Mida te mitte iialgi ei ostaks, tehku palju tahes reklaame

Külaline

Mida te mitte iialgi ei ostaks, tehku palju tahes reklaame

Postitus Postitas Külaline »

Kas Teil on kindlaid asju, kindla firma tooteid mida te iialgi ei ostaks, tehtagu palju tahes reklaami? Mis põhjusel?
Külaline

Ma ei ostaks endale Dacia autot. Ei kõneta mind see automark.
Külaline

Lõhnaga pesupulbreid Ariel või mis nad iganes on, pesuloputusvahendeid (milleks need vajalikud on, et mingit lisalõhna pesule anda). Nestle tooteid vältisin kui mul lapsed veel krõbinaid sõid ja Nestle venemaalt ära ei tulnud. Ilmselt on neid asju päris palju, mida ma ei ostaks hoolimata reklaamist. Ma ostan ikka asju, mida mul vaja on mitte mida reklaamitakse. Telekat ei vaata ja arvutis on adblock, ma tegelikult ei teagi mida rteklaamitakse.
Külaline

Mul on kõik reklaamid blokeeritud.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Okt 2024 20:06
Külaline kirjutas: 28 Okt 2024 15:24 Ma ei ostaks endale Dacia autot. Ei kõneta mind see automark.
Postitus on kustutatud
Eks tegelikult on mõni mark veel mida ei ostaks. Hiina autod näiteks. Ora peaks üks neist olema. Reklaamigu palju tahes
Külaline

Neid haisupulbreid ja loputusvahendeid ma ei osta, reklaamigu oma imala naeratusega, palju tahavad.
Külaline

Väga paljusid asju ega teenuseid ei osta, reklaamigu palju tahavad. Ei saa aru nende padureklaamide mõttest. Jah, väidetavalt need püsivad mingitel turu-uuringutel ja psühholoogilistel analüüsidel jne. Mis väidavad, et inimene ostab asja, mis tundub temale tuttav. Ja et reklaamid siis teevadki toote tuttavaks. Ja seetõttu ostabki.
Minu arust on säherdune loogika vildakas. Mulle on tuttavad ka koerajunnid pargiteelt, ent sellegipoolest ei meeldi nad mulle.
Külaline

Ma kasutan loputusvahendeid, neid on ka täiesti neutraalse/värske lõhnaga ja pesu pärast oluliselt pehmem ja kuidagi mõnusam kui ilma. Küll aga jah valdav enamus on jubeda lõhnaga. Need mis beebidele/allergikutele suunatud, on enamasti ok.
Aga teemasse- adblockid peal ja reklaamid kerin edasi aga olen tähele pannud palju reklaame just enne saate algust, kus reklaamitakse kiirlaene, kasiinosid jm. Elusees ei võtaks ei kiirlanu ega läheks kasiinosse, täiesti välistatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Okt 2024 20:06
Külaline kirjutas: 28 Okt 2024 15:24 Ma ei ostaks endale Dacia autot. Ei kõneta mind see automark.
Postitus on kustutatud
Ma olen siis veel suurem tõusik, sest ostaksin vaid BMW, Mersu või Porsche+ sealt edasi kallimad luksusmargid. Õnneks olen seda joont juba 30 aastat hoidnud ka.
Külaline

Vitamiine ei ostaks
Külaline

Pudelivesi, misiganes sorti.
Külaline

Infrapunamatt
Teadjanaine

Postitus Postitas Teadjanaine »

No Nestlé mitte ostmiseks olid ikka juba enne mõjuvad põhjused kui Venemaa teemaks muutus. Nende vältimine on kahjuks väga tülikaks tehtud, kogu aeg peab valvsalt näpuga järge ajama, et jälle mingi teise nimega allharu tegelikult Nestle karvase käpa all pole.
Haisupesuvahendeid ei osta mina ka, kahjuks ma elan riigis, kus need on populaarsed. Eestis on mingi igas suva Prismas ühes riiulis ka rohkem erinevate tootjate lõhnavabasid pesugeele kui siin terve linna peale kokku. Ilma lõhnata kapsleid pole üldse olemaski.
Veel püüan vältida palmiõli sisaldavaid tooteid, jälle päris tülikas, krdi tökat, igal pool on sees. Palmiõli otseselt muidugi keegi ei reklaami, aga seda sisaldavaid kaupu küll.
Veel ei osta ma Woomi jalgratast, Thermomixi, Kitchen Aidi köögikombaini, Kuoma saapaid, Go3 mingit teenusepaketti, kuigi Sander alatasa helistab iga kord uue numbri pealt ja pressib, suurt seinale riputatavat telekat, elektrijalgratast, elektriautot, elektritõuksi, geelküünte kõvastamise lampi ja neid imellikke vahtkummist pakse paistes plätusid, mis nüüd popid on.
Külaline

