Varem oli Mariann Treimann
https://www.youtube.com/watch?v=h7UX8K_RNoE
Ametlikult on Tomas.
Arva uuesti, ei läinud täppi.Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 00:44 Justnimelt. Sest selliseid lolle kes temale raha maksab on palju. Kui võtta need KH toetust jagavad ja tema seinal paatoslikult kõnesid pidavaid naisi siis sealt saab julgelt paarsada tükki kätte kes on Malluka fännid
No see on ikka minu probleem ju ka, kes minu kodus, minu katuse all elab. Mina isiklikult ei sooviks olla koos inimesega, kellel on kriminaalne minevik ja olevik. Puht eetilistel põhjustel minu maailma sellised inimesed ei sobi. Ja mõistagi ka pragmaatilistel põhjustel - ei ole vaja enda rinnal ussi soojendada, kes su ühel päeval võib-olla paljaks varastab. Ehkki, tol kirjutajal oli õigus, et M-i võib paljaks varastada, ta saab ikka uuesti rikkaks.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 21:32See on siis tema probleem. Inimene on isiksus, tehku, mis tahab. Kuidas see naisesse puutub?Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 21:19Kuidas see savi on, mis teine teinud on? Jutu järgi ma sain aru, et mees kavatseb samasugust elustiili jätkata nagu seni.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 14:58
Pidasin silmas abieluosalist, kes pole ja pole olnud kriminaal. Ta on ise puhas ja savi, mis teine teinud on. Abiellutakse armastusest.
Sulle ei sobi. Õige! Mulle ka ei sobiks, aga näe mõnele sobib. Inimesed on erinevad.
See, et inimesed on erinevad ongi okei. Ühiskonnas aga on teatud väärtused ja tõekspidamised, mis peaks olema ühiselt mõistetavad ja kehtima kõigile. Olen nõus külalisega, kes ütles, et laste seisukohalt on see samm ikka väga vale. Eks aeg annab arutust, aga mulle tundub, et teatud inimeste jaoks pole laste vajadused kunagi esikohal.Püha õde kirjutas: ↑02 Nov 2024 10:43Sulle ei sobi. Õige! Mulle ka ei sobiks, aga näe mõnele sobib. Inimesed on erinevad.
Milline muusik?Külaline kirjutas: ↑02 Nov 2024 11:05 Aga kui põnevaid lugusid saab pätiks minevatest lastest veel kirjutada, raha aina tuleb!
Üks muusik ju annab juba eeskuju.
TK
Guugeldasin, aga ei leia selliste initsiaalidega muusikut või blogipidajat. Mis stiilis muusikat ta teeb?
Ma praegu ei räägi konkreetselt M valikust, vaid oponeerin sinu jutule, et on ju täiesti savi, millise inimesega koos elada, sest teine inimene on ju omaette isiksus ja ei puutu mitte kuidagi minusse. No puutub ikka küll, kui elad temaga koos ja minu lapsed elavad koos inimesega, kelle tõekspidamised ja eluväärtused on ebanormaalsed.Püha õde kirjutas: ↑02 Nov 2024 10:43Sulle ei sobi. Õige! Mulle ka ei sobiks, aga näe mõnele sobib. Inimesed on erinevad.
See kes sureb kui iga päev ennast meediast ei leia.
No ei leia. Naine või mees, laulja, instrumentalist?
Ütlesin juba, kes. No mõni on ikka äpu
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 14 külalist