Raske lahkuminek, üle saamine
-
Külaline
Raske lahkuminek, üle saamine
Pool aastat tagasi jättis mees mind päevapealt maha. Algul väitis, et pole mingit teist naist, aga 2 nädalat hiljem andis teada, et tal on nüüd suhe kolleegiga. Ilmselgelt see üleöö ei tekkinud.
Abielu kestis 16a, oleme olnud üksteisest suhtes lugupidavad, parimad sõbrad ja teineteist armastanud. Mõlemad oleme koguaeg üksteisele öelnud, et armastame teineteist. Kõik on klappinud. Meil on ühised lapsed ja kodu, mida oleme koos üksmeelselt ehitanud. Tuli mulle nagu välk selgest taevast ja kuigi olen üritanud sellest üle saada ja tean, et kõik on lõplikult läbi, siis ikka on raske ja mustad mõtted peas.
Jagage palun kogemusi, kuidas olete üle saanud ja kaua on see aega võtnud. Muidugi on see individuaalne, aga äkki jagate kogemusi, mis aitab sellest valust üle saada?
Abielu kestis 16a, oleme olnud üksteisest suhtes lugupidavad, parimad sõbrad ja teineteist armastanud. Mõlemad oleme koguaeg üksteisele öelnud, et armastame teineteist. Kõik on klappinud. Meil on ühised lapsed ja kodu, mida oleme koos üksmeelselt ehitanud. Tuli mulle nagu välk selgest taevast ja kuigi olen üritanud sellest üle saada ja tean, et kõik on lõplikult läbi, siis ikka on raske ja mustad mõtted peas.
Jagage palun kogemusi, kuidas olete üle saanud ja kaua on see aega võtnud. Muidugi on see individuaalne, aga äkki jagate kogemusi, mis aitab sellest valust üle saada?
-
Külaline
Tinder alla laadida ja uus mees leida. Võtab mõtted mujale. Täiesti ilma naljata….minu puhul töötas. Leidsin eelmisest mehest kordades parema väljavalitu.
-
Külaline
Aidata ei oska ja nõu anda samuti mitte. Võib-olla uute tutvuste loomine on tõesti hea mõte? Aga mul tekkis pigem küsimus, et kuidas mehel oli võimalik niimoodi armukest pidada, et naine kohe mitte kui midagi aru ei saanud - et mees on füüsiliselt kodust ära palju. Et mees on mõtetega eemal jne?
-
Külaline
Soovitus on hoida ennast tegevuses. Leia mõni uus hobi; kui trennis ei käi siis hakka piisava koormusega füüsilist trenni tegema, see aitab päris palju; veeda rohkem aega sõbrannadega; võta lastega midagi vahvat ette- ühesõnaga ümbritse ennast rohkete meeldivate tegevuse ja inimestega, see viib mõtted mujale. Eks alguses ikka on raske aga aeg parandab haavad.
-
Külaline
The best way to get over someone is to be under someone…
-
Külaline
Teineteist armastanud???? Möhhhh??????Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 19:02 Pool aastat tagasi jättis mees mind päevapealt maha. Algul väitis, et pole mingit teist naist, aga 2 nädalat hiljem andis teada, et tal on nüüd suhe kolleegiga. Ilmselgelt see üleöö ei tekkinud.
Sina elasid lastele, ühisele kodule, aga mitte mehele, miks ta muidu kolleegi vaatama hakkas. Kas tõesti annab nii pime olla või siis elada silma klappidega ja mitte mõista kui teisele on tekkinud uus kaaslane?
Mida kauem koos oled elanud, seda kauem võtab sellest üle saamine. Aga nagu ikka inimestel aitab kõigest üle saada uus suhe või uued tegemised.
-
Külaline
Head soovitused. Lisaks oleks hea paralleelselt aktiivse eluga ka kuskil nõustamises käia, end lahti rääkida, tunded välja elada jne. Kui kõike enda sees hoida ja ainult tegevustesse mattuda, ei saagi kunagi päriselt üle ja valu lööb kunagi hiljem siiski välja.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 21:19 Soovitus on hoida ennast tegevuses. Leia mõni uus hobi; kui trennis ei käi siis hakka piisava koormusega füüsilist trenni tegema, see aitab päris palju; veeda rohkem aega sõbrannadega; võta lastega midagi vahvat ette- ühesõnaga ümbritse ennast rohkete meeldivate tegevuse ja inimestega, see viib mõtted mujale. Eks alguses ikka on raske aga aeg parandab haavad.
-
Külaline
Aitab see, kui leiad uue mehe. Kaua aega läheb, seda ei oska öelda.
-
Külaline
Siin alles oli teema, kus naine ei tahtnud mehele seksi anda. Äkki oli sarnane asi? Uus naine aga andis ja nii see läks.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 20:35 Aidata ei oska ja nõu anda samuti mitte. Võib-olla uute tutvuste loomine on tõesti hea mõte? Aga mul tekkis pigem küsimus, et kuidas mehel oli võimalik niimoodi armukest pidada, et naine kohe mitte kui midagi aru ei saanud - et mees on füüsiliselt kodust ära palju. Et mees on mõtetega eemal jne?
-
Külaline
Nii need mehed uue naise leiavad. Teine annab, oma naine ei taha enam. Milleks siis krokopisaraid pisardada?Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 23:04Siin alles oli teema, kus naine ei tahtnud mehele seksi anda. Äkki oli sarnane asi? Uus naine aga andis ja nii see läks.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 20:35 Aidata ei oska ja nõu anda samuti mitte. Võib-olla uute tutvuste loomine on tõesti hea mõte? Aga mul tekkis pigem küsimus, et kuidas mehel oli võimalik niimoodi armukest pidada, et naine kohe mitte kui midagi aru ei saanud - et mees on füüsiliselt kodust ära palju. Et mees on mõtetega eemal jne?
-
Külaline
300 ja konstellatxsioon päästab. Aga muidu nii ikka juhtub kui mees on selline nohhh on olemas ja vahet pole kas on või ei ole. Mina ei hakka küll ühtegi head sõna talle ütlema või pingutamaKülaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 22:33Head soovitused. Lisaks oleks hea paralleelselt aktiivse eluga ka kuskil nõustamises käia, end lahti rääkida, tunded välja elada jne. Kui kõike enda sees hoida ja ainult tegevustesse mattuda, ei saagi kunagi päriselt üle ja valu lööb kunagi hiljem siiski välja.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 21:19 Soovitus on hoida ennast tegevuses. Leia mõni uus hobi; kui trennis ei käi siis hakka piisava koormusega füüsilist trenni tegema, see aitab päris palju; veeda rohkem aega sõbrannadega; võta lastega midagi vahvat ette- ühesõnaga![]()
ümbritse ennast rohkete meeldivate tegevuse ja inimestega, see viib mõtted mujale. Eks alguses ikka on raske aga aeg parandab haavad.
-
Külaline
Tinder. Kui mees tundub pealiskaudne oss siis raiska ta aega ja anna asjatuid lootuseid. Ära kätte anna ja raiska nende aega. Hea mees ootab.
-
Külaline
Sellise pseudotegevuse peale sa siis ise oma elu ei raiskagi?Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 12:01 Tinder. Kui mees tundub pealiskaudne oss siis raiska ta aega ja anna asjatuid lootuseid. Ära kätte anna ja raiska nende aega. Hea mees ootab.
-
Külaline
Eip ma panen boti mehega suhtlema.
-
Külaline
Armukest ei olnud,aga ilmselt olid üksteisele mõnda aega silma visanud. Suhet alustasid kohe peale oma kaaslaste maha jätmist.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 20:35 Aidata ei oska ja nõu anda samuti mitte. Võib-olla uute tutvuste loomine on tõesti hea mõte? Aga mul tekkis pigem küsimus, et kuidas mehel oli võimalik niimoodi armukest pidada, et naine kohe mitte kui midagi aru ei saanud - et mees on füüsiliselt kodust ära palju. Et mees on mõtetega eemal jne?
-
Külaline
Siiralt kahtlen selles. Vaevalt mees hakkaks pere maha jätma silma viskamise pärast. Seda öeldi sulle, et sind säästa.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 22:59Armukest ei olnud,aga ilmselt olid üksteisele mõnda aega silma visanud. Suhet alustasid kohe peale oma kaaslaste maha jätmist.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 20:35 Aidata ei oska ja nõu anda samuti mitte. Võib-olla uute tutvuste loomine on tõesti hea mõte? Aga mul tekkis pigem küsimus, et kuidas mehel oli võimalik niimoodi armukest pidada, et naine kohe mitte kui midagi aru ei saanud - et mees on füüsiliselt kodust ära palju. Et mees on mõtetega eemal jne?
-
Külaline
No siis kõik korras. Ausalt lõpetati eelmine suhe ja siis hakati koos elama. Arusaadav, kui mees elas aastaid oma naisega emotsionaalses vaesuses, siis piisab tõesti mõnest hetkest teise naisega ja tahab mees juba temaga teise maailma otsa purjetada.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 22:59Armukest ei olnud,aga ilmselt olid üksteisele mõnda aega silma visanud. Suhet alustasid kohe peale oma kaaslaste maha jätmist.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 20:35 Aidata ei oska ja nõu anda samuti mitte. Võib-olla uute tutvuste loomine on tõesti hea mõte? Aga mul tekkis pigem küsimus, et kuidas mehel oli võimalik niimoodi armukest pidada, et naine kohe mitte kui midagi aru ei saanud - et mees on füüsiliselt kodust ära palju. Et mees on mõtetega eemal jne?
On vaja ajule tegevust, et mõtteid ja emotsioone pidevalt üle ei keeks esmase shokiga. Mitte lihtsalt tegevust, vaid mõtestatud, keerulist, uut, midagi, mis tähelepanu ja mõtted enda juures hoiab. Lihtsalt tegevus on ka ok, aga selle juures võib ikka ahastama jääda. Ja lisaks teraapia, sest alatiseks ja pigevalt tunnete eest ära jooksma pole nagunii võimalik jääda, lein on vaja ära leinata ja suhe lõopetada enda jaoks.
-
Külaline
Väga nõus. Tõenäolisem on, et see armukesesuhe oli selleks ajaks juba 1-2 aastat kestnud.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 10:33Siiralt kahtlen selles. Vaevalt mees hakkaks pere maha jätma silma viskamise pärast. Seda öeldi sulle, et sind säästa.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 22:59Armukest ei olnud,aga ilmselt olid üksteisele mõnda aega silma visanud. Suhet alustasid kohe peale oma kaaslaste maha jätmist.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 20:35 Aidata ei oska ja nõu anda samuti mitte. Võib-olla uute tutvuste loomine on tõesti hea mõte? Aga mul tekkis pigem küsimus, et kuidas mehel oli võimalik niimoodi armukest pidada, et naine kohe mitte kui midagi aru ei saanud - et mees on füüsiliselt kodust ära palju. Et mees on mõtetega eemal jne?
-
Külaline
Vaevalt, kui suhtes mehel on nii pikalt armuke olnud, siis ta selle naisega abielluda ei soovi. Meestel on see asi ikka sedasi, kas kohe või mitte kunagi.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 17:51Väga nõus. Tõenäolisem on, et see armukesesuhe oli selleks ajaks juba 1-2 aastat kestnud.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 10:33Siiralt kahtlen selles. Vaevalt mees hakkaks pere maha jätma silma viskamise pärast. Seda öeldi sulle, et sind säästa.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 22:59
Armukest ei olnud,aga ilmselt olid üksteisele mõnda aega silma visanud. Suhet alustasid kohe peale oma kaaslaste maha jätmist.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: YaCy [Bot] ja 2 külalist