Kuhu kadus Heinmetsa teema?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Anonymous kirjutas: 03 Nov 2024 10:10Valetad. Loe naiste lugusid - meil on vastupidi ja hullemaks läheb. Sa ise oled näide, kuidas emasid ja naisi ei ülistata igal juhul, emad pole meil midagi väärt ja on laste tõttu ka kaitsetud juriidilise ja majandusliku vägivalla eest. Naised on sul tarbimiseks ja ei millekski enamaks. Naine on igasuguse vägivalla ees kaitsetu.
Tegelikult on kaitsetud ka laste isad, kui ema otsustab lihtsalt takistada lapse-isa suhtlust, siis saab ta seda väga lihtsalt teha. Ka selle kohta on palju lugusid, kus isa lihtsalt ei lastagi lapse juurde ja keegi ei aita. Jõuetud on ka kohtutäiturid. Imestangi veidi, et Heinmets üldse kohtutäiturile ukse avas. Nagu kohtutäiturid väidavad, ei olekski temaga midagi juhtunud peale trahvi. Ehkki antud juhul on lapsel isa, kellel on piisavalt rahalisi vahendeid oma lapsega kohtumise eest võitlemiseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 11:59
Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 11:19
Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 10:55
Kust sa tead, et ei esitanud? Kohtunik oled või? Kinnise kohtuasja materjale siin vaevalt et keegi kohtu poolt avaldab. Kes sa siis oled? Keegi, kes lihtsalt oma oletusi siin tõe pähe kindla väitena esitab?

Ema tõestuseks olid screenshotid meilidest, kus neid külla kutsus. Neid ma nägid ema FB-s oma silmaga. Seda, et ema lihtsalt sellised ekraanipildid kokku joonistas ja neid kirju päriselt ei olnud, ma pigem ei usu. Seega võib üsna kindlat väita, et kutsus ikka küll ta neid Portugali.
Kas ta need meilie kohtule esitas, ma muidugi ei tea, aga oletada võib, et esitas küll.
Kuhu ta siis kutsus? Mis aadressile?
Kohtu andmetel heinmets varjas oma ja tütre aadressi ning lapse telefoninumbrit
Taaskord - kas sul on ligipääs kohu dokumentidele? Minul ligipääsu ei ole, nii et mina ei tea, kas ta konkreetselt oma aadressi andis või ei.

Aga see meil, mida Krsitiina näitas, seal ta kutsus poegi Portugali, lennupiletidki olid ostetud. Kas ta ka aadressi ütles või ei, seda ma ei tea. Aga arvad tõsimeeli, et ta oleks lasknud oma poegadel Portugali lennata ja siis oleks nad sinna lennujaama istuma jätnud ja vastu ei oleks läinud või? Ju ta siis oleks nad ikka oma koju viinud, eks. Ja laste isa lapse sünnipäevale kutsus ta ka. Kas ta koos selle kutsega kohe ka aadressi edastas või mitte, mina muidugi ei tea. Võibolla oleks aadressi edastanud siis, kui see tulek oleks ka reaalsuseks muutunud ja mees oleks tulla tahtnud.
Mingi meil ei ole tõend. Isa küsis 1,5 aasta jooksul korduvalt oma lapse elukoha aadressi, mida tal on vastavalt kohtu määrusele õigus teada ja ema seda ei avaldanud
Selline on kohtu
Külaline

Milline inimene kutsub kedagi, olgu see või lapse isa, lapse sünnipäevale 23 korda? Mis selle põhjus oli? Jälle mingi hirmus tähelepanuvajadus?

Miks siin osad arvavad, et see 23 korda on kohtu jaoks positiivne tõend? Minu arust on see väga veider. Pole mingit vajadust kedagi 23 korda kutsuda. Eriti kui, nagu väidetakse, isegi ei öelda, kuhu peaks tulema.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 14:19 Milline inimene kutsub kedagi, olgu see või lapse isa, lapse sünnipäevale 23 korda? Mis selle põhjus oli? Jälle mingi hirmus tähelepanuvajadus?