Teadjanaine kirjutas: 29 Okt 2024 09:17 No Nestlé mitte ostmiseks olid ikka juba enne mõjuvad põhjused kui Venemaa teemaks muutus. Nende vältimine on kahjuks väga tülikaks tehtud, kogu aeg peab valvsalt näpuga järge ajama, et jälle mingi teise nimega allharu tegelikult Nestle karvase käpa all pole.
Haisupesuvahendeid ei osta mina ka, kahjuks ma elan riigis, kus need on populaarsed. Eestis on mingi igas suva Prismas ühes riiulis ka rohkem erinevate tootjate lõhnavabasid pesugeele kui siin terve linna peale kokku. Ilma lõhnata kapsleid pole üldse olemaski.
Veel püüan vältida palmiõli sisaldavaid tooteid, jälle päris tülikas, krdi tökat, igal pool on sees. Palmiõli otseselt muidugi keegi ei reklaami, aga seda sisaldavaid kaupu küll.
Veel ei osta ma Woomi jalgratast, Thermomixi, Kitchen Aidi köögikombaini, Kuoma saapaid, Go3 mingit teenusepaketti, kuigi Sander alatasa helistab iga kord uue numbri pealt ja pressib, suurt seinale riputatavat telekat, elektrijalgratast, elektriautot, elektritõuksi, geelküünte kõvastamise lampi ja neid imellikke vahtkummist pakse paistes plätusid, mis nüüd popid on.
Ma ostsin Lidlist(Soomest) kunagi kogemata haisupommi kapslid. Äkki oli mingi Formil bränd vms.
Olid soodukaga ja eks kuna tol hetkel oli raha vähe, olin sunnitud need ka ära kasutama(eks sellepärast ka ostetud sai, et raha vähe).
AGA, mina ei tea mis nendesse haisupommidesse pannakse, et need päriselt ka heleda pesu väga väga puhtaks pesevad.

Oma tavapärase maheda pesugeeliga ma sellist tulemist saanud ei ole.

Olen kuurlnid, et see kurikuulus Ariel ka peseb kõik rõveda puhtaks. Isegi haisva ja musta pesumasina.
Tutiga Täi
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tutiga Täi »

Külaline kirjutas: 28 Okt 2024 13:39 Kas Teil on kindlaid asju, kindla firma tooteid mida te iialgi ei ostaks, tehtagu palju tahes reklaami? Mis põhjusel?
Teslat ei ostaks elusees. See firma üritab ennast jõuliselt erinevatele turgudele sisse süüa, eirates samas kohalikke seadusi ja töökultuuri. Rootsis on juba aasta otsa käimas konflikt Tesla ja sealsete töötajate vahel, sest ameerika onul on raske aru saada, et ei saa tulla teise riiki mütsiga lööma ja kohalikust AÜ-st lihtsalt üle sõita.
Teadjanaine

Postitus Postitas Teadjanaine »

Anonymous kirjutas: 29 Okt 2024 09:41AGA, mina ei tea mis nendesse haisupommidesse pannakse, et need päriselt ka heleda pesu väga väga puhtaks pesevad.
Jaah, on jah nii. Valgendit ilmselt panevad, ensüüme ja mingit sinist või lillat värvi ka, no nagu lilla šampoon võtab blondeeritud juustest kollast tooni maha. Ma arvan, et see aroomiterror ongi vänge valgendi vm. keemiahaisu varjamiseks. Ma olen kunagi haisupommigeeli ostnud kogemata ja kuna ma pesu pesta sellega ikka ei suutnud, pesin vannituba ja vetsu sellega. Kraanikausi valgel pinnal see geel muutus ise ka mingit teist värvi natuke ja nagu hakkas reageerima, kurask tegi kõik valgeks jah.

