühtegi teemat arendada kui just pole ise peast sama põrunud nagu see incel siin.Külaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 17:03 Kahju, ühe trolli pärast lahkuvad siit paljud. Mina kasutajana kirjutama ei hakka.
-
Külaline
LahkuKülaline kirjutas: ↑12 Nov 2024 17:03 Kahju, ühe trolli pärast lahkuvad siit paljud. Mina kasutajana kirjutama ei hakka.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline