Suure-Lähtru lugu, kuidas võiks lõppeda?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Lõik Delfist.

Kaire kirjeldas ka õhtut ja ööd, mil toimus tema õe nüüdseks kohtupinki toonud sündmustik.

4. veebruari õhtul oli Kuusemaade perekond sauna teinud. Nende saunalava olevat väike ja mahutavat vaid kuni kaks inimest. Kõigepealt võtsid leili ema-isa, siis Kaire ning tema järel Kairi.

Kaire ei märganud sel õhtul midagi ebatavalist ning pärast sauna läks ta teisele korrusele PlayStationit mängima. Kella ühe ajal möödus ta teel tualetti toast, kus tavaliselt ööbis Kairi. Ta vaatas, et Kairi magab, kuid järeldas seda üksnes voodil olnud kuhja katva teki põhjal.

Sel ööl Kairi sünnitas.

Õel on ju oma pere, mees ja kaks last, kellega elab omaette kuskil mujal. Siit aga tuleb välja, nagu elaks vanemate juures.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 21:05 Vaidlen vastu - ei paista tark, kuna hetkel paistab, et kalkuleeris vägagi naiivselt, et varjab ja siis vabaneb soovimatust beebist tänapäevases maailmas niisama lihtsalt. Isiklikult ei usu, et ta selle kõik üksinda läbi tegi. Eks ikka aidati. Kui keegi ei teadnud, siis on nad seal..., vabandust väljenduse eest.
Ja kamba peale ei leitud paremat lahendust kui esimene B klass -a viskame põllule? Kahtlen tugevalt, et keegi aitas.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 20:25 Minu jaoks on ainus küsimus - miks? Mis sundis enam mitte nii noort naist oma last tapma? See, et inimene lapsi ei soovi saada, on normaalne. Lihtsalt soovimatu raseduse lõpetamiseks on mõistlikumaid viise.
Oli ehk peres sel teemal juttu? Hurjutas ehk pere, et soidad siin Dubai ja jumal teab mis kohtade vahet, pärast kes teab, kuskohast saad tite taha ja siia ära seda võõrast rassist last too? Avastas ehk tõesti alles siis, kui enam aborti teha ei saanud? Mingi muu asi? Aju tõrgub uskumast, et ta loobus legaalsest võimalusest teha aborti ja otsustas selle asemel teadlikult ja ette planeeritult lapse sünnituse järgselt tappa ning surnukeha nö kaotada nagu poleks mitte midagi olnud.
Sünnituse ja raseduse kohta telefonis otsingud algasid alles detsembris, vähemalt nii ma sain artiklist aru. Sh oli googeldanud nii raseduse katkestamist kui elu peale sünnitust ja Pelgulinna sünnitusmaja. Võibolla ta siis tõesti ei saanud varem aru, et rase on. Veebruari või jaanuari piltidel või kus see kõht näha oli, ei tundunud see tegelikult eriti suur raseduse lõpu kohta, vb siis alguses ei paistnudki välja. Äkki siis läks midagi valesti peale sünnitamist ja mingi hetk vaatas, et laps surnud ja läks paanikasse?
Külaline

Õel on ju oma pere, mees ja kaks last, kellega elab omaette kuskil mujal. Siit aga tuleb välja, nagu elaks vanemate juures.
Kairil on kaks õde. Vanem elab eraldi. Noorem õde elab vanemate juures. Tal on mingi puue.
Külaline

Katu kirjutas: 29 Okt 2024 22:39Kuusemaa pere esimene laps, kelle Anita andis ära on Ramil R...
Mõlemale mustad mehed meeldivad, aga miks nende lapsed mitte?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 21:29
Kairil on kaks õde. Vanem elab eraldi. Noorem õde elab vanemate juures. Tal on mingi puue.
Jah, aga sellest vanemast ongi jutt, mitte nooremast.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Ma usun vist ka, et kui keegi oleks veel teadnud, siis oleks leitud parem lahendus, kui laps kilekotis põllule. Ei usu, et kamp adekvaatseid täiskasvanuid sellisele mõttele tulid. Kui tulid, siis ma ei tea mis maailmas ma elan.
Püha õde

Postitus Postitas Püha õde »

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 20:51 Ma arvan, et lapse isa isik võib olla siin see võtmeküsimus. Me ei tea mil moel laps tuli. See võis armastus olla, see võis kuriteo tagajärg olla, see võis raju pidu olla jne... Kui lapse isa on vastumeelne, siis võib see suhtumine kanduda üle ka rasedusele.
Äkki viivad jäljed Dubaisse...
Külaline

Egalitaar kirjutas: 30 Okt 2024 20:51
Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 19:34 Kas see naine on üldse vaimselt terve?
Tõenäoliselt on. Kindlasti psühhopaat. Tark, kalkuleeriv psühhopaat.
Umbes nagu Rappija Jack?
Külaline

Anonymous kirjutas: 30 Okt 2024 21:36Äkki viivad jäljed Dubaisse...
Või Ramili juurde
Külaline

Võimalik on ka see, et kui selline otsing(raseduse katkestami e) juba tehti, kutsus ta ise sünnituse esile.
Arvas, et sellega see katkeb või midagi sellist aga vot hoopis sündis terve laps.
Lootekoti purustamisega saab näiteks sünnituse aktiveerida juba täis kantud ajal.
Ja täitsa võimalik on ka see, et ei teadnud oma raseduse suurust. Väikese kõha pärast ehk arvaski, et laps sünnib sügavalt enneaesena ja elama ei jää.

Osadel tõesti kohe päevad ära ei jää. Mul isiköikult on töökaaslane, kes sai alles 16.ndal nädala rasedusest teada, sest alles siis päevad enam ei tulnud. Ja tal oli ka lõpuni välja väike kõht.
Mina aga paisusin juba 12.ndal ja sünnitama minnes oli kõht nii suur, et oleks võinud vabalt kõhu järgi vaadates kaksikud olla.
Külaline

Mauno kirjutas: 30 Okt 2024 21:36 Ma usun vist ka, et kui keegi oleks veel teadnud, siis oleks leitud parem lahendus, kui laps kilekotis põllule. Ei usu, et kamp adekvaatseid täiskasvanuid sellisele mõttele tulid. Kui tulid, siis ma ei tea mis maailmas ma elan.
Palju on räägitud, et leiti põllult, aga minu arust ju tegelikult seda kohta ei leitudki tegelikult üles, kust koer imiku leidis. Ja kust see info tuli, et oli kilekotis, koera perenaine ütles, et alasti beebi oli, st ilma millegagi ümber ka.
Kas kott leiti hiljem kuskilt. Kui juba kotti toppis, siis selle koti oleks saanud ka maja juures ära peita ja hiljem vabaneda, miks ta selle põllule pidi viima.
Külaline

Anonymous kirjutas: 30 Okt 2024 21:42miks ta selle põllule pidi viima.
Ta läkski matma, aga maa oli külmunud, auk jäi madal ja koerad kraapisid selle lahti ning lõhkusid kilekoti.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 21:42
Mauno kirjutas: 30 Okt 2024 21:36 Ma usun vist ka, et kui keegi oleks veel teadnud, siis oleks leitud parem lahendus, kui laps kilekotis põllule. Ei usu, et kamp adekvaatseid täiskasvanuid sellisele mõttele tulid. Kui tulid, siis ma ei tea mis maailmas ma elan.
Palju on räägitud, et leiti põllult, aga minu arust ju tegelikult seda kohta ei leitudki tegelikult üles, kust koer imiku leidis. Ja kust see info tuli, et oli kilekotis, koera perenaine ütles, et alasti beebi oli, st ilma millegagi ümber ka.
Kas kott leiti hiljem kuskilt. Kui juba kotti toppis, siis selle koti oleks saanud ka maja juures ära peita ja hiljem vabaneda, miks ta selle põllule pidi viima.
Kott leiti ka lahtirebituna kusagilt põllult. Koer ilmselt kotiga leidis aga rebis koti kakti ja kui tite hambusse võttis, võis see kolekott igas suunas veidi seigelda.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 21:32
Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 21:29
Jah, aga sellest vanemast ongi jutt, mitte nooremast.
Noorem (Kaire) andis täna tunnistusi. Vanema nimi on Karin.
Külaline

Anonymous kirjutas: 30 Okt 2024 21:51Noorem (Kaire) andis täna tunnistusi. Vanema nimi on Karin.
Isegi nimede panemisel mõte ei liikunud, kõik Ka..
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 21:45
Kott leiti ka lahtirebituna kusagilt põllult. Koer ilmselt kotiga leidis aga rebis koti kakti ja kui tite hambusse võttis, võis see kolekott igas suunas veidi seigelda.
Jah, kilekott oli mingit pruunikat/beezi tooni ja sealt Kairi toast või majast leiti samasugune rull. Pluss vist oli kotil ka lapse DNA. See on käinus kuskilt artiklist läbi, aga ei leia allikat enam.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 22:06
Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 21:45

Jah, kilekott oli mingit pruunikat/beezi tooni ja sealt Kairi toast või majast leiti samasugune rull. Pluss vist oli kotil ka lapse DNA. See on käinus kuskilt artiklist läbi, aga ei leia allikat enam.

Jah, oli küll nii. Eilses mingis aktriklik oli sellest juttu
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 21:30
Katu kirjutas: 29 Okt 2024 22:39Kuusemaa pere esimene laps, kelle Anita andis ära on Ramil R...
Mõlemale mustad mehed meeldivad, aga miks nende lapsed mitte?
Minu mäletamist mööda oli beebi ikka valgest rassist.
Külaline

Kamp adekvaatseid täiskasvanuid… noo ma ei tea :) need valed ja hämamised stiilis “koer rebis lapse käest ära” ja “ta ei ole rase, vaid liiga palju söönud” küll väga adekvaatset muljet ei jäta. Et see on parim, mis kamba peale suudeti välja mõelda? 😀
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Nõiamoor, SeaTongue ja 9 külalist