Kui mees püüab liiga palju
-
Külaline
Kui mees püüab liiga palju
Või armastab liiga palju?
Tunneme mehega üksteist juba palju aastaid, kuid paar sai meist pisut vähem kui aasta tagasi. Koos ei ela.
Mehel lapsi ei ole. Minul on lapsed. Temal suurt koduseid kohustusi ei ole. Minul aga küll, ja palju. See tähendab, et meil ei ole võimalik nii palju kokku saada, kui tahaks. Paratamatult on minul vaja pärast tööpäeva koju joosta ja teha koduseid toimetusi. Temal aega küll.
Mis mind aga viimasel ajal on hakanud pisut häirima on see, et ta teeb selliseid pingutusi, mille pärast mina tunnen end väga ebamugavalt.
Näiteks, minu tööpäev lõppeb kell 20 õhtul. Temal kell 17. Tööpäeva lõppedes läheb tema oma koju. Ja, kui minu tööpäev lõppeb, siis tuleb minu töö juurde, sõidab minuga minu koduni ja siis läheb bussiga oma koju tagasi. Tal autot ei ole. Ja niimoodi igal tööpäeval. Niimoodi saame koos olla vähem kui pool tunnikest, sest kell on juba palju ja ma pean kahjuks oma lastega toimetusi tegema. Ja ma tunnen ennast sellepärast nii kehvasti - nagu oleksin ärakasutaja. Teine pingutab ja näeb vaeva, aga mul ei ole aega tema jaoks.
Teine näide. Suvel olin oma suvilas. Tema sõitis rongiga (1,5 h) sinna, et saaks minuga koos olla 1 h. Ja siis jälle tagasi, sest teatud põhjustel ei olnud mul enam kauem võimalik koos olla.
Kolmas ja mu meelest kõige halvem näide. Eile õhtul arutasime ühe toote üle, mida plaanin e-poest osta. Küsisin tema nõu. Ja, mida tegi tema. Tormas laupäeva õhtul hilja oma töö juurde, et tuua töölt ära selle toote sooduskood, et saaksin seda kasutada. Teekond töö juurde on tal parajalt pikk - bussiga ja siis veel palju jalgsi astumist.
Ma lihtsalt tunnen end nii ebamugavalt, kui ta teeb selliseid źeste. Ta ütleb, et ta ise tahabki nii. Ja et ta armastab ju mind, et tema jaoks ei ole see raske ega ebamugav. Aga mina tunnen, et olen nagu võlglane, sest ma ei saa talle samaga vastata.
Kuidas tuua mees natukene maa peale tagasi?
Tunneme mehega üksteist juba palju aastaid, kuid paar sai meist pisut vähem kui aasta tagasi. Koos ei ela.
Mehel lapsi ei ole. Minul on lapsed. Temal suurt koduseid kohustusi ei ole. Minul aga küll, ja palju. See tähendab, et meil ei ole võimalik nii palju kokku saada, kui tahaks. Paratamatult on minul vaja pärast tööpäeva koju joosta ja teha koduseid toimetusi. Temal aega küll.
Mis mind aga viimasel ajal on hakanud pisut häirima on see, et ta teeb selliseid pingutusi, mille pärast mina tunnen end väga ebamugavalt.
Näiteks, minu tööpäev lõppeb kell 20 õhtul. Temal kell 17. Tööpäeva lõppedes läheb tema oma koju. Ja, kui minu tööpäev lõppeb, siis tuleb minu töö juurde, sõidab minuga minu koduni ja siis läheb bussiga oma koju tagasi. Tal autot ei ole. Ja niimoodi igal tööpäeval. Niimoodi saame koos olla vähem kui pool tunnikest, sest kell on juba palju ja ma pean kahjuks oma lastega toimetusi tegema. Ja ma tunnen ennast sellepärast nii kehvasti - nagu oleksin ärakasutaja. Teine pingutab ja näeb vaeva, aga mul ei ole aega tema jaoks.
Teine näide. Suvel olin oma suvilas. Tema sõitis rongiga (1,5 h) sinna, et saaks minuga koos olla 1 h. Ja siis jälle tagasi, sest teatud põhjustel ei olnud mul enam kauem võimalik koos olla.
Kolmas ja mu meelest kõige halvem näide. Eile õhtul arutasime ühe toote üle, mida plaanin e-poest osta. Küsisin tema nõu. Ja, mida tegi tema. Tormas laupäeva õhtul hilja oma töö juurde, et tuua töölt ära selle toote sooduskood, et saaksin seda kasutada. Teekond töö juurde on tal parajalt pikk - bussiga ja siis veel palju jalgsi astumist.
Ma lihtsalt tunnen end nii ebamugavalt, kui ta teeb selliseid źeste. Ta ütleb, et ta ise tahabki nii. Ja et ta armastab ju mind, et tema jaoks ei ole see raske ega ebamugav. Aga mina tunnen, et olen nagu võlglane, sest ma ei saa talle samaga vastata.
-
Külaline
Autot pole, sooduskoodid ja värgid - tundub nagu tõsine kooner. Ära tunne ennast halvasti ja lihtsalt saada pikalt see tüüp.
-
Külaline
Tal ei ole autot mitte sellepärast, et tal ei ole raha, vaid sellepärast, et tal puudub selleks vajadus. Lapsi ei ole. Elab Tallinna kesklinnas. Kõik käe-jala juures. Mõttetu vaid tööle sõiduks auto soetada. Mõnikord, kui väga vaja, siis sõidab Boldiga.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 20:24 Autot pole, sooduskoodid ja värgid - tundub nagu tõsine kooner. Ära tunne ennast halvasti ja lihtsalt saada pikalt see tüüp.
-
Külaline
No aga las olla siis püüdlik kui tahab. Ega mingil üksikul vanapoisil nagunii midagi targemat teha pole kui bussis edasi-tagasi loksuda.
-
Külaline
Kui sul on imelik või piinlik, kui ta sinuga koos bussis sõidab, siis nii ütlegi talle. Kui sa ei taha tema sooduskoodi kasutada, siis nii ütlegi.
Mis sinu variant muidu oleks, et te ei saagi üldse kokku? Kui vajad rohkem oma aega ja tahad temaga harvem kolku saada, siis nii ütlegi.
Kui inimestel on oma elud, siis ongi vahel ka lühemad kokkusaamised. Kui teineteist näha tahetakse, on see ju parem, kui mitte midagi. Kui sa aga teda nii tihti näha ei taha, siis nii ütlegi ja minge mõlemad oma teed või leidke kompromiss, kus ta arvestab ka sinu soovidega.
Mis sinu variant muidu oleks, et te ei saagi üldse kokku? Kui vajad rohkem oma aega ja tahad temaga harvem kolku saada, siis nii ütlegi.
Kui inimestel on oma elud, siis ongi vahel ka lühemad kokkusaamised. Kui teineteist näha tahetakse, on see ju parem, kui mitte midagi. Kui sa aga teda nii tihti näha ei taha, siis nii ütlegi ja minge mõlemad oma teed või leidke kompromiss, kus ta arvestab ka sinu soovidega.
-
Külaline
Võib-olla sobiks sulle rohkem inimene, kes on aktiivsem, omab hobisid ja sõpru ja kelle ainus elu-kese ei oleks sina. Praegusel mehel on võrreldes sinuga liiga palju vaba aega.
-
Külaline
Aga sa ise oled muidu päris tõsiselt huvitatud või pigem mitte?
Omast kogemusest- on mul ka olnud selliseid mehi, kes poevad lausa nahast välja. Muidugi suhteni pole asi jõudnud aga olen tähele pannud, et sellistel puhkudel lõpuks mees hakkab ette heitma, et tema on teinud seda ja toda aga vot vastu ei saa üht või teist. Ühesõnaga kui ta pingutab sellisel viisil, et sul on ebamugav seetõttu siis kindlasti ütle otse välja mehele. Nad ei oska mõtteid lugeda ning see võib hoida mitmeid arusaamatusi tulevikus ära.
Omast kogemusest- on mul ka olnud selliseid mehi, kes poevad lausa nahast välja. Muidugi suhteni pole asi jõudnud aga olen tähele pannud, et sellistel puhkudel lõpuks mees hakkab ette heitma, et tema on teinud seda ja toda aga vot vastu ei saa üht või teist. Ühesõnaga kui ta pingutab sellisel viisil, et sul on ebamugav seetõttu siis kindlasti ütle otse välja mehele. Nad ei oska mõtteid lugeda ning see võib hoida mitmeid arusaamatusi tulevikus ära.
-
Külaline
Kui see e-poest asja jutt tuli, siis ma mõtlesin, et ostis sulle ära selle asja, aga tema loksub koju mingit sooduskoodi tooma. Ei tea, mulle tundub see jutt kõik nii imelik.
-
Külaline
Inimesed on nii vähesega harjunud, et kui keegi teebki midagi natuke "extra mile", tekib sellrst suur jama.
Kui sa ei taha teda, siis nii ütlegi. Aga ära muuda inimese olemust.
Kui sa ei taha teda, siis nii ütlegi. Aga ära muuda inimese olemust.
-
Külaline
Kuidas siis autot vaja pole, kui nii kaugel tööl käib. Ja mis koode siis paberi peal kuskil jagatakse tänapäeval.Teekond töö juurde on tal parajalt pikk - bussiga ja siis veel palju jalgsi astumist.
-
Külaline
Sa ei pea end üldse ebamugavalt tundma.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 20:16 Või armastab liiga palju?
Ma tean mida ta tunneb, st tean kuidas on olla armunud täiega, no ikka päris hullult.
Ta on õnnega koos, et ta saab kasvõi natukenegi sinuga koos olla ja midagi sinu heaks midagi teha. Juttu pärast midagi ette heitmisest küll pole.
-
Külaline
Ka kogemus, et kui ühel on väga palju rohkem vaba aega ja teine on väga hõivatud, siis varem või hiljem jõuab asi etteheideteni, mina aga tunnen, et iga minu "oma" hetk peab olema kellegi teise päralt. Kõige hullem, kui ka tööl on hõivatus väga erinev, kui peab selgitama hakkama, et tõesti peab tööd tegema ja ei saa suvalist päeva vabaks võtta või paariks nädalaks reisile minna. Lõpptulemusena olen suhte ise lõpetanud, sest ei suutnud enam pidevat survet, süütunde tekitamist ja etteheiteid taluda.
-
Külaline
Ma ei tuleks selle pealegi, et hakata midagi ette heitma naisele kellesse olen ära armunud.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 21:03 Muidugi suhteni pole asi jõudnud aga olen tähele pannud, et sellistel puhkudel lõpuks mees hakkab ette heitma, et tema on teinud seda ja toda aga vot vastu ei saa üht või teist.
-
Külaline
Aga mina kui oleks sinusse armunud, ostaks auto ja tuleks sulle autoga sinu tööjuurde järgi ja viiks su koju.
Sõidutaks su poodi ka veel kui vaja, kui midagi osta vaja.
Sõidutaks su poodi ka veel kui vaja, kui midagi osta vaja.
-
Külaline
Aga selliseid mehi kahjuks on ja päris palju, ka sõbrannadel kokkupuuteid. Muidugi need etteheited hakkavad tulema hiljem kui need roosad prillid vaikselt maha tulevad. Siin ma seda ohtu küll näen, sest naise lapsed ja töö ilmselt ei kao kuhugi.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 21:23Ma ei tuleks selle pealegi, et hakata midagi ette heitma naisele kellesse olen ära armunud.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 21:03 Muidugi suhteni pole asi jõudnud aga olen tähele pannud, et sellistel puhkudel lõpuks mees hakkab ette heitma, et tema on teinud seda ja toda aga vot vastu ei saa üht või teist.
-
Külaline
Asi vist pole niivõrd mehes, kui sinu süütundes- ta pingutab, aga sa ei saa samaga vastata. Pooltki mitte. Sa vist ei saaks temaga väljagi minna oma laste juurest? Nii ta siis kohandab end vastavalt võimalustele
Need tema nn abistamised on, nagu siinsetest näidetest lugedes aru sain, rohkem nagu sinuga kaasa sõitmised, pikad rongisõidud jne. Ehk siis, sina neid samme tema poolt tegelikult abina ei taju. Kas mees midagi muud ka sinu heaks teeb, näiteks tuleb sulle suvilas mõnel mehisemal tööl appi? Kas tunneb huvi su laste vastu, suhtleb nendega mingil mõistlikul määral või pigem ignoreerib neid? Kas käite koos kuskil?
Mäletan oma noorusajast, kuis esimese kutiga meeldis samuti vahel lihtsalt bussis kaasa sõita - kord mina temaga, kord tema minuga. Sõitsime ja lobisesime, aeg kadus käest ja tore oli. Et siis, bussis koos sõitmine võib olla isegi täitsa arvestatav ühise ajaveetmise viis, kui te sel ajal päriselt ka omavahel suhtlete.
P.S. Auto olemasolu mind ei huvita. Auto on siiski vajaduse, mitte näitamise pärast. Kui on üksik inimene, elab kesklinnas jne - siis pole tal tõesti autot tingimata vaja. Selle raha saab suunata hoopis mõne vajalikuma asja tarbeks. Ja kui see mees mingil hetkel tunnetab, et ta ei ole enam üksik, siis ilmselt ostab ta endale auto.
Mäletan oma noorusajast, kuis esimese kutiga meeldis samuti vahel lihtsalt bussis kaasa sõita - kord mina temaga, kord tema minuga. Sõitsime ja lobisesime, aeg kadus käest ja tore oli. Et siis, bussis koos sõitmine võib olla isegi täitsa arvestatav ühise ajaveetmise viis, kui te sel ajal päriselt ka omavahel suhtlete.
P.S. Auto olemasolu mind ei huvita. Auto on siiski vajaduse, mitte näitamise pärast. Kui on üksik inimene, elab kesklinnas jne - siis pole tal tõesti autot tingimata vaja. Selle raha saab suunata hoopis mõne vajalikuma asja tarbeks. Ja kui see mees mingil hetkel tunnetab, et ta ei ole enam üksik, siis ilmselt ostab ta endale auto.
-
Külaline
Mees tahab kooselu, sul tema vastu tundeid ei ole, ära öelda ka ei taha, sest tore kui ikkagi mees on olemas.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 20:16 Või armastab liiga palju?
Aga ma usun, et ta väsib ära ja pettub, siis saabki teie õnnetusele määratud suhe läbi.
-
Külaline
See on selline asi, mida ei saa niisama suurusnumbrit teadmata ära osta. Pealegi ei oleks ost minu enda jaoks, vaid tahan seda kingituseks osta kellelegi teisele. Aga ei olegi seni veel seda teinud, sest ei tea suurust, mida kingisaaja kannab.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 21:08 Kui see e-poest asja jutt tuli, siis ma mõtlesin, et ostis sulle ära selle asja, aga tema loksub koju mingit sooduskoodi tooma. Ei tea, mulle tundub see jutt kõik nii imelik.
-
Külaline
Sooduskood oli tal töö meili peal. Jagati tööl sooduskoodi.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 21:12Kuidas siis autot vaja pole, kui nii kaugel tööl käib. Ja mis koode siis paberi peal kuskil jagatakse tänapäeval.Teekond töö juurde on tal parajalt pikk - bussiga ja siis veel palju jalgsi astumist.
Aga tema leiab, et tal ei ole vaja autot. Minu kui autoomaniku arvates, käib ta tööle kaugele - bussiga ja siis jalgsi, aga tema leiab, et see pole probleem.
Ärme nüüd takerdu sellesse auto teemasse. Mind see ei häiri, et tal hetkel autot ei ole. Tema elustiil on selline, et ta seda ei vaja eriti.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 1 külaline