Ja Ariel tõesti sööb su silme all plekid ära. Ükskord külas pesin lapsel šokolaadijäätise plekki kleidilt. Tilk Arieli peale ja see plekk lihtsalt haihtus veel enne kui nühkida või loputada jõudsin. Ja veel olen tähele pannud, et Ida-Euroopa Ariel on kangem kraam kui läänes. Mul on mehe sugulasi laiali Balkanil, suvel käime külas ja no seal on pesuvahendid sellised, et pane respiraator ette. Aga pesin 5 õhukest valget suvepluusi, millel olid kuumaga kaenlaalused kollaseks higistatud, välja tulid kõik valged. Pärast uuesti kodus pestes aga jäid kollased, ainult Ida-Euroopa arieli hais oli pärast mitut pesu ikka veel tunda.
Aga ma ikkagi ei osta!
Külaline

Mina ei ostaks prostituuti, püüan ilma hakkama saada.
Külaline

Teadjanaine kirjutas: 29 Okt 2024 10:59
Anonymous kirjutas: 29 Okt 2024 09:41AGA, mina ei tea mis nendesse haisupommidesse pannakse, et need päriselt ka heleda pesu väga väga puhtaks pesevad.
Jaah, on jah nii. Valgendit ilmselt panevad, ensüüme ja mingit sinist või lillat värvi ka, no nagu lilla šampoon võtab blondeeritud juustest kollast tooni maha. Ma arvan, et see aroomiterror ongi vänge valgendi vm. keemiahaisu varjamiseks. Ma olen kunagi haisupommigeeli ostnud kogemata ja kuna ma pesu pesta sellega ikka ei suutnud, pesin vannituba ja vetsu sellega. Kraanikausi valgel pinnal see geel muutus ise ka mingit teist värvi natuke ja nagu hakkas reageerima, kurask tegi kõik valgeks jah.

Ja Ariel tõesti sööb su silme all plekid ära. Ükskord külas pesin lapsel šokolaadijäätise plekki kleidilt. Tilk Arieli peale ja see plekk lihtsalt haihtus veel enne kui nühkida või loputada jõudsin. Ja veel olen tähele pannud, et Ida-Euroopa Ariel on kangem kraam kui läänes. Mul on mehe sugulasi laiali Balkanil, suvel käime külas ja no seal on pesuvahendid sellised, et pane respiraator ette. Aga pesin 5 õhukest valget suvepluusi, millel olid kuumaga kaenlaalused kollaseks higistatud, välja tulid kõik valged. Pärast uuesti kodus pestes aga jäid kollased, ainult Ida-Euroopa arieli hais oli pärast mitut pesu ikka veel tunda.
Aga ma ikkagi ei osta!
Ma ei usu, et valgendi.
Ma pidasin heleda pesu all silmas ikka "värvilist" pesu. Heleroosa/roosa(tite asjad), kirjud ja mündirohelised jne. Oleks seal valgendi, oleks need värvid rikutud.
Mul päris valget pesu ei olegi, sest tänapäeva valge ei lähe isegi puhta kloorivalgendiga enam valgeks. Kusagilt lugesin, et need tänapäeva asjad olevat hoopis valgeks värvitud hallikad kangas.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 17:15
Teadjanaine kirjutas: 29 Okt 2024 10:59

Aga ma ikkagi ei osta!
Ma ei usu, et valgendi.
Ma pidasin heleda pesu all silmas ikka "värvilist" pesu. Heleroosa/roosa(tite asjad), kirjud ja mündirohelised jne. Oleks seal valgendi, oleks need värvid rikutud.
Mul päris valget pesu ei olegi, sest tänapäeva valge ei lähe isegi puhta kloorivalgendiga enam valgeks. Kusagilt lugesin, et need tänapäeva asjad olevat hoopis valgeks värvitud hallikad kangas.
No see on ju kõigile teada ammu. Valge riie on värvitud valgeks, elementaarne tõde.
Külaline

Mingi inimene ütles selle kohta, kes Daciat ei ostaks, tõusik.
Äkki põhjendad? Kas inimene, kes ei soeta ebameeldivat eset, on tõusik?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist