Kuhu kadus Heinmetsa teema?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 02 Nov 2024 23:30
Külaline kirjutas: 02 Nov 2024 23:25
Anonymous kirjutas: 02 Nov 2024 22:43Mis JÄLLE? Poisid on emast võõrandatud, nüüd on tütre kord võõrandatud saada. Ema sõnul soovib isa ainuhooldust. Järelikult see tema ilus jutt seinal, et lapsel on vaja ikka isa ja ema, oli bs. 10 ja 10 päeva samasugune bs. Aga uskuge seda jama edasi, on lihtsam elada.
Miks see ema siis sinna Portugali kolis, kui kole võõrandumine käis?
Kle. Portugali lendad sama kaua, kui sõidad Kuressaarde, mis vahet seal on. Piirid on lahti, osta pilet ja mine. Kusjuures ema ostis lastele piletid, aga isa ei lubanud külla minna. Tea, kes siin küll midagi takistas?
Kuskohast pärineb info, et ema ostis piletid ja isa ei lubanud minna?
Kuhu nad oleks pidanud minema?
Kohtul on DOKUMENDID, et isa soovis koos lastega tulla külastama tütart, kuid ema varjas aadressi ja telefoninumbrit. Isa ei saanud tütrele helistada 1,5 kuud
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Nov 2024 23:39
Anonymous kirjutas: 02 Nov 2024 23:30Kle. Portugali lendad sama kaua, kui sõidad Kuressaarde, mis vahet seal on. Piirid on lahti, osta pilet ja mine. Kusjuures ema ostis lastele piletid, aga isa ei lubanud külla minna. Tea, kes siin küll midagi takistas?
Küsi emandalt uut skripti. See on juba liiga ära leiardatud.

Aga sa ikkagi ei vastanud, miks Portugali oli vaja kolida? Mehele kättemaksmiseks ja kiusamiseks?
Miks kolis? Aga miks mitte, kui elu ta sinna viis. Maailm on suur ja lai, ei pea vaid siin külmas ja pimedas elama. Kättemaksuks ja kiusamiseks saad sa kõike nimetada, munaputru, sest vanaemale see ei maitse, piparmündi hambapastat, sest see kipitab, seelikut tüdrukule, näeb poistest erinev välja.
Külaline

Anonymous kirjutas: 02 Nov 2024 23:43Kuskohast pärineb info, et ema ostis piletid ja isa ei lubanud minna?
Kohtul on DOKUMENDID, et isa soovis koos lastega tulla külastama tütart, kuid ema varjas aadressi ja telefoninumbrit. Isa ei saanud tütrele helistada 1,5 kuud
Ema kutsus neid külla 23 korda, selle kohta on ka dokumendid, aga need sulle ju ei meeldi.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Nov 2024 23:49
Anonymous kirjutas: 02 Nov 2024 23:43Kuskohast pärineb info, et ema ostis piletid ja isa ei lubanud minna?
Ema kutsus neid külla 23 korda, selle kohta on ka dokumendid, aga need sulle ju ei meeldi.
Kas ta tegi seda täiskuu ajal nelja tee ristumiskohas?
Külaline

Anonymous kirjutas: 02 Nov 2024 23:45Miks kolis? Aga miks mitte, kui elu ta sinna viis. Maailm on suur ja lai, ei pea vaid siin külmas ja pimedas elama.
Kui sul on siin riigis kohustused, siis normaalsed mittekriminaalsed inimesed siiski nii ei käitu.
Külaline

Miks neid dokumente siis kohtule ei esitatud?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Nov 2024 23:45
Külaline kirjutas: 02 Nov 2024 23:39
Anonymous kirjutas: 02 Nov 2024 23:30Kle. Portugali lendad sama kaua, kui sõidad Kuressaarde, mis vahet seal on. Piirid on lahti, osta pilet ja mine. Kusjuures ema ostis lastele piletid, aga isa ei lubanud külla minna. Tea, kes siin küll midagi takistas?
Küsi emandalt uut skripti. See on juba liiga ära leiardatud.

Aga sa ikkagi ei vastanud, miks Portugali oli vaja kolida? Mehele kättemaksmiseks ja kiusamiseks?
Miks kolis? Aga miks mitte, kui elu ta sinna viis. Maailm on suur ja lai, ei pea vaid siin külmas ja pimedas elama. Kättemaksuks ja kiusamiseks saad sa kõike nimetada, munaputru, sest vanaemale see ei maitse, piparmündi hambapastat, sest see kipitab, seelikut tüdrukule, näeb poistest erinev välja.
Elu viis;))))
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Nov 2024 10:05
Külaline kirjutas: 01 Nov 2024 21:31 Aga mis siis oleks, kui olukord olekski risti vastupidine olnud? Kui laps oleks kasvanud koguaeg isaga, kes siis temaga välismaale kolib? Kui laps nutaks videotes, et tahab jääda isaga? Kas siis oleks meie suhtumine teistsugune?
Ei oleks. Tähtis on siiski see, kellega laps ise olla soovib. Olgu, kui on tegemist mingi erandjuhtumiga, kus vanem on alkohoolik jm sõltlane, jätnud lapse unarusse, laps on nälgas ja paljas, aga ikka ei saa aru mis temale parim on. Kuid antud juhul on vanem oma lapse eest korralikult hoolitsenud - laps puhtalt riides, normaalselt toidetud, eakohaselt arenenud ja saanud koduõppel koolile vastates ainult maksimaalseid hindeid.

Kui niisugusel taustal suudetakse olukord ikkagi sedavõrd hulluks eskaleerida, siis ei näita see mitte lapsele parima soovimist, vaid üksnes puhast kättemaksu ja võimuliialdust.
Nalja teed?? Kui isa ja ema oleks vastupidises olukorras, oleks ikkagi isa see siga. Ja see ongi selles olukorras kurb, et emasid ülistatakse igal juhul ja isad trambitakse mutta igal juhul.
Külaline

Anonymous kirjutas: 03 Nov 2024 10:02Nalja teed?? Kui isa ja ema oleks vastupidises olukorras, oleks ikkagi isa see siga. Ja see ongi selles olukorras kurb, et emasid ülistatakse igal juhul ja isad trambitakse mutta igal juhul.
Valetad. Loe naiste lugusid - meil on vastupidi ja hullemaks läheb. Sa ise oled näide, kuidas emasid ja naisi ei ülistata igal juhul, emad pole meil midagi väärt ja on laste tõttu ka kaitsetud juriidilise ja majandusliku vägivalla eest. Naised on sul tarbimiseks ja ei millekski enamaks. Naine on igasuguse vägivalla ees kaitsetu.
Külaline

Anonymous kirjutas: 02 Nov 2024 23:49Ema kutsus neid külla 23 korda, selle kohta on ka dokumendid, aga need sulle ju ei meeldi.
Kohvikusse ja loomaaeda ei kutsunudki? Tsk-tsk.
Külaline

Anonymous kirjutas: 03 Nov 2024 10:10 23 korda, selle kohta on ka dokumendid
Dokumendid härra, dokumendid...siis me vaatame ja kui kõik on õige siis kinnitame
Külaline

Kutsus külla kuhu?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Nov 2024 23:58
Kust sa tead, et ei esitanud? Kohtunik oled või? Kinnise kohtuasja materjale siin vaevalt et keegi kohtu poolt avaldab. Kes sa siis oled? Keegi, kes lihtsalt oma oletusi siin tõe pähe kindla väitena esitab?

Ema tõestuseks olid screenshotid meilidest, kus neid külla kutsus. Neid ma nägid ema FB-s oma silmaga. Seda, et ema lihtsalt sellised ekraanipildid kokku joonistas ja neid kirju päriselt ei olnud, ma pigem ei usu. Seega võib üsna kindlat väita, et kutsus ikka küll ta neid Portugali.
Kas ta need meilie kohtule esitas, ma muidugi ei tea, aga oletada võib, et esitas küll.
Külaline

Anonymous kirjutas: 03 Nov 2024 10:55aga oletada võib
Oletame siis, et see on jama jutt
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 10:55

Kust sa tead, et ei esitanud? Kohtunik oled või? Kinnise kohtuasja materjale siin vaevalt et keegi kohtu poolt avaldab. Kes sa siis oled? Keegi, kes lihtsalt oma oletusi siin tõe pähe kindla väitena esitab?

Ema tõestuseks olid screenshotid meilidest, kus neid külla kutsus. Neid ma nägid ema FB-s oma silmaga. Seda, et ema lihtsalt sellised ekraanipildid kokku joonistas ja neid kirju päriselt ei olnud, ma pigem ei usu. Seega võib üsna kindlat väita, et kutsus ikka küll ta neid Portugali.
Kas ta need meilie kohtule esitas, ma muidugi ei tea, aga oletada võib, et esitas küll.
Kuhu ta siis kutsus? Mis aadressile?
Kohtu andmetel heinmets varjas oma ja tütre aadressi ning lapse telefoninumbrit
Külaline

Anonymous kirjutas: 03 Nov 2024 10:55Kust sa tead, et ei esitanud? Kohtunik oled või? Kinnise kohtuasja materjale siin vaevalt et keegi kohtu poolt avaldab. Kes sa siis oled? Keegi, kes lihtsalt oma oletusi siin tõe pähe kindla väitena esitab?

Mis seal vahet, et külla kutsus? See ei tee olematuks lapseröövi fakti ega suhtluskorra rikkumise fakti.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 11:19
Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 10:55

Kuhu ta siis kutsus? Mis aadressile?
Kohtu andmetel heinmets varjas oma ja tütre aadressi ning lapse telefoninumbrit
Taaskord - kas sul on ligipääs kohu dokumentidele? Minul ligipääsu ei ole, nii et mina ei tea, kas ta konkreetselt oma aadressi andis või ei.

Aga see meil, mida Krsitiina näitas, seal ta kutsus poegi Portugali, lennupiletidki olid ostetud. Kas ta ka aadressi ütles või ei, seda ma ei tea. Aga arvad tõsimeeli, et ta oleks lasknud oma poegadel Portugali lennata ja siis oleks nad sinna lennujaama istuma jätnud ja vastu ei oleks läinud või? Ju ta siis oleks nad ikka oma koju viinud, eks. Ja laste isa lapse sünnipäevale kutsus ta ka. Kas ta koos selle kutsega kohe ka aadressi edastas või mitte, mina muidugi ei tea. Võibolla oleks aadressi edastanud siis, kui see tulek oleks ka reaalsuseks muutunud ja mees oleks tulla tahtnud.
Külaline

Anonymous kirjutas: 03 Nov 2024 11:59Aga see meil, mida Krsitiina näitas, seal ta kutsus poegi Portugali, lennupiletidki olid ostetud. Kas ta ka aadressi ütles või ei, seda ma ei tea. Aga arvad tõsimeeli, et ta oleks lasknud oma poegadel Portugali lennata ja siis oleks nad sinna lennujaama istuma jätnud ja vastu ei oleks läinud või? Ju ta siis oleks nad ikka oma koju viinud, eks. Ja laste isa lapse sünnipäevale kutsus ta ka. Kas ta koos selle kutsega kohe ka aadressi edastas või mitte, mina muidugi ei tea. Võibolla oleks aadressi edastanud siis, kui see tulek oleks ka reaalsuseks muutunud ja mees oleks tulla tahtnud.
Pojad, teismelised nagu nad on, on kindlasti umbvaimustuses ema käitumisest ja sellest, et ta neid meedias oma eesmärgi saavutamiseks ära kasutab.
Ei ole üldse piinlik, ei ole.
Külaline

Anonymous kirjutas: 02 Nov 2024 23:45Miks kolis? Aga miks mitte, kui elu ta sinna viis. Maailm on suur ja lai, ei pea vaid siin külmas ja pimedas elama. Kättemaksuks ja kiusamiseks saad sa kõike nimetada, munaputru, sest vanaemale see ei maitse, piparmündi hambapastat, sest see kipitab, seelikut tüdrukule, näeb poistest erinev välja.
Jah, üksinda võib ta muidugi lillelt lillele lennata. Aga lapsel isaga suhtlemist takistada tal õigust ei ole.
Külaline

Nüüd mängib, kaameramees kaasas loomulikult, lolli poja sünnipäeva puhul. Vaesed pojad! Pealegi üritab väita, et pole neli aastat saanud poegadega kohtuda.
Tõesti rumal lüke. 16. ja 18. aastased pojad on ju juba praktiliselt täiskasvanud, isa ei saa neid kuskil luku taga hoida. Miks ei võinud kohtuda kuskil kohvikus või mujal. Miks peab ronima teistele aia taha lolli mängima. Nüüdse jutu järgi on neli aastat aia taga käinud õnne soovimas, kuigi alguses jäi ju maja talle ja kolm aastat tagasi oli ta mehega vahepeal jälle koos, pärast lahutust käis mehega reisidel jne. Vale vale otsa. Mul oli endal ka eksmees, kes ronis teatamata pidevalt aia taha, no küll käis närvidele selline asi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist