Mallukas ja Märten abielluvad
-
Külaline
Mis vahet seal on, kas abiellud endise kriminaaliga või mittekriminaaliga. Kui oled ise puhas poiss, siis vahet pole.
-
Külaline
Puhas seni kuni pole vahele jäänud?Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 21:15 Mis vahet seal on, kas abiellud endise kriminaaliga või mittekriminaaliga. Kui oled ise puhas poiss, siis vahet pole.
Sest kui inimesed abielluvad, siis ma eeldan, et neil on ikkagi ühised väärtused.
Kõrgete moraalsete väärtustega inimene pigem ei abiellu kriminaaliga. Ammugi mitte siis, kui kriminaal ei ole oma süüst aru saanud.
-
Külaline
Pidasin silmas abieluosalist, kes pole ja pole olnud kriminaal. Ta on ise puhas ja savi, mis teine teinud on. Abiellutakse armastusest.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 14:38Puhas seni kuni pole vahele jäänud?Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 21:15 Mis vahet seal on, kas abiellud endise kriminaaliga või mittekriminaaliga. Kui oled ise puhas poiss, siis vahet pole.
Sest kui inimesed abielluvad, siis ma eeldan, et neil on ikkagi ühised väärtused.
Kõrgete moraalsete väärtustega inimene pigem ei abiellu kriminaaliga. Ammugi mitte siis, kui kriminaal ei ole oma süüst aru saanud.
-
Külaline
Kuidas see savi on, mis teine teinud on? Jutu järgi ma sain aru, et mees kavatseb samasugust elustiili jätkata nagu seni.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 14:58Pidasin silmas abieluosalist, kes pole ja pole olnud kriminaal. Ta on ise puhas ja savi, mis teine teinud on. Abiellutakse armastusest.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 14:38Puhas seni kuni pole vahele jäänud?Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 21:15 Mis vahet seal on, kas abiellud endise kriminaaliga või mittekriminaaliga. Kui oled ise puhas poiss, siis vahet pole.
-
Külaline
See on siis tema probleem. Inimene on isiksus, tehku, mis tahab. Kuidas see naisesse puutub?Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 21:19Kuidas see savi on, mis teine teinud on? Jutu järgi ma sain aru, et mees kavatseb samasugust elustiili jätkata nagu seni.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 14:58Pidasin silmas abieluosalist, kes pole ja pole olnud kriminaal. Ta on ise puhas ja savi, mis teine teinud on. Abiellutakse armastusest.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 14:38
Puhas seni kuni pole vahele jäänud?
-
Külaline
Ma küll Malluka pärast ei muretse. Isegi kui ta paljaks varastatakse, suudab Mallukas ikka taas rikkaks saada.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 12:09 Mul pidi karp lahti vajuma. Aasta aega tunnevad vaid teineteist ja nüüd järgmise suvel plaanivad abielluda. Ma isegi oma mittekriminaalist abikaasaga olin abiellumise hetkeks neli korda kauem koos olnud.
On vaid aja küsimus, mil see suhe ühel päeval veel Malluka paljaksvarastamisega lõppeb. Ja ei, Märten ei ole muutunud mees, arvestades kuidas ta Laseris oma 5000€ suuruse sissetulekuga kelkis, millest ta ei plaanigi tagasi midagi maksma hakata inimestele, kes tema tõttu kannatanud on.
-
Külaline
Justnimelt. Sest selliseid lolle kes temale raha maksab on palju. Kui võtta need KH toetust jagavad ja tema seinal paatoslikult kõnesid pidavaid naisi siis sealt saab julgelt paarsada tükki kätte kes on Malluka fännid
-
Abc
Keemia kestab veel.
Kas ma olen ainus, kes pole tema sisuloomist tarbinud ha blogi lugenud.
Kunagi nägun vaid lugu mingis pereajakirjas, oli tore, noor pere paari lapsega ja nüüd uudistes vaid kaebamised, kohtulood, kriminaalne mees ja naisel kolm tütart. Kas ta ise pole mõelnud kuhu elutrepp suundub?
Kas ma olen ainus, kes pole tema sisuloomist tarbinud ha blogi lugenud.
Kunagi nägun vaid lugu mingis pereajakirjas, oli tore, noor pere paari lapsega ja nüüd uudistes vaid kaebamised, kohtulood, kriminaalne mees ja naisel kolm tütart. Kas ta ise pole mõelnud kuhu elutrepp suundub?
-
Külaline
Mehel seljataga kaks abielu ja 5 last erinevate naistega, naisel seljataga 1 abielu ja 3 last.
Koos saavad nad oma neljandat pulma pidama hakata oma 8 lapsega.
Mis siin saaks küll valesti minna...
Koos saavad nad oma neljandat pulma pidama hakata oma 8 lapsega.
Mis siin saaks küll valesti minna...
-
Püha õde
Ma arvan, et kutt on lihtsalt keskmisest suurema riistaga ja suudab sellega naisi hullutada ja nii need naised sulavad. Nagu näha, siis mõni soovib aisegi abielluda.
-
Külaline
Et siis mehe teod ei puutu absoluutselt naisesse? Väga huvitav suhe ja abielu.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 21:32See on siis tema probleem. Inimene on isiksus, tehku, mis tahab. Kuidas see naisesse puutub?Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 21:19Kuidas see savi on, mis teine teinud on? Jutu järgi ma sain aru, et mees kavatseb samasugust elustiili jätkata nagu seni.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 14:58
Pidasin silmas abieluosalist, kes pole ja pole olnud kriminaal. Ta on ise puhas ja savi, mis teine teinud on. Abiellutakse armastusest.
-
külaline
Ei lähe nagunii pooleks.Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2024 13:35 Seda "sara" nad ju renoveerivadki praegu. Kummaline, et maja on ju M nimel, aga meespool ka panustab sellesse. Nojah, abielludes läheb nagunii vara pooleksnüüd jääb veel beebiuudiseid ootama jääda
![]()
Ühisvara ehk see "pooleks- vara" hakkab tekib sellest varast, mida abikaasad ostavad peale abiellumist ehk abielus olles. Siingi on erandeid (kui on sõlmitud varalahusus, siis ei lähe ühisvaraks, kui üks pool saab midagi pärimise või kinke teel, siis ei lähe ühisvaraks).
-
Külaline
Millest see kole nimi Mallukas tal tuleneb? Pärisnimi ju kena, miks seda ei kasuta?
-
Külaline
Üldiselt mitte. Üks täiskasvanu ei vastuta teise eest. Kui enam ei sobi, lahutad ära, kogu lugu.Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 11:18Et siis mehe teod ei puutu absoluutselt naisesse? Väga huvitav suhe ja abielu.
-
Külaline
-
Külaline
Inimese pärisnimi ongi Mallu.Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 14:12 Millest see kole nimi Mallukas tal tuleneb? Pärisnimi ju kena, miks seda ei kasuta?
-
Külaline
Ei ole.
-
Külaline
Ta võttis Mallu enda nimele juurde. Ametlikult.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Nõiamoor, SeaTongue ja 9 külalist