Kui mees püüab liiga palju
-
Külaline
Mis töö see on, mis iga jumala päev kestab kuni 20.00, k.a. nädalavahetustel?
-
Külaline
Koristaja või müüjaKülaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 11:21 Mis töö see on, mis iga jumala päev kestab kuni 20.00, k.a. nädalavahetustel?
-
Külaline
Ilmselt iga päev ikka ei ole, pakun, et töö graafiku alusel. Śelliseid töökohti on päris palju alates poemüüjatest kuni arstideni.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 11:21 Mis töö see on, mis iga jumala päev kestab kuni 20.00, k.a. nädalavahetustel?
-
Külaline
Sel juhul saaks ju vabu päevi mehega veeta, kas pole?
Ju ikka ei soovi, mitte et pole aega.
-
Külaline
Leiab mees oma elu, pole tal naise jaoks enam aega ja kui naine hakkab ilma jääma, siis hakkab ise ahistama. Elus nähtud seda juba.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 10:12Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 02:09 Vaene mees. Tüüpiline ebavõrdne nn suhe. Mees kohustusteta ja elus hästi hakkama saav. Ja siis armib neljaviiekümbisesse pagasi ja muu tühja tähjaga eite. Ja sellel on ikka vähe. Vaene loll tont ei saa isegi aru, et on lihtsalt virtsaämbrisse astunud. Saate aru. Eit tuleb ja küsib perekooli järgsest foorumis nõu kuidas mehega suhelda.![]()
Jah, see suhe on ebavõrdne. Naise elu on sisukas ja tal on palju tegemist. Mehe elu vajab täitmist. Seal võiks olla pere ja nõudliku töö asemel ka sõbrad, hobid. Aga ei ole ju, kui tal on aega kulutada vähemalt paar tundi (!!!) sooduskoodi järel käimiseks. See nn oma elu puudumine ongi ilmselt see, mis tekitab naises ahistava tunde.
Olete erinevates eluetappides, soovite erinevaid asju, tõenäoliselt on tema rohkem armunud kui sina.
Isegi kui ta sulle meeldib - või eriti siis - oleks aus mehele selgeks teha, et sina niisugust pühendumust eeldavat suhet praegu luua ei saa, sest lapsed on väikesed ja tööelu pingeline.
Isegi kui ta sulle meeldib - või eriti siis - oleks aus mehele selgeks teha, et sina niisugust pühendumust eeldavat suhet praegu luua ei saa, sest lapsed on väikesed ja tööelu pingeline.
-
Külaline
Loomulikult ei saada suvalisest arvutist oma töömeilidele ligi. Ja suvalisest telefonist ka mitte. Seda võis saada justnimelt interneti algusaegadel, aga mitte praegu. Töömeilidele saab ligi ainult tööarvutist või -telefonist.
Imelik on lihtsalt see, et ta kohe tormas seda sooduskoodi otsima. Oleks võinud ju vabalt järgmiseks päevaks selle jätta.
-
Külaline
Ise mõtlesid selle välja?Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 14:28
Loomulikult ei saada suvalisest arvutist oma töömeilidele ligi. Ja suvalisest telefonist ka mitte. Seda võis saada justnimelt interneti algusaegadel, aga mitte praegu. Töömeilidele saab ligi ainult tööarvutist või -telefonist.
-
Külaline
Ok, ma olen siis supercalifragilisticexpialidocious erand ja Bill Gates peab olema isiklikult mulle selle loa andnud, aga mina pääsen küll oma töömeilidele mujalt ligi. Põhimõtteliselt ei pruugi organisatsioon seda võimaldada, aga usun, et enamasti seda tehakse.
-
Külaline
Ei. See on elementaarne turvalisus normaalsetes ettevõtetes.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 15:09Ise mõtlesid selle välja?Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 14:28
-
Külaline
Kaitsepolitseis äkki on jah.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 15:30Ei. See on elementaarne turvalisus normaalsetes ettevõtetes.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 15:09Ise mõtlesid selle välja?Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 14:28
-
Külaline
Selge, et on. Ka Covidi ajal kodus töötades pidin iga kord jalgrattaga kontorisse väntama, et meile lugeda.
Ja ilmselt käib see ka nüüd edasi, kui kodust töötamine endiselt nii popp on. Aga vähemalt töömobiililt saab helistada või on see ka normaalsetes ettevõtetes ainult füüsilises töökohas teostatav funktsioon?
-
Külaline
Jajah, eriti salajased sooduskoodid, olen ka kuulnud;))))Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 15:30Ei. See on elementaarne turvalisus normaalsetes ettevõtetes.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 15:09Ise mõtlesid selle välja?Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 14:28
-
Külaline
See on naljakas. Mul on töö juures lauaarvuti, aga ma saan töömeile lugeda ka kodust läpakast või android telefonist, mis on kogu aeg kaasas.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 06:34Veel imelikum. Et näha töömeili, peab bussiga teise linna otsa logistama. Minu arust on see mees ikka kuidagi väga ajast maha jäänud või siis kiiksudega.Sooduskood oli tal töö meili peal. Jagati tööl sooduskoodi.
-
Külaline
Saab ikka. Isegi ministeerium (ma nime ei nimeta), kus on väga kõvad turvanõuded, ostab oma ametnikule spetsiaalselt telefoni, et selles saaks meile lugeda kui vaja. Selle ministeeriumi läpakat suvalisse wifi võrku tõesti ei tohi lülitada. TA mees ilmselt töötab mingi lihtsama koha peal.
-
Külaline
Kas see tund kulus seksimisele või kuidas teil üldse selle seksieluga on? Olete ikka asja proovinud?
-
Külaline
Korraks kallistada saaksAnonymous kirjutas: ↑03 Nov 2024 23:21Ma olen olnud sinu olukorras distantssuhtes, samamoodi töö ja laste kõrvalt ning selle armumisperioodi jooksul tegime mõlemad täiesti ebaratsionaalseid lükkeid lihtsalt selleks, et kasvõi natukene koos olla. Näiteks ei olnud mul probleemi sõita teise linna 2h peale tööpäeva lõppu 20st ja panna ainuke lastevaba õhtu sõidu alla lihtsalt selleks, et kasvõi korraks teda kallistada saaks, täiesti savi oli kas ma üldse kunagi magama või süüa jõuan.
-
Külaline
Hämmastav lugeda kuivõrd harimatud inimesed on.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2024 15:44Selge, et on. Ka Covidi ajal kodus töötades pidin iga kord jalgrattaga kontorisse väntama, et meile lugeda.
Ja ilmselt käib see ka nüüd edasi, kui kodust töötamine endiselt nii popp on. Aga vähemalt töömobiililt saab helistada või on see ka normaalsetes ettevõtetes ainult füüsilises töökohas teostatav funktsioon?
Kas sa kodust töötades kasutad töötamiseks koduarvutit?
Mingit töömobiili pole mul ammu olnud, aga oma isiklikust telefonist ma loomulikult töömeilidele ligi ei saa. Tööarvutissegi on sisselogimiseks kaarti ja parooli vaja. Ja ma ei tööta kuskil kapos. Normaalses eraettevõttes hoopis ning sama süsteem oli ka mu eelmises töökohas (kah era). Kodus saan töömeile lugeda ainult siis kui mul tööarvuti kaasas on.
Pole ime, et andmed jalutama lähevad kui inimesed igalt poolt oma tööasjadele ligi saavad.
-
Külaline
Aga siis lähed neiukesega kohtuma ja pärast tööarvuti lännu. Pea kah raske ja oksele ajab.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist