Kanaari saared

lugusid ja muljeid välismaalt
Vasta
Külaline

Kanaari saared

Postitus Postitas Külaline »

Plaan on minna Kanaari saartele. Hetkel on laual kaks valikut - neljapäevane reis või nädalane.

Neljapäevane sobiks tööga klapitamise mõttes paremini ja on natukene odavam ka. Samas, kas nelja päevaga (millest kaks kulub sõidule - mõlemad veel ümberistumistega) jõuab piisavalt kõike näha? Saan aru, et see on väike saar ja seal ei olegi midagi nii palju vaadata, vaid pigem nautida lihtsalt sealse looduse ilu. Parandage mind, kui eksin!

Mida teie soovitate? Kas võtaksite pikema või lühema reisi? Paljudel põhjustel eelistaksin ise just seda lühemat reisi. Samas ei tahaks ka, et lausa tormamiseks läheks...
Külaline

Nädal. 100%. Nelja päevaga ei teki puhkuse tunnetki
Külaline

7 on vähe ja 14 palju. 11 päeva paras.
Kõuts
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kõuts »

Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 21:02 Plaan on minna Kanaari saartele. Hetkel on laual kaks valikut - neljapäevane reis või nädalane.

Neljapäevane sobiks tööga klapitamise mõttes paremini ja on natukene odavam ka. Samas, kas nelja päevaga (millest kaks kulub sõidule - mõlemad veel ümberistumistega) jõuab piisavalt kõike näha? Saan aru, et see on väike saar ja seal ei olegi midagi nii palju vaadata, vaid pigem nautida lihtsalt sealse looduse ilu. Parandage mind, kui eksin!

Mida teie soovitate? Kas võtaksite pikema või lühema reisi? Paljudel põhjustel eelistaksin ise just seda lühemat reisi. Samas ei tahaks ka, et lausa tormamiseks läheks...
Milline saar siis?
Sõit Kanaaridele on suht pikk. Ei tahaks ca 7 h lennata, 2 päeva kohal olla, vaatamisväärsused kiirkorras üle käia ja siis kohe tagasi lennata. See nagu töö rohkem 😃
Olen käinud Tenerifel, teinud seal eestlaste firmaga saaretuure, sõitnud La Gomerale, käinud loomaaedades, veeparkides ja loodusparkides, lisaks ka mõnulenud nii randades kui restoranides. 10 päeva tundus paras.
Gran Canariale ka alla nädala ei plaaniks.
Kõuts
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kõuts »

Kui su reis on veel ümberistumisega, siis veel pikem ja tüütum lennukis kügelemine ju. Ma olen lennanud nii Tallinnast kui ka Riiast otse.
Katerin
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Katerin »

Soovitan ikka pikemat reisi. Nädalavahetuseks on mõttekas sõita kuskile lähemale, nt Londonisse või Pariisi. Aga Kanaarid asuvad kaugemal, pole väga rentaabel raisata sisuliselt 2 päeva lendamise peale.

Olen käinud Gran Canarial ja Tenerifel, kaks nädalat ja üks nädal. Igav ei hakanud, vaatamisväärsusi oli ja tegevust jätkus piisavalt. Rentisime auto ja sõitsime ringi. Endale meeldisid Kanaarid tõtt-öelda kõige rohkem - kui võrrelda n-ö klassikaliste soodsama otsa soojamaa puhkusereisi sihtkohtadega nagu nt Egiptus või Türgi. Inimesed tundusid meeldivamad, puudus see pidev kauba pähemäärimine, lastele naeratati ja loodus oli ka mitmekesine ja ilus.
Külaline

Nelja päevaga ma magaks kodus, teeks mõne edasilükstud asja ära, käiks mõnes muuseumis ja väikelinnas ja kõik. Ma ei hakkaks 7000 km kaugusele mitme lennuga sõitma.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Nov 2024 09:34 Nelja päevaga ma magaks kodus, teeks mõne edasilükstud asja ära, käiks mõnes muuseumis ja väikelinnas ja kõik. Ma ei hakkaks 7000 km kaugusele mitme lennuga sõitma.
Täpselt, 4 päevaks ei viitsiks Lättigi minna :lol:
Külaline

Anonymous kirjutas: 01 Nov 2024 13:45Täpselt, 4 päevaks ei viitsiks Lättigi minna
Mis Lätti, ma ei viitsiks isegi Tallinnast Kohilasse minna. :D
Külaline

Oiii, see mõtegi paneb lahinal nutma.
Miks te alati kolinal äärmustesse lähete :)
Külaline

Aitäh! Teist oli palju abi! Otsus on tehtud. Võtan pikema reisi. Üle nädalast kahjuks endale lubada ei saa :)
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Nov 2024 20:08 Aitäh! Teist oli palju abi! Otsus on tehtud. Võtan pikema reisi. Üle nädalast kahjuks endale lubada ei saa :)
Millisele saarele lähed?
Külaline

Vaata vahelduseks ilmateadet ja uudiseid.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Nov 2024 07:16 Vaata vahelduseks ilmateadet ja uudiseid.
Ei leia küll Kanaaride kohta midagi erilist.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2024 21:02 Saan aru, et see on väike saar ja seal ei olegi midagi nii palju vaadata, vaid pigem nautida lihtsalt sealse looduse ilu.
Mis saar?? Neid on seal nimelt mitu! Ühelgi ei ole 2 päeva kohalolemist küllalt ja puhkama ei jõua hakatagi.
Külaline

Milline on ilm Kanaaridel jaanuari lõpus?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Nov 2024 18:07 Milline on ilm Kanaaridel jaanuari lõpus?
22 ringis.
Külaline

Minu teada on jaanuaris-veebruaris Kanaaridel suhteliselt jahe. Ujuda ei saa, v.a kui hotellis pole just soojendusega basseini.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist