riigieksamite tulemused

sh teismelised
Vasta
Külaline

riigieksamite tulemused

Postitus Postitas Külaline »

kas on teada, millal tulemused tulevad?
Külaline

Ärevaks juba teeb...
Külaline

ma ka ei saa aru, miks on vaja viimase hetkeni venitada :)
Külaline

ei tea kas infosüsteem jälle ei tööta või on mõni muu tõrge :)
Maret Vaa
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Maret Vaa »

Juhuu, olemas! Nii laps kui mina õnnelikud, et saab soovitud erialale sisse!
Külaline

Kuidas selles sissesaamise saab juba praegu nii kindel olla?
Külaline

No kui lävend on täidetud, siis ongi sees. Vähemalt Tartu Ülikoolis nende erialadel, kus on lävend. Kui on erialakatse vms, siis muidugi ei tea veel.
Külaline

Aga lävendi ületajaid võib ju olla rohkem kui vastu võetakse.
Külaline

Ei. KÕIK,kes lävendi ületavad, on sees. Kui lävendiületajaid on vähem kui õppekohti, siis tuleb edetabel mängu
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 18:36 Aga lävendi ületajaid võib ju olla rohkem kui vastu võetakse.
Nii ongi. Kuigi kohti on nt 35, aga 70 inimest ületavad lävendi, siis peabki ülikool neid kõiki koolitama.
Thotu

Postitus Postitas Thotu »

Mina jällegi ei saa aru, kuidas riigieksamite keskmised tulemused nii madalad saavad olla. Ma ikka harjunud, et kui võimalik 100/100 saada, siis keskmine võiks olla kusagil seal 75 kandis või muidu on sisu liiga raske antud taseme jaoks.

Aga eesti keele keskmine 57,8 ja lai mata 52,8....?
https://opleht.ee/2024/06/haridus-ja-no ... tulemused/
Minu ülikooliaastail oli alla 64 läbikukkumine.
Külaline

Thotu kirjutas: 22 Juun 2024 10:58 Mina jällegi ei saa aru, kuidas riigieksamite keskmised tulemused nii madalad saavad olla. Ma ikka harjunud, et kui võimalik 100/100 saada, siis keskmine võiks olla kusagil seal 75 kandis või muidu on sisu liiga raske antud taseme jaoks.

Lõpetajate tase muutubki üha masendavamaks …
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 00:02Lõpetajate tase muutubki üha masendavamaks …
Ma arvan, et siin pole asi ainult mitte lõpetajates, vaid ka õpetajates, kes neid ette valmistavad, kvalifitseeritud õpetajaid lihtsalt jääbki järjest vähemaks koolides, sest see kaasav haridus ja igasugu hälvikud klassides võtavad neilt tööisu ära, seega ei saa normaalset haridust isegi need lapsed-noored, kes tegelikult sellest huvitatud on ja oleks valmis õppima, sest suurem aur läheb mingile muule asendustegevusele, et klassi ohjata.
Külaline

Tegelikult on väga palju neid, kelle jaoks on eesmärk ainult tulemus kirja saada, et jõuda keskharidust tõendava paberini, n-ö ühe punkti püüdjad. Alati ei õnnestu seegi.
Külaline

Thotu kirjutas: 22 Juun 2024 10:58 Mina jällegi ei saa aru, kuidas riigieksamite keskmised tulemused nii madalad saavad olla. Ma ikka harjunud, et kui võimalik 100/100 saada, siis keskmine võiks olla kusagil seal 75 kandis või muidu on sisu liiga raske antud taseme jaoks.

Kõik koolid, kus on võimalik keskharidust saada, on seal ju ühte patta pandud. Erikoolid, ametikoolid, täiskasvanute gümnaasiumid. Õpilaste kontingent ja tase on neis koolides väga erinev.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline