Suure-Lähtru lugu, kuidas võiks lõppeda?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kohtule endast idioodi mulje jätmine võib ka kaitsetaktika olla.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 21:54
Anonymous kirjutas: 30 Okt 2024 21:51Noorem (Kaire) andis täna tunnistusi. Vanema nimi on Karin.
Isegi nimede panemisel mõte ei liikunud, kõik Ka..
Mis see siia puutub? Tavaline praktika paljudes peredes, et lastel sarnase algusega nimed.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 22:18
Mauno kirjutas: 30 Okt 2024 21:36 Ma usun vist ka, et kui keegi oleks veel teadnud, siis oleks leitud parem lahendus, kui laps kilekotis põllule. Ei usu, et kamp adekvaatseid täiskasvanuid sellisele mõttele tulid. Kui tulid, siis ma ei tea mis maailmas ma elan.
Kamp adekvaatseid täiskasvanuid… noo ma ei tea :) need valed ja hämamised stiilis “koer rebis lapse käest ära” ja “ta ei ole rase, vaid liiga palju söönud” küll väga adekvaatset muljet ei jäta. Et see on parim, mis kamba peale suudeti välja mõelda? 😀
No me ei tea, mida nn kaitsja neile soovitab. Sellest hetkest jutud muutuma hakkasid.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 19:37
Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 19:00
Külaline kirjutas: 29 Okt 2024 17:56

Ja ükski pereliige ei näinud....mitte kui midagi
Ma pole kunagi oma õdede pesusahtlis sorinud.
Ega siis PESU järgi ei pea aru saama, johhaidii! Vaid selle järgi, kuidas ta järjest suuremaks paisub. (Haaran peast)
No tänaste ütluste järgi oli see kõht ikka mingi hetk ju teemaks. Aga tundub, et peres ongi mingi suurem kommunikatsiooniprobleem ja rohkem ei tahetudki arutada sel teemal ja peideti pea liiva alla? “Palju söönud ja joonud” ei ole tõesti pädev argument; tavalises vestluses ju niisama oma kõhust ei räägi, kui keegi seda konkreetselt ei adresseeri.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 22:40

No tänaste ütluste järgi oli see kõht ikka mingi hetk ju teemaks. Aga tundub, et peres ongi mingi suurem kommunikatsiooniprobleem ja rohkem ei tahetudki arutada sel teemal ja peideti pea liiva alla? “Palju söönud ja joonud” ei ole tõesti pädev argument; tavalises vestluses ju niisama oma kõhust ei räägi, kui keegi seda konkreetselt ei adresseeri.
Mis ajast üldse palju söömise peale ainult kõht permanentselt suureks läheb?
Külaline

Kas motiiv ei võiks olla see, et kuna Kairi teadis, et ema andis ära oma esimese lapse, kes oli tehtud eelnevalt nooruses mingi mehega ja nüüdne peremeees ehk Kairi isa, ei aktsepteerinud seda last oma perre. Kairil oli postitus ka selle vanima lapsega, ehk Ramiliga ja ka väikevennast, kes hooldekodus ja puudega, et ikkagi hoolib vendadest. Ei tahtnud aga sama saatust oma lapsele, pigem arvas, et lihtsam ise teha lapsele lõpp, kui anda talle nö.kurb elu.
Sai aru, et oma vanemate vastu ei saa ja koduõues sünnitus ja surmamine on väiksem tõenäosus, et tuleb välja, kui see et oleks sünnitanud ja tapnud välismaal. Maal loomapidamisega kasvavad lapsed on ka julgemad ehk sellise teoga.

Otsustatud, etteplaneeritud mõrv.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 22:42
Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 22:40

Mis ajast üldse palju söömise peale ainult kõht permanentselt suureks läheb?
See oleneb kehatüübist. Mina olen õunakehaga ja mulle on bussi rasedana istet pakutud, sest tõesti kõht punnitaki ette nagu rasedal. Aga reaalselt olen lihtsalt ülekaalus. Samal ajal reied, puusad ja rinnad on täiesti ok suuruses, aga kõht on ees.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 21:26
Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 20:25 Minu jaoks on ainus küsimus - miks? Mis sundis enam mitte nii noort naist oma last tapma? See, et inimene lapsi ei soovi saada, on normaalne. Lihtsalt soovimatu raseduse lõpetamiseks on mõistlikumaid viise.
Oli ehk peres sel teemal juttu? Hurjutas ehk pere, et soidad siin Dubai ja jumal teab mis kohtade vahet, pärast kes teab, kuskohast saad tite taha ja siia ära seda võõrast rassist last too? Avastas ehk tõesti alles siis, kui enam aborti teha ei saanud? Mingi muu asi? Aju tõrgub uskumast, et ta loobus legaalsest võimalusest teha aborti ja otsustas selle asemel teadlikult ja ette planeeritult lapse sünnituse järgselt tappa ning surnukeha nö kaotada nagu poleks mitte midagi olnud.
Sünnituse ja raseduse kohta telefonis otsingud algasid alles detsembris, vähemalt nii ma sain artiklist aru. Sh oli googeldanud nii raseduse katkestamist kui elu peale sünnitust ja Pelgulinna sünnitusmaja. Võibolla ta siis tõesti ei saanud varem aru, et rase on. Veebruari või jaanuari piltidel või kus see kõht näha oli, ei tundunud see tegelikult eriti suur raseduse lõpu kohta, vb siis alguses ei paistnudki välja. Äkki siis läks midagi valesti peale sünnitamist ja mingi hetk vaatas, et laps surnud ja läks paanikasse?
Aidake mul palun mõista, kuidas see rasedusest teadmine või mitteteadmine üldse tegelikult asjasse puutub? Saan aru, et see on üks osa kaitsetaktikast, aga mida see teadmine lõppkokkuvõttes muudab ja kuidas see õigustab lapse surma? Süüdistus ju on beebi mõrvas ja laiba rüvetamises.

Nagu ennegi siin kirjas: isegi kui rasedusest ei tea ja seda last ei soovi, siis on teisigi viise temast loobumiseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 23:02

Aidake mul palun mõista, kuidas see rasedusest teadmine või mitteteadmine üldse tegelikult asjasse puutub? Saan aru, et see on üks osa kaitsetaktikast, aga mida see teadmine lõppkokkuvõttes muudab ja kuidas see õigustab lapse surma? Süüdistus ju on beebi mõrvas ja laiba rüvetamises.

Nagu ennegi siin kirjas: isegi kui rasedusest ei tea ja seda last ei soovi, siis on teisigi viise temast loobumiseks.
Vahe on selles, mis paragrahvi alla see läheb ja vastavalt ka, mis karistuse saab. Kui teadis rasedusest ja planeeris tapmist ette, siis see on rängem kuiritegu karmima paragrahviga, kui lihtsalt šokiseisundis tapmine. Ja lõpeks nad võivad ka püüda tõestada, et tegemist ei olnud üldse tapmisega, aga surma põhjustmisega ettevaatamatusest.

Jah, süüdistus on tapmises ja laiba rüvetamises, aga süüdistus ei ole veel süüdi mõistmine. Advokaat püüabki leida neid asjaolusid, millega saab selle mõne kergema pargrahvi alla.

Karistusseadustikust:
§ 113. Tapmine
(1) Teise inimese tapmise eest –
karistatakse kuue- kuni viieteistaastase vangistusega.

(2) Sama teo eest, kui selle on toime pannud juriidiline isik, –
karistatakse rahalise karistusega.
[RT I, 23.12.2014, 14 - jõust. 01.01.2015]

§ 114. Mõrv
(1) Tapmise eest, kui see on toime pandud:
1) piinaval või julmal viisil;
2) üldohtlikul viisil;
3) kahe või enama inimese suhtes;
4) vähemalt teist korda;
5) seoses röövimisega või omakasu motiivil;
6) teise süüteo varjamise või selle toimepanemise hõlbustamise eesmärgil;
7) lõhkeseadeldise või lõhkeaine kasutamisega;
8) kättemaksuks ametialase tegevuse eest;
9) isiku poolt, keda on varem korduvalt karistatud tahtliku esimese astme kuriteo eest, mille süüteokoosseisu kuuluvaks tagajärjeks on raske tervisekahjustus, –
[RT I, 19.03.2019, 3 - jõust. 01.07.2019]
karistatakse kaheksa- kuni kahekümneaastase või eluaegse vangistusega.

(2) Sama teo eest, kui selle on toime pannud juriidiline isik, –
karistatakse rahalise karistusega.
[RT I, 12.07.2014, 1 - jõust. 01.01.2015]

§ 115. Provotseeritud tapmine
Tapmise eest, kui see on toime pandud äkki tekkinud tugeva hingelise erutuse seisundis, mille on põhjustanud kannatanupoolne vägivald või solvamine tapja või tema lähedase isiku suhtes, –
karistatakse ühe- kuni viieaastase vangistusega.

§ 116. Lapse tapmine
Ema poolt oma sündiva või vastsündinud lapse tapmise eest –
karistatakse kuni viieaastase vangistusega.

§ 117. Surma põhjustamine ettevaatamatusest
(1) Teise inimese surma põhjustamise eest ettevaatamatusest –
karistatakse kuni kolmeaastase vangistusega.
Külaline

Kui ta hakkas paar kuud enne sünnitust telefonist igasuguseid asju uurima, eks ta umbes siis taipasin, et on rase. Aga ega ta pruukinud siis ka taibata, et rasedus juba nii kaugel on - mis häda pärast ta muidu abordi kohta oleks uurinud. Millalgi kolm kuud enne sünnitust vast jõudis kohale. Selle peale võib mõistus segi minna küll.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 22:13
Anonymous kirjutas: 30 Okt 2024 22:10Minu mäletamist mööda oli beebi ikka valgest rassist.
Postitus on kustutatud
Mustanahaliste pigment lööb beebis välja hiljem. Samas araablased pole mustanahalised.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 21:51
Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 21:32
Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 21:29
Kairil on kaks õde. Vanem elab eraldi. Noorem õde elab vanemate juures. Tal on mingi puue.
Jah, aga sellest vanemast ongi jutt, mitte nooremast.
Noorem (Kaire) andis täna tunnistusi. Vanema nimi on Karin.
Ah jah, vabandust, mul endal juba nimed sassis
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 02:35
Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 22:13
Anonymous kirjutas: 30 Okt 2024 22:10Minu mäletamist mööda oli beebi ikka valgest rassist.
Postitus on kustutatud
Mustanahaliste pigment lööb beebis välja hiljem. Samas araablased pole mustanahalised.
Mul on suur tutvusringkond ja elan rahvusvahelises linnas, olen näinud valgeid, araabia ja segatud verega euroopa-araabia beebisid. Väga arusaadav vahe on sees, ka vastsündinutel. Araabia poolsaare inimeste geenides on väga tumedad ja karmid juuksed ning tumedam, oliivikarva nahk. Kui isa juhtub olema heleda naha ja juustega süürlane-liibanonlane siis võib tõesti ära petta.
Külaline

Vahetult pärast sündi on nad kõik punakad-lillakad. Araabia beebidel on enamasti rohkem juukseid peas.
Külaline

Mis vahet seal on, palju beebil juukseid peas on v milline on nahatoon? Beebi on beebi, teda ei peaks tapma.
Werf

Postitus Postitas Werf »

Praeguse kohtuseisuga tundub, et lugu lõpeb vanglaga. Vaevalt, et Sarv midagi süüdistust ümberlükkavat leiab. Huvitav, et kas imiku leidnud koer ja ja perenaine leiavad eraldi äramärkimist.
Külaline

Werf kirjutas: 31 Okt 2024 16:03 Praeguse kohtuseisuga tundub, et lugu lõpeb vanglaga. Vaevalt, et Sarv midagi süüdistust ümberlükkavat leiab. Huvitav, et kas imiku leidnud koer ja ja perenaine leiavad eraldi äramärkimist.
Ikka peaks, muidu ei oleks see tapmine väljagi tulnud, kui koer poleks toonud naabrile.
Kevadel oleks Kairi, kes töötab traktoristina antud talus, lihtsalt laiba mulla alla kündnud.

Siingi mõtlema panev seik, et teadis täpselt mis teeb, plaanipäraselt.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 16:56
Werf kirjutas: 31 Okt 2024 16:03 Praeguse kohtuseisuga tundub, et lugu lõpeb vanglaga. Vaevalt, et Sarv midagi süüdistust ümberlükkavat leiab. Huvitav, et kas imiku leidnud koer ja ja perenaine leiavad eraldi äramärkimist.
Ikka peaks, muidu ei oleks see tapmine väljagi tulnud, kui koer poleks toonud naabrile.
Kevadel oleks Kairi, kes töötab traktoristina antud talus, lihtsalt laiba mulla alla kündnud.

Pole küll asjatundja antud asjas, aga kujutan ette, et lihtsaim viis oleks olnud põletada, neil on seal ju kuivatid ja ilmselt ka mingid ahjud. Ei mingeid jälgi, mullast oleks tulnud välja veel aastate pärast luid-konte ja neid ju teadupärast on võimalik uurida ja tuvastada.
Aga jah, tundub väga seda moodi, et ülimalt ettekavatsetud tegu, naabri koer rikkus asja ära. Kuid kui sünnitus oleks hakanud päeval, mismoodi ta seda eelnevat ette võis kujutada, mida siis teeb, olles perega koos nt kuskil tööd tegemas.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 18:10
Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 16:56

Pole küll asjatundja antud asjas, aga kujutan ette, et lihtsaim viis oleks olnud põletada, neil on seal ju kuivatid ja ilmselt ka mingid ahjud. Ei mingeid jälgi, mullast oleks tulnud välja veel aastate pärast luid-konte ja neid ju teadupärast on võimalik uurida ja tuvastada.
Aga jah, tundub väga seda moodi, et ülimalt ettekavatsetud tegu, naabri koer rikkus asja ära. Kuid kui sünnitus oleks hakanud päeval, mismoodi ta seda eelnevat ette võis kujutada, mida siis teeb, olles perega koos nt kuskil tööd tegemas.
Siim pädeb see minu pakutud teooria ülevalpool, et ta kutsus selle ise äkki esile. Otsingus oli ju raseduse katkestamise infot uuritud.
Lootis ehk et sünnib surnuna. Kõht ju ka väike oli. Ju siis suurust ei teadnud täpselt.
Katu
Kontakt:

Postitus Postitas Katu »

Pigem ikka tava ahjus ei põle ära luud.
Kui ta ise on traktorist, siis tema aju järgi on see kõige loogilisem tegu. Ise ta ju künnab põldu ja omab ülevaadet, kas midagi paistab välja või mitte ja no kui tema ala on põllu kündmine, siis ju näiteks ema ei lähe ju põllule uurima, et oi oi, mis meil siin põllul leidub.
Nii kole, kui see ka pole, siis 3-4kg imik on võrreldav jänese
jänesepoja jäänustega näiteks. Ja ega viljapõllul inimene ei jaluta, nagu kartulipõllul.

"Spekulatsioon
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Tolmukübe ja 6 külalist