Mallukas ja Märten abielluvad
-
Külaline
Mallukas ja Märten abielluvad
Mul pidi karp lahti vajuma. Aasta aega tunnevad vaid teineteist ja nüüd järgmise suvel plaanivad abielluda. Ma isegi oma mittekriminaalist abikaasaga olin abiellumise hetkeks neli korda kauem koos olnud.
On vaid aja küsimus, mil see suhe ühel päeval veel Malluka paljaksvarastamisega lõppeb. Ja ei, Märten ei ole muutunud mees, arvestades kuidas ta Laseris oma 5000€ suuruse sissetulekuga kelkis, millest ta ei plaanigi tagasi midagi maksma hakata inimestele, kes tema tõttu kannatanud on.
On vaid aja küsimus, mil see suhe ühel päeval veel Malluka paljaksvarastamisega lõppeb. Ja ei, Märten ei ole muutunud mees, arvestades kuidas ta Laseris oma 5000€ suuruse sissetulekuga kelkis, millest ta ei plaanigi tagasi midagi maksma hakata inimestele, kes tema tõttu kannatanud on.
-
Külaline
Miks?Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 12:23 Palun ära tee neist teemasid.
-
Külaline
See maja on ju jumalast sara neil.
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... e-kaaviari
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... e-kaaviari
-
Külaline
Sest iga postituse lugemise eest kopsatab postkasti arve 5 eurole.
-
Külaline
Mis sina ja sina.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 12:09 Mul pidi karp lahti vajuma. Aasta aega tunnevad vaid teineteist ja nüüd järgmise suvel plaanivad abielluda. Ma isegi oma mittekriminaalist abikaasaga olin abiellumise hetkeks neli korda kauem koos olnud.
Selle abiellumisevärgiga saab ju tohutult sisu toota. Ettevalmistused, planeerimine, kleidid jm asjad. Meie igavesti sisuikalduses vaevlevatest telekanalitest mõni ostab kindlasti õigused pulma otseülekandeks. Kindlasti veel super special saatesari pulmadeks valmistumiseks. Tõsine kullaauk, noh.
-
Külaline
Jepp. Majandus kukub kokku, AI sööb töökohad, maksud lämmatavad, nii et hing paelaga kaelas - aga kogu Eesti on nagu üks mees naelutatud Malluka pulmaetendust vaatama.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 12:45Mis sina ja sina.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 12:09 Mul pidi karp lahti vajuma. Aasta aega tunnevad vaid teineteist ja nüüd järgmise suvel plaanivad abielluda. Ma isegi oma mittekriminaalist abikaasaga olin abiellumise hetkeks neli korda kauem koos olnud.
Selle abiellumisevärgiga saab ju tohutult sisu toota. Ettevalmistused, planeerimine, kleidid jm asjad. Meie igavesti sisuikalduses vaevlevatest telekanalitest mõni ostab kindlasti õigused pulma otseülekandeks. Kindlasti veel super special saatesari pulmadeks valmistumiseks. Tõsine kullaauk, noh.
-
Külaline
Miks ma peaks neid igal pool nägema?
Just sama mõte. Siis lahutavad, siis jälle abielluvad, siis jälle lahutavad...Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 12:45Mis sina ja sina.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 12:09 Mul pidi karp lahti vajuma. Aasta aega tunnevad vaid teineteist ja nüüd järgmise suvel plaanivad abielluda. Ma isegi oma mittekriminaalist abikaasaga olin abiellumise hetkeks neli korda kauem koos olnud.
-
Külaline
Rahvuskangelasi tuleb ikka tunda, nagu Kalevipoeg või nii
Kirjutavad endast juba eeposeid
-
Külaline
Seda "sara" nad ju renoveerivadki praegu. Kummaline, et maja on ju M nimel, aga meespool ka panustab sellesse. Nojah, abielludes läheb nagunii vara pooleks
nüüd jääb veel beebiuudiseid ootama jääda 
-
Külaline
Abielludes läheb pooleks? Mis jurajutt see veel on?Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 13:35 Seda "sara" nad ju renoveerivadki praegu. Kummaline, et maja on ju M nimel, aga meespool ka panustab sellesse. Nojah, abielludes läheb nagunii vara pooleksnüüd jääb veel beebiuudiseid ootama jääda
![]()
-
Külaline
???
-
Külaline
Sellise raha eest selline sara osta on ka muidugi omaette tase, aga nagu M ise ütles peale ostueelse kontrolli tulemuste saamist, et ta ei viitsi sellesse süveneda, et kui palju see maja tegelt remonti vajab, pohhui!
-
Külaline
Kui raha nii lobinal sisse voolab, milleks siis mõelda.
-
Külaline
Minu arvates on aasta täiesti piisav. Pole küll täheldanud, et abielu jääb paremini püsima neil, kes võimalikult palju aastaid enne koos olnud. Miskipärast kipub suisa vastupidi olema. Enne abiellumist pikalt koos olnud paar läheb peale abiellumist varsti pauguga lahku.
Miskipärast mul on teiste paaride osas päris hea seitsmes meel. Need paarid, kelle puhul olen kohe algul ebakõla tunnetanud, ongi lahku läinud. Ja ei see ei sõltu minu isiklikust maitsest ega sümpaatiast. Antud paari puhul mul on positiivne tunne, et sobivad omavahel ja sarnased hinged.
Miskipärast mul on teiste paaride osas päris hea seitsmes meel. Need paarid, kelle puhul olen kohe algul ebakõla tunnetanud, ongi lahku läinud. Ja ei see ei sõltu minu isiklikust maitsest ega sümpaatiast. Antud paari puhul mul on positiivne tunne, et sobivad omavahel ja sarnased hinged.
-
Külaline
Sinu arust lähevad abiellumisel pooled su varadest mehele?Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 13:35 Seda "sara" nad ju renoveerivadki praegu. Kummaline, et maja on ju M nimel, aga meespool ka panustab sellesse. Nojah, abielludes läheb nagunii vara pooleksnüüd jääb veel beebiuudiseid ootama jääda
![]()
-
Külaline
Minu teooria on, et sellistel paaridel on tegelikult probleemid juba enne. Ja nad üritavad oma probleeme abiellumisega lahendada. Aga üldjuhul ei lahenda üks ilusates riietes pidu probleeme.
Minu arvates on ka aasta piisav. Eriti kui enamus sellest aastast on juba nagunii leivad ühes kapis olnud.
-
Külaline
Ma olen kindel, et Malluka armastus on nii suur, et ta suudab muuta iga kriminaali ja teha tast korraliku inimese. Teeks isegi Padarist, kui too talle meeldiks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist