Millise auto ostaksite?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 18:41
https://www.auto24.ee/soidukid/4083523
See on 5 kohaline millel pagasnikus kaks istekohaliselaadset asja.
Ma ise otsin rohkem kui 5 kohalist, normaalse istumisega
autot.
Ega need sõidukate tagumised pingid ei ole ka kolmele paras sõitmiseks vaid kahele.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 19:02
autot.
Ega need sõidukate tagumised pingid ei ole ka kolmele paras sõitmiseks vaid kahele.
Noh, siin paluti X7 midagi võrfluseks tuua. X7 on mõõtmetelt ilge kolakas, aga sisemise ruumiga on samasugused lood nagu Qashqais.
Külaline

Mulle näiteks meeldib Volvo xc90 uuemad hübriidmudelid aga hinnale ei hakka hammas peale.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 19:44
Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 19:02
autot.
Noh, siin paluti X7 midagi võrfluseks tuua. X7 on mõõtmetelt ilge kolakas, aga sisemise ruumiga on samasugused lood nagu Qashqais.
Jah, on mõõtmetelt suur, sest on 7 kohta. Miks sa 5-kohalisega võrdled? 5-kohaline on X5, mis on väike auto.
Külaline

Mulle on alati meeldinud Lincoln Navigatorid. Nendes autodes on stiili, sest Lincoln on läbi põlvede olnud limusiinide tootja
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 21:43 Mulle on alati meeldinud Lincoln Navigatorid. Nendes autodes on stiili, sest Lincoln on läbi põlvede olnud limusiinide tootja
On küll, aga parkida on pealinnas vilets. Kui muidugi Räpinas sellega ringi vurad, siis seda muret ei ole.
Külaline

Teadliku ja keskkonnast hooliva inimesena sõidan ainult elektriautoga. Õnneks mu pere samasugune. Kõik elektriautodega sõidavad.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Nov 2024 11:02 Teadliku ja keskkonnast hooliva inimesena sõidan ainult elektriautoga. Õnneks mu pere samasugune. Kõik elektriautodega sõidavad.
Mõeldes elektriautode tootmisele ja utiliseerimisele, siis mingit keskkonna juttu ajada ei ole eriti tark. Loe internetist, milline on elektriautode jalajälg loodusele. Mind hämmastab, et sa oled võhik ja sinisilmne.
https://majandus.postimees.ee/7279086/t ... ust-suurem
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Nov 2024 11:07
Külaline kirjutas: 01 Nov 2024 11:02 Teadliku ja keskkonnast hooliva inimesena sõidan ainult elektriautoga. Õnneks mu pere samasugune. Kõik elektriautodega sõidavad.
Mõeldes elektriautode tootmisele ja utiliseerimisele, siis mingit keskkonna juttu ajada ei ole eriti tark. Loe internetist, milline on elektriautode jalajälg loodusele. Mind hämmastab, et sa oled võhik ja sinisilmne.
Ojaa, nõus. Ma ostsin ka esimese elektrika noorena ca 10 aastat tagasi, kui neid linnapildis väga massiliselt ei olnud, enda arvates jube keskkonnateadlik. Täna saab selle autoga talvel sõita ca 50km, kui ei taha, et kann istme külge külmuks ehk siis pool aastat seisab täiesti kasutuna ja rohkem on kasutusel teine auto. Praktiliselt saaks ka ainult selle teise autoga vabalt läbi aga kuna see elektrikas olemas on, siis soojemal ajal kasutame. Ilmselt läheb müüki, ehk keegi väga vähenõudlik isegi ostab ja sealt edasi ilmselt hävitamisele. Kõige mõttetum ost mu elus ja mis ressurss selle ühe auto tootmiseks on läinud, mis 10 aastat vastu pidanud, õudne.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Nov 2024 11:11
Külaline kirjutas: 01 Nov 2024 11:07
Ojaa, nõus. Ma ostsin ka esimese elektrika noorena ca 10 aastat tagasi, kui neid linnapildis väga massiliselt ei olnud, enda arvates jube keskkonnateadlik. Täna saab selle autoga talvel sõita ca 50km, kui ei taha, et kann istme külge külmuks ehk siis pool aastat seisab täiesti kasutuna ja rohkem on kasutusel teine auto. Praktiliselt saaks ka ainult selle teise autoga vabalt läbi aga kuna see elektrikas olemas on, siis soojemal ajal kasutame. Ilmselt läheb müüki, ehk keegi väga vähenõudlik isegi ostab ja sealt edasi ilmselt hävitamisele. Kõige mõttetum ost mu elus ja mis ressurss selle ühe auto tootmiseks on läinud, mis 10 aastat vastu pidanud, õudne.
See oli tore lugemine, mis marki autoga on tegu?
Külaline

Anonymous kirjutas: 01 Nov 2024 22:06See oli tore lugemine, mis marki autoga on tegu?
ilektri autuga
Külaline

ostaks volvo xc 90. aga koonerdan ja sõidan volvo xc 60-ga edasi :)
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 13:02 ostaks volvo xc 90. aga koonerdan ja sõidan volvo xc 60-ga edasi :)
Loomulikult, sest sa omad kolme last ja kivistunud 10 aasta tagust arusaama, et Volvo on kõige turvalisem auto.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 16:47
Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 13:02 ostaks volvo xc 90. aga koonerdan ja sõidan volvo xc 60-ga edasi :)
Loomulikult, sest sa omad kolme last ja kivistunud 10 aasta tagust arusaama, et Volvo on kõige turvalisem auto.
Ma ei ole tsiteeritu ja 10 aastat tagasi käisin algklassides aga sihin samamoodi volvot, mis on kusjuures päris teemas praegu just nooremapoolsete ja lastetute hulgas, vähemalt minu tutvusringkonnas. Uued mudelid näevad päris head välja, mugavad, üsna säästlikud, püsivad.
Külaline

Olen viimased 10 aastat sõitnud Renault erinevate mudelietga ja ei näe ühtegi põhust, miks muud peaks valima.
Külaline

Anonymous kirjutas: 03 Nov 2024 19:36Ma ei ole tsiteeritu ja 10 aastat tagasi käisin algklassides aga sihin samamoodi volvot, mis on kusjuures päris teemas praegu just nooremapoolsete ja lastetute hulgas, vähemalt minu tutvusringkonnas. Uued mudelid näevad päris head välja, mugavad, üsna säästlikud, püsivad.
Ma siis avan kaarte pisut. Volvo disain on ilus, aga Volvo ei ole enam Rootsi bränd, vaid kuulub hiinlastele. Ostes Volvo, toetad hiinlasi. Ka Volvode kvaliteet ei ole enam see, mis ta oli 15-30 aastat tagasi. Googelda sõnapaari Volvo Geely ja loe. Üks näide siia
https://majandus.postimees.ee/1218646/h ... otsiparane
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 22:59
Anonymous kirjutas: 03 Nov 2024 19:36Ma ei ole tsiteeritu ja 10 aastat tagasi käisin algklassides aga sihin samamoodi volvot, mis on kusjuures päris teemas praegu just nooremapoolsete ja lastetute hulgas, vähemalt minu tutvusringkonnas. Uued mudelid näevad päris head välja, mugavad, üsna säästlikud, püsivad.
Ma siis avan kaarte pisut. Volvo disain on ilus, aga Volvo ei ole enam Rootsi bränd, vaid kuulub hiinlastele. Ostes Volvo, toetad hiinlasi. Ka Volvode kvaliteet ei ole enam see, mis ta oli 15-30 aastat tagasi. Googelda sõnapaari Volvo Geely ja loe. Üks näide siia
https://majandus.postimees.ee/1218646/h ... otsiparane
Ma olen autode osas üsna võhik aga kas mitte kõik ei ole lõppude-lõpuks made in china? Teoreetiliselt ei ole ju vahet kus see auto nendest juppidest kokku pannakse, kui materjal saadakse hiinast. Tänapäeval on vast võimatu tarbida üldse midagi, mis algupäraselt hiinast ei pärine.
Külaline

Lihtsalt huvipärast tegin kiire googeldamise erinevate tuntud automarkide osas- bmw, mercedes, jaguar, land rover, nissan, honda... arva ära
Külaline

Anonymous kirjutas: 03 Nov 2024 23:03Ma olen autode osas üsna võhik aga kas mitte kõik ei ole lõppude-lõpuks made in china? Teoreetiliselt ei ole ju vahet kus see auto nendest juppidest kokku pannakse, kui materjal saadakse hiinast. Tänapäeval on vast võimatu tarbida üldse midagi, mis algupäraselt hiinast ei pärine.
Ma olen asjatundja, külastanud mitmeid autotehaseid Euroopas. Näiteks Mercedesed valmivad Saksamaal Sindelfingenis, BMW-d toodetakse Münchenis, Audil on tehas Ungaris, Skodal Tsehhis. VW toodab Saksamaal, aga kuna tal on mitu tehast (vist 10), siis Hiinas tehakse samuti VW-d. Eks neid juppe, millest auto kokku pannakse, tuleb igalt poolt, loomulikult ka Hiinast. Ja ka Eestist. Meil toodeti juhtmekimpe Scaniale, kui ma ei eksi. Tootmine oli Keilas ja Haapsalus ja üks neist pandi mingi aeg kinni. Aga autode puhul on tähtis insenerikunst-engineering. Kes ja kus autod välja mõeldakse.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 16:47
kust sa tead :D? kolm last on mul tõepoolest, aga nad juba päris suured ja oma autoga ma neid tavaliselt ei vea.
eks ta suht turvaline ole jah. kui võrdled miski pezoo või renooga on pleki paksus ja turvavarustus ikka mäekõrguselt üle. no ja muud ju nagu ei ole ka, mis viisakas välja näeks, mõistliku hinnaga oleks ja auto moodi välja näeks. bemmid kahjuks välistan kohe - kuigi autol pole viga, on mark maani maha tehtud. mersu tuleks ka kõne alla, aga on volvost kallim ja no siis veel audi, aga seda ei soovitata metsateedel sõitjatele osta. fänsid vidinad pidid ära pudenema, kui raputada saab.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist