Suure-Lähtru lugu, kuidas võiks lõppeda?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ma ei tea... ma olen tegelikult algusest peale seda K.K-d kaitsnud ja mõista püüdnud, niipalju, kui sellist asja on võimalik mõista. Täna nendest uutest detailidest lugedes tekkis aga vastumeelsus. Bandaažid, kilekotid, Marokosse põgenemine ja sealt sotsiaalmeedia vahendusel politseiga kassi-hiire mängu mängimine- see kõik võtab sõnatuks ja ei räägi mitte kuidagi tema kasuks. Peale tänast kohtuskäiku ja oma teo mitte tunnistamist võib vaid arvata, et see peitusemäng jätkub ja üldsus saab seda veel kaua jälgida.
Masendav.
Külaline

Anonymous kirjutas: 29 Okt 2024 17:25kilekotte oli seal terve rull. Samuti bandaaže, järjest suurema numbriga rinnahoidjaid
Ja ükski pereliige ei näinud....mitte kui midagi
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 17:56
Anonymous kirjutas: 29 Okt 2024 17:25kilekotte oli seal terve rull. Samuti bandaaže, järjest suurema numbriga rinnahoidjaid
Ma pole kunagi oma õdede pesusahtlis sorinud.
Preili
Kontakt:

Postitus Postitas Preili »

Minu ema saab aru igasugustest pisisjadest minuga seoses - mis on mu tuju, millal ma valetan või ei taha millestki rääkida jne. Ma saaks aru, kui K.K oleks oma emaga kauged ja ei puutuks eriti kokku, aga nad oimetasid ju ühes talus. Arusaamatu, kuidas ema midagi aru ei saanud. Ja õde ka! Tema ju ometigi pidi nägema ka neid fotosid, mida K.K suure kõhuga Facebooki üles pani!
Külaline

Preili kirjutas: 29 Okt 2024 19:31 Minu ema saab aru igasugustest pisisjadest minuga seoses - mis on mu tuju, millal ma valetan või ei taha millestki rääkida jne. Ma saaks aru, kui K.K oleks oma emaga kauged ja ei puutuks eriti kokku, aga nad oimetasid ju ühes talus. Arusaamatu, kuidas ema midagi aru ei saanud. Ja õde ka! Tema ju ometigi pidi nägema ka neid fotosid, mida K.K suure kõhuga Facebooki üles pani!
Pere ju kusagil mingi hetk ütles, et ega nad üksteise eludest ei rääkinud. Ei tundnud väga huvi, kus laps töötab või kuidas raha elamiseks saab.
Ometi vennaga olid ju nii lähedased, väidetavalt.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 19:00
Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 17:56
Ma pole kunagi oma õdede pesusahtlis sorinud.
Ega siis PESU järgi ei pea aru saama, johhaidii! Vaid selle järgi, kuidas ta järjest suuremaks paisub. (Haaran peast)
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 17:48 Ma ei tea... ma olen tegelikult algusest peale seda K.K-d kaitsnud ja mõista püüdnud, niipalju, kui sellist asja on võimalik mõista. Täna nendest uutest detailidest lugedes tekkis aga vastumeelsus. Bandaažid, kilekotid, Marokosse põgenemine ja sealt sotsiaalmeedia vahendusel politseiga kassi-hiire mängu mängimine- see kõik võtab sõnatuks ja ei räägi mitte kuidagi tema kasuks. Peale tänast kohtuskäiku ja oma teo mitte tunnistamist võib vaid arvata, et see peitusemäng jätkub ja üldsus saab seda veel kaua jälgida.
Masendav.
Väga meeldiv ja mõistlik inimene oled, kui oled võimeline ümber mõtlema ja hindama oma seisukohti. Selliseid pole üldse palju.
Külaline

Tegelikult ta võiks ennast juba süüdi tunnistada. Fakt on see, et lapse ta tappis. Milleks on vaja niimoodi lolli mängida.
Postimees:
[Kui prokurör naise toast leitud tõendeid kohtule esitas, tõstis Kuusemaa mitmel korral imestusest käed, muigas, tegi suured silmad ja väljendas hääletult oma mõistmatust, vangutades pead ja laksates peopesaga otsaette.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 20:06 Tegelikult ta võiks ennast juba süüdi tunnistada. Fakt on see, et lapse ta tappis. Milleks on vaja niimoodi lolli mängida.
Postimees:
[Kui prokurör naise toast leitud tõendeid kohtule esitas, tõstis Kuusemaa mitmel korral imestusest käed, muigas, tegi suured silmad ja väljendas hääletult oma mõistmatust, vangutades pead ja laksates peopesaga otsaette.
Valas krokodillipisaraid ka. Kohutav subjekt!
Külaline

Anonymous kirjutas: 29 Okt 2024 20:06 tõstis Kuusemaa mitmel korral imestusest käed, muigas, tegi suured silmad ja väljendas hääletult oma mõistmatust, vangutades pead ja laksates peopesaga otsaette
On ikka frukt rsk
Katu
Kontakt:

Postitus Postitas Katu »

Kuusemaa pere esimene laps, kelle Anita andis ära on Ramil R...
Katu
Kontakt:

Postitus Postitas Katu »

Sain aru, et Kairi otsustas ise või diis jutisti nõuande järgi vaikib. Kas siis süüalune võib kogu kohtuprotsessi ajal vaikida ja küsimustele vastab tema eest vaid jurist? Kas siis jurist võib ükskõik mida vastuseks välja mõelda või peab ta iga küsimusele ikka vastama eraldi Kairi käest küsides?
Külaline

Katu kirjutas: 29 Okt 2024 22:50 Sain aru, et Kairi otsustas ise või diis jutisti nõuande järgi vaikib. Kas siis süüalune võib kogu kohtuprotsessi ajal vaikida ja küsimustele vastab tema eest vaid jurist? Kas siis jurist võib ükskõik mida vastuseks välja mõelda või peab ta iga küsimusele ikka vastama eraldi Kairi käest küsides?
Ikka võib, kõike võib, aga kohtunik otsustab milline saab olema karistus. Selliste juhtumite põhjal advokaadi roll ongi jälgida kas kohtuprotsess on õiglane ja siis üritada karistust vähendada. Kriminaalkaristused on seadusega paika pandud.
Külaline

Vaatasin täna Reporteri kajastust kohtuistungist ja jäi tõsiselt häirima just see koht:

Ajakirjanik Sarvele: sotsiaalmeediasse tehtud postituste järgi põrutas naine otse Londoni moenädalale. Kuidas see sobitub siia sellesse loosse?
Sarv: ta tegelikult ei olnud Londonis Fashion Week’il. Jah, ei olnud … ma saan seda öelda, et ei olnud. See, kui inimene midagi sotsiaalmeediasse postitab, ei tähenda, et ta ka sellel konkreetsel ajal nii teeb
.

Kuidagi väga veider ja absurdne argument tundus ja uurisin siis veidi ise. Kairi enda postituste järgi viibis ta veebruari lõpus brändi Neu Thread kollektsiooni esitlusel. Kusjuures brändi enda ametlikul Instagrami lehel on Fashion Weeki postitus olemas ja Kairi poseerib seal lõbusalt selles samas mustas kleidis 🤮 https://www.instagram.com/reel/C37f1LSN ... AwaXowcXk=

Tea, kas kaitsjal endal kodutöö tegemata või päriselt valetabki nii kuis jaksab.
Külaline

Kaitsja jättis väga veidra mulje. Jahvatas endast, aga öelda polnud midagi. Ei ole õnnestunud valik.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 00:45 Vaatasin täna Reporteri kajastust kohtuistungist ja jäi tõsiselt häirima just see koht:

Ajakirjanik Sarvele: sotsiaalmeediasse tehtud postituste järgi põrutas naine otse Londoni moenädalale. Kuidas see sobitub siia sellesse loosse?
Sarv: ta tegelikult ei olnud Londonis Fashion Week’il. Jah, ei olnud … ma saan seda öelda, et ei olnud. See, kui inimene midagi sotsiaalmeediasse postitab, ei tähenda, et ta ka sellel konkreetsel ajal nii teeb
.

Kuidagi väga veider ja absurdne argument tundus ja uurisin siis veidi ise. Kairi enda postituste järgi viibis ta veebruari lõpus brändi Neu Thread kollektsiooni esitlusel. Kusjuures brändi enda ametlikul Instagrami lehel on Fashion Weeki postitus olemas ja Kairi poseerib seal lõbusalt selles samas mustas kleidis 🤮 https://www.instagram.com/reel/C37f1LSN ... AwaXowcXk=

Tea, kas kaitsjal endal kodutöö tegemata või päriselt valetabki nii kuis jaksab.
Kas ta vend mitte ei öelnud ka veel kusagil, et nad käisid koos seal.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 08:52
Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 00:45 Vaatasin täna Reporteri kajastust kohtuistungist ja jäi tõsiselt häirima just see koht:

.

Kas ta vend mitte ei öelnud ka veel kusagil, et nad käisid koos seal.
Ütles vist jah, kas see oli viimane telesaade, seal, kus isa vahele segas, kui vend tahtis rääkida, kuidas asi tegelikult oli. Seal ta ütles minu arust ka, et sõitsid koos Londonisse. Samas, kuskil mujal nad ütlesid, et said naise FB kontolt teada, et ta on Londonis. Nad on nii palju erinevaid väiteid esitanud, et raske juba järge pidada.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Sarv otsib selles loos kaitsjana esinedes ainult feimi ja tähelepanu. Ta vist ju lausa ise läks end pakkuma?

Aga jah, kui varem võis veel uskuda, et inimesel olid psühhoos, siis bandaažid jm näitab selgelt läbi mõeldud tegevust. Tülgastav.
Külaline

.

Kas kaitsja võib siis kohtus valetada?
Külaline

Kas kaitsja saab alles kohtus teada, mis tõendid süüdistuses on? Mõtlen, et kas nad enne ei teadnud, et need bandaažid leiti? Või on selle jaoks ka mingi selgitus olemas? Ja ausalt öeldes on kummaline, et kui see Kairi nii külma kõhuga oli, et ta siis need bandaažid endale koju jättis. Oli ta ju paar päeva veel seal, teadis, et laps leiti. Oleks üsna loogiline olnud sellised asjad kaasa võtta ja teel lennujaama kuskile kaugemasse prügikasti visata.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot], Tolmukübe ja 6 külalist