Kas sa tunned teda? Või kuidas sa seda tead?
Suure-Lähtru lugu, kuidas võiks lõppeda?
-
Külaline
-
Külaline
Ma pole see, kellelt küsisid, aga igal maatüdrukul pole ikka seda tahtejõudu isegi magistrikraad omandada, pool maailma läbi rännata, elada Dubais ja möllata maailma moenädalatel, erinevad EL projektid jne. Oma pere kindlasti ei utsitanud takka, et ta kõige selle nimel pingutaks.
-
Külaline
Mul ka pole seda tunnet, et ta end oma perest kuigivõrd mõjutada lasi. Emast räägiti ülal väga halvasti. Minu meelest on ema lihtne usaldav maainimene, keda on eriti oma tütrel lihtne ära petta. Eriti kui tütar on oma lihtsa pere silmis seni olnud võimekuselt kui imelaps.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 11:30Ma pole see, kellelt küsisid, aga igal maatüdrukul pole ikka seda tahtejõudu isegi magistrikraad omandada, pool maailma läbi rännata, elada Dubais ja möllata maailma moenädalatel, erinevad EL projektid jne. Oma pere kindlasti ei utsitanud takka, et ta kõige selle nimel pingutaks.
-
Külaline
Poleks selle pealegi tulnud, et kõrghariduse omandamine näitab tohutult tugevat karakterit.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 11:30Ma pole see, kellelt küsisid, aga igal maatüdrukul pole ikka seda tahtejõudu isegi magistrikraad omandada, pool maailma läbi rännata, elada Dubais ja möllata maailma moenädalatel, erinevad EL projektid jne. Oma pere kindlasti ei utsitanud takka, et ta kõige selle nimel pingutaks.
Ja see modellindus on ka minu jaoks suht arusaamatu. Kas ta ei ole mitte modellinduse east juba väljas? Ja välimuses ju ka midagi modellilikku ei ole.
-
Külaline
Kui inimene tuleb perest, kus kõrgharidust reeglina ei omandata ja suisa labasteks matsideks peetakse, nagu siin kirjutatakse, siis ikka midagi näitab küll.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 11:50Poleks selle pealegi tulnud, et kõrghariduse omandamine näitab tohutult tugevat karakterit.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 11:30Ma pole see, kellelt küsisid, aga igal maatüdrukul pole ikka seda tahtejõudu isegi magistrikraad omandada, pool maailma läbi rännata, elada Dubais ja möllata maailma moenädalatel, erinevad EL projektid jne. Oma pere kindlasti ei utsitanud takka, et ta kõige selle nimel pingutaks.
Ja see modellindus on ka minu jaoks suht arusaamatu. Kas ta ei ole mitte modellinduse east juba väljas? Ja välimuses ju ka midagi modellilikku ei ole.
-
Külaline
Modellindus on avar mõiste, modell ei pea olema lavamodell à la manière de Gisele Bündchen.
Ma ei mõtle, et perel lükata-tõmmata, aga elu põhiväärtused antakse kodust kaasa. Kodust, kus ema on oma esmasündunu ära andnud, kuna oli vallaslaps.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 11:30Ma pole see, kellelt küsisid, aga igal maatüdrukul pole ikka seda tahtejõudu isegi magistrikraad omandada, pool maailma läbi rännata, elada Dubais ja möllata maailma moenädalatel, erinevad EL projektid jne. Oma pere kindlasti ei utsitanud takka, et ta kõige selle nimel pingutaks.
Loomulikult Kairi tegi, mis tahtis. Niikaua, kuni oli vaba ja lastetu....
-
Külaline
[/quote]
[/quote]
Ma pole see, kellelt küsisid, aga igal maatüdrukul pole ikka seda tahtejõudu isegi magistrikraad omandada, pool maailma läbi rännata, elada Dubais ja möllata maailma moenädalatel, erinevad EL projektid jne. Oma pere kindlasti ei utsitanud takka, et ta kõige selle nimel pingutaks.
[/quote]
Ah? Igal linnatüdrukul ka mitte. Ega maal mingid pooletoobised ei ole kõik, et ülikool mingi ennekuulmatu koht on.
[/quote]
[/quote]
Ah? Igal linnatüdrukul ka mitte. Ega maal mingid pooletoobised ei ole kõik, et ülikool mingi ennekuulmatu koht on.
-
Külaline
Omandatud kõrgharidus on tõendiks selle kohta, et inimene on võimeline töötama meeskonnas, süvenema detailidesse, nägema suurt pilti, leidma asjasse puutuvat infot, oskab vahet teha olulisel ja ebaolulisel ning on võimeline seostama põhjust ja tagajärge.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 11:50 Poleks selle pealegi tulnud, et kõrghariduse omandamine näitab tohutult tugevat karakterit.
-
Külaline
[/quote]
[/quote]
Postitus on kustutatud
[/quote]
Võibolla tõesti, olen ka nimelt maalt ja arvutite kasutamine on ju samuti teadupärast meiesuguste jaoks väga keeruline.
-
Külaline
No iga vaja diplom seda nüüd küll ei garanteeri. Tänapäeval saab iga teine kõrghariduse, see on vägagi deklareerinud. Meeskonnatöö oskus võib olla täiesti olematu, suure pildi nägemine ja palju uus ka veel sõltub inimese üldisest intelligentsist ja taiplikkusest, ega asjata ei öelda, et haridus matsi ei riku. Absoluutselt õige, mõni käib ülikooli läbi, aga oluliselt targemaks pole saanud, mingist laiemast pildist pole samuti juttugi. Arvan, et igaüks, kes on ülikoolis käinud teab, et kursusekaaslaste seas on palju selliseid, kelle kohta mõtled, et mismoodi ta siia küll sisse sai. Oma emakeeltki ei osata, tänapäeva üliõpilased teevad tohutult vigu, vanasti oli ennekuulmatu, et ülikooli sai lõpetada kirjaoskamatu. Rääkimata muudest asjadest. Olematu matemaatika, olematu analüüsioskus, kui seda pole varem, siis ülikoolis see juurde küll ei tule. Seda kõike võiks jätkata lõputult.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 19:26Omandatud kõrgharidus on tõendiks selle kohta, et inimene on võimeline töötama meeskonnas, süvenema detailidesse, nägema suurt pilti, leidma asjasse puutuvat infot, oskab vahet teha olulisel ja ebaolulisel ning on võimeline seostama põhjust ja tagajärge.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 11:50 Poleks selle pealegi tulnud, et kõrghariduse omandamine näitab tohutult tugevat karakterit.
-
Külaline
(Sic!)Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 21:46 Tänapäeval saab iga teine kõrghariduse, see on vägagi deklareerinud.
-
Külaline
Olen kogu aeg arvanud, et modellindus käib läbi agentuuride ja teisiti polegi võimalik. Selles loos pole näinud mainitavat ühegi modelliagentuuri nime!?
Ühte videot nägin, kus kohtualune punases kleidis mingeid liigutusi tegi. Modelli liikumisest, liigutustest ja poosideks peatumistest vms paistis asi kaugel. Modellitöö kogemust poleks selle põhjal uskunud.
Ühte videot nägin, kus kohtualune punases kleidis mingeid liigutusi tegi. Modelli liikumisest, liigutustest ja poosideks peatumistest vms paistis asi kaugel. Modellitöö kogemust poleks selle põhjal uskunud.
-
Külaline
Huvitav, et meie teised Dubais käijad modellid seal ei ole kui see nii lihtne seal on.
-
Külaline
Konkreetse loo puhul pole nagu põhjust nii rääkida. Õppinud rohkem kui ühes koolis, välismaal kursuseid läbinud ja rahvusvaheliselt aktiivne. Usun, et ka talu ülesehitamisel oluline sammas. Modellindusest palju ei tea, aga usun, et a la kolmanda katagooria modelliks saab õigete parameetritega suht lihtsalt ja see eeldabki, et ise oled enda sponsor. Ära selles tõenäoliselt ei ela, aga kui on muu töö kõrvalt vaba aega, siis taskuraha teenib.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 21:46No iga vaja diplom seda nüüd küll ei garanteeri. Tänapäeval saab iga teine kõrghariduse, see on vägagi. deklareerinud. Meeskonnatöö oskus võib olla täiesti olematu, suure pildi nägemine ja palju uus ka veel sõltub inimese üldisest intelligentsist ja taiplikkusest, ega asjata ei öelda, et haridus matsi ei riku. Absoluutselt õige, mõni käib ülikooli läbi, aga oluliselt targemaks pole saanud, mingist laiemast pildist pole samuti juttugi. Arvan, et igaüks, kes on ülikoolis käinud teab, et kursusekaaslaste seas on palju selliseid, kelle kohta mõtled, et mismoodi ta siia küll sisse sai. Oma emakeeltki ei osata, tänapäeva üliõpilased teevad tohutult vigu, vanasti oli ennekuulmatu, et ülikooli sai lõpetada kirjaoskamatu. Rääkimata muudest asjadest. Olematu matemaatika, olematu analüüsioskus, kui seda pole varem, siis ülikoolis see juurde küll ei tule. Seda kõike võiks jätkata lõputult.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 19:26Omandatud kõrgharidus on tõendiks selle kohta, et inimene on võimeline töötama meeskonnas, süvenema detailidesse, nägema suurt pilti, leidma asjasse puutuvat infot, oskab vahet teha olulisel ja ebaolulisel ning on võimeline seostama põhjust ja tagajärge.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 11:50 Poleks selle pealegi tulnud, et kõrghariduse omandamine näitab tohutult tugevat karakterit.
-
Külaline
Devalveerunud
-
Külaline
Aga miks peaksid kõik modellid just Dubaisse kippuma? Mõni läheb kuskile mujale, mõni esineb siinsamas koduses Tallinnas. Dubais on siiski täiesti teine kultuuriruum ja sealsete meeste suhtumine naistesse ei klapi euroopalike väärtushinnangutega. Araabia keele oskus tuleb ka pisut kasuks ja seda Kairi kuulu järgi pisut oskas. Ehk siis - kes Dubaisse läheb, läheb sinna pigem huvist moslemikultuuri vastu, ülejäänud modellid leiavad endale rakendust mujal.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 22:28 Huvitav, et meie teised Dubais käijad modellid seal ei ole kui see nii lihtne seal on.
-
Külaline
Kultuuriruum nii erinev ja mõni eurooplase mõistes moefopaa on seal piitsutamise vms karistatav. Vot seda enam oletan, et Dubais liiguvad modellide tööotsad agentuuride kaudu.
Euroopas on ka castingutel korralik konkurents. Kui isegi elementaarset istumist, astumist, pööramist jms ei oska, siis agentuur ei võta sind esindada ja ükski klient ei tööle ei vali.
Ega modellitöö kliendid ei tee ka pilte sahtlisse. Ikka oma kauba tarbijale näitamiseks tehakse. Kas kusagil on näha, et tegi päriselt mingit modellitööd? Nt pildid mingis kataloogis või reklaamis või kusagil on siis või?
Euroopas on ka castingutel korralik konkurents. Kui isegi elementaarset istumist, astumist, pööramist jms ei oska, siis agentuur ei võta sind esindada ja ükski klient ei tööle ei vali.
Ega modellitöö kliendid ei tee ka pilte sahtlisse. Ikka oma kauba tarbijale näitamiseks tehakse. Kas kusagil on näha, et tegi päriselt mingit modellitööd? Nt pildid mingis kataloogis või reklaamis või kusagil on siis või?
-
Külaline
Aga võib olla oli käemodell? Või tagumikumodell?Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 15:15 Kultuuriruum nii erinev ja mõni eurooplase mõistes moefopaa on seal piitsutamise vms karistatav. Vot seda enam oletan, et Dubais liiguvad modellide tööotsad agentuuride kaudu.
Mis sellel lapsetapu kohtuotsusega pistmist.
-
Külaline
Ah mis sa plärad. Dubaisse minnakse ikka rikaste printside jahile, et siis ülejäänud elu halja oksa peal veeta.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], rucola, Semrush [Bot], Tuuletu ja 8 külalist