Mallukas ja Märten abielluvad

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 16:34
Anonymous kirjutas: 04 Nov 2024 16:30Mõni aeg tagasi alles oli uudis, kuidas ostis üle 400 000 eurot maksva maja, https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... nna-piiril ja pärast korralikku lammutustööd majas sees, kulub omajagu renoveerimisele. 400 000 on liiga suur summa, et raha passiivselt teenima panna.
Maksis siis sullis, st ilma laenuta?
Miks peaks? Tuleb kalkuleerida, kas on kasulik võtta laen ja vaba raha investeerida või kohe välja maksta. Sõltub.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 19:31
Anonymous kirjutas: 04 Nov 2024 16:30Mõni aeg tagasi alles oli uudis, kuidas ostis üle 400 000 eurot maksva maja, https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... nna-piiril ja pärast korralikku lammutustööd majas sees, kulub omajagu renoveerimisele. 400 000 on liiga suur summa, et raha passiivselt teenima panna.
Miks peaks? Tuleb kalkuleerida, kas on kasulik võtta laen ja vaba raha investeerida või kohe välja maksta. Sõltub.
See polnud küsimus.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 19:53
Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 19:31

See polnud küsimus.
Kuidas on vahet või mis on kellegi asi, kas võtan kotist sulli või maksan kaardiga?
Külaline

Anonymous kirjutas: 04 Nov 2024 20:01Kuidas on vahet või mis on kellegi asi, kas võtan kotist sulli või maksan kaardiga?
Nii võttes polegi vahet ega kellegi asi ja selle foorumi eksisteerimine põhjendamatu.

Aga kuna selline tore keelepeksufoorum meile vabalt kasutada antud, siis miks mitte küsida-vastata.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 20:09
Anonymous kirjutas: 04 Nov 2024 20:01Kuidas on vahet või mis on kellegi asi, kas võtan kotist sulli või maksan kaardiga?
Nii võttes polegi vahet ega kellegi asi ja selle foorumi eksisteerimine põhjendamatu.

Aga kuna selline tore keelepeksufoorum meile vabalt kasutada antud, siis miks mitte küsida-vastata.
'
Saad ju aru, et su küsimus on rumal ning irrelevantne?
Külaline

Anonymous kirjutas: 04 Nov 2024 20:12Saad ju aru, et su küsimus on rumal ning irrelevantne?
Aga vaat mina olen ühtaegu arrogantne ja vituperatiivne, nii et söandan sinu ja sinu küsimuste relevantsuse kahtluse alla seada.

Mind huvitab vaid see, kas staarblogija võttis eluasemelaenu. Räägitakse, et pangad ei taha hästi anda, kui oled iseendale tööandja.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 20:22
Anonymous kirjutas: 04 Nov 2024 20:12Saad ju aru, et su küsimus on rumal ning irrelevantne?
Aga vaat mina olen ühtaegu arrogantne ja vituperatiivne, nii et söandan sinu ja sinu küsimuste relevantsuse kahtluse alla seada.

Mind huvitab vaid see, kas staarblogija võttis eluasemelaenu. Räägitakse, et pangad ei taha hästi anda, kui oled iseendale tööandja.
Miks peaks? Mis summas? Antakse ikka, paar sotti pole probleemi, kui sul 3000 neto-
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 17:01 Mallukaga seoses teemaväline küsimus- mida tähendab reka lesbar? Mis sõimusõna see selline on, mida see tähendama peaks? Kust selline sõna üldse? Saan aru, et see peaks solvav olema, kuid kuidas see solvama peaks, sellest aru ei saa? Et lesbar on vist tavaline homofoobia ja reka on... viide hääletavale prostituudile? Kuid need pole ju lesbarid? Ei saa aru...
Mina saan aru, et selle väljendi all mõeldakse mehelikku ja lesbilist naist, kes on rekajuht.
Külaline

Jah. Eelmine oli ka laenuga.

https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... nna-piiril
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 22:36
Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 17:01 Mallukaga seoses teemaväline küsimus- mida tähendab reka lesbar? Mis sõimusõna see selline on, mida see tähendama peaks? Kust selline sõna üldse? Saan aru, et see peaks solvav olema, kuid kuidas see solvama peaks, sellest aru ei saa? Et lesbar on vist tavaline homofoobia ja reka on... viide hääletavale prostituudile? Kuid need pole ju lesbarid? Ei saa aru...
Mina saan aru, et selle väljendi all mõeldakse mehelikku ja lesbilist naist, kes on rekajuht.
Eestis on minuteada kaks naissoost rekkajuhi ja kumbki neist ei ole lesbari poolegi;)))
Külaline

See Märten ajab mul südame pahaks. Ma muidu olen väga mõistev inimene ja saaks isegi aru, et ta peidab oma sissetulekuid välispankadesse, sest 600€ kuus või mis see miinimum ongi, ei ole võimalik ära elada ja ma saaks täiesti aru, kui ta oma 5000€ sissetulekust ca 2000€ omale jätaks ja igakuiselt 3000€ tagasi maksaks nt. Aga kui inimese sissetulek on 5000€ kuus ja ta räägib, et ta ei kavatsegi tagasi maksma hakata inimestele, kelle nimel ta neid pettusi tegi ja kes tema tõttu kannatavad, sest Märten ütleb, et aga siis tuleb rohkem pingutada, et 5000€ kuus teenida..

Kohutav inimjätis.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 21:54 See Märten ajab mul südame pahaks. Ma muidu olen väga mõistev inimene ja saaks isegi aru, et ta peidab oma sissetulekuid välispankadesse, sest 600€ kuus või mis see miinimum ongi, ei ole võimalik ära elada ja ma saaks täiesti aru, kui ta oma 5000€ sissetulekust ca 2000€ omale jätaks ja igakuiselt 3000€ tagasi maksaks nt. Aga kui inimese sissetulek on 5000€ kuus ja ta räägib, et ta ei kavatsegi tagasi maksma hakata inimestele, kelle nimel ta neid pettusi tegi ja kes tema tõttu kannatavad, sest Märten ütleb, et aga siis tuleb rohkem pingutada, et 5000€ kuus teenida..

Kohutav inimjätis.

Ma ei tea keda konkreetselt ta pettis, aga arvaks et väike füüsiline noomituse ei ole nii keeruline asi organiseerida. Ma oleks tema asemel ikka üsna ettevaatlik...
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 08:59

Jah. Eelmine oli ka laenuga.

https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... nna-piiril
Kas tal need eelmised Laagri korterid polnud mitte üürikad?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 13:25
Külaline kirjutas: 04 Nov 2024 22:36
Eestis on minuteada kaks naissoost rekkajuhi ja kumbki neist ei ole lesbari poolegi;)))
Ju ei peetudki neid kahte naist silmas, vaid see väljend pidi iseloomustama mehelikku naist. Rekajuhi amet on suht mehelik. Ja ilmselt pidi see siis olema solvang nende kahe naise ja nende soengute kohta, keda ta selle nimetusega kostitas.
Külaline

Ei ole Mallu korter üürikas, ostis, ja jätab selle lisaks majale alles, kirjutas et armsaks sai, ei raatsi loobuda. Vb yyrib valja.
Külaline

Külaline kirjutas: Ju ei peetudki neid kahte naist silmas, vaid see väljend pidi iseloomustama mehelikku naist. Rekajuhi amet on suht mehelik. Ja ilmselt pidi see siis olema solvang nende kahe naise ja nende soengute kohta, keda ta selle nimetusega kostitas.
Tahtis halvasti öelda ja ju siis naossoost rekkajuht tähistab tema jaoks mingit eriti madalat kategooriat. See tegelikult ju näitab, kellega tema näol tegu on-küüniline, olematu hariduse ja maailmapildiga inimene.

Tänapäeval on nii palju muid ameteid naiste poolt täidetud, mida varasemalt peeti mehelikeks (tuletõrjujad, politseinikud, rongijuhid). Kas ka nemad pole midagi väärt? Minu meelest see Mallukas võiks pisut endale otsa vaadata ja mõtiskleda, kellele ta sellise lolli jutu ajamisega tegelikult kõige rohkem kahju teeb...
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 22:28
Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 21:54 See Märten ajab mul südame pahaks. Ma muidu olen väga mõistev inimene ja saaks isegi aru, et ta peidab oma sissetulekuid välispankadesse, sest 600€ kuus või mis see miinimum ongi, ei ole võimalik ära elada ja ma saaks täiesti aru, kui ta oma 5000€ sissetulekust ca 2000€ omale jätaks ja igakuiselt 3000€ tagasi maksaks nt. Aga kui inimese sissetulek on 5000€ kuus ja ta räägib, et ta ei kavatsegi tagasi maksma hakata inimestele, kelle nimel ta neid pettusi tegi ja kes tema tõttu kannatavad, sest Märten ütleb, et aga siis tuleb rohkem pingutada, et 5000€ kuus teenida..

Kohutav inimjätis.

Ma ei tea keda konkreetselt ta pettis, aga arvaks et väike füüsiline noomituse ei ole nii keeruline asi organiseerida. Ma oleks tema asemel ikka üsna ettevaatlik...
On küll keeruline. Võhma nelik tegi ühele füüsilise noomituse, nüüd istuvad kinni. Küllap see "ohver" kuidagi pettis neid, ei maksnud oma narkodoosi eest ära või midagi taolist.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 00:05
Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 22:28

Kohutav inimjätis.

On küll keeruline. Võhma nelik tegi ühele füüsilise noomituse, nüüd istuvad kinni. Küllap see "ohver" kuidagi pettis neid, ei maksnud oma narkodoosi eest ära või midagi taolist.
Kui vastas on näiteks krediidiasutus, siis sellisel on lõputult ressurssi, et tahtmise korral ühte ja teist teha ning puhtalt välja ujuda. Ma ei näita kuskile näpuga, aga juhtumeid on olnud. Kes teab, see teab.
Külaline

Mis Märten? Ametlik nimi on ju praegu Tomas. Ja mitte lihtlabane Toomas, vaid Tomas. Tomas Legrant.
Külaline

Sümpaatne mees, usklikust perest. Asjalik. Kuulasin just ta podcasti.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Adierol, kaegu, Kõuts, taivopalm ja 9 külalist