Miks siin osad arvavad, et see 23 korda on kohtu jaoks positiivne tõend? Minu arust on see väga veider. Pole mingit vajadust kedagi 23 korda kutsuda. Eriti kui, nagu väidetakse, isegi ei öelda, kuhu peaks tulema.
EInoh, mina sain siiski aru, et 23 korda oli kõiki kutseid kokku. Kutsus poegi enda juurde ja lapse isa lapse sünnipäevale. Erinevatel aegadel, kokku 23 korda. Ja seda, kas ta ütles kuhu tulla või ei, me ju ei tea, eks. See on siin kellegi väide lihtsalt, et is aaadressi ei teadnud. Võimalik, et ei tednud, võimalik, et teadis, selle kohta mul igasugune tõendusmaterjal puudub. Aga see meili kuvatõmmis oli asi, mida oma silmaga nägin, nii et kutse oli.
Külaline

Anonymous kirjutas: 03 Nov 2024 14:37EInoh, mina sain siiski aru, et 23 korda oli kõiki kutseid kokku. Kutsus poegi enda juurde ja lapse isa lapse sünnipäevale. Erinevatel aegadel, kokku 23 korda. Ja seda, kas ta ütles kuhu tulla või ei, me ju ei tea, eks. See on siin kellegi väide lihtsalt, et is aaadressi ei teadnud. Võimalik, et ei tednud, võimalik, et teadis, selle kohta mul igasugune tõendusmaterjal puudub. Aga see meili kuvatõmmis oli asi, mida oma silmaga nägin, nii et kutse oli.
Nuujahh, ärandan auto, viin selle riigist välja ja kukun siis auto omanikku meilidega pommitama, et tule lõbusõidule. Kuhu, miks ja kellega - seda teab vaid tuul väljal.

Tähelepanu, kõik tavalised Eesti emad. Võrdlesin just last autoga. Tuld!
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 14:37
Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 14:19 Milline inimene kutsub kedagi, olgu see või lapse isa, lapse sünnipäevale 23 korda? Mis selle põhjus oli? Jälle mingi hirmus tähelepanuvajadus?

EInoh, mina sain siiski aru, et 23 korda oli kõiki kutseid kokku. Kutsus poegi enda juurde ja lapse isa lapse sünnipäevale. Erinevatel aegadel, kokku 23 korda. Ja seda, kas ta ütles kuhu tulla või ei, me ju ei tea, eks. See on siin kellegi väide lihtsalt, et is aaadressi ei teadnud. Võimalik, et ei tednud, võimalik, et teadis, selle kohta mul igasugune tõendusmaterjal puudub. Aga see meili kuvatõmmis oli asi, mida oma silmaga nägin, nii et kutse oli.
Kohtu otsus oli ajalehe artiklis tsiteeritud.
Külaline

Eelmise aasta talvel küsis ema luba reisida lapsega Portugali. Isa oli nõus. Luba kestis 5. märtsini 2023.

Kui aeg täis sai, teatas ema, et jääb Portugali. Ta asus elama uue mehe ja tolle kahe täiskasvanud tütre juurde.

Tänavu mais sõitis ema nädalavahetuseks Eestisse, et kohtuda oma poegadega. Tütre jättis ta Portugali.

Ema pani oma lapse rahvusvahelise kooli esimesse klassi. Isa ei teadnud sellest mitte midagi.

„Isa ei andnud luba lapse viibimiseks Portugalis,“ ütleb kohtuotsus. „Ta andis emale loa ainult lapsega reisimiseks, kuna talle öeldi, et tuleb lühikese kestusega reis.“

https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1203 ... e-esitleti
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 14:37

Miks last kaasa ei võtnud, kui Eestis käis?
Külaline

Ema põtkis vastu. Tema tahtis elada Lissabonis.

Ja tütre huvid?

Kohus mainib, et tüdruk oli „väga lähedane keskmise vennaga, keda ta pole vahepeal näinud ega isegi rääkinud temaga“. Samuti polnud tütar „vahepeal isaga koos olnud või isegi temaga rääkinud, kuna väidetavalt ta ise ei soovi isaga rääkida“.

Ema väitis, et ta on „isapoolse perevägivalla ohver ja et tuli Portugali, et tunda end siin hästi ja vabana“. (Perevägivallast rääkis ema ka Ekspressile nagu tema paar sõbrannatki.)

Lissaboni kohus mainis aga, et Eesti võimud vaatasid läbi kaebused, nagu oleks isa olnud vägivaldne ema ja laste suhtes, ning ei pidanud seda juttu põhjendatuks.

Ja ema takistas isa ja tütre suhtlemist.

Tänavu mais sõitis ema nädalavahetuseks Eestisse, et kohtuda oma kahe pojaga. Tütre jättis ta Portugali väitega, et tal olid tunnid ja laps ei tahtnud reisida.

Kohus mainis, et isa näitas üles valmisolekut reisida Portugali ja tütar kodumaale tuua. Ema püüdis aga isegi oma aadressi varjata.

Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 15:30 Ema põtkis vastu. Tema tahtis elada Lissabonis.

Ja tütre huvid?

Kohus mainib, et tüdruk oli „väga lähedane keskmise vennaga, keda ta pole vahepeal näinud ega isegi rääkinud temaga“. Samuti polnud tütar „vahepeal isaga koos olnud või isegi temaga rääkinud, kuna väidetavalt ta ise ei soovi isaga rääkida“.

Ema väitis, et ta on „isapoolse perevägivalla ohver ja et tuli Portugali, et tunda end siin hästi ja vabana“. (Perevägivallast rääkis ema ka Ekspressile nagu tema paar sõbrannatki.)

Lissaboni kohus mainis aga, et Eesti võimud vaatasid läbi kaebused, nagu oleks isa olnud vägivaldne ema ja laste suhtes, ning ei pidanud seda juttu põhjendatuks.

Ja ema takistas isa ja tütre suhtlemist.

Tänavu mais sõitis ema nädalavahetuseks Eestisse, et kohtuda oma kahe pojaga. Tütre jättis ta Portugali väitega, et tal olid tunnid ja laps ei tahtnud reisida.

Kohus mainis, et isa näitas üles valmisolekut reisida Portugali ja tütar kodumaale tuua. Ema püüdis aga isegi oma aadressi varjata.

Ma ausalt ei kujuta ette, et ma jätaks oma väikse lapse kontinendi teise otsa üksi ilma sugulasteta, võõrkeelsesse riiki.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 15:29 Eelmise aasta talvel küsis ema luba reisida lapsega Portugali. Isa oli nõus. Luba kestis 5. märtsini 2023.

Kui aeg täis sai, teatas ema, et jääb Portugali. Ta asus elama uue mehe ja tolle kahe täiskasvanud tütre juurde.

Tänavu mais sõitis ema nädalavahetuseks Eestisse, et kohtuda oma poegadega. Tütre jättis ta Portugali.

Ema pani oma lapse rahvusvahelise kooli esimesse klassi. Isa ei teadnud sellest mitte midagi.

„Isa ei andnud luba lapse viibimiseks Portugalis,“ ütleb kohtuotsus. „Ta andis emale loa ainult lapsega reisimiseks, kuna talle öeldi, et tuleb lühikese kestusega reis.“

Jajah, see tore artikkel, mis on nii kallutatud kui üldse saab olla.Jjah, seal on tõesti öeldud, et isa näitas valmisolekut Porugali reisida ja tütar tagasi Eesitsse tuua. Aga seal ei ole kuskil kirjas, et isa oleks valmis olnud lapsele külla minema Portugali.

Jah, ema ei oleks tohtinud last niimoodi teise riiki elama viia, sellega olen ma nõus. Aga seda, et ema ei lubanud isal lapsega üldse suhelda, mina ei tea - seda ei ole isegi selles nii kallutatud artiklies kirjas. Kui see nii oleks olnud, ei oleks artikli autor oeti seda kirja panemata jätnud. Pani ta ju kõik kirja, mis emale halba valgust heitis.
Külaline

Huvitav, et KHd kujutatakse nüüd kui vaest ema, kes kogu elu vaid lastekasvatusele pühendunud. Abielu ajal olla tema ainus sissetulek olnud lasterahad. Ja et ta on kaitsetu oma mõjuvõimsa ja rikka mehe eest.

Aga kui lugeda tema elulugu praeguses töökohas, siis kujuneb küll teine pilt:

Kristiina Heinmets is an experienced real estate agent, specializing in high-end luxury properties and international clients. She joined The Agency's Lisbon Office as part of the Freire & Rios Team in May 2023, bringing with her over 24 years of experience in the real estate industry. Born and raised in Estonia, Kristiina has extensive knowledge of the Estonian real estate market and a global perspective from her travels to over 52 countries around the world. /---/ Kristiina's background in communications, presentation skills, and social media expertise has translated seamlessly into her real estate career. . As a public figure in Estonia since 1997, Kristiina's name carries significant weight in the industry, especially with international clients who value her knowledge of the luxury lifestyle in all markets. /---/ As a former Miss Estonia and Miss Universe finalist, Kristiina has a wide range of international friends and a passion for the luxury lifestyle.

https://www.theagencyre.com/agent/kristiina-heinmets
Külaline

Anonymous kirjutas: 03 Nov 2024 17:30Jajah, see tore artikkel, mis on nii kallutatud kui üldse saab olla.Jjah, seal on tõesti öeldud, et isa näitas valmisolekut Porugali reisida ja tütar tagasi Eesitsse tuua. Aga seal ei ole kuskil kirjas, et isa oleks valmis olnud lapsele külla minema Portugali.
Artiklis tsiteeritakse Portugali kohtu otsust.
Külaline

Anonymous kirjutas: 03 Nov 2024 17:30Jajah, see tore artikkel, mis on nii kallutatud kui üldse saab olla.Jjah, seal on tõesti öeldud, et isa näitas valmisolekut Porugali reisida ja tütar tagasi Eesitsse tuua. Aga seal ei ole kuskil kirjas, et isa oleks valmis olnud lapsele külla minema Portugali.

Jah, ema ei oleks tohtinud last niimoodi teise riiki elama viia, sellega olen ma nõus. Aga seda, et ema ei lubanud isal lapsega üldse suhelda, mina ei tea - seda ei ole isegi selles nii kallutatud artiklies kirjas. Kui see nii oleks olnud, ei oleks artikli autor oeti seda kirja panemata jätnud. Pani ta ju kõik kirja, mis emale halba valgust heitis.
See põhineb suures osas kohtuotsustel. Ja KH vahutab selle pärast, nagu ei oleks tohtinud Portugali otsuse sisu keegi teada. Isegi tema ei väida, et selles otsuses kirjeldatu vale oleks.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 17:49
Anonymous kirjutas: 03 Nov 2024 17:30Jah, ema ei oleks tohtinud last niimoodi teise riiki elama viia, sellega olen ma nõus. Aga seda, et ema ei lubanud isal lapsega üldse suhelda, mina ei tea - seda ei ole isegi selles nii kallutatud artiklies kirjas. Kui see nii oleks olnud, ei oleks artikli autor oeti seda kirja panemata jätnud. Pani ta ju kõik kirja, mis emale halba valgust heitis.
Postitus on kustutatud
Ja taas jõuame sinna, et kui ema käitus valesti, siis järelikult võib lubada isal last vägisi tirida ja kohtutäturi-lastekaitsjatel lapse huvisid mitte arvestades last vägivaldselt kohelda.

Vaata, ma oleks täiesti rahul, kui ema oleks karistuse saanud selle eest, et lapse ära viis. Aga ma ei ole nõus sellega, et hunniku ametnike kaasabil lapsele liiga tehti karistuseks ema tegude eest.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 18:05
Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 17:49
Anonymous kirjutas: 03 Nov 2024 17:30Jah, ema ei oleks tohtinud last niimoodi teise riiki elama viia, sellega olen ma nõus. Aga seda, et ema ei lubanud isal lapsega üldse suhelda, mina ei tea - seda ei ole isegi selles nii kallutatud artiklies kirjas. Kui see nii oleks olnud, ei oleks artikli autor oeti seda kirja panemata jätnud. Pani ta ju kõik kirja, mis emale halba valgust heitis.
Postitus on kustutatud
Ja taas jõuame sinna, et kui ema käitus valesti, siis järelikult võib lubada isal last vägisi tirida ja kohtutäturi-lastekaitsjatel lapse huvisid mitte arvestades last vägivaldselt kohelda.

Vaata, ma oleks täiesti rahul, kui ema oleks karistuse saanud selle eest, et lapse ära viis. Aga ma ei ole nõus sellega, et hunniku ametnike kaasabil lapsele liiga tehti karistuseks ema tegude eest.
Ja sul pole probleeme sellega, et laps jäeti üksi tuhandete kilomeetrite kaugusele võõrkeelsesse riiki?
Külaline

Aga äkki oli vanaema ka lapsega Portugalis. Või tädi. Miks te arvate, et ta seal võõrastega oli. Kindlasti mitte.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 18:36
Anonymous kirjutas: 03 Nov 2024 18:05Ja taas jõuame sinna, et kui ema käitus valesti, siis järelikult võib lubada isal last vägisi tirida ja kohtutäturi-lastekaitsjatel lapse huvisid mitte arvestades last vägivaldselt kohelda.

Postitus on kustutatud
Jaah? Ja kui ema normaalse täiskasvanuna ei käitu, siis võivad lastekaitseametnikud lapse kallal vägivallatseda?
Kuhu me nii jõuame? Kas kõiki kehvadest oludest pärit lapsi võib kiusata, nende kalla vägivallatseda? Sest..? Sest laps on süüdi, et mis ta siis kasvab sellises peres, kas nii?

Tuletan meelde, et esimesel isale üleandmise korral oli laps üksi ametnikega. Ema ei olnud kõrval last hüsteeriasse ajamas. Aga laps ikka keeldus isaga minemast. Seega need ametnikud teadsid väga hästi, et laps isa juurde minna ei taha. Sellele vaatamata ei proovinud nad mingil moel last rahulikult isaga harutada. Selle asemel lasid last vägisi kiskuda ja hüsteeriasse ajada. normaalne käitumine ametnike poolt?
Külaline

Anonymous kirjutas: 03 Nov 2024 18:46Jaah? Ja kui ema normaalse täiskasvanuna ei käitu, siis võivad lastekaitseametnikud lapse kallal vägivallatseda?
Kuhu me nii jõuame? Kas kõiki kehvadest oludest pärit lapsi võib kiusata, nende kalla vägivallatseda? Sest..? Sest laps on süüdi, et mis ta siis kasvab sellises peres, kas nii?

Tuletan meelde, et esimesel isale üleandmise korral oli laps üksi ametnikega. Ema ei olnud kõrval last hüsteeriasse ajamas. Aga laps ikka keeldus isaga minemast. Seega need ametnikud teadsid väga hästi, et laps isa juurde minna ei taha. Sellele vaatamata ei proovinud nad mingil moel last rahulikult isaga harutada. Selle asemel lasid last vägisi kiskuda ja hüsteeriasse ajada. normaalne käitumine ametnike poolt?
Loodame, et sellest olukorrast siis õpitakse.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 20:48
Külaline kirjutas: 03 Nov 2024 18:09
Anonymous kirjutas: 03 Nov 2024 18:05Ja taas jõuame sinna, et kui ema käitus valesti, siis järelikult võib lubada isal last vägisi tirida ja kohtutäturi-lastekaitsjatel lapse huvisid mitte arvestades last vägivaldselt kohelda.

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Ma soovitaksin selliseid avaldusi vältida. Ei ole välistatud, et juristid loevad. Hoolega loevad, ja sihuke lauseke maksab 2-3000
